Seagate har en 60 TB med 3,5-tommers SSD

Seagate avduket på Flash Memory Summit SSD rekord kapasitet: 60 TB stablet i en enkelt 3,5-tommers konvolutt. Enheten er i dag teknologi demonstrasjon verdi, men det kan gå i produksjon i 2017 gjeldende.

17 plasser 3,5 inches fort nok til å akkumulere en Po (petabyte) på lageret. Seagate har faktisk avduket tirsdag på åpningen av Flash Memory Summit (Santa Clara, California), prototypen på en SSD 3,5-tommers ser på posten kapasitet på 60 TB. Associated med SAS (Serial Attached SCSI) og antatt å virksomheten, benytter SSD minnebrikker Micron signert (formodentlig 3D TLC), og dreier seg om en enkelt kontroller, forestillinger der ikke offentliggjort.

Disse 60 TB inneholdt i konvolutten av en tradisjonell harddisk i teorien tilby en høyere tetthet enn 2,5-tommers SSD 16 TB annonsert av Samsung.

I tillegg til sin kapasitet, har ifølge Seagate annen rekord: at energieffektiviteten med 4 TB nyttig per watt. For det amerikanske selskapet, er fremtiden høykapasitets SSD forutbestemt til å vinne i datasenteret for selskaper som ønsker å øke sin lagringskapasitet uten å distribuere nye stativer, og uten å måtte ringe på lagringsenheter forskjellige som de lagrer varme data (felles tilgangs) eller kald.

Seagate fremkaller en tilgjengelighet 2017, uten å gi ytterligere detaljer. Prisen for denne verdenspremieren vil uten tvil uoverkommelige: for sammenligning, 16 TB Samsung ventes å snu 10 000.

Seagate SSD 60 TBRedigert på 08/10/2016 ved 08:32