Cooler Master V8 test: en tidligere modell, men stille

Cooler Master V8

Cooler Master V8
heatsink
støtteLGA775 / 1156/1366 AM2 / AM2 + / AM3
Dimensjoner (BxDxH, mm)120 x 128 x 161,1
vekt954 g
materialeAluminium, nikkelbelagt kobberbase
varme rør6 (6 mm diameter)
ventilasjon
vifte1 (120 mm)
drifts~~POS=TRUNC hastighet~~POS=HEADCOMP800-1 800 RPM
Maksimal luftstrøm69,69 CFM
reguleringPWM + potensiometer
kunn NoiseFra 17.-21 dB (A)
Etter nylig V6 GT, her er aldringen V8! Denne modellen er faktisk lenger ung (mer enn to år allerede) og se hvor stor forskyvning motoren er ikke veldig moteriktig. Men V8 fortsatt en stor verdi i sin klasse, og mange selgere fortsatt har på lager.

Som Corator DS Coolink har V8 en eneste vifte i midten. Til tross for en relativt imponerende plast kåpe, er V8 fortsatt lettere enn Behemoth Coolink, særlig på grunn av en vask mye mindre, men designet er mer original.

Faktisk, er varmerørene 6 av 6 mm diameter delt på fire ledeblokker, for å fordele varmen mer effektivt. De fire blokker har varierende orientering, alltid for å spre varmen i de maksimale mulige retninger. Vi skal se om denne enheten er effektiv.

Cooler Master V8

men på utformingen av kjøleribben, være oppmerksom på at basen og varmerøret er laget av forniklet kobber, handlet andre steder aluminium. Som for fan, er den kompatibel PWM men drar også nytte av et potensiometer for å justere hastigheten manuelt. viktig detalj: hastighetsområde som støttes ved hjelp av viften gjennom den PWM-styresystemet ikke varierer avhengig av innstillingen gitt ved potensiometeret, den således Hastigheter på 600 til 2100 omdreininger per minutt. Cooler Master gir den sistnevnte en innretning tilsvarende den i ljå til sin Yasya, nemlig en enkel metalldekselet som kan plassere potensiometeret på baksiden av huset, slik. Og selv for de som ikke har ledig spor ...

Cooler Master V8 Scythe Yasya
Når det gjelder festesystem, her er det mye enklere enn ennå nyere V6 GT: Etter kaster støtteplaten bak hovedkortet, trenger du bare å matche skruene i denne enheten på heatsink med hullene gitt for dette formålet. Håndteringen er gjort særlig lett på grunn av stivheten av benene på plass, idet sistnevnte er skrudd inn i kjøleren (i motsetning til det som er funnet på V6 GT eller giften fra Akasa). Noen ganger to små skruer kan unngå mange problemer ... Merk at også her er bolter som holder bak hovedkortet, og derfor Cooler Master leverer her som det riktige verktøyet. Han holder selskap dedikert til monteringsbraketten AMD plattformer AM2, AM2 + og AM3, og en tube med termisk pasta som ikke nødvendigvis skape tillit.

Cooler Master V8 Cooler Master V8
Når riktig plassert, er V8 en av de mindre voluminøse kjølere i denne roundup. På grunn av tilstedeværelsen av en enkelt vifte i midten, på den ene side, men også ved sin mer luftig design og i riktig høyde over varmerørene. Ingen grunn til bekymring her for å legge til RAM, selv utstyrt med en klumpete kjøleribbe, eller for å koble viften, selv når montert kjøligere.

Cooler Master V8 Cooler Master V8


benchmarks

ytelsesteller
Hva gir denne kjøleren til sine konkurrenter? Hva er dens ytelse i forhold til kjøling og støy? Det er kryptert og sammenlignet resultatene i de følgende sidene:
  • temperaturer
  • støyforurensning


Cooler Master V8

Jo mer + God rolig nivå regulering + + flere enklere montering enn V6 modellen GTLes avskrivninger vieillissant- refroidissement2.5Refroidissement dårlig ytelsestøyforurensningTilbehør / regulering

BoutiquePrixDétails
Amazon€ 87,82utstilling
Redigert 27.09.2011 på 11:53