Δοκιμή: Jiayu S3, καλή κινεζική θέμα χρόνου


Jiayu S3 υπόσχεση

Είναι πλέον αδύνατο να αγνοήσει τις κινεζικές μάρκες. Μετά Xiaomi ή Meizu, εδώ με την Jiayu S3. Αυτό το smartphone περιλαμβάνει μια ποιότητα οθόνης υψηλό των 5,5 ίντσες διαγωνίως, έναν επεξεργαστή οκταδικό-core Mediatek και 3 GB μνήμης RAM για μόνο 270 ευρώ στην εισαγωγέα PhoneDroid. Ρωτήσαμε αν το θέμα ήταν να ληφθούν.

Jiayu S3 πραγματικότητα

Side φινίρισμα, αρχίζει πολύ ζοφερή: η συσκευή εμφανίζει ένα πολύ κλασικό σχεδιασμό, πάρα πολύ. πλαστικό περίβλημα (και αποσπώμενη μπαταρία), το ένα είναι προφανώς στην περιοχή του άκρου εισόδου, αλλά το φινίρισμα είναι ικανοποιητική και ευχάριστη για τα επιχρίσματα αφής. Σημειώστε ότι η συσκευή είναι μεγάλη, ιδιαίτερα μεγάλη, ζυγίζει 158 γραμμάρια, και ως εκ τούτου θα πρέπει μόνο μεγάλα χέρια. Τέλος, εκτιμούμε την παρουσία των δύο πραγματικών ηχεία πίσω από το smartphone, με καλό ήχο στη συσκευή (η ποιότητα αναπαραγωγής παραμένει χωρίς ένα θαύμα).

Μια καλή επικάλυψη, ομαλή και άνετη

Η επικάλυψη των Jiayu S3 είναι καλά σχεδιασμένη. Όλα τα κινούμενα σχέδια είναι διεπαφή του υγρού, και η συσκευή είναι ευχάριστο στη χρήση. Και το interface είναι φροντισμένος. Θεωρούμε, άλλωστε, στην αρχική οθόνη, ένα μικρό drop-down μενού από κάτω προς τα κύρια ρυθμίσεις του smartphone της Apple, όπως και multitasking μενού διαχείρισης ... κλωνοποιημένα με εκείνη της Apple. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε τις εφαρμογές που θέλετε να διατηρήσετε πάση θυσία στη μνήμη. Τέλος, σημειώστε την παρουσία του μια σελίδα αφιερωμένη στον ήχο και ένα στην φωτογραφία, με πρακτικό και διασκεδαστικό widgets.

Όμορφη οθόνη παρά την ελαφρά μείωση της φωτεινότητας

Η οθόνη του Jiayu S3 είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης. Δείχνει μια όμορφη εικόνα με ευρείες γωνίες θέασης, αλλά μέγιστη φωτεινότητα της δεν είναι αρκετή για να παρέχει καλή οπτική άνεση στον ήλιο (412 cd / m²). Η αναλογία αντίθεσης είναι επίσης κάπως χαμηλότερες από το μέσο όρο (896: 1).

Ισχύς: η σωστή ισορροπία του χρόνου

Η Mediatek επεξεργαστή MT6752 όπλο Jiayu S3 είναι μια πολύ καλή συμβιβαστική λύση, η οποία μας κάνει να αμφιβάλλουμε όλο και περισσότερο το πραγματικό ενδιαφέρον των ισχυρών πυρήνες Cortex-A57. Οι οκτώ πυρήνες Cortex-A53 του παρόντος τσιπ είναι λιγότερο ισχυρά, αλλά καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια και δεν το κάνουν θερμότητας. Έχουν περισσότερο από αρκετούς πόρους για να τρέξει όλες τις εφαρμογές για το Android, ακόμα και video games. Ειδικά η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (Μάλι T760 MP2) έχει κάνει αρκετά καλά σε 3D σε μια οθόνη Full HD (πάνω από 8000 σημεία σε Antutu 3D και 39 fps σε Epic Citadel). Και οι αποδόσεις είναι σταθερές, επειδή ο επεξεργαστής δεν υπερθερμανθεί. Αλλά κίτρινη κάρτα για λανθάνουσα αφή πάρα πολύ αργή, η οποία εμποδίζει την ανταπόκριση του παίκτη σε γρήγορα παιχνίδια.

Επιπλέον, σημειώστε ότι το Snapdragon 615 Qualcomm (με 8 πανομοιότυπες καρδιές αλλά 200MHz λιγότερο, και ένα αδρενεργικών chipset 405) είναι ελαφρώς λιγότερο ισχυρή σε 3D (7500 3D υπο Antutu και 32 καρέ ανά δευτερόλεπτο το Epic Citadel).

Καλή εικόνα ... στο φως μόνο

Ακόμα φωτογραφία, εικόνες που συλλαμβάνονται από την κάμερα είναι αρκετά καλή σε υψηλή φωτεινότητα. Είναι σαφής και ακριβής, αρκετά γρήγορα, και οι λεπτομέρειες είναι παρόντες. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η ποιότητα καταρρέει: η εικόνα είναι θολή και πολύ θόρυβο. Η ποιότητα του βίντεο είναι πολύ κακό, είναι απλά υγρό και η εικόνα είναι πολύ επεξεργασμένα, πολλές λεπτομέρειες χάνονται.

μέσο όρο της αυτονομίας

Η συσκευή διαθέτει την κατάλληλη αντοχή, αλλά εξακολουθεί να είναι χαμηλότερο από ό, τι το καλύτερο στη βιομηχανία, ακόμη και στο επίπεδο εισόδου: πρόσκληση 14:28 λεπτά, ακριβώς πάνω από 7 ώρες ευέλικτο δοκιμής μας, σοβαρά με τον επεξεργαστή. Σε σύγκριση με τη δύναμη που προσφέρει η συσκευή, είναι τελικά αρκετά καλό (πιο ισχυρές συσκευές έχουν επεξεργαστές με 4 πυρήνες Cortex-A7).