Δοκιμή: Echo Smart Mini, δεν το αγοράσουν πραγματικά αυτό το smartphone πρώτο βραβείο;


Τι μπορεί να η απόδοση ενός smartphone 3G Android πωλούνται ακριβώς κάτω από 50 ευρώ; Στα χαρτιά, η Echo Smart Mini, παρά την πολύ χαρακτηριστικά «είσοδο» φαίνεται να προσφέρουν σωστές βασικές λειτουργίες. Εμείς γρήγορα έγινε απογοητευμένος.

Το all-πλαστική σχεδιασμός του κινητού είναι πολύ κλασικό, αλλά όχι πάρα πολύ «ψεύτικο», η οποία είναι αισθητή. Side χρώμα, είναι δυνατόν να επιλέξουν μεταξύ μαύρο και άσπρο.

Echo Smart MiniLionel Morillon- Echo Smart Mini

Με την αφαίρεση του πίσω, οι δύο ιστοσελίδες ανακάλυψαν για την κάρτα Sim, επιτρέποντας να έχουν, για παράδειγμα, μια προσωπική γραμμή και μια επαγγελματική γραμμή στην ίδια συσκευή. Σημειώστε, επίσης, ότι η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, το οποίο είναι πάντα ένα «συν», αν κάποιος επιθυμεί να αντικαταστήσει τέλος της ζωής του.

Echo Smart Mini

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά στην αναθεώρηση του 4-ιντσών οθόνη. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι αυτό είναι ένα IPS, αλλά αμφιβάλλουμε, γιατί στην οθόνη γίνεται λευκό όταν το περίβλημα έχει κλίση προς τα εμπρός. Ένα σφάλμα το οποίο είναι μάλλον τυπικό πάνελ TN, κληρονομιά! Ο ορισμός των 480 x 800 pixels είναι πολύ αποδεκτή, αλλά σε αυτό το μικρό φωτεινότητα της οθόνης (304 cd / m²), και ιδίως το αντίθεσης (373: 1), να αποδειχθεί υπερβολικά χαμηλά για άνετη χρήση. Ειδικά σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και αν ο καιρός δεν είναι πολύ καλός.

Echo Smart Mini

Η αυτονομία δεν είναι, επίσης, στο πάρτι με μόνο 7 ώρες ομιλίας και 4 ώρες μικτής χρήσης (σερφάρισμα στο Web, την προβολή φωτογραφιών, αναπαραγωγή βίντεο). Ήταν σπάνια χειρότερα αλλού. Ακόμη Πορτοκαλί Rise 31 με παρόμοια χωρητικότητα της μπαταρίας (1500 mAh έναντι 1400 mAh) είναι ουσιαστικά καλύτερη.

Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση των εφαρμογών

Αλλά όταν η Ηχώ Smart Mini θα ενοχλήσει τον χρήστη, όταν η ενημέρωση των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών must-Google. Προσπαθήσαμε η λειτουργία είναι μετά από λίγα λεπτά, έλαβε ένα μήνυμα που αναφέρει ότι δεν υπήρχε αρκετός χώρος! Η επιλογή των 4GB εσωτερικής μνήμης είναι εδώ ένα λάθος, επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος για το χρήστη. Ενώ είναι δυνατό για να προσθέσετε μια κάρτα microSD, αλλά δεν μπορεί να λάβει νέες εφαρμογές, μόνο αρχεία (φωτογραφίες, μουσική, κλπ) Έχοντας επίγνωση του προβλήματος, ο κατασκευαστής εργάζεται για μια ενημερωμένη έκδοση του smartphone.

αποδεκτή απόδοση

Όσο για τις επιδόσεις, οπότε μην περιμένετε θαύματα, αλλά την πλοήγηση στο περιβάλλον εργασίας του Android φαίνεται αρκετά υγρά για να μην ενοχλήσει πάρα πολύ. Καλύτερα όμως να αποφύγουν την εκτέλεση πολλών εφαρμογών simulatnément δεδομένη την περιορισμένη RAM (512 MB).
Τέλος, ερασιτέχνες φωτογράφους να περάσουν το δρόμο τους, όπως φωτογραφίες και τα βίντεο που παράγεται από τον αισθητήρα 2-megapixel είναι πραγματικά φτωχοί. Απλά αρκετά για να θυμηθούμε μια πινακίδα για την ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος. Είναι ακόμα χειρότερο μπροστά με αισθητήρα VGA παλιό σχολείο.