Δοκιμάστε Roccat Nyth ένα καινοτόμο ποντίκι, γεμάτο δυνατά και τα κουμπιά παιχνιδιού


Roccat Nyth: η υπόσχεση

Τελευταία upscale ποντικιού Roccat στους στάβλους, το Nyth. Πίσω από αυτό το κάπως αινιγματικό όνομα κρύβεται ένα ποντίκι πεδίο ενδιαφέρουσα ιδέα: ένα μεταβλητό αριθμό των κουμπιών. Και δεν πρόκειται για ενεργοποίηση / απενεργοποίηση σε κάθε οδηγό. Όχι, θα ήταν εντελώς δυνατό να αφαιρεθεί φυσικά το ποντίκι! Τουλάχιστον για όσους από την αριστερά ... το οποίο εξακολουθεί να αφήνει μια γεύση από μερικές ορέξεις για MMO, αλλά όχι μόνο. Πλήρης δοκιμή!

Roccat Nyth: πραγματικότητας

«Με πιο κάτω από το κουμπί αντίχειρα, θα μπορούσε να αλλάξει ακόμη πιο γρήγορα το όπλο και fragguer το κεφάλι του.» Μετράμε τις φορές που η φράση αντήχησε σε μικρό κεφάλι των παικτών μας. Και οι μηχανικοί της Roccat μοιραστείτε με σαφήνεια την άποψή μας. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για το γερμανικό μάρκο του ποντικιού (και άλλες συσκευές) είναι πρόθεμα για να δημιουργήσετε ένα ποντίκι πεδίο είναι εξοπλισμένα με ένα μεγάλο αριθμό των κουμπιών ... αλλά μεταβλητή. Έτσι, η Nyth γεννήθηκε και ο κατασκευαστής έχει λάβει την ιδέα πολύ μακριά.

Η Nyth διαφάνειες σε πλήρη ταχύτητα

Το πρώτο καλό σημείο θετικό χαρακτηριστικό είναι η ακρίβειά του. εξαιρετικά γρήγορη αισθητήρα λέιζερ (έως 12.000 dpi) είναι ακριβής, συλλέγει τις επιταχύνσεις ... και είμαστε ακόμα πιο άνετα από ό, τι οι διαφάνειες πολύ bien.Un θεραπεία!


Τα τέσσερα μαξιλάρια τεφλόν είναι πολύ καλής ποιότητας και να δώσει τον καλύτερο εαυτό τους μια φορά κάποιος χρησιμοποιεί ένα χαλί αντάξια του ονόματός της. Σε τέτοιο βαθμό που θα έπρεπε να επανεξετάσει τις ρυθμίσεις ευαισθησία μας προς τα κάτω για να αποφευχθεί η απώλεια της ακρίβειας. Η ευκαιρία να αναφέρω ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθεί σε 5 διαφορετικές ταχύτητες κίνησης του δρομέα. Αλλά θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Αφαιρούμενη κουμπιά

Σε αντίθεση με Kone XTD, η Nyth δεν είναι πολύ μεγάλη, ούτε πάρα πολύ καιρό. Είναι βρίσκει τη θέση του στην παλάμη του χεριού μας, μεσαίου μεγέθους και προσφέρει καλό κράτημα. Αίσθηση ενισχύεται από την επένδυση σατέν της στο πίσω μέρος του ποντικιού, πολύ ευχάριστο στην επαφή με το δέρμα. Πρώτα εργονομική βελτίωση, είναι δυνατόν να μεταβάλλεται το σχήμα της δεξιάς πλευράς. Δύο διαμετρικά αντίθετες στοιχεία φυσικής, μαγνητικά και ποικίλλει ανάλογα με τη γεύση του ιδιοκτήτη του.

Άλλες εργονομικό και λεπτότητα, τη δύναμη του πυρήνα, αυτό το πεδίο το ποντίκι, το αριστερό πλευρό. Κατ 'αρχάς να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο αντίχειρα, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό πράγμα. Συνεχίζοντας με την παρουσία των οπών που μπορούν να φιλοξενήσουν δύο τύπων πλήκτρων: μικρές, μεμονωμένες, ή ευρύ, καταλαμβάνοντας δύο υποδοχές. Τέλος, είναι δυνατόν να εισαχθεί ?? «πλάκα ψευδή κουμπιά» για να γεμίσει τις τρύπες και να είναι κάτω από τον αντίχειρα, μια απλή λεία επιφάνεια. Πρακτική για συμβατική χρήση γραφείου.

Όλα αυτά εργαλεία είναι τακτοποιημένα σε ένα κουτί που παραδίδονται με το ποντίκι.

Τέλος, les έξι κουμπιά «σταθερό» το Nyth βρίσκονται στο πίσω μέρος του. Μόνο τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του πτερυγίου, μπορούν να προγραμματιστούν μέσω του λογισμικού Roccat σμήνος.

Roccat σμήνος ultracomplet τον πιλότο

Καθαρό περιβάλλον, καθαρά και σχετικά καλά μεταφρασμένο, το Roccat Σμήνος είναι να εγκαταστήσετε υποχρεωτικό να απολαύσετε πλήρως το παιχνίδι του ποντικιού. Η ταχύτητα του δρομέα και την ανταπόκριση του τροχού, καταγράφοντας μικρές μακροεντολές ή την ανάπτυξη προσαρμοσμένων προφίλ για κάθε παιχνίδι, όλα είναι πιθανά . Ακόμη και η Easy Shift + λειτουργία, ειδικότητα Roccat, απαντά σε αυτό και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται κατά την κρίση. Τι πρέπει να περάσουν 16 έως 31 πλήκτρα συντόμευσης. Πράγματι, ως υπενθύμιση, Easy Shift + λειτουργεί ως το βασικό πλήκτρο «Shift». Μετά την ανάθεση της τεχνολογίας σε ένα κουμπί στο πρόγραμμα οδήγησης, απλά πιέστε ταυτόχρονα με οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο του ποντικιού για να ενεργοποιήσετε ... ενός δευτερολέπτου λειτουργικότητα.

Είναι ακόμη δυνατό να εξάγει μέχρι και πέντε κλειδιά προφίλ απευθείας στην μικρή εσωτερική μνήμη του ποντικιού. Βολικό για να ρίξει σε μια τσάντα και να πάει να παίξει σε έναν υπολογιστή που δεν είναι δικός της, ενώ την εύρεση προτιμάται ρυθμίσεις του.

Ανάλογα με τον τύπο των κουμπιών που διατίθενται στις πλευρές, με ένα απλό drag and drop είναι ποικίλη εκπροσώπηση πλευρά αριστερά στο pilote.On μπορούν έτσι να πραγματοποιούν τις συντομεύσεις πιο γρήγορα από. Και αν στο massively multiplayer role-playing, σε πραγματικό χρόνο παιχνίδια στρατηγικής, MOBA και άλλες σκοπευτές σε πρώτο πρόσωπο, η Nyth προσαρμόζει τις δυνατότητές του με τις επιθυμίες σας.

Ωστόσο, δαμάσει το λογισμικό -κάθε ως mulot- απαιτεί χρόνο. Οι δυνατότητες είναι κολοσσιαία και μετατροπή Nyth γνήσια ανταγωνιστικό όπλο δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα.

Επίσης, σημειώστε, αφαιρέστε τα σπυράκια ζητήσει χείρα βοηθείας. Θα πρέπει να πιέσουμε το μοχλό στην κοιλιά της Nyth και ενώ το κρατάτε σε αυτή τη θέση, την κλίση του ποντικιού και να σφίξει τα πλήκτρα πέσει.