Δοκιμή Huawei Mate S, το πιο κομψό μεγάλων smartphones στην αγορά


Huawei Mate S: η υπόσχεση

Μετά την εξαιρετική Mate 7 Huawei Mate S παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο μικρότερο (5,5 ίντσες), αλλά πάντα διακοσμημένο με ένα πανέμορφο μεταλλικό κέλυφος. Υπάρχει μια Full HD AMOLED οθόνη, η Samsung techno εμφάνισης πολυτέλεια, και έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα σταθεροποιημένο οπτικό αισθητήρα και έναν επεξεργαστή 935. Η νέα βόμβα Kirin τώρα;

Huawei Mate S: πραγματικότητας

πλευρά του σχεδιασμού, το Mate S σαφώς αναδύεται ως η πιο όμορφη αγορά smartphone 5,5 ίντσες. Και επίσης το πιο συμπαγές, σε τέτοιο βαθμό που η Mate S περάσει το smartphone iPhone 6 Plus σε σχεδόν αγενής σχεδιασμό. Η LG G4 είναι τελικά η μόνη που μπορεί να ανταγωνιστεί με την πυκνότητα του S Mate ... Και όμως, είναι παχύτερο.

Η γάστρα εξ ολοκλήρου μεταλλικό Mate S είναι εκπληκτική. Είναι πολύ λεπτό με ένα ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα για ένα πολύ ευχάριστο κράτημα. Στο μέτωπο, η οθόνη καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα της επιφάνειας της συσκευής, και ελαφρώς στρογγυλεμένες προστατευτικό γυαλί στις πλευρές (γνωστή ως «2.5D») είναι πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια απόλυτη επιτυχία. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η SAR του Mate S φαίνεται αρκετά υψηλό (1,72 W / kg, κεφαλή μέτρησης).

καλή οθόνη

Η οθόνη AMOLED Mate S λειτουργεί μια τεχνολογία που έχει ήδη αποδειχθεί από τη Samsung. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένη για αντίθεσης (τέλεια) και γωνίες θέασης. Η εικόνα είναι σχεδόν προφανής, και τα χρώματα πολύ κολακευτικό, ειδικά δεδομένου ότι είναι δυνατόν για να ρυθμίσετε την ισορροπία λευκού ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Προσοχή Huawei δεν ελέγχει την προϋπόθεση αυτή πλάκα, καθώς και η Samsung δεν είναι πάρα πολύ ελαφρύ (λιγότερο από 400 cd / m², ενώ η Samsung μπορεί να φτάσει 600 cd / m²), και τα χρώματα είναι λίγο λιγότερο πιστή . Αυτό που έχει σημασία είναι η AMOLED!

Εξαιρετικά γρήγορος ψηφιακό αισθητήρα, σύστημα υπερ-ρευστού

Το Mate S είναι εξαιρετικά άνετο για χρήση σε όλες τις περιστάσεις, και αυτή είναι η κύρια δύναμή της. χειρισμός του είναι καλή, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι εξαιρετικά γρήγορη. Επιτρέπει να ξυπνήσει μια ενιαία κίνηση τη συσκευή απευθείας στο κεντρικό μενού. Στη συνέχεια, τα πάντα είναι απολύτως ομαλή και να ανταποκρίνεται. Με μια αισθητική πινελιά επιλεγεί σωστά (τα θέματα είναι διαθέσιμα), εξαιρετική ταχύτητα, και πολλές εργονομικές συμβουλές, η επικάλυψη EMUI Huawei έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα στην αγορά. Ο κατασκευαστής έχει προσθέσει ένα συγκεκριμένο multitasking με διαίρεση της οθόνης, αλλά συμβατή με μόνο οκτώ αιτήσεις ...

ασταθή απόδοση σε 3D

Όταν τα βασανιστήρια λίγο smartphone, εκτός από ένα συμβατικό χρήσης, απόδοση αρχίζει να κλονίζεται. Οι βαθμολογίες της μονάδας σε διάφορες δοκιμές μας να ποικίλει ευρέως, αντικατοπτρίζοντας μια ισχυρή τάση του επεξεργαστή για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δραστικά. Τίποτα σοβαρό για τις περισσότερες εφαρμογές Android. Είναι ιδιαίτερα στις προηγμένες 3D παιχνίδια που κολλάνε μερικές φορές, η 3D απόδοση του Mate Kirin του S 935 τσιπ είναι μερικές φορές χαμηλότερη από την Kirin 930 Huawei P8 στις δοκιμές μας. Τα κυκλώματα γραφικά είναι, ωστόσο, πανομοιότυπα. Kirin 935 που λειτουργούν σε ελαφρώς υψηλότερες συχνότητες, μπορούμε να πούμε ότι το τσιπ φτάσει στο όριο της αρχιτεκτονικής της. Ίσως μια ενημέρωση του συστήματος να λύσει το πρόβλημα.

πολύ μέση κλίμακα

Παραδόξως, η Mate μπαταρία S είναι ίδια με εκείνη του Ρ8 (2680 mAh). Και αυτό δεν είναι πραγματικά καλύτερα στα τεστ αυτονομίας μας. Είναι ιδιαίτερα στη φωνητική κλήση ότι παίρνει κολλήσει στο Huawei: μόνο 10 ώρες 24 λεπτά για το S Mate (12 ώρες για P8), ενώ άλλα high-end συσκευές υπερβαίνει φαιδρά 20 ώρες. Στην αναπαραγωγή βίντεο, του Mate S έντιμα μοίρα με σχεδόν 11 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά την αντοχή του πέσει γρήγορα όταν είναι πολύ απασχολημένος 6 ώρες 24 λεπτά σε νέα δοκιμασία την αυτονομία μας. Στην πράξη, όπως το Mate P8 S δεν πρέπει να υπερβαίνει την ημέρα, αποφεύγοντας τη χρήση του εντατικά.

Ο αισθητήρας φωτογραφία μας αφήνει πεινασμένο

Το ίδιο ισχύει και με την P8: Mate S προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας, αλλά πολύ πιο κάτω από ό, τι είναι σε θέση υψηλής τρέχουσα σειρά smartphone (Samsung S6, LG G4, το iPhone 6, κλπ). Η λειτουργία HDR είναι πολύ ελαφρύ, ιδιαίτερα καθώς το τσιπ επεξεργασίας εικόνας που έχει ήδη γίνει παρόμοια εργασία στην αυτόματη λειτουργία. Οι εικόνες που προσφέρουν ακριβή χρώματα και καλή ισορροπία λευκού, όμορφες αντιθέσεις, αλλά τους λείπει πολύ η ακρίβεια στις λεπτομέρειες, κατάδυση. Ένα πρόβλημα που οφείλεται στην ανάπτυξη, ή πιο σύνθετες στη συνέχεια εξομάλυνση λογισμικό που συμμετέχουν έναν αισθητήρα RGBW (τέσσερις υπο-pixel).

Στο βίντεο, οπτική σταθεροποίηση της συσκευής μας δεν είναι πραγματικά καταφέρνουν να διατηρούν μια εικόνα είτε οριζόντια, προκαλώντας ένα μικρό αποτέλεσμα «ναυτία». Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία Full HD 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ή αργή λειτουργία σε 720p ... Κανένα από HDR βίντεο σε πραγματικό χρόνο ...