Mobile Test Carrefour Poss 4,5 Smart 4G: en god overraskelse?

Etter en 10-tommers tablet skuffende (se vår video test) Carrefour igjen med en lav kostnad smarttelefon. Dette er faktisk den L690, en mobil signert Hisense, en kinesisk produsent, men la oss gå tilbake til Poss 4,5 Smart 4G. Denne mobil Android KitKat er for tiden solgt 180 euro, og alt er innredet ganske utskiftbare valgfri farge plater. Bør vi forvente det verste, eller motsatt, en god overraskelse? Svaret umiddelbart ved å gå rundt styrker og svakheter ved Smart 4.5 4G.

Video Test Poss 4. Smart 4G

mest


Første positive punktet, har mobil en anstendig kvalitet skjerm. Riktignok er oppløsningen på 960 x 540 piksler datert, men perfekt tilstrekkelig slås på 4,5 inches. I tillegg, fargene er punchy og betraktningsvinkel er akseptable.

Som for ytelse, denne gangen, gjør Smart 4.5 skuffer ikke! Selv om det var ventet å finne en av MediaTek omstendelig oppføring, er den mobile utstyrt Snapdragon en prosessor 410 hjerte quad 64-bit med (men OS 4.4 er 32 bits) som sikrer perfekt fluiditet i grensesnitt, og de tyngste 3D-spill fra Store er knirkefritt.

mini Batteri
autonomi videoavspilling Sammenligning

Disse forestillingene begynner ikke for mye av batteriets levetid. Smart tar 4,5 05:13 Wi-Fi aktivert videoavspilling med maksimal lysstyrke. En score som ikke er enestående, men i det minste har fordelen av å være i gjennomsnitt generelt observert.

Når det gjelder bilde, selv om det er på inngangsplanet, Smart 4,5 trekker seg fortsatt gjøre det bra. Autofokus er rask, bilder er detaljert nok, og eksponeringen og balanse fargene er tilfredsstillende. Hva får en tilstrekkelig resultat til å arkivere de gode tidene daglig.

Standard 11 februar 2015 på 18.28.17
Eksempel bilde (Klikk for å forstørre)

Endelig siste fordel, er den mobile kompatibel 4G, og den har to SIM-plasser. Ideell for personlig og profesjonell bruk et abonnement på den samme telefonen, for eksempel.

Sim
Dual SIM-spor


den mindre


Og hvis du setter pris på muligheten for å bruke to abonnement, vi beklager at det andre SIM-sporet er begrenset til 2G. Klart, kan du bruke den sekundære SIM-telefon, men det vil ikke stole for mye på det å surfe på nettet, noe som gjør nedlasting, eller nyte en streaming media.

Men det mest irriterende punkt er meget begrenset lagringskapasitet på 8 GB eller 6 GB istedenfor ved fjerning av det volum som opptas av systemet og applikasjoner. Riktignok har designerne ikke glemt å utstyre sin enhet med et microSD-spor, men noen programmer må alltid være installert i internminnet. Kort sagt, hvis du er av typen avhengige av apps, er det sterkt anbefalt å gå eksklusivt å målrette et minimum av 16 GB innebygd minne.

Standard 11 februar 2015 på 18.43.05
Mobil kjører Android KitKat

Deretter på systemet, mobil foreløpig begrenset til KitKat og det er sannsynlig at oppdateringen Lollipop aldri bli foreslått. Heldigvis for øyeblikket, mangel på Android 5 ikke fører til programvare inkompatibilitet.

Vi har nå flytte til design. Selv om det kommer an på smak, Carrefour mobile skjermer ingen ambisjoner med sin ganske vilkårlige linjer. utskiftbare skall er verdsatt, men noen ganger fargen av plasten i massen er finere enn den utvendig maling.

Standard 11 februar 2015 på 18.29.46 Standard 11 februar 2015 på 18.29.59
Valgfrie utskiftbare deksler

Til slutt, hvis bildet delen er opp i videoen Resultatet er mer blandet. Vi unngå katastrofe, men det er uheldig at autofokus er stadig justerer, som skjærer de korte passasjer uklare videoer.


konklusjon


Til slutt når vi ikke forvente at det virkelig er det Poss 4,5 Smart 4G en hyggelig overraskelse! For et gulv pris, ytelse og skjerm er på stevnemøte, og bildet lag kan utnyttes. Den mobile Carrefour vil ikke ha noen problemer med å holde sin plass blant Wiko Rainbow 4G og andre SOSh Phone 4G.

Noen foretrekker ham kanskje motorsykkelen G 4G som har en bedre finish og en 720p-skjerm for samme pris, og noen ganger til og med 30 euro mindre. Konfrontert med dette, Carrefour mobile respons med dual SIM og en bedre regning kamera. Allikevel, hvis du er ute etter en mobil til under 200 euro, kjøp kan sees på betingelse av å ikke være altfor opptatt av applikasjoner.

4G Smartphone: oppdage billige tilbud på vår prissammenligning!Redigert på 09/26/2017 ved 05:08