Gjenopprette tapte data: tips og programvare

Harddisk Maxtor Maxline III 320 Serial ATA II 16MBSom aldri hadde awkwardness å slette feil fil i et øyeblikk av galskap? Hvem har ikke, gjennom uaktsomhet eller forglemmelse, glemte å lagre bildene dine før du formaterer en harddisk? Hvis maskinvarefeil kan påvirke harddisker, de er faktisk menneskelig feil som forårsaker store tap filer. Denne artikkelen derfor for alle som har mistet en fil uten å være i stand til å gjenopprette den.

Selvfølgelig, hvis harddisken har falt 5 etasjer eller mer rett og slett det ikke er anerkjent i BIOS, lese hva kommer du ikke vil være svært nyttig. Du vil i stedet henvise deg til fagfolk som ausculteront lagringsenheten i rene rom for dette formål. Men hvis du bare slette bildene som du sverget å ha gravert, programvare utvinning løsninger tilgjengelig for deg, og vi vil presentere dem.

Til å begynne, vil vi forklare hvorfor så du kan gjenopprette en fil selv etter formatering eller sletting av papirkurven. Vi overdådige også på deg noen tips for å optimalisere sjansene for å gjenopprette data i god stand. Til slutt konkluderer vi med prøve flere programvare for å vurdere sine ferdigheter mot en gjenopprettingsprosedyren, fra de enkleste til de mest komplekse.