Δοκιμή: Vertu Signature Touch, το πολυτελές smartphone που ξεπερνά το Snapdragon 810


Νέα Vertu Signature Touch (Garnet μοσχάρι): Η Υπόσχεση

Αυτή είναι η τελευταία στην μάρκα πολυτελείας Vertu Signature Touch αγγίξει τρύγου 2015 σχεδιαστική ομάδα και τα πιο ισχυρά συστατικά της αγοράς. Η συσκευή διαθέτει ένα επεξεργαστή Snapdragon 810, με 4 GB μνήμης και 64GB της εσωτερικής αποθήκευσης (με αναγνώστη καρτών μνήμης). Δερμάτινα, κεραμικά, τιτάνιο και κρύσταλλο ζαφείρι συνθέτουν την περίπτωση της με τις υπηρεσίες αρκετών VIP πριμοδότηση για τον ιδιοκτήτη του ... όλα για το μικρό ποσό των 8.000 ευρώ.

Νέα Vertu Signature Touch (Garnet μοσχάρι): η πραγματικότητα

πλευρά σχεδιασμό, θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε για το τέλειο φινίρισμα της μονάδας. Κατασκευασμένο σε ένα αγγλικό εργοστάσιο από ειδικευμένους τεχνίτες, το Touch Υπογραφή είναι ένα θαύμα του κοσμήματος, που υπογράφεται από το χέρι του ενός που έχει συγκεντρώσει. Είναι ένα όργιο της πολυτέλειας, όμορφα εκτιμώ πολύ στενά. Αισθητική, όλοι θα απολαύσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους ... Από την πλευρά μας, θα βρείτε τα πολύ ωραίο αναζητούν, αλλά σαφώς πολύ μεγάλο και πολύ βαρύ για ένα smartphone σε μέγεθος 5,2 ίντσες.

Οθόνη μην το μηδέν, αλλά λίγο φως

Αυτό είναι ένα από τα πιο εξαιρετικές πλευρές Υπογραφή αφής Αρετή: οθόνη προστατεύεται από ένα στρώμα πραγματικό κρύσταλλο σαπφείρου, εξαιρετικά ανθεκτικό, και χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην ωρολογοποιία. Τα πιο αιχμηρά σημεία είναι σε θέση να γλιστρούν χωρίς κανένα ίχνος. Εντυπωσιακό!

Το πρόβλημα αυτής της οθόνης, είναι μάλλον μέγιστη φωτεινότητά του δεν είναι αρκετά υψηλό: μόνο 374 cd / m² είναι πολύ περιορισμένη για να εξασφαλιστεί η καλή ορατότητα στο φως του ήλιου, ειδικά το γυαλί ζαφείρι αντανακλά περισσότερο φως ότι άλλα συνθετικά προστατευτικά στρώματα όπως Gorilla Glass. Η αναλογία αντίθεσης είναι, ωστόσο, εξαιρετικό για μια οθόνη IPS (1336: 1), και τα χρώματα πολύ ευχάριστο.

Ένα σχετικά καλά-πειθαρχημένη επεξεργαστή

Αυτό είναι άλλο ένα επίτευγμα της Vertu Signature Touch: επεξεργαστή Snapdragon της 810, που είναι γνωστή για την τάση της να θερμότητας και ενέργειας λαιμαργία είναι αρκετά καλά εξημέρωσε από τη συσκευή. Τα υλικά smartphone διεξάγει θερμότητα καλά και επιτρέπουν καλή απαγωγή (42 ° C στην επιφάνεια), και ο επεξεργαστής υιοθετεί μια συμπεριφορά που είχαμε ποτέ πριν δει με αυτό το τσιπ.

Οι τέσσερις πυρήνες Cortex-A57 (όσοι θερμότητα και καταναλώνουν πολύ) είναι σχεδόν πάντα άτομα με ειδικές ανάγκες, και μόλις ανάβει περιστασιακά όταν χρειάζεται, επιτρέποντας στη συσκευή να αποθηκεύσετε τόση ενέργεια για να προσφέρει μια πολύ αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας: πάνω από 19 ώρες χρόνος ομιλίας, περισσότερο από 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 7 ώρες σε νέα ευέλικτη πιο σοβαρή δοκιμασία μας. Είμαστε ακόμα μακράν η καλύτερη του είδους, αλλά είναι πολύ καλό για το Snapdragon 810.Ο επεξεργαστής, όμως, ισχύει μικρά κόλπα για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης: απενεργοποιεί μόνο σε τρεις πυρήνες Cortex-A57, αν απαιτείται, η οποία μειώθηκε σημαντικά τις επιδόσεις. Αλλά σε video games, είναι μάλλον ανώδυνη: Υπογραφή αφής από 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο κατά την πρώτη δοκιμή του Epic Citadel σε 3D, στη συνέχεια σταθεροποιείται σε 51 fps. Είναι πολύ καλύτερα από ό, τι άμεσο ανταγωνισμό Snapdragon 810.

Πάρα μέσο φωτογραφία

Ο αισθητήρας 21 megapixel Vertu Signature Touch είναι ελάχιστα αξιοποιηθεί. Φωτογραφία λήψης είναι πολύ αργή για να προκαλέσει για μια high-end συσκευή. Και η ποιότητα δεν είναι ένα από τα καλύτερα smartphones όπως το LG G4, το iPhone 6s και άλλα Galaxy S6. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η εικόνα διατηρεί ένα καλό φως, αλλά οι λεπτομέρειες είναι εντελώς θυσιάζονται. Εκτιμούμε, ωστόσο η ποιότητα του βίντεο, μέχρι 4K, με Full HD HDR σε πραγματικό χρόνο.

Εξαιρετική ηχεία

Αυτό συμβαίνει ήδη σε προηγούμενες Υπογραφή Touch: ο ομιλητής της κάμερας είναι αρκετά καλή για να μιλάμε για. Ο ήχος είναι πολύ ισχυρή και η ποιότητα του είναι σαφώς ανώτερη από τον ανταγωνισμό. Ακόμη και η κλασική υποδοχή εξόδου ήχου προσφέρει πολύ καλή αναπαραγωγή ήχου. Κρίμα Είναι από την πλευρά της συσκευής, όπως φαίνεται στην τοποθεσία τομέα, και δεν είναι καθόλου πρακτικό.

εξαιρετικές υπηρεσίες VIP ... Για VIP

Vertu υπηρεσίες, έχουμε μιλήσει για το πότε δοκιμή του πρώτου Signature αφής. Η συσκευή έχει αγοραστεί με μια συνδρομή χρόνο σε μια αποκλειστική υπηρεσία, διαθέσιμη παντού ανά πάσα στιγμή. Μπορούμε να ζητήσουμε από τον σχεδόν τίποτα, τα χρήματα είναι για τους πελάτες Vertu, μια λεπτομέρεια. Άλλες υπηρεσίες premium παρέχουν πρόσβαση σε παραστάσεις και πολύ «VIP» γεγονότα, πάντα εφόσον έχετε μια φορτηγά κατηγορία χαρτοφυλακίου.Φωτο: Lionel Morillon