Δοκιμή smartphone Samsung Galaxy Α5 (2017): η προσιτή αριστείας


Αυτή είναι η πρώτη δοκιμή smartphone Samsung διεξαχθεί μετά το ναυάγιο του Galaxy Note 7. Έναρξη στην CES 2017 έκδοση του Galaxy Α5 του, ο κατασκευαστής έπρεπε να ξεχάσουμε την μεγάλη απογοήτευση των phablet του. Καλά νέα, η πρώτη εντύπωση που δίνεται από αυτό το νέο smartphone είναι πολύ καλή.

Εμείς απλά βρέθηκαν στο σχεδιασμό, την κληρονομιά του Galaxy Note 7 και το Galaxy S7. Αυτό είναι ιδιαίτερα ορατό στο πίσω μέρος της συσκευής - όλα γυαλί - με καμπύλες ακμές που προσφέρουν ένα πολύ ευχάριστο κράτημα. Σημειώνουμε επίσης ότι ο φακός της κάμερας δεν προεξέχει από το περίβλημα που διατηρεί όλα, χάρη σε αυτό, λεπτή γραμμή της. Τέλος, υπάρχει σχεδόν τόσο λεπτό όσο προκάτοχό του, το Galaxy Α5 (2016), με παχιά 7,9 mm.

01net.com- Ο σχεδιασμός του Galaxy Α5 είναι πολύ επιτυχημένη.

Μια επικάλυψη TouchWiz που βελτιώνει

Δεν καμπύλες σε αυτό το επίπεδο της προσιτής οθόνης. Παρόλα αυτά, η Samsung συνεχίζει να επικεντρώνεται στην τεχνολογία Σούπερ AMOLED οθόνη Full HD για το Α5 συνεχίζει να παρουσιάζει πολύ καλές επιδόσεις: μια πολύ ικανοποιητική φωτεινότητα 514 cd / m² και μια εγγενή λόγο αντίθεσης άπειρο για αυτό το είδος οθόνης. Η τελευταία θα είναι τέλεια αναγνώσιμη σε όλες τις περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων στο ηλιόλουστο καιρό.

01net.com- Ο σχεδιασμός του Galaxy Α5 είναι πολύ πετυχημένος.

Το interface TouchWiz έχει ελεγχθεί διεξοδικά από τη Samsung. Καλά νέα και αρχίσαμε να βρείτε κάποια παλιά γήρανση και ιδιαίτερα πολύ κόσμο. Οι ρυθμίσεις έτσι απλοποιηθεί με λιγότερες εισροές. Από ευπρόσδεκτη συντομεύσεις είναι διαθέσιμες: στην εικόνα εφαρμογή, για παράδειγμα, μπορεί να κινηθεί από τον κεντρικό αισθητήρα στο μπροστινό αισθητήρα, ένα απλό συρόμενο κάθετο δάχτυλο στην οθόνη. Αν αυτό γίνει οριζόντια, εμφανίζει τα φίλτρα και τις ρυθμίσεις του αισθητήρα. Είναι πολύ βολικό.
Samsung διατήρησε από αυτή την άποψη, το καλύτερο S7 και Σημείωση 7 για το νέο smartphone της.

01net.com- Στην εφαρμογή φωτογραφιών, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί εναλλαγή Αρχική μεταξύ των δύο αισθητήρων.

Ισχυρό και αυτόνομη

Με επεξεργαστή Exynos 7880 οκτώ-core και χρονίζεται στα 1,9 GHz, η Samsung εξακολουθεί μάρκα δύναμη από την άποψη της σημεία. Όπως δείξαμε στο πρώτο λαβή, το Galaxy A5 2017 ξεπερνά εύκολα τα μεγαλύτερα στην αγορά το περασμένο έτος του. Το ίδιο πράγμα σε 3D, όπου το άλμα είναι ακόμα πιο ορατό: chip γραφικών Mali T830 MP3 οθόνες της έως και 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε δοκιμή Epic Citadel, όταν ο προκάτοχός του maxing έξω σε 30. Έτσι Ιδανική για να παίξει άνετα σε οποιαδήποτε 3D παιχνίδι ένα λίγο άπληστοι.

01net.com- Ακριβώς όπως το Galaxy Note 7, το A5 είναι εξοπλισμένο με ένα βύσμα USB Type-C.

Παρά την αυξημένη ισχύ, η αυτονομία δεν επηρεάζεται, το αντίθετο μάλιστα. Ενώ η μπαταρία είναι λίγο πιο ισχυρό (3000 mAh έναντι 2900 για το μοντέλο 2016), αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση του επεξεργαστή και το τσιπ θα μπορούσε να ήταν μοιραία για το αντοχή του Galaxy Α5.
Τίποτα από αυτά, αντίθετα, οι δοκιμές μας δείχνουν ότι το 2017 απελευθέρωση κάνει 13 ώρες 50 έως ευέλικτο τεστ μας κατά 12 h 22 για το μοντέλο 2016 και μάλιστα μόνο 8 ώρες 05 για το 2015. Στο βίντεο, ο συγχρονισμός είναι το παν απλά εξαιρετικό με 18 ώρες 10 στην επικοινωνία, το αποτέλεσμα ανέρχεται σε 20 ώρες 41. Ακόμη και το Galaxy S7 ξεπέρασε!

Επίσης, μεγάλη φωτογραφία

Από την πλευρά της φωτογραφίας, παρατηρούμε επίσης μια αύξηση της ποιότητας. Τεχνικά ήδη, ο αισθητήρας 13 έως 16 megapixels, ενώ το μπροστινό είναι ένα σημαντικό άλμα από 5 μέχρι 16 megapixels. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα όπως ορίζεται για selfie των. Η οπτική όμως δεν είναι το ίδιο με το πίσω μέρος του αισθητήρα, δεν θα πρέπει να αναμένεται να πάρει τις εικόνες της ίδιας ποιότητας.

01net.com- αισθητήρες Φωτογραφία εμπρός και πίσω οθόνη ο ορισμός των 16 megapixels.

Ο κύριος αισθητήρας είναι πράγματι πολύ καλό νομοσχέδιο: υψηλή φωτεινότητα, είναι αργά αλλά σταθερά προσέγγιση που μπορεί να παράγει ένα Galaxy S7, αλλά με ορισμένες λεπτομέρειες λιγότερο. Το Galaxy Α5 παραμένει ακόμα λίγο για το πρόβλημα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό το είδος της ακραίας κατάστασης, την ποιότητα σήμανση χρόνου, ακόμη και αν οι λήψεις είναι ακόμα αρκετά χρησιμοποιήσιμο. Ωστόσο, θα προτιμούσε μια πραγματική αύξηση της ποιότητας σε σύγκριση με το μοντέλο του περασμένου έτους και αυτό δεν είναι η περίπτωση.
Στο βίντεο τελικά dusmartphone αυτόματης εστίασης τείνει να ωθεί συνεχώς την ανάπτυξη, με αποτέλεσμα ένα ορατό αποτέλεσμα αντλία στο υλικό. Κρίμα, γιατί οι υπόλοιποι (ρευστότητα, σταθερότητα) είναι αρκετά επίπεδο.