MSI GS43VR Φάντασμα Pro ultraportable που μπορεί τελικά να ονομάζεται «gamer»;


Με GS43VR, MSI επεκτείνει την προσφορά της στον τομέα τυχερών παιχνιδιών της εξαιρετικά κινητικότητας. Μια θέση των οποίων η ανάπτυξη επιταχύνεται τα τελευταία δύο χρόνια και μπορεί να είναι "φουλ" με την άφιξη του νέου Alienware της Dell 13, αλλά και κάποιες αναφορές XMG. Για να μην αναφέρουμε την επερχόμενη Razer λεπίδα Stealth και λεπίδα είναι (επιτέλους) σχετικά με την προσέγγιση στη γαλλική αγορά. MSI προσφέρει ήδη την απογοητευτική GS40 στο παρελθόν. Η GS43, η εξέλιξη θα ήταν, ανάλογα με τη μάρκα, ένα πραγματικό άλμα προς τα εμπρός.

Στα μισά του δρόμου μεταξύ ενός ultraportable και ένα φορητό υπολογιστή κλασικό, Phantom Pro (GS43VR) MSI είναι μέρος του καστ των 14 ιντσών. Μια μορφή που ιστορικά δεν ήταν πάντα μια επιτυχία στην περιοχή μας, επειδή είναι πολύ «ιππαστί» ανάμεσα σε δύο κόσμους. Αυτό το εξαιρετικά κινητικότητας με 13,3 ιντσών από τη μία πλευρά, και του φορητού υπολογιστή στο σπίτι, με 15 ίντσες από την άλλη.
Ωστόσο, οι μέγεθος 14 ίντσες θα πρέπει λίγο πολύ τα απρόοπτα του κόσμου του mobile gaming. Επειδή, με μερικά εκατοστά πιο να κατανοήσει κανείς, αυτό επιτρέπει περισσότερη ισχύ κάτω από την κουκούλα, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύκολη μεταφορά (1.85 kg σε αυτήν την περίπτωση).

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

GS43VR: Οι αλλαγές δεν επιφάνεια

Μεταξύ GS40 και GS43VR, χωρίς αισθητική διαφορά. Το πίσω μέρος της οθόνης 14-ιντσών και το δίσκο πληκτρολόγιο συνεπώς καλύπτονται με την ίδια ελαφρώς ματ μαύρο μεταλλικό υλικό όμορφα. Ακόμη και απόχρωση σε ολόκληρο το κάτω μέρος της μηχανής σχεδιασμένη άκαμπτο πλαστικό.

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

Τέλος, για να προσδιοριστεί με το σκοτάδι περιβάλλοντος, μικρά μεταλλικά κόκκινο σωληνώσεις κυριώτερο ορισμένες περιοχές ή συνιστώσες του περιβλήματος ως το κουμπί λειτουργίας της μηχανής touchpad ή.

MSI GS43 Φάντασμα VR ProLM / 01net.com-

Στο κόκκινο και το μαύρο ...

κόκκινο χρώμα που βρίσκεται επίσης στο οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου. SteelSeries σχεδιασμό, είναι ευχάριστα στην αφή και να έχουν μια καλή απάντηση δακτυλογράφηση, παίζουμε και εμείς εκμεταλλευτούμε χιλιόμετρο κείμενο. Ωστόσο, σημειώστε ότι μερικά πλήκτρα έχουν αλλάξει θέσεις.

Να είστε βέβαιοι, το «Α» δεν είναι στη θέση του «Κ». Ωστόσο, το κλειδί " < «Είναι στα δεξιά του διαστήματος, όπου συνήθως είναι» Alt Gr». Είναι καλό να γνωρίζουμε αν χρησιμοποιείτε συχνά συνδυασμοί που αφορούν το πλήκτρο. Επιπλέον, περιμέναμε να βρούμε το κλειδί «Windows» αντί για δεξιά και αριστερά για να αποφύγει το χτύπημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να προκαλέσει ακούσια επιστροφή του «Γραφείου». Τέλος, το «Enter» κλειδί είναι μικρές και δίπλα στο άλλο? έτσι δεν είναι ασυνήθιστο να χτυπήσει τη δεύτερη, αντί του πρώτου.

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

Το Φάντασμα GS43VR Pro είναι διακοσμημένο με ένα σύνδεσμο που πολύ ρεύμα. Δύο USB 3.0 υποδοχές βρίσκονται στις πλευρές του μηχανήματος για τη σύνδεση ενός εξωτερικού ποντικιού για παράδειγμα. Σημειώνουμε, επίσης, η παρουσία ενός βύσματος USB Type-C (USB 3.1 Gen 2 / Κεραυνός 3), η οποία έχει την πολυτέλεια να περιλαμβάνει αρχική πολυ-οθόνης που συμπληρώνει το παραδοσιακό και HDMI βίντεο εξάγει το λιμάνι MiniDisplay (στην άκρη πίσω).
Μην ξεχνάτε την υποδοχή κάρτας SD ή το τμήμα του δικτύου, ενσύρματη υποδοχή ολοκληρώθηκε με μια μονάδα Wi-Fi n / ac (Bluetooth 4.1) και εξαρτάται από ένα τσιπ δίκτυο Killer DoubleShot Pro. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα της χρήσης δύο τρόποι σύνδεσης, μαζί με την αντιμετώπιση και προσαρμόσιμη ροή. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του live streaming, το ενσύρματο δίκτυο μπορεί να ανατεθεί σε ένα παιχνίδι, και Wi-Fi, η μετάδοση του σήματος βίντεο για Twitch.

