Δοκιμή: Η Apple Παρακολουθήστε Σειρά 3, αρκετά ισχυρό για να κόψει τους δεσμούς με το iPhone


Η Apple είναι ένας δρομέας. Παρακολουθήστε το πρώτο του προέκυψε μια αγορά αγρανάπαυση περισσότερο από ό, τι έχει γίνει σημείο αναφοράς. Μεταφορέας πολύ υψηλές προσδοκίες, που μόλις έχασε το σήμα. Δεν είναι εύκολο να οριστεί μια αγορά που πραγματικά δεν ξέρει πού πηγαίνει και δεν μπορεί να αποδείξει το ενδιαφέρον τους. Είναι λίγο άστοχες, μεταξύ πολυτέλειας και του αθλητισμού. Η Σειρά 2 έπρεπε να βρει μια δεύτερη άνεμος και προσαρμογές. Έχει εγκαταλειφθεί πολυτελείας - ενώ κερδίζει ένα μοντέλο Ερμής - για να επιστρέψετε στην πραγματικότητα και το ρόλο του ως συνδεδεμένο ρολόι στραμμένο προς εκείνους που θέλουν να αθλούνται ή να αναλάβει τη φροντίδα της υγείας τους.

Με τη Σειρά 3, η Apple φαίνεται να έχουν βρει το δρόμο του και να αυξήσει το ρυθμό. Πόσο μακριά;

01net.com - Lionel Morillon- Στα αριστερά, η Σειρά 2. Στη δεξιά, Σειρά 3, με την κόκκινη κουκκίδα στην ψηφιακή στέμμα, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο 4G.

Ποτέ μην αλλάζετε μια ομάδα που κερδίζει, ενισχύει

Η πρώτη βεβαιότητα είναι ότι η Apple μένει την πορεία της στρογγυλεμένα ορθογώνια σχεδίαση. Είναι πανομοιότυπο με τις δύο προηγούμενες γενιές (πάντα διαθέσιμο σε αλουμίνιο, γυαλισμένο χάλυβα - η μία δοκιμαστεί εδώ, και κεραμικά 38 ή 42 mm). Για την ακρίβεια, ο αισθητήρας υπερβαίνει πολύ ελαφρά, που ισοδυναμεί με το πάχος των δύο φύλλων χαρτιού.
Τέλος πάντων, εκείνοι που ήθελαν ένα γύρο ρολόι θα είναι απογοητευμένοι. Άλλοι, όμως, είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουμε ότι το τέλος είναι πάντα άψογη και διατηρεί στεγανότητα 50μ. Οι πισίνες και βάθη θα συνεχίσει να σας προσφέρει, ρολόι χειρός.

Το εξωτερικό δεν αλλάζει, αυτό είναι κατανοητό. Η οθόνη OLED Retina (340x272 pixels, για το μικρό μοντέλο, και 390 x 312 pixels για το μοντέλο 42 χιλιοστών, δοκιμάζεται εδώ) δεύτερη γενιά συνεχίζει να πάλλονται 1000 nits της στη μέγιστη φωτεινότητα και εξακολουθεί να προσφέρει ένα διαδραστικό περιβάλλον αφής και εμπλούτισαν την τεχνολογία Force αφής. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε συμφραζόμενα επιλογές «σπρώχνοντας» το δάχτυλό του στο γυαλί για να καταργήσετε μια ειδοποίηση για παράδειγμα.

In Touch πάντα να προσθέσετε ψηφιακή στέμμα και το κουμπί πλευρά, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ή σε συνδυασμό, ανάλογα με την εφαρμογή διεπαφή ή οθόνη. Πατώντας και τα δύο πλήκτρα ταυτόχρονα και θα σπάσει τη φυλή σας στο αθλητικό εφαρμογή Ρολόι. Ενώ πατάτε στιγμιαία δύο φορές το πλήκτρο πλευρά θα ενεργοποιήσει μήλο αμοιβή, ενώ μια μεγάλη πατήστε το στέμμα ενεργοποιήσετε Siri.

01net.com - Lionel Morillon- Ένα παρατεταμένο πάτημα του ψηφιακού στέμμα ξεκινά πάντα Siri. Καινοτομία, η προσωπική βοηθός μιλάει τώρα!

Επιπλέον, η προσωπική βοηθός της Apple παίρνει μια εντελώς νέα διάσταση με τη σειρά ρολογιών 3. Με λίγα λόγια, γίνεται πολύ πιο εύκολο στη χρήση και πηγαίνει γρήγορα απαραίτητη. Γιατί; Επειδή Siri μιλάει τώρα. Δεν υπάρχει θέμα μόλις μερικές φράσεις ή λέξεις που εμφανίζονται στην οθόνη, η οποία αισθανόμαστε να οδηγήσει ένα διάλογο κωφών με ένα bot.
Η φωνή ενός άνδρα ή γυναίκα αντιδρά στα αιτήματά σας και εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να κοιτάξουν πέρα ​​από τη μικρή οθόνη. Μερικές φορές οι καλές προθέσεις έτρεξε από τον ατμό, όταν είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, να δείτε μια λίστα με τις επιλογές για την επικύρωση ενός, αλλά δεν υπάρχει καλύτερο.

