Δοκιμή: Wiko Pulp 4G, είναι πολύ δύσκολο, αν όχι υπερ αντιδραστική


Wiko Pulp 4G: Η Υπόσχεση

Με Pulp 4G, το smartphone Μασσαλία Wiko προσφέρει έξυπνο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση επαρκή για χρήση στην καθημερινή ζωή. Εάν η συσκευή δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ο κατασκευαστής παρουσιάζει ως μια καλή ισορροπία, η οποία προσαρμόζεται στο μεγαλύτερο αριθμό. Η πλακέτα Snapdragon επεξεργαστής 410 έρχεται με 2 GB μνήμης RAM, η οποία αφήνει την ελπίδα για μια πιο ισχυρή συσκευή.

Wiko Pulp 4G: η πραγματικότητα

Ως συνήθως, θα Wiko προσφέρει ένα smartphone που έρχεται σε πολλά χρώματα με ένα περίτεχνο σχέδιο. Αυτή τη φορά, ήταν το πίσω μέρος της ανάγκης smartphone να ρίξετε μια ματιά. Καθώς το Pulp Fab 4G, υπάρχει ένα πλαστικό που μιμείται μάλλον τιμητικά δέρμα. Αγγίξτε, δεν υπερβαίνει κανένα θαύμα, αλλά ο χειρισμός είναι πολύ ωραίο. Ωστόσο, η συσκευή ζυγίζει το βάρος του, ειδικά για ένα 5 ιντσών. Τα 151 γραμμάρια απέχουν πολύ από ανυπέρβλητα, αλλά η μάρκα μας έχει συνηθίσει σε λίγο ελαφρύτερο.

Μετά την ανάφλεξη, δύο πράγματα μας απασχολούν. Πρώτον, οι γενικές μαύρες ρίγες που βρίσκονται πάνω και κάτω από την οθόνη και να δώσει μια δυσάρεστη εντύπωση σπατάλη χώρου. Ωστόσο, ο πίνακας HD παρέχει επαρκή ανάλυση των 294 dpi, με ένα λόγο αντίθεσης 1285: 1 και μια φωτεινότητα πηγαίνει μέχρι 501 cd / m². Εντυπωσιακά στοιχεία που ανταγωνίζονται τις καλύτερες οθόνες εισόδου κυμαίνεται, όπως και το Lumia 640 XL ή Ridge Fab 4G, επίσης Wiko. Δυστυχώς, η ισορροπία των χρωμάτων είναι χαλάσει εν μέρει το κόμμα. Σε μεγάλο βαθμό το τράβηγμα του μπλε φωτός είναι πολύ κρύο. Στο μάτι, δεν είναι πολύ ευχάριστο.

Side διασύνδεση Wiko μας προσφέρει για άλλη μια φορά το παλτό στο σπίτι του (Wiko IU), η οποία έχει το πλεονέκτημα ότι είναι αρκετά νηφάλιος. τακτοποίηση εικονιδίων Σημείωση (στρογγυλεμένες αναπτυχθεί σε αυτές τις σελίδες) που θυμίζει iOS. Τα λίγα νέα χαρακτηριστικά - Smart Gesture και Smart ξύπνιοι - είναι σχετική, με πολλές χρήσιμες δράσεις, όπως η διπλή βρύση για να ενεργοποιήσετε την οθόνη, ή τη λήψη φωτογραφιών αγγίζοντας το κεραμίδι. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένα κομψό Android 5.1.1 Lollipop αντ' αυτού.

Μετά από μια σαγηνευτική Rainbow Μέχρι 4G, η μάρκα έχει αναθεωρήσει την τεχνική διαμόρφωση σε άνοδο, για ισοδύναμη τιμή. Ο επεξεργαστής (τέσσερις πυρήνες) αλλάζει από 1 σε 1,2 GHz, με το μπόνους 2GB RAM κατά ένα πριν. Παρ 'όλα αυτά, η οθόνη αφής είναι εκπληκτικά αργή για να ανταποκριθεί στο δάχτυλο. Μερικές φορές πρέπει να δοκιμάσετε αρκετές φορές για να πάρει το επιθυμητό δράση για να τεθεί σε ισχύ. Ένα ελάττωμα που γίνεται βαρύτερο όπως έχουμε χειριστεί τη συσκευή. Τέλος, η λανθάνουσα νύχτα σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία του χρήστη.

Αυτή η δυσάρεστη έκπληξη είναι η πιο επιζήμια από Wiko Pulp 4G είναι πολύ καλή σε 3D. Η οθόνη είναι απλά μια υψηλής ευκρίνειας (1280 x 720 κουκκίδες), τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν ομαλά, εφόσον ο ένας δεν ωθεί τις γραφικές λεπτομέρειες σε βάθος. Με 32 καρέ ανά δευτερόλεπτο για Epic Citadel στο μέγιστο την ποιότητα, το smartphone δεν είναι θαύμα, αλλά κρατά τις υποσχέσεις του κατασκευαστή. Σε αντίθεση με ό, τι θα περίμενε κανείς, αυτή είναι η πλευρά από τις πιο βασικές χρήσεις που Wiko είναι πιο απογοητευτικό.

Ευτυχώς, η συσκευή επίσης γεμάτη εκπλήξεις, συμπεριλαμβανομένων μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Επιλέγοντας μια μπαταρία 2500 mAh πληρώνει. Στην ανακοίνωση, που πραγματοποιήθηκε 26h28 (πάνω από την υπόσχεση του κατασκευαστή), ενάντια 11:34 στο Web surfing και 9:32 του βίντεο. Κατά τη διάρκεια ευέλικτο αυτονομία της μέτρησης μας, Pulp 4G θα πραγματοποιηθεί 8:16. Η βαθμολογία μάλλον αξιοσημείωτο σε αυτό το εύρος τιμών.

Στη φωτογραφία, αισθητήρα 13-megapixel αποδειχθεί επίσης. Όταν το φως είναι καλό, μέχρι το σημείο είναι ταχύτερη και η βολή είναι στο επίκεντρο. Τα χρώματα είναι επίσης αποδίδονται. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι πιο αναμιγνύεται με θόρυβο σε μεγάλες ποσότητες. Η ποιότητα παραμένει αποδεκτή. Το βίντεο (1080p) είναι πολύ καλή διαχείριση. Χωρίς εντυπωσιασμένος από το επίπεδο λεπτομέρειας, το Pulp 4G αναπαράγει τα χρώματα καλά και γρήγορα προσαρμόζεται σε διαφορές στην φωτεινότητα. Παρά την απουσία του σταθεροποιητή, τα αεροπλάνα δεν έχουν πλέον το bougeote, διορθώνοντας τον τρόπο ένα από τα λάθη των Pulp Fab 4G.