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

Συνάπτει με το σύνθετο τμήμα ήχου της εξόδου είσοδο μικροφώνου και stereo, υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα για τη βελτίωση της Sabre Hi-Fi. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε Dynaudio έγκυος μηχανή σας συνιστούμε ιδιαίτερα την ενεργοποίηση της επικάλυψης λογισμικού εγκατασταθεί Nahimic ήχου. Αυτό δίνει μια σοβαρή ώθηση στην μουσική και soundtracks των ταινιών.

Η οθόνη 14 ιντσών είναι καλά ψευδαίσθηση

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

Είτε προέρχεται από το μέτωπο ή στη μία πλευρά, καθιστώντας Full HD (1920 από 1080 pixels) που προσφέρει η IPS πάνελ 14 ιντσών - επίστρωση ματ - είναι αρκετά πειστική. Τέλος, εφ 'όσον κάποιος δεν αρχίσουν να τυλίξουν καθετήρα δοκιμή μας. Σημειώστε ότι έχουμε εξασφαλίσει ότι κανένα χρωματικό προφίλ ηχογραφημένο True Color έχει ενεργοποιηθεί. Αυτό είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα του οποίου ο ρόλος είναι να μεταβάλλεται η θερμοκρασία ή η κυριαρχία των χρωμάτων ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται (αντι-μπλε, sRGB, σχεδιαστής, γραφείο, κινηματογράφος, Gamer) με ένα απλό συνδυασμό πλήκτρων.

Σύμφωνα με καθετήρα δοκιμή μας, η μέση μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης είναι 305 αναλογία cd / m2 και την αντίθεση της μόνο 709: 1. Το τελευταίο είναι στο ανώτερο εύρος των δυνατοτήτων IPS, αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνει μια δίκαιη βάθος των σκοτεινών περιοχών σε ορισμένα παιχνίδια, για παράδειγμα. Με τα μέτρα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη την τιμή της μηχανής, δεν μπορούμε να αποδίδουν κατά μέσο όρο βαθμολογίας από την πλευρά της οθόνης.

Αυτή η νέα έκδοση έχει επιτέλους κάτι για να παίξει σοβαρά

Συμπιεσμένο στο περίβλημα πάχους 2,7 εκατοστών, η ρύθμιση δεν αμελώ σχετικά με το πώς να τρέξει 3D παιχνίδια και οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών ή βίντεο μοντάζ (Περίληψη) θα πρέπει να συλλάβει εκμεταλλεύεται το βίντεο το παιχνίδι σας .

Στο τιμόνι είναι ο Intel Core επεξεργαστή i7-6700HQ και τέσσερις πυρήνες του (οκτώ θέματα) λειτουργεί στα 2,6 GHz διαιτησίας, μαζί με μνήμη 16GB DDR4. Τι πυροβολούν τους υπολογισμούς υψηλής ταχύτητας χωρίς να παραπαίουν!
Για το μέρος αποθήκευσης, MSI επιλέγει χλιδή με την εγκατάσταση των Windows 10 σε 256 GB SSD (format Μ.2 NVMe) το οποίο, φυσικά, είναι μακριά από πλήρως κλεισμένο. Επομένως, είναι δυνατόν να το εγκαταστήσετε, επιπλέον, μερικά παιχνίδια (όπως το World of Warcraft, για παράδειγμα) που χρειάζονται έναν γρήγορο σκληρό δίσκο για τις φάσεις φόρτωσης μεταξύ των διαφόρων τομέων.

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-

Για να φιλοξενήσει τα άλλα παιχνίδια και όλες τις φωτογραφίες, μουσική και βίντεο, ένα σκληρό δίσκο του 1TB (7200 στροφές / λεπτό) είναι διαθέσιμη. Ο συνδυασμός των μονάδων αποθήκευσης παίρνει επίσης μια καλή βαθμολογία στο τεστ αποθήκευσης Λογισμικό PC Mark 8 (πάνω από 5000 μονάδες), απόδειξη της αποτελεσματικότητάς της.

Αφήστε το κυρίως πιάτο, δηλαδή τα γραφικά, που παρέχονται από την GTX NVIDIA GeForce 1060 (6 GB GDDR5). τελευταία 3D κάρτα γενιά σχεδιαστεί η αρχιτεκτονική Pascal, είναι παρούσα εδώ για να μετουσιώσει τα παιχνίδια και να εμφανίσει άψογα στην οθόνη Full HD της μηχανής.