Το καλύτερο, ακόμα. Siri μπορεί εύκολα να σας δώσει τον καιρό στην άλλη πλευρά του γυαλιού ή του κόσμου, την έναρξη ενός οικονομικού έτους, ένα χρονόμετρο, ανοίξτε τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο ρολόι ή αναζητήστε το επόμενο ραντεβού σας. Αν νύχτα munchies, μπορείτε να τον ρωτήσω ακόμα να βρείτε ένα εστιατόριο κοντά και θα καθιερώσει μια διαδρομή ...

Προσοχή, όμως, Siri δεν γίνει παντογνώστης και αν αναγνωρίζουν καλύτερα τα αιτήματά σας, αυτό συμβαίνει ακόμα να χάσει τον έλεγχο ή να δείξει τα όριά του σε κάποια «ακριβή» ερωτήσεις. Στην ερώτηση: «Ποια ηθοποιός παίζει στο τελευταίο James Bond; «Siri ρωτάει» Τι ταινία; «Και λίστα κάποια James Bond, συμπεριλαμβανομένων ντοκιμαντέρ για τον ήρωα του Ian Flemming. Όχι πολύ μακριά για να πετάξει, αλλά δεν είναι αρκετά.

Τέλος, φυσικά, Siri είναι ακόμα σε θέση να λαμβάνει μηνύματα υπαγόρευσης με τα σημεία στίξης είναι καλύτερη, τότε στέλνετε. Μπορεί επίσης να σας απευθύνω έκκληση. Και με το ρολόι της σειράς 3, θα συμβεί πιο συχνά.

01net.com - Lionel Morillon- GPS + μοντέλο Cellular μπορούν να ζήσουν ανεξάρτητα από το iPhone, αν έχετε εγγραφεί σε μια επιλογή με το φορέα σας.

Με το 4G, το ρολόι κόψτε τα αγκυροβόλια

Από watchos 2, οι μηχανικοί της Apple τώρα προσπαθούν να κάνουν ανεξάρτητες εκθέσεις τους iPhone. Native εφαρμογές ήταν ένα βήμα. Η άφιξη ενός τσιπ πιο ισχυρό, S2 στην Σειρά 2, ήταν ένα άλλο. Η Σειρά 3 σύμφωνα με μικρό καμία μεταβολή του σε δίκτυο περισσότερους από έναν.

Υπάρχει πρώτα η μονάδα 4G, υπάρχει σε μοντέλα «GPS + Cellular» από 449 ευρώ. Κάνει αυτόνομο ρολόι που δεν χρειάζεται να είναι στο φάσμα του iPhone με το οποίο συγχρονίζεται ή ένα δίκτυο Wi-Fi για να κάνετε / λαμβάνετε μια κλήση, συνδεθείτε στο Internet ή σύντομα ταινία σας αγαπημένα τραγούδια από την μουσική της Apple (όταν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη).

Η άφιξη της σύνδεσης 4G δίνει νέο βάθος στο ρολόι. Είναι δυνατόν να πάτε στον κινηματογράφο ή να κάνετε τα ψώνια σας, χωρίς την ταλαιπωρία του τηλεφώνου. Ένας τρόπος για να απεξάρτηση, χωρίς κοπή του κόσμου.

Στην πραγματικότητα, η ρύθμιση είναι μάλλον απλή και γρήγορη. Όπως συμβαίνει με όλες τις σημαντικές ρυθμίσεις, αυτό γίνεται από το ρολόι της εφαρμογής στο iPhone. Συναντήσαμε μερικά σφάλματα ή δυσλειτουργίες μερικές φορές η χρήση που πιθανότατα σχετίζεται με το γεγονός ότι η υπηρεσία δεν είχε ακόμη αναπτυχθεί επίσημα.

Τέλος πάντων, συναντηθήκαμε μερικές φορές μπορεί να στείλει ένα SMS όταν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται εντός εμβέλειας. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι Παρακολουθήστε μας βάλει μέχρι και 40 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει τη σύνδεση του 4G όταν ήταν εκτός εμβέλειας ή iPhone βρήκε την ατμόσφαιρα στην έξοδο του μετρό, για παράδειγμα. Καλύτερα να μην λαμβάνετε κλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ... Αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε συνάντησε πρόβλημα αποσύνδεσης, όπως σημειώνεται από μερικούς από τους αμερικανούς συναδέλφους μας, και δεν έχω δει προσπάθεια απρόσμενες συνδέσεις για να ανοίξει δίκτυα Wi-Fi.
Εν πάση περιπτώσει, όσον αφορά την ευελιξία και την ελευθερία που αυτή η επιλογή είναι δύσκολο να είναι επιλεκτικοί αντιμετώπιση αυτών των αδυναμιών. Μπορούν να περιμένουν σχετίζονται με ακραία νιάτα του.

Η ανεξαρτησία έχει μια τιμή

Ένα θα έχουν την ελπίδα ότι οι φορείς να ενθαρρύνουν τα αντικείμενα που συνδέονται με τη διανομή του πακέτου χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό δεν θα συμβεί. Για να επωφεληθείτε από αυτή την ελευθερία, θα πληρώσουν την εγγραφή σε μια επιλογή που θα προσθέσει στο πακέτο σας. Προς το παρόν, μόνο Orange προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στη Γαλλία, επειδή η νυν ήταν η μόνη τεχνικά έτοιμο. Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να ενταχθούν το γύρο σύντομα. Τέλος πάντων, η προσφορά Πορτοκαλί αποτελείται από έξι μήνες δωρεάν μετά την οποία θα καταβάλλει πέντε