Δοκιμή: LG G5, είναι μέχρι το Samsung Galaxy S7;


LG G5: η υπόσχεση

Το 2016, η LG προσφέρει μια πραγματική επανεκκίνηση της πριμοδότησης. Το μέταλλο έκανε την άφιξή του και το smartphone έχει μια εξαιρετικά ισχυρό επεξεργαστή. Όμως, δύο καινοτομίες κάνουν το G5 λίγο ειδική: σπονδυλωτής του ενός χεριού (αποσπώμενη μπαταρία, δυνατότητα προσθήκης επιπλέον modules) και ένα δεύτερο αισθητήρα φωτογραφία ευρεία γωνία 135 μοιρών από την άλλη.

LG G5: πραγματικότητας

Από την εξαγορά, αισθανόμαστε μια άνεμο της LG. Και δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι η G5 έχει πολύ μικρή σχέση με τις τρεις τελευταίες γενιές. Μετά την επιλογή και όχι clivants η χρήση πλαστικών ή δέρμα, ο κατασκευαστής επιλέγει ένα πιο παραδοσιακό υλικό - τουλάχιστον στην high-end, δηλαδή μέταλλο. Αλλά και πάλι, τίποτα δεν γίνεται όπως και σε άλλους. Το μεταλλικό κέλυφος έχει ένα μάλλον απλό εμφάνιση και πολύ βαρετή. Σε αυτό το επίπεδο, η θέα είναι πολύ υποκειμενικό, αλλά μας άρεσε αυτό το σχέδιο.

Ένα πολύ αργό σχεδιασμού

Στο πίσω μέρος, τα κουμπιά ελέγχου έντασης έχουν φύγει και κατέθεσε στο αριστερό άκρο. δεν είναι πλέον διαπιστωθεί ότι το κουμπί on / off, το οποίο στεγάζει επίσης τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πάνω, ο διπλός αισθητήρας φωτογραφία δίνει ένα αποτέλεσμα "καρχαρία σφύρα"Λίγο στην εικόνα Nexus 6P. LG επέλεξε βομβιστής κέλυφος γύρω από τους δύο αισθητήρες, πιθανότατα για να αποφευχθεί η προεξέχουσα εμφάνιση. Αυτό ενισχύει την ακατέργαστη εκδοχή της συσκευής.

Σε γενικές γραμμές, οι επιλογές του της Νότιας Κορέας κατασκευαστή πληρώνουν. Στο χέρι, έχουμε πραγματικά την αίσθηση ενός smartphone premium, χάρη στο καμπυλωτό γυαλί και ελαφρώς κυρτή πλάτη. Μια πολύ λεπτή φωτεινή γραμμή να καλύπτει μόνο τις φέτες. Η λεπτομέρεια είναι ευχάριστο, αλλά η αποτυχία να κρεμάσει μερικά δάχτυλα. Το κουμπί για την αποσύνδεση της μπαταρίας είναι στο κάτω μέρος της αριστερής πλευράς. Είναι πολύ ήσυχο, αλλά όχι εντελώς ευθυγραμμισμένη με την υπόλοιπη φέτα. Ένα μικρό έχασε ελπίζουμε να δούμε να διορθωθεί στην επόμενη σειρά που βγαίνει από τα εργοστάσια.

Πιο αμυδρά από το G4

Αυτό το έτος, η LG αποφάσισε επίσης να μειώσει το μέγεθος της ναυαρχίδας της, με διαγώνιο 5,3 ίντσες έναντι 5,5 πέρυσι. Με ένα ορισμό ταυτόσημη με εκείνη του G4 (2560 x 1440), μια υψηλότερη ανάλυση επιτυγχάνεται μηχανικά (554 dpi έναντι 538). Μια πολύ μικρή διαφορά απλά αόρατα με γυμνό μάτι. Ωστόσο, η φύση της οθόνης έχει αλλάξει. αναλογία αντίθεσης της Πετάει προς 1643: 1. Δύσκολο να νικήσει χωρίς τη χρήση του AMOLED. Ωστόσο, η φωτεινότητα μειώθηκε σε 378 cd / m².

Αν η οθόνη είναι πολύ ευχάριστο στη χρήση, θα προτιμούσε μια λίγο πιο luminosié, ειδικά όταν κάποιος είναι έξω. Πολλές φορές ήμασταν στον πειρασμό να πάει μέχρι τη γραμμή προσαρμογής πριν από την πραγματοποίηση ήταν ήδη 100%. Σε αυτό το επίπεδο, η G5 χάνοντας τη μάχη που αντιμετωπίζει το Galaxy S7 - το πλούσιο οθόνη - και σε μικρότερο βαθμό έναντι του HTC 10. Όπως η Samsung, η Always On χαρακτηριστικό έκανε την άφιξή του. Ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη και κλειδωμένο, εμφανίζει την ημερομηνία και μερικές ειδοποιήσεις. Οι πληροφορίες είναι πολύ πιο διακριτά στη συσκευή από την LG και θα είναι σχεδόν αόρατη στον ήλιο. Αλλά κάθε μέρα, προτιμήσαμε την έκδοση του G5 που αποδεικνύεται λιγότερο ενοχλητικό ... και όχι hopping στην οθόνη κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Πολύ αποτελεσματική, όχι διαρκή

