Δοκιμή: HP Envy 15, ένα όμορφο φορητό υπολογιστή που δεν έχει, ωστόσο θαύματα


Τον Σεπτέμβριο, η HP προσφέρει νέες υπολογιστές με αδημοσίευτα περιπτώσεις και πήρε την ευκαιρία, επίσης, να αντικαταστήσει κάποια από τις εμβληματικές αναφορές του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση της Envy 15 φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών που είχαμε ήδη στις δοκιμές του περασμένου έτους. Αυτό το μοντέλο είναι τοποθετημένο στην κορυφή των ευέλικτες μηχανές μπάσκετ, που ονομάζεται από το πούλησε πάνω από 1000 ευρώ (1050 ευρώ ακριβώς) στην έκδοση δοκιμάστηκε εδώ, με την κωδική ονομασία 15-as005nf.

HP Envy 15 (15 as005nf)Lionel Morillon / 01net.com-

Αυτή η νέα έκδοση του Envy 15 μοιάζει πολύ με το παλιό άλεσμα. Έτσι, αυτό το φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών οθόνη έχει σχεδιαστεί γύρω από το ίδιο ανοδιωμένο μέταλλο, όλες τις καμπύλες και καμπύλες, και το πάχος δεν υπερβαίνει τα 1,9 εκατοστά με ένα πολύ ευχάριστο κράτημα.

Στο χέρι του, το βάρος του 2.2 κιλά επιβεβαιώνει η πρώτη εντύπωση της στερεότητας και την ευρωστία αισθητή σε αποσυσκευασία το θηρίο. Και auscultated όλες τις γωνίες, δείχνει κανένα ελάττωμα.

Σύνδεση στην άκρη, εργονομικά λεπτότητα

Στο γνώριμο έδαφος, περιοδεύσει ο ιδιοκτήτης αποδεικνύεται αρκετά γρήγορα. Πρώτα απ 'όλα θα παρατηρήσετε την παρουσία δύο μικρά μαξιλαράκια στο κάτω άκρο του πίσω μέρους της οθόνης. Αυτά χρησιμεύουν για να τροποποιήσει ελαφρά την κλίση της μηχανής όταν έχει αναπτυχθεί η οθόνη.

HP Envy 15 (15 as005nf)LM / 01net.com-

Στη συνέχεια κινούνται στα πλευρά. Πάρτε μια κατανεμημένη σύνδεση αρκετά το άκρο 3 USB 3.0 (δύο στην αριστερή, μία στα δεξιά), 1 USB Type-C, ένα ακουστικό jack για ένα ακουστικό και μία έξοδο βίντεο HDMI. Δεν υπάρχει ενσύρματη σύνδεση με το δίκτυο, αλλά ένα Wi-Fi μονάδα ac / Bluetooth 4.2 ικανοποιεί αυτό για σύνδεση στο Internet ή να συνδέσετε ασύρματες συσκευές στο μηχάνημα. Ως ένα ποντίκι για παράδειγμα.

HP Envy 15 (15 as005nf)LM / 01net.com-Γιατί, δεδομένης της ποιότητας του touchpad, δεν θα επενδύσουν στην πολυτέλεια ενός ποντικιού πεδίο για να σας στηρίξουν σε μεγάλες συνεδρίες σας περιήγησης. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας στην οθόνη αφής με τις βασικές κινήσεις, αλλά για την ακρίβεια κατάδειξης, ακόμα και μικροαλλαγές στο πρόγραμμα οδήγησης touchpad, δεν έχουμε καταφέρει να πάρει ένα δρομέα ανταπόκριση στην παρ τις προσδοκίες μας.HP Envy 15-as005nfLM / 01net.com-

Ευτυχώς, το ασημί χρώμα πληκτρολόγιο, για το διαχωρισμό και φωτιζόμενα πλήκτρα, αποθηκεύει τα έπιπλα! Αυτά προσφέρουν μια καλή άνεση πληκτρολόγησης, αθόρυβη και κατασκευαστεί για πολλές ώρες της δακτυλογράφησης.

HP Envy 15 (15 as005nf)LM / 01net.com-

Πριν αναφερθώ στις τεχνικές δοκιμές, σημειώστε ότι τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με σφραγίδα Bang & Olufsen. Η ποιότητα είναι γενικά ο διορισμός προβλέπεται να ενεργοποιήσετε το λογισμικό για να βελτιώσει την απόδοση ενός χεριού και να μην ωθήσει την ένταση του ήχου, από την άλλη. Πράγματι, τα αποτελέσματα στρέβλωσης εμφανίζονται γρήγορα, με ομάδες τους κοιλιακούς και άλλες στρεβλώσεις του ήχου. Κρίμα.

Πλήρης οθόνη αφής HD πολύ μέτριο

Πρώτο στοιχείο της Envy 15 να κοσκινίσει μέσω, την οθόνη 15,6 ιντσών. Touch απαιτεί την IPS Full HD (1920 από 1080 pixels), προστατεύεται από ένα λαμπερό γυαλί που αγαπούν τη συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και τις αντανακλάσεις. Με γυμνό μάτι, η έκθεση στερείται λίγο ευκρίνεια και τα χρώματα είναι σχετικά κρύα. Επιπλέον, η φωτεινότητα φαίνεται λίγο, ενώ η αναλογία αντίθεσης, φαίνεται να προσφέρει καλές παροχές.

