Δοκιμή GO Cambridge Audio V2, ένα στιβαρό περίβλημα αλλά ήπιος


Cambridge Audio V2 GO: Η Υπόσχεση

Ο κατασκευαστής Cambridge Audio λανσάρει μια νέα γενιά φορητών ηχείων Bluetooth. Διατίθεται σε μαύρο ή άσπρο, ο Συνήγορος του Πολίτη V2 ξεκινά πέντε ηχεία και προσφέρει έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έρχεται με NFC, κωδικοποιητή Bluetooth aptX και να επαναφορτίσετε το smartphone σας. Τι είναι αυτό που αξίζει;

Cambridge Audio V2 GO: πραγματικότητας

Το περίβλημα GO V2 διακρίνεται από την παρουσία των πέντε ηχεία, ένα επίτευγμα δεδομένου του συμπαγούς μεγέθους του περιβλήματος (24 χ 12 χ 6 cm). Σε λεπτομέρεια, έχει τα εμπρός δύο ηχεία διαμέτρου 1,9 cm για τα πρίμα και δύο πέντε εκατοστών χαμηλή. Ο κατασκευαστής έχει επίσης τοποθετημένη πίσω από ένα θερμαντικό σώμα (χωρίς ηχείο ισχύος 13 χ 3,5 cm) για την ενίσχυση του μπάσου. Με λίγα λόγια, αυτό που θεωρητικά παρέχουν πλούσιο ήχο. Η πραγματικότητα είναι λίγο λιγότερο τέλεια. Αν και η ποιότητα του ήχου είναι ικανοποιητική, αλλά η έλλειψη της προσωπικότητας και του βάθους. Τίποτα δεν ανυπέρβλητα για ροκ και ποπ, αν και οι κιθάρες είναι μερικές φορές πάρα πολύ που προβάλλει, αλλά αισθάνεται την έλλειψη με την τζαζ και την κλασική. Και αν μπορείτε να ακούσετε ραπ, θα ακούσετε κυρίως τη φωνή. Για να αποκατασταθεί η δυναμική, θα χρησιμοποιήσει τον ισοσταθμιστή κινητή συσκευή σας.

Ένα ουδέτερο αλλά ισχυρό του

Δεν αποτελεί έκπληξη, το εύρος ζώνης μέτρησης δείχνει μια πολύ ακανόνιστη καμπύλη στο μπάσο, γεγονός που εξηγεί την κακή απόδοση κάποιου χαμηλά. Είναι καλύτερα στην οξεία, ειδικά στην αρχή των υψηλών συχνοτήτων (4000-11.000 Ηζ). Ωστόσο, ο ήχος είναι ισχυρό (107 dB σύμφωνα με τις μετρήσεις μας) και δεν κορεστεί όταν ο όγκος είναι στο κάτω μέρος. Ένα άλλο καλό σημείο, αυτονομία είναι εξαιρετική, με πάνω από 15 ώρες χωρίς διακοπή ακρόασης. Επιπλέον, Cambridge Audio βιβλίο μια θήκη μεταφοράς για να μεταφέρουν τη βόλτα GO V2. Και αν το smartphone σας είναι επίπεδη, μπορείτε να το φορτίσετε, συνδέοντας το στη θύρα USB στο πίσω μέρος της μονάδας (5V και 1A, ως εκ τούτου πολύ χαμηλή για ένα δισκίο). Σε αυτή τη θέση υπάρχει επίσης μια βοηθητική είσοδο ήχου (το καλώδιο παρέχεται), καθώς και η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας, δυσδιάκριτα.

NFC, αλλά δεν φούρνο μικροκυμάτων

Στην κορυφή του, το GO V2 έχει τέσσερα κουμπιά για την εκκίνηση, τη ρύθμιση του όγκου, ενεργοποιώντας το Bluetooth και την επιλογή της βοηθητικής πηγής. Cambridge Audio έχει επίσης προγραμματιστεί μια περιοχή NFC. Αν το smartphone ή το tablet σας είναι συμβατό με την τεχνολογία αυτή, απλά πατήστε το επάνω τμήμα της συσκευής για να δημιουργήσει αυτόματα μια σύνδεση Bluetooth. Θα έχει ένα μικρό μπλε LED στο μπροστινό μέρος του ματιού αιχμηρό δεδομένου ότι δείχνει εάν η σύνδεση είναι εγκατεστημένος ή όχι. Ευτυχώς, μερικά μπιπ βοηθήσει με την εργασία. Ωστόσο, ο κατασκευαστής αγνοεί το μικρόφωνο και τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, αλλά βολικό για τους χρήστες smartphone.