Chrome: en ny beta plugin optimaliserer styring og autonomi

Som lovet, kunngjorde Google at arbeidet på forbruket av sin Chrome nettleser med en ny plugin ledelse.

I slutten av forrige måned, under en diskusjon organisert på Reddit, utviklingsteamet besvart flere spørsmål fra brukerne. Aurimas Liutikas ingeniør på Chromium-prosjektet, og uttalte: " Vi arbeider aktivt med å optimalisere batteriet når Chrome kjører i forgrunnen eller i bakgrunnen ".

gogole krom
I hjertet av problemet, sier Google begynnelsen Flash Player. På en av sine offisielle blogger, sa selskapet at det hadde jobbet med Adobe for å optimalisere forvaltningen av autonomi bærbare datamaskiner. "Når du er på en nettside med Flash, avbryter vi klokt visst innhold (f.eks Flash-animasjoner) som ikke er sentrale på websiden, mens kjernen innhold (video, for eksempel) vil bli distribuert uten avbrudd ". Hvis en side element er satt på pause mens du er interessert i, klikker du bare på den for å starte den.

Denne nye funksjonen kan styres direkte i nettleserinnstillingene. Det er integrert i den nyeste beta og vil da være tilgjengelig i alle utgaver av programmet.

Fortsatt at utover Flash player, er overdreven batteriforbruket med Chrome også forklares med leserutvidelser, noen kjører i bakgrunnen. Tommy Li, en ingeniør involvert i utviklingen tilsier at ytterligere forbedringer vil bli innført i løpet av de kommende månedene.

  • Last ned Google Chrome beta

Les også:
  • Chrome: optimalisere Google (endelig) på minnehåndtering

Last ned Google Chrome for Windows.Redigert på 05/12/2016 ved 11:08