HP Envy 15 (15 as005nf)LM / 01net.com- Ω, το πανέμορφο γυαλιστερό καλό!

Μετά την εφαρμογή καθετήρα δοκιμή μας στην οθόνη, η ετυμηγορία: φωτεινότητα (που λαμβάνεται κατά πέντε σημεία) είναι 285 cd / m2 και αναλογία αντίθεσης 1056: 1. Το πρώτο είναι σαφώς ανεπαρκής για την πλάκα του τύπου αυτού, ενώ το δεύτερο, που είναι εκπληκτικά υψηλό. Ισορροπία, για μια μηχανή αυτής της τιμής, περιμέναμε πολύ καλύτερα. Αποδίδουμε μόνο μέσο όρο σε αυτήν την οθόνη. Μένει να αξιολογήσει άλλα συστατικά.

Για περιστροφή εκτός από 3D παιχνίδια

Δεν αποτελεί έκπληξη, εντός του Envy 15 είναι μια πλατφόρμα της Intel είναι στο τιμόνι! Ο επεξεργαστής είναι ένα μοντέλο πυρήνα i7-6560U (διπλή καρδιά σε 2,2 GHz), μια μικρή εξέλιξη του πυρήνα i7-6500U που είναι κατά κύριο λόγο βρίσκονται στο lap-top λεπτή και πολύ λεπτών το πρώτο εξάμηνο του έτους. Για να το υποστηρίξει σε όλες τις εργασίες γραφείου του, σερφ ή ακόμη και το φως επεξεργασίας φωτογραφιών της μνήμης, της HP Assistant υπηρεσίες της 8GB DDR4. Μνήμη ότι ο επεξεργαστής θα πρέπει να μοιραστεί με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της, η Intel HD Graphics HD 540. Ο τελευταίος δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη για 3D εφαρμογές ή μεγάλα και υψηλής έντασης παιχνίδια, αλλά και για οτιδήποτε άλλο (πολυμέσα, βίντεο Full HD ή 4K, κλπ), κανένα πρόβλημα να αναφέρετε.

Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα με την οποία τα Windows 10 ξεκινά μία φορά το κουμπί λειτουργίας άγγιξε, δεν αποτελεί έκπληξη για να βρείτε το SSD στα σπλάχνα της. Η HP χρησιμοποιεί μια μονάδα M.2 128 GB για το σύστημα και, φυσικά, υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια για εμάς να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό για να επιταχύνει την ταχύτητα των καθηκόντων εκτέλεσης και επεξεργασίας . Τέλος, για την αρχειοθέτηση των δεδομένων σας, ένα σκληρό δίσκο 1TB ανταποκρίνεται επίσης παρόντες.

HP Envy 15 (15-as-005nf)LM / 01net.com- Ο θερμός αέρας εκβάλλεται μαζικά μέσω των αεραγωγούς στη βάση του μεντεσέ της οθόνης.

Τέλος, σημειώστε ότι ο θόρυβος του Envy είναι σχετικά περιέχονται επειδή αποτιμώνται στο 32,8 dB και 37,4 dB σε κατάσταση ηρεμίας, ζητώντας από όλα τα μηχανήματα με αρκετές περισσότερο ή λιγότερο άπληστοι λογισμικό που ξεκίνησε την ίδια στιγμή για μια περίοδο δεδομένη. Από την πλευρά του υδραργύρου, η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 31,7 ° C για τα υπόλοιπα καρπό και μπορεί να ανέλθει σε 43,3 ° C στο κάτω μέρος, αρκετά για να πάρει ένα καυτό πυροβολισμό στους μηρούς!

Γιατί όχι περισσότερο διαρκής;

Οι πρόσφατες δοκιμές, την κατανάλωση και την αντοχή. Συνδεδεμένο με μετρητή ισχύος αναφοράς μας, το Envy 15 καταναλώνει λιγότερο από 10 watts σε κατάσταση ηρεμίας, μεταξύ 10 και 20 watt σε τυπική χρήση (γραφεία, κ.λπ.) και μέχρι 46 watts σε πλήρη λειτουργία. A Κατανάλωση οποία, σε απόλυτους όρους, είναι σχετικά καλά ελεγχόμενο ή μετρήθηκε για ένα μηχάνημα αυτού του μεγέθους.

Δυστυχώς, παρά τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ο φθόνος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη λήψη μια ολόκληρη ημέρα. Πράγματι, η μπαταρία διαρκεί περίπου 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο (έως οθόνης, Wi-Fi συνδεδεμένο) και πολλαπλή χρήση (οθόνη στα 200 cd / m2, Wi-Fi ενεργοποιημένη και συνδεδεμένη), η οποία, θυμηθείτε, δόρυ, τρέχει και κλείνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εφαρμογές. Επίσης δεν θα ξεχάσετε να πάρετε το μικρό φορτιστή ρεύματος (280 γραμμάρια) με την παραμικρή κίνηση.