Δοκιμή: Stromer ST2 S, το ηλεκτρικό ποδήλατο που φτάνει 45 km / h σε 4 δευτερόλεπτα


Stromer ST2 S: η υπόσχεση

δεν πρόκειται να κτυπήσει γύρω από το θάμνο, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο, πωλούνται σχεδόν 9 000, είναι ένα τέρας που προορίζεται για πλούσιους πελάτες. Count, μάλιστα, 2 έως 4 φορές λιγότερο (ανάλογα με την ευαισθησία σας για το σχεδιασμό και την άνεση) για έναν πολύ καλό ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης, προσφέροντας μέχρι και εκατό χιλιόμετρα αυτονομίας και βοήθεια για να υιοθετήσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ταχύτητα πλεύσης 25 km / h.

Ωστόσο, ST2S Stromer θα μπορούσε κάλλιστα να βρει τη θέση της στην αγορά για την κάλυψη, για παράδειγμα, μετά από αίτημα των πελατών που κινείται πολύ και πολύ γρήγορα. Διότι αυτό είναι αυτό που είναι, η ST2S είναι μια πραγματική μοτοποδήλατο μπορεί να σας έλκει σε πάνω από 45 km / h σε 70 έως 180 χιλιόμετρα. Είχαμε το προϊόν δοκιμής μέσω της μάρκας Freemoos, εδώ είναι η ετυμηγορία μας.

Stromer ST2 S: πραγματικότητας

Επιτάχυνση ισχυρότερη από ό, τι ένα σκούτερ των 50 cm3 της πόλης. αυτοκινητιστές Έκπληξη με την έναρξη μιας φανάρι. Αναρρίχηση χωρίς νευρώσεις κούραση που συνειδητοποιεί ότι η ποδηλασία ή κατά το ήμισυ (τουλάχιστον) το χρόνο για να πάει με το ποδήλατο. Αυτό είναι σε γενικές γραμμές τι σας περιμένει αν πέσετε για αυτό το Stromer ST2S. Σε κάθε περίπτωση, όπως προκύπτει από αυτή τη δοκιμασία.
Αλλά προτού να αρχίσετε, θυμηθείτε ότι ορισμένοι κανόνες ισχύουν για αυτό το είδος του ποδηλάτου θα βρείτε στο τέλος της δοκιμής μας.

Ένας δρόμος τέρας

Αν διαπιστώσετε ότι οι ST2S να δούμε μεγάλη, δεν είστε λάθος. Και είναι επίσης πολύ υψηλό: περίπου 26 κιλά. Ξεχάστε την ιδέα να ανέβει σκάλες φορώντας τη συσκευή, χωρίς να βρίζουν τη βαρύτητα.

Αλλά μόλις στο δρόμο, το βάρος του είναι αισθητή, αν όχι ποτέ. μοτέρ 500-watt του, στο πίσω τροχός έχει μια έξοδο και μια καταπληκτική ροπή (35 Nm ανακοινωθεί). Στο ύψος της τιμής που σας ακούω να λέτε. Θα επιστρέψουμε.

Το βάρος εξηγείται επίσης από την παρουσία ενός τεράστιου μπαταρίας των 983 Wh που ζυγίζει μόνο του σχεδόν 5,5 χιλιόγραμμα. Το τελευταίο είναι επίσης το πρώτο στοιχείο που δικαιολογεί την υψηλή τιμή αυτού του ποδηλάτου. Βρίσκεται, για παράδειγμα, προαιρετικά σε ορισμένες τοποθεσίες σε περίπου 2.000 ευρώ. Έπρεπε να δοκιμαστεί η S ST2 περισσότερο χρόνο για να βελτιώσετε την απόφασή μας όσον αφορά την αυτονομία. Αλλά έχουμε την τάση να συμφωνούμε με ό, τι λέγεται από όλους εκείνους που έχουν δοκιμάσει το ποδήλατο: Παίρνει μεταξύ 70 και 130 χιλιόμετρα, ανάλογα με τις συνήθεις παραμέτρους: το βάρος σας, δρόμος έδαφος, το ρυθμό ή την επιλογή η λειτουργία της βοήθειας.

Άλλα συστατικά justifiants ορισμένες τιμές περιλαμβάνουν το σύστημα Shimano DI2 με μια οθόνη του (η οποία ανάβει μόνο κατά την αλλαγή ταχύτητας)

... όλα σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικό μηχανισμό ταχυτήτων XTR 11 ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοσημείωτη ομαλότητα

Υπάρχουν επίσης δύο από τις δαγκάνες Magura τοποθετηθεί δίσκοι μάλλον δαγκώνουν σκληρά, χάρη στην καλή πρόσφυση των μοχλών του τιμονιού προς τα δεξιά.