Όπως και οι ανταγωνιστές της, η συσκευή έρχεται ακριβώς κάτω από το Android Ζέφυρος, με επικάλυψη της LG Home. Ένας συνταξιούχος φορά, το συρτάρι εφαρμογή είναι τελικά το ίδιο παιχνίδι, αν δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Τα νέα χαρακτηριστικά είναι σπάνιες, και θα προτιμούσε μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Όπως η Samsung, μερικές εικόνες αρχίζουν χρονολόγηση και ορισμένα μενού, όπως οι παράμετροι έχουν αρκετά την εμφάνισή ακαταστασία. Ωστόσο, η LG προσφέρει ένα αρκετά προχωρημένο επίπεδο προσαρμογής.

Καθώς το HTC 10, η G5 διαθέτει ένα Snapdragon 820 και 4GB μνήμης RAM. Το σημείο αναφοράς Antutu 6, τα αποτελέσματα είναι προφανώς εξαιρετικό (132454 51270 σημεία σε 3D), πολύ κοντά βαθμολογίες εκείνων των άμεσων ανταγωνιστών HTC και Galaxy 10 S7. Δείχνει ακόμα και ελαφρώς υψηλότερο σε 3D, HTC φθάνοντας μόλις 47.241 πόντους και το Samsung 40.573 μονάδες). Με την εφαρμογή Epic Citadel, τρέχει κατά μέσο όρο στα 57 καρέ ανά δευτερόλεπτο, όπως δύο αντιπάλους του. Οι τρεις συσκευές είναι αναμφισβήτητα αγωνιστικά μηχανές. Όπως ήταν αναμενόμενο, η LG smartphone θα είναι μια χαρά για όλους τους παίκτες και ένα πραγματικό στολίδι της ρευστότητας για τους άλλους.

Η φετινή σοδειά των εμβληματικών πρωτοβουλιών μας πήρε πολλές εκπλήξεις από την άποψη της αυτονομίας. Οι διαφορές μεταξύ της Galaxy και το HTC S7 10 είναι αρκετά εντυπωσιακή, η πρώτη είναι πιο ασθενής από τη δεύτερη. Το G5 τοποθετείται επίσης ελαφρώς προς τα κάτω σε σχέση με τη Νότια Κορέα αντίπαλό του. Επικοινωνία (21:08), Web surfing (14:25) και βίντεο (11:04), τα αποτελέσματά της είναι θέση μεταξύ των καλύτερων. Ωστόσο, ευέλικτο αυτονομία του - που συνδυάζει όλα τα είδη χρήσεων, μερικά πολύ μεγαλύτερη ένταση πόρων - φθάνει στις 7 το πρωί. 10:04 Αντιμέτωποι με το Galaxy S7, δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

Αλλά η G5 κυκλοφόρησε μαγικά του με το να γίνει ο πρώτος high-end συσκευή να έχει μια αφαιρούμενη μπαταρία. Σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του αρθρωτού διάσταση - οι άλλες ενότητες θα εξεταστούν αργότερα. Για εκείνους που έχουν τον τόπο και τη θέληση να φέρει μια επιπλέον μπαταρία μαζί τους, η G5 είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή.

Καινοτόμες φωτογραφία

Όπως P9 Huawei, η G5 άφησε τον κόσμο των τυφλών με την άφιξη ενός δεύτερου αισθητήρα "πρωταρχικός". Αλλά σε αντίθεση με το κινεζικό μοντέλο, η πρόσθετη κάμερα δεν γίνεται να λειτουργούν σε αρμονία με το πρώτο (16 megapixels), αλλά για να το συμπληρώσει με μια εξαιρετικά ευρεία οπτική γωνία. Ένα πραγματικό θαύμα για τους λάτρεις των τοπίων.

Επιστρέφοντας στην καθαρή ποιότητα και σκληρή, η εικόνα είναι πιο μικτή. Αν υπάρχει ένα πολύ καλό τηλέφωνο με κάμερα - κατάταξη 6η το 2016 μας top 10 - το G5 δεν είναι τόσο καλή όσο το G4, ιδιαίτερα στις σκιές. Η ευρυγώνιο φακό δεν είναι περισσότερο εξαιρετική με μόνο 8 megapixels. Είναι πιο συνολική προσφορά που θα γοητεύσει την εγγενή ποιότητα των δύο αισθητήρων. Στο βίντεο, η G5 είναι ένας καλός μαθητής με εξαιρετική σταθερότητα. Ωστόσο έχουμε βρεθεί κάποια προβλήματα εφαρμογής σε ακατάλληλες σημείο κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

Από την ανεξαρτησία της, η εικόνα επηρεάζεται από την αρθρωτή δομή του G5, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας LG Cam Plus. Αυτό είναι συχνά προσφέρεται με τη συσκευή, και είναι καλύτερα έτσι. Το εξάρτημα είναι στην πραγματικότητα αποτελείται από μια επιπλέον μπαταρία και ένα κουμπί για να τραβήξετε μια φωτογραφία κρατώντας την κάμερα σε λειτουργία τοπίου. Φιλικό, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετά για να πληρώσει εκατό ευρώ.