Δοκιμή: Asus Zenfone 2 Laser, γρήγορη και σκληρή smartphone


Asus Zenfone 2 Laser (ZE550KL): Η Υπόσχεση

Η νέα γενιά των Zenfone Asus φθάνει σταδιακά στην αγορά και ανάμεσά τους, ανακαλύπτει κανείς ένα entry-level μοντέλο, το Zenfone 2 laser, διατίθεται σε δύο εκδόσεις 5 και 5,5 ίντσες. Αυτό το τελευταίο μοντέλο που λάβαμε για δοκιμή. Πέρα από ένα αρκετά βασικό εξοπλισμό, αλλά καλής ποιότητας, αυτό το phablet πήρε το όνομά του από την ικανότητά του να βγάζεις γρήγορα πυροβόλησε με αυτόματη εστίαση λέιζερ.

Asus Zenfone 2 Laser (ZE550KL) πραγματικότητας

Ένα μικρό κοιλαράδικος με πάχος που υπερβαίνει 10 mm στο παχύτερο μέρος του και επίσης λίγο βαρύ με ένα βάρος 170 γραμμαρίων, η Zenfone εμφανίζει διαστάσεις παραμένουν εύλογη, παρά μεγάλη οθόνη του. Τα σύνορα κύκλος αλλά οι τελευταίες αξίζει να είναι λεπτότερο, ιδιαίτερα στο κατώτερο τμήμα του, στους αισθητήρες.  

Zenfone 2 Laser: το μόνο που χρειάζεται κάτω από το καπό

Το λέιζερ Zenfone 2 χάρη φορά κάποιος παίρνει μακριά το αφαιρούμενο πίσω ματ μαύρο πλαστικό. Asus έχει αλλάξει μελωδία του και να προσφέρει στους καταναλωτές την τέλεια ρύθμιση: μια αφαιρούμενη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας (3000 mAh), δύο υποδοχές microSIM και έναν αναγνώστη MicroSD που καλωσορίζουμε κάρτες έως και 128GB σκληρό για να νικήσει. !

Μια οθόνη να βελτιωθεί φωτεινότητα

Με τον ορισμό HD 5,5 ιντσών οθόνη IPS, το λέιζερ προσφέρει ανάλυση 267 κουκκίδες ανά ίντσα. Έχουμε δει καλύτερες συμπεριλαμβανομένων των smartphones σε λιγότερο από 250 ευρώ (όπως η Alcatel OneTouch Idol 3 410 dpi), αλλά αρκεί να διαβάσετε το κείμενο ή να παρακολουθήσετε βίντεο χωρίς σύσπαση στην ποιότητα της οθόνης. Το πραγματικό μειονέκτημα αυτής της αρκετά καλά σε αντίθεση πλάκα (1137: 1), είναι μικρή φωτεινότητα 285 cd / m² του. Έξω, είναι πολύ απλά για μια άνετη θέαση της οθόνης.

Μια επικάλυψη ZenUI ακόμα αποτελεσματική

Τρέξιμο Android Lollipop (5.0.2), το λέιζερ ξεχωρίζει όπως όλα Zenfone ZenUI επικάλυψη του, που έχουμε ήδη συζητήσει τα πλεονεκτήματα στο τεστ Zenfone Zenfone 5 και 2.

Και πάλι, παρά το λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή που οδηγεί αυτό το νέο smartphone (Snapdragon 410 σε συνδυασμό με ακόμα 2 GB μνήμης RAM για την αποτελεσματική multitasking), πλοήγηση είναι ευχάριστα ρευστού τόσο στη διεπαφή, εφαρμογές ή ακόμη και το διαδίκτυο. Στην καλύτερη περίπτωση, ο χρήστης μπορεί, σε πρώτη φάση, να ρίχνονται από τον αριθμό των αιτήσεων και την εκπληκτική ρυθμίσεις που παρέχονται από την Asus!

Η καλύτερη στιγμή της ανεξαρτησίας.

Με 3000 mAh μπαταρία του, το λέιζερ είναι μια πρόσκληση για την αντοχή πρωταθλητής με περίπου 26h30. Ο υπερέχει επίσης στο surfing και αναπαραγωγή βίντεο 4G με τα μέτρα περίπου 14 ώρες. Καλύτερα, τελική δοκιμή μας είπε ευέλικτο (το οποίο προσομοιώνει τις περισσότερες χρήσεις ενέργειας), δεν κινείται και κάνει επιδέξια με σχεδόν 9 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εκτός των περιπτώσεων που παίζει σκληρά για ώρες, πέρα ​​από την ημέρα δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα.

Δεν είναι κακό φωτογραφία και ιδιαίτερα γρήγορο

Σε καλές συνθήκες φωτισμού ή σε εξωτερικούς χώρους, το λέιζερ Zenfone 2 θα ενθουσιάσει τους ερασιτέχνες φωτογράφους από την ακρίβεια και ευκρίνεια από τα πλάνα του.

Ενίσχυση των αισθητήρων 13 megapixels, αυτόματη εστίαση λέιζερ η οποία βασίζεται στην τεχνολογία υπερύθρων (με τη δεξιά πλευρά του φακού αισθητήρα) είναι πολύ αποτελεσματική και επιτρέπει στο χρήστη να εστιάσει σε μια στιγμή. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η ποιότητα υποβαθμίζεται σημαντικά με μια μεγάλη εμφάνιση κόκκων. Τα βίντεο (σε 1080p) saccadent λίγο και δεν έχουν ευκρίνεια. Σχεδόν αναπόφευκτη ελαττώματα στο τμήμα εισόδου.