Με λίγα λόγια είναι βαρύ, αλλά γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δισκόφρενου δεν surperflu.

Αυτή η μοτοσικλέτα είναι επίσης εξοπλισμένο με μια μέτρια ονομάζεται Supernova φως των οποίων η ισχύς ανακοίνωσε 2800 lumens αποδεικνύει τρομερή στο δρόμο. Η λειτουργία «μεγάλη σκάλα» είναι πολύ βολικό για τους δρόμους έρημη χώρα, αλλά θα πρέπει να περιορίζονται σε ημερήσια λειτουργία (δεξιά στην παραπάνω φωτογραφία) ή την μεσαία σκάλα (αριστερά) στην πόλη.

Τέλος, το τελευταίο κλειδί geekerie, το μικρό LED μπλοκ στο μπροστινό κρύβει επίσης μια θύρα USB για τη φόρτιση smartphones ή GPS αντλώντας από την μπαταρία του ποδηλάτου.

Μια εφαρμογή για κινητά για να ρυθμίσετε το ποδήλατό του

Η Stromer ST2S είναι συνδεδεμένη ποδήλατο που ενσωματώνει τη δική του κάρτα SIM και μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της κινητής εφαρμογής Stromer Omni.

Αρκετά πρότυπο, η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται στο κινητό παρέχει πρόσβαση στις πληροφορίες ποδήλατο: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τα διανυθέντα χιλιόμετρα στο τελευταίο ταξίδι ή τη μέση ταχύτητα. Θα θέλαμε να βρούμε κάποιο είδος αποτυπώματος άνθρακα. Αν και δεν είναι ανοιχτά κρίσιμη, είναι τουλάχιστον δοξάζοντας όταν κάνουν την επιλογή να αγοράσει ένα ακριβό ποδήλατο από μια μοτοσικλέτα. Αλλά θα πάει χωρίς.

Το ποδήλατο ενσωμάτωση ενός συστήματος GPS, ακριβώς όπως βρίσκουμε στην πρώτη οθόνη ένα χάρτη της Google που εντοπίζει το ποδήλατο. Μια προειδοποίηση αποστέλλεται επίσης εάν έχει κλειδώσει το μηχανάκι για να μπλοκάρει τον τροχό (μέσω της εφαρμογής ή μέσω της οθόνης στο πλαίσιο με ένα 5-ψήφιο κωδικό), και κάποιος προσπαθεί να προχωρήσουμε.

 

Μια άλλη καρτέλα δίνει αυτή τη φορά πρόσβαση σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σύνολο των χιλιομέτρων του ποδηλάτου, τρέξιμο χρόνου και, πάλι, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Αλλά είναι η διασύνδεση διάταξη κινητήρα Syno δίσκο που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Η Stromer ST2 S προσφέρει τρεις τρόπους βοήθειας.

Η πρώτη είναι η οικονομική λειτουργία, το τρίτο ενεργό μέγιστη υποστήριξη και, στο μεταξύ, μπορούμε επίσης να ανακαλύψετε μια προσαρμόσιμη λειτουργία. Αυτό σας επιτρέπει να συμβιβαστούν μεταξύ της συνδρομής των επιδόσεων και της αυτονομίας. Γι 'αυτό τα τρία κριτήρια που μπορούν να ρυθμιστούν: την ισχύ, τη ροπή και την ευκινησία. Όσο περισσότερο απομακρύνει τα «κουμπιά» και η αυτονομία είναι μειωμένη. Σε αυτό το χτύπημα, είναι στο χέρι σας, ανάλογα με τα ταξίδια σας και τη φυσική σας κατάσταση.

 

Μόλις οι ρυθμίσεις, τα πάντα ελέγχονται από τους ελέγχους του τιμονιού. Η ενσωματωμένη οθόνη ως μέρος βοηθά να γνωρίζουν ποια κατάσταση που οδηγείτε και το επίπεδο της υπολειπόμενης φόρτισης.

Η Stormer ST2S είναι ένα πραγματικό μικρό πύραυλο

Όπως είπαμε στην εισαγωγή, η S ST2 είναι μια πραγματική μικρή βόμβα. Σε μερικές πινελιές πεντάλ και λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα υποστηρίζουμε ωθεί σε 45 χλμ/ώρα ευκολία. Αυτά είναι, επίσης, τους οδηγούς και τους χρήστες των μικρών σκούτερ πρέπει να συγχέεται με αυτήν την επιτάχυνση.
Ωστόσο, αν ο αντιπρόσωπος της μάρκας Freemoos, ωστόσο, μας προειδοποίησε νευρικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, δεν βρήκαμε την επικίνδυνη S ST2. Με το φρένο, έχουμε ήδη πει, αλλά και χάρη στην καλή πρόσφυση των δύο Continental ελαστικά που έκανε θαύματα και τις βροχερές πορεία μας. Ωστόσο, μέσα στο δάσος ... θα επιστρέψουμε. Τα ελαστικά νηματουργίας και το πλαίσιο ποδήλατο δεν γίνεται γι 'αυτό.

Όντας στερείται όλων των εναιωρημάτων, το σταθερό πλαίσιο για να ST2 S απορροφά το σοκ (είναι δύσκολο) ... ως τον ποδηλάτη. Σε περισσότερες από 40 km / h θα τα εξογκώματα αισθάνθηκαν και οι λακκούβες είναι επικίνδυνα. Ευτυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να βρείτε μια ταινία επικάλυψης σχεδόν καθαρό.
Έχουμε τελειώσει αυτό το τεστ με κάποια αντανακλαστικά που θα αποκτηθούν, την πάροδο του χρόνου.
Για παράδειγμα, ένα παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί «περισσότερα» στο τιμόνι ενεργή λειτουργία «ώθηση» που διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα 20 km / h χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τα πεντάλ. Αυτό είναι πολύ βολικό στις μεγάλες γωνίες, όπου μπορείτε να έχετε την κλίση, χωρίς πετάλι.
Μια άλλη άκρη: πατώντας το μεγάλο κουμπί «μείον» αυτή τη φορά, η ανάκτηση ενέργειας είναι αναγκαστική. Μπορεί να ρυθμιστεί σε πέντε τρόπους για να ανακτήσει το χαμένο κάποιο χυμό, αλλά προσέξτε αυτές τις λειτουργίες (επίπεδο 2) επιβραδύνει το ποδήλατο και η χρήση τους είναι προτιμότερο κατηφόρα.

 

Οι όροι χρήσης
Με δεδομένη την υποβοήθηση που του επιτρέπει να φτάσει 45 χλμ/ώρα αυτό Stromer ST2 S εμπίπτει στην κατηγορία των μοτοποδηλάτων ... που αλλάζει πολλά πράγματα. Πρώτον, κατά την αγορά, όπως ένα scooter, θα πρέπει να παραδοθεί με ένα γκρι κάρτα, επειδή πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι. Αλλά να είστε σίγουροι εάν ο έμπορος είναι συμβιβαστική, θα χειριστεί τη γραφειοκρατία, καθώς το κόστος της καταχώρισης. Αυτή είναι η περίπτωση με Freemoos. Θα λάβει επίσης ασφάλιση: Περίπου 200 ευρώ το χρόνο.
Ένας άλλος περιορισμός που επιβάλλει μοτοποδήλατο για να έχουν μια εκπαίδευση (άδεια ΑΜ). Εκτός αν είστε ο κάτοχος άδειας οδήγησης για πάνω από 2 χρόνια. Πρέπει επίσης να δεχθεί να σας λυγίσει τους κανόνες, που δεν είναι το ίδιο με ένα συμβατικό ποδήλατο. Απαγορεύει, για παράδειγμα, για να δανειστώ τα μονοπάτια ποδήλατο με αυτό το Stromer ST2 Σ Κρίμα, γιατί είναι πιο ασφαλή και προσφέρουν μερικές φορές συντομεύσεις μέσω δρόμους ενάντια στο σιτάρι.

Τέλος, να οδηγούν με ένα τέτοιο μηχάνημα θα πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ συγκεκριμένο κράνος, μερικά καταστήματα που ονομάζεται «κράνη επιταχύνει το ποδήλατο». Δύο αναφορές κράνη συνιστάται, Kali Java e-ποδηλάτης, πωλείται 169 ευρώ και Cratoni Vigor, πωλείται 210 ευρώ. Αυτό το μοντέλο έχει το πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης μιας ζελατίνα που σας διαβεβαιώσω, δεν είναι υπερτιμημένη για ένα τέτοιο γρήγορο ποδήλατο. Σημειώστε ότι τα ποδήλατα γυαλιά και θα το κάνει. Με λίγα λόγια, θα καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να περάσετε σε μια ιδιοτροπία μοτοποδήλατο, αλλά από τη στιγμή που έχετε δοκιμάσει, αυτό είναι μόνο η ευτυχία.

(Φωτογραφίες: David Nogueira)