Eden: ny mobil planer Bouygues Telecom i detalj

Etter å ha fokusert tid på sin nye lavpris Bouygues Telecom farvel til Neo Evasio og pakker, bare seks måneder etter sin siste oppgradering, fornye igjen sin portefølje av tradisjonelle planer, nå kalt "Eden".

Logo Bouygues Telecom
Bouygues Telecom kapitaliserer på vei til nummer én kundeforhold og beregnet disse tilbudene til de som ønsker et akkompagnement, i motsetning til selvstendige forbrukere som tilbudet B&Du er forutbestemt. Det lover således en ytterligere forenklet tilførsel og avslappet, også og spesielt å ta flere tiltak for å motvirke ytre fristelse:
  • Fra 3 måneders tjeneste, ikke planendringen ikke medføre mer gjenoppnevning.
  • På slutten av forpliktelsesperioden, vil Bouygues Telecom be abonnenten å reengage 24 måneder i å foreslå en ny mobil, men til en pris som ganger lavere enn for en ny kunde, gjennom en etterfølgende refusjon.
  • Ellers vil prisen på gratis mobil plan gjelder automatisk, siden terminalen er tilbakebetalt.
Hver av pakkene forblir naturligvis leveres med eller uten forpliktelse eller ikke mobil, men det er ikke mulig å begå 24 måneder uten en mobil-pakken, som forbedrer førstepremien i hver av pakkene.

Prisene er generelt lavere, men vanligvis på bekostning av kvoten utover som flyten av Internett-tilkobling er flenset til 128 kbps. Bouygues Telecom lanserer i retur for "Alternativer for Internett" (5, 7 og 14 euro for 250 MB, 1 GB og 2), som renten vil være i kontrast til en økning tilsvarende tilbud. Noen nivåer også avstå sin plass til andre, rikere og derfor dyrere.

Endelig abonnenter til eksisterende avtaler vil oftest interessert i å opprettholde sitt tilbud, med mindre bruken ville ha endret.

Eden klassiker

Lykkes det klassiske pakken, den nye "Eden Classic" utvikler seg jevnt. Hvis hans forgjenger beriket med ubegrenset SMS, det inkluderer nå tilgang til fellesskapet Wi-Fi-nettverk av operatøren. Hva tilgang til Internett og til. Prisene er i beste fall lavere, stabil verre, men begge nivåer har dessverre forsvunnet (3 og 18:00).

Bouygues Telecom Eden klassiker
Eden slappe av

Den nye "Eden slappe" gir feilaktig forenkling ønsker uttrykt av Bouygues Telecom, siden det tre nivåer på fem Evasio det erstatter. Og ingenting å ødelegge internett månedlig kvote varierer avhengig av samtaletiden går fra 500 til 350 MB under 15:00. Visual Voicemail, en gang reservert for high-end pakker, er imidlertid inkludert på forespørsel. Det er derfor vanskelig å kommentere utviklingen av tariffer siden det er ingen likeverdighet. Proporsjonalt, synes de likevel være stabil.

Bouygues Telecom slappe av Eden
Eden smarttelefon

Den nye "Eden smartphone" lykkes både Neo og Neo smarttelefon, beholder den verste av begge: Internett kvote på 1 GB for de første knapt lavere priser enn i andre. VoIP er utbredt vurdering på alle nivåer, og modemet er nå inkludert bruk, men klemming på 10MB per nedlasting er likevel sannsynlig i kraft.

Bouygues Telecom Eden smarttelefon
Den nye serien av pakker "Bouygues Telecom Eden" vil være tilgjengelig fra 14. oktober 2011.Redigert 27.06.2012 på 07:23