Her kan se ut som den nye Google Pixel

Som for den nye generasjonen av sitt flaggskip Pixel, er Google som diskret som mulig. Detaljer fuitent likevel og selv tillatt en videographer å designe en 3D-modell av den fremtidige smarttelefon.

To premium versjoner for Google Pixel 2


Google Pixel 2 bør ikke være en smarttelefon, men en rekke smarttelefoner. Innretningen er egnet til å bli utstyrt med en 4,97 tommers skjerm som opererer i FHD (en oppløsning på 1920 x 1080 piksler for en breddeforhold på 16: 9). Det er den samme størrelse som den første modell av bildeelementer. Selv kantene på hver side av skjermen bør beholdes. Den audio jack 3,5 mm skal slettes og erstattes med stereohøyttalere. Smarttelefonen skal fungere på en Snapdragon 835-brikke hvis viktigste hjerte bør være Clocke på 2,45 GHz, er utstyrt med 4 GB RAM og en 64 GB lagringsplass. Disse eksklusive funksjoner gjør denne smarttelefonen telefonen mest avanserte på markedet av små modeller. Navnet på denne fremtidige smarttelefon: Walleye.

Hans eldre bror, som heter Taimen, bør være utstyrt med en skjerm på 5,99 tommer OLED produsert av LG. Kanten er smalere enn den Walleye, er den maksimale lagringsplass 128 GB og RAM fremdeles 4GB. Det ville være et enkelt kamera på baksiden med dobbel LED.

Google Pixel

En uoffisiell video er allerede online


All denne informasjonen aktivert en videofotograf som spesialiserer seg på 3D-modeller av smarttelefoner til å utforme en video som viser hvordan fremtiden kan se ut Google Pixel 2. Under pseudo konsept Creator, Han har utgitt et dusin videoer av smarttelefoner som har luften av formelle presentasjoner.

Hans nyeste kreasjon viser dermed en telefon med en fingeravtrykksleser, en helse logo "G" ryggen og en rett kant med to knapper. Telefonen er presentert i fire farger: mørk blå, grå, rød og oransje.  • Pixel 2: 4K-skjerm, Android og Snapdragon 835 8?
  • Google kansellerer Pixel XL 2 "muskie" for enda mer god smarttelefon
  • Google Pixel 2: en tredje modell kalt Taimen?
  • Google vil tilby en ny skjerm Pixel for sine smarttelefoner
  • Den neste Google pixel skjermen med buede kanter?
  • Google Pixel XL er avslørt igjen Geekbench
  • Pixel: Google lanserer to high-end smarttelefoner
  • Huawei har nektet å produsere Google Pixel
Redigert på 07/07/2017 på 16h58