roaming End: mobildata forbrukes økende

Avskaffelsen av roaming-avgifter innen EU har hjulpet boost forbruk av mobildata. En rapport som tar imot EU-kommisjonen.

Utvikling av data som forbrukes ved å eliminere roaming


Siden den 15 juni 2017, har roaming-avgifter eller roaming er fjernet innen Den europeiske union (EU) for alle å bruke sin mobiltelefon for gratis i alle europeiske land. Og ifølge en undersøkelse fra Europakommisjonen og publisert tirsdag, 26 september 2017, er ganske tilfredsstillende den første vurderingen av dette tiltaket som data konsumert er klart økende.

Faktisk, siden 15 juni 2017, fra forbrukere bruke så mye data roaming når de er i bostedslandet har doblet til 31%. Videre mener EU-kommisjonen at en "betydelig del" av veksten av data konsumert (som ville ha blitt multiplisert opp til 6 ganger i løpet av sommeren 2017 sammenlignet med sommeren 2016) " tilskrives de nye roamingreglene ".

Finroaming

Velinformerte forbrukere


Hvis dataene konsumert opplevd en boom er i stor grad fordi europeiske borgere ble godt informert om regelverksutvikling. De er dermed 71% for å være klar over fjerning av roaming.

En positiv rapport som EU-kommisjonen er glad, ivrig etter å etablere en "digital indre marked". "Dette er et konkret eksempel på å forbedre livene til innbyggerne gitt av EU. Det fungerer: kundene er fornøyde, forbruket øker og etterspørselen etter mobile tjenester når du reiser i EU er svært høy. Dette fordeler både forbrukere og operatører, "bemerker Mariya Gabriel, den europeiske kommissær for Digital.


  • Bug SFR: ladet kunder til tross for eliminering av roaming
  • Mobil: ubegrenset roaming og 5 GB data i utlandet
  • roaming End: 3 skritt frem, to skritt tilbake
Redigert på 09/27/2017 ved 16:32