Δοκιμή: Ultimate Ears UE ρολό 2, το ιδανικό κινητό ομιλητής για τις διακοπές


Ultimate Ears UE ρολό 2: Η Υπόσχεση

Οι Roll ΕΕ 2 Ultimate Ears είναι ένα φορητό ηχείο Bluetooth «παντός εδάφους» με ενισχυμένο, αδιάβροχο περίβλημα της. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, προσφέρει εννέα 9 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και παρέχει ένα ισχυρό ήχο. Είναι αυτή η υπόθεση; Και αυτό είναι ποιότητα ήχου της;

Ultimate Ears UE ρολό 2: πραγματικότητας

Déjà vu; Σίγουρα. Το Roll 2 ΕΕ τίθεται σε ισχύ με τον ίδιο σχεδιασμό τέχνη ότι η έκδοση 1, με πιατάκι σε σχήμα κατοικιών με δύο μεγάλα κουμπιά για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου.

Στο πίσω μέρος βρίσκεται μεγάλο ελαστικό για να συνδέσετε εύκολα το περίβλημα με ένα σακίδιο ή σε ένα σκελετό του ποδηλάτου. Ένα κάλυμμα προστατεύει τις υποδοχές ήχου 3,5 χιλιοστών υποδοχή και micro USB. Το τελευταίο χρησιμοποιείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας με το παρεχόμενο καλώδιο. Μπαταρία για το οποίο μετράται εξαιρετική αντοχή πάνω από 21 ώρες με πλήρη φόρτιση. Ωστόσο, λυπάται που ο κατασκευαστής δεν παρέχει το τροφοδοτικό για να επαναφορτίσετε πιο εύκολα από ό, τι από τη θύρα USB του υπολογιστή, για παράδειγμα.

Και εκτός αυτού, επιπλέει

Ultimate Ears προσφέρει ένα εκπληκτικό αξεσουάρ: μια μικρή φουσκωτή σημαδούρα για να επιπλεύσει το περίβλημα. Αν η ιδέα είναι διασκεδαστική, η σημαδούρα είναι ένα κομμάτι από το gadget και ο κίνδυνος περίβλημα της ανατροπής. Μην πανικοβάλλεστε αν το ρολό 2 ΕΕ πέφτει μέσα στο νερό, είναι αδιάβροχη: έως 1m βάθος σύμφωνα με την πιστοποίηση IPX7. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη γη, είναι ανθεκτικά σε πρόσκρουση. Δεν παρέχεται καμία ένδειξη, αλλά συλλέγει την πτώση, αν πέσει στα χέρια, για παράδειγμα.

Η ποιότητα του ήχου του Roll 2 ΕΕ είναι λίγο καλύτερη από εκείνη του κυλίνδρου 1. Ωστόσο, η συσκευή εξακολουθεί να δίνει υπερηφάνεια σε μέντιουμ και θα παίξει σε μονο. Θα αυξήσει τα μπάσα να πάρετε μια λίγο πιο δυναμική, ή με την ισοφάριση της κινητής συσκευής, ή με εκείνη των κινητών Roll ΕΕ. Διαθέσιμο δωρεάν για iOS και Android, επιτρέπει επίσης σε σας για να συνδέσει δύο ηχεία για ένα στερεοφωνικό σύστημα.

Ένας ήχος δύο φορές πιο ισχυρό

Ultimate Ears έχει αυξήσει την ένταση του περιβλήματος της, η οποία, σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, έφθασε 106,6 dB, 3 dB πάνω από το προηγούμενο μοντέλο. Αυτό φαίνεται λίγο, αλλά η ντεσιμπέλ δεν είναι γραμμική και η αύξηση αυτή αντιστοιχεί στην πραγματικότητα σε έναν όγκο δυο φορές ή περισσότερο από αρκετό για να κουφαίνουν τους γείτονες. Το 106 dB έχουν επιτευχθεί με όγκο οριστεί σε 87% της μέγιστης τιμής της, διότι μετά από κορεσμένων του, η οποία επηρεάζει την ποιότητα του. Τέλος, σημειώστε ότι το ρολό 2 ΕΕ δεν πρέπει να στραφούν κομματιού κατά την αναπαραγωγή ήχου ή μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσετε το κιτ hands-free με ένα smartphone.

(Φωτογραφίες: Lionel Morillon)