Δοκιμή: καυσίμων, αποτελεσματικό και πρωτότυπο Wi-Fi με το αυτοκίνητο για smartphone και tablet


Lacie 1TB Καύσιμα: Η Υπόσχεση

Ο κατασκευαστής LaCie, σήμερα ανήκουν κατά πλειοψηφία από την Seagate εγκαινιάζει το αυτοκίνητο Wi-Fi για τη ροή αρχεία πολυμέσων στο smartphone και το tablet σας. Με χωρητικότητα 1 TB, την κατανάλωση καυσίμων χρησιμοποιεί το ίδιο Seagate Media app που Seagate Wireless Plus μοντέλο. Απλά συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi του καυσίμου και να ξεκινήσει η εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο στο δίσκο. Θα δοκιμαστεί.

Lacie 1TB καυσίμου: η πραγματικότητα

Το Καύσιμο εξέπληξε από το σχεδιασμό του, με ένα γκρι πλαστική θήκη και ιδιαίτερα τετράγωνο (11,5 χ 2,3 χ 11,5 cm). Το σύνολο θυμίζει ένα μπιτόνι με μια αφή του χρώματος πορτοκαλί σε μια γωνία. Το τελευταίο είναι διάτρητοι για να συνδέσετε τη μονάδα στην τσάντα σας. Από τη μια πλευρά υπάρχουν οι on / off κουμπί και δύο διόδους ελέγχου. Ο κατασκευαστής παρέχει μια micro USB 3.0 καλώδιο 60 εκατοστών για μεταφορά αρχείων με τον υπολογιστή σας, και έναν προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος για να φορτιστεί η μπαταρία. Σε πλήρες φορτίο, προσφέρει μια ικανοποιητική γκάμα: περισσότερες από 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.

Μια γρήγορη κίνηση USB 3.0

Η καυσίμων δεν έχει μορφοποιηθεί ως FAT32 ή NTFS, αλλά χρησιμοποιεί τη μορφή exFAT, επειδή είναι συμβατό με τα Windows και Mac OS. Επιπλέον, δεν περιορίζει το μέγεθος των αρχείων και 4GB, σε αντίθεση με το FAT32. Ο δίσκος περιλαμβάνει demo LaCie αρχεία πολυμέσων, αλλά δυστυχώς δεν το βιβλίο του προγράμματος. Στο USB 3.0, μετρήσαμε εξαιρετικές τιμές ροής για τη μεταφορά βίντεο: 107.5 MB / s ανάγνωση και 105.1 MB / s εγγραφή. Για χρήση με το smartphone και το tablet σας, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή Seagate Media, διαθέσιμο για iOS, Android και Kindle. Καλά σχεδιασμένα, αποδεικνύεται πολύ το χρήστη με ένα φροντιστήριο για να σας καθοδηγήσει. Μας αρέσει η επιλογή με βάση τον τύπο αρχείου (φωτογραφία, ήχος, βίντεο), καθώς και οθόνη με μικρογραφία. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να συγχρονίσει τα αρχεία με online λογαριασμό αποθήκευσης σας Dropbox.

Μια μειωμένη συμβατότητα έκδοση για iOS

Η έκδοση Android υποστηρίζει πολλές μορφές πολυμέσων και μπορεί να χρησιμοποιήσει μια άλλη εφαρμογή, όπως το MX Player, για άλλα αρχεία, όπως βίντεο Xvid / DivX. Στις δοκιμές μας, απορρίφθηκαν μόνο WMA αρχεία ήχου. Η Apple έκδοση είναι πιο περιοριστική, ειδικά για τα βίντεο (διαβάζει μόνο αρχεία mov, mp4 και 3gp). Ωστόσο, μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, διότι το καύσιμο Samba και DLNA servers. Έτσι, η αναπαραγωγή DivX / Xvid είναι δυνατή με την εφαρμογή OPlayerHD Lite, το οποίο συνδέεται με το διακομιστή Samba, ή 8player, πρόσβαση στο διακομιστή DLNA. Αυτές οι δύο λειτουργίες προσφέρονται επίσης από το Voyager Air Corsair. Σημειώστε ότι η εφαρμογή διαβάζει ομαλά βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Έχει ακόμη και τη δική του ιστοσελίδα

Η καυσίμων διαθέτει επίσης ένα διακομιστή Web. Πηγαίνετε www.laciefuel.com με τον browser σας και θα έχετε ακριβώς το ίδιο περιβάλλον με αυτό της εφαρμογής για κινητά για να κατεβάσετε αρχεία από το δίσκο ή απευθείας αναπαραγωγή βίντεο mp4. Βολικό για χρήση με το φορητό υπολογιστή σας. Τέλος, η μονάδα συνδέεται με δίκτυο Wi-Fi σας για να σερφάρετε στο Web, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη σύνδεση.

Βρείτε το καύσιμο των εν εξελίξει συγκριτική ασύρματη αποθήκευση μας για smartphones και tablets.