CG ΣΔΑΚΠαρά το γεγονός ότι κάτω από τον παραπάνω πίνακα, η GTX GeForce 1060 εξακολουθεί να προσφέρει τρεις φορές περισσότερη ενέργεια από ό, τι την GeForce GTX 960Μ. Επίσης, να θυμάστε ότι αυτή η έκδοση του 1060 είναι παρόμοια με εκείνη των καρτών γραφικών για desktop υπολογιστές, είναι - στοιχεία που να υποστηρίζουν - σε μια GTX GeForce 980!

Έτσι δοκιμές τίτλο μας, εκπρόσωπος της μέτριας έντασης σημερινά παιχνίδια ή χρειάζεστε τους ίδιους πόρους με κάποια άλλα φήμης eSports PC στο κύκλωμα, η όλη διάταξη εμφανίζει βαθμολογίες μεταξύ 146 και 200 ​​fps σε Full HD .

Αλλά μόλις αρχίζει κανείς να θέλει να τρέξει βαριά παιχνίδια όπως του Tom Clancy: The Division, στην εγγενή ανάλυση, για να «High» ή «Ultra» επίπεδα με κάποιες μικρές προσαρμογές «σπίτι», η κάρτα πρέπει να παρέχει περισσότερα οι προσπάθειες 55 έως 70 καρέ ανά δευτερόλεπτο καταγράφεται και το λογισμικό ελέγχου έχει ενσωματωθεί στο παιχνίδι ο τελευταίος παραμένει ρευστό ... και γαμώτο όμορφη.! Για να πάρετε περισσότερες καρέ ανά δευτερόλεπτο, θα πρέπει να μειώσετε την ανάλυση της εικόνας και, ευτυχώς, η οθόνη δέχεται χωρίς flinching, και χωρίς στρέβλωση της εικόνας πάρα πολύ.

Η ονοματολογία «VR» σε σχέση με το μηχάνημα δείχνει ότι πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις για τη λειτουργία παιχνίδια και να τα απολαύσετε μέσα από τα ακουστικά VR όπως φακούς Oculus Rift ή HTC Vive. Ωστόσο, η έλλειψη της εικονικής πραγματικότητας κράνος στο χέρι, δεν είχαμε δοκιμάσει αυτό το σημείο.

MSI GS43VR Φάντασμα ProL / 01net.com- Οι οπές αερισμού διατάσσονται κυρίως στο πίσω μέρος του GS43VR αλλά μέρος του θερμού αέρα εκβάλλεται στις επάνω γωνίες των πλευρών.

Η ανάλυση που δεν μπορούν πάντα να είναι διακριτική

Ωστόσο, με τόση δύναμη που περιέχεται σε μια μικρή περιοχή, η θερμοκρασία γρήγορα ανατέλλει και έτσι προκαλούν ισχυρή δραστικότητα στο σύστημα ψύξης. Έτσι, 32.9 dB όταν σερφάρουν στο Internet ή να κάνει το γραφείο, δύο ανεμιστήρες που υπάρχουν στο μηχάνημα πιέστε το τραγουδάκι (διαπεραστικός) έως 45,5 dB συνεχώς. Υπό τις ίδιες συνθήκες, ο υδράργυρος ανεβαίνει εύκολα κάτω από το μηχάνημα μέχρι 58 ° C. Παίξτε με το μηχάνημα στο γύρο είναι ο κίνδυνος των μηρών του χρήστη!

Μήπως εξαιρετικά ποιήματα κινητό μηχάνημα τυχερών παιχνιδιών με αυτόνομη PC; Όχι, δεν είναι πραγματικά σε αυτή την περίπτωση. Και αυτό παρά την παρουσία της NVIDIA Optimus τεχνολογία που μπορεί να αυξήσει την αντοχή της μπαταρίας, τοποθετώντας τη συμβολή του ελεγκτή γραφικών στην CPU όταν δεν το παιχνίδι λειτουργεί με την GS43VR.
Στην πραγματικότητα, αυτό ultraportable MSI διαρκεί περίπου 4 ώρες αναπαραγωγή βίντεο, οθόνη καλά συνδεδεμένο Wi-Fi? πιο ευέλικτη χρήση (χωρίς ανοχή), η μπαταρία μόλις και μετά βίας κατέχει περισσότερο από το 3:30, ο χρόνος του στο Παρίσι-Μασσαλία με το τρένο.

GS43VR: αλλάζει μέσω της αντικατάστασης

MSI GS43VR Φάντασμα ProLM / 01net.com-Σφαίρες αέρα, διαπιστώνουμε ότι η MSI GS43VR δεν προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε συστατικά. Θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα μηχανή για να αλλάξετε: την αντιστροφή της 16GB DDR4 έναντι 32 GB (64 GB ή διαχειρίζεται από τον επεξεργαστή) για παράδειγμα. Ή να αντικαταστήσει το σκληρό δίσκο ενάντια σε ένα μοντέλο SSD σε 2.5 ιντσών, για να περάσει "κάθε μονάδα flash" αν μόνο τα θέματα της ταχύτητας σας.