passordene brukes mer i 2016

WikiLeaks skandale e-post fra John Podesta (Clinton kampanjeleder), giganten Yahoo hacking, hacking Ashley Madison ... Annonser som skal advare om sikkerheten av kontoene som vi har på Internett, det være seg e-postkontoer eller kontoer på sosiale nettverk florerer. 2016, også var preget av oppdagelsen av en dobbel hacking på Yahoo.

Men meldingen ikke ut til å skje: brukerne er også likegyldig om sikkerheten til sine kontoer og alltid bruke passord for lett å finne og hacke.

Og den mest brukte i 2016 passord er ...


Keeper Selskapet, som utvikler passord sentraliserte løsninger for enkeltpersoner og bedrifter, publisert fredag ​​13 januar, 2017 liste over passordene som brukes i 2016. For å gjøre denne listen, selskapet n har ikke brukt data for sine brukere, men dataene som har lekket på internett og er tilgjengelig for kjøp på DarkWeb.

Keeper analysert ikke mindre enn 10 millioner passord som ble lekket på nettet i 2016, for å nå en konklusjon som vil overraske svært få mennesker: graden av sikkerhet passord er svært lav. Og passordet er fortsatt det mest brukte og alltid det samme: "123456", nivået 0 av Internett-sikkerhet og utvilsomt den første passord testet av en hacker.

hacker hacker Darknet

De 25 mest vanlige passord som brukes av 50% av Internett-brukere


Mens datasikkerhet er et stort problem, brukerne derfor virker veldig bekymret. Ifølge Keeper, de 25 beste passordene som brukes i 2016 for å beskytte står for 50% av brukerne. Det inkluderer "123456", "123 456 789" og "qwerty" (den engelske tilsvarende "qwerty") som opptar de tre podium stillinger. Den klassiske "passord" kommer i 8. plass, mens "google" brukes som passord spiss 21..

  • Passord: våre tips for maksimal sikkerhet

"123456" er det samme, ifølge Keeper, som brukes av 17% av brukerne, og dermed beskytter nesten en konto på fem Internett. Et slikt passord kan være sprukket i løpet av sekunder ved hjelp av programvare, Keeper advarer brukere og selv tror det er en plikt for nettstedene krever at brukerne å forbedre sikkerheten på sine kontoer ved å forby, for eksempel , de vanligste passord.

  • Programvare passord nedlasting
  • Yahoo: ny masse piratkopiering (video)
  • Tilbake på de største hacks avduket i 2016 (#rediff)
  • Best av Flock: piratkopiering i serie
  • Piratkopiering kontoer, betyr det ikke skje med andre. Er ikke Mark Zuckerberg?
Redigert på 01/17/2017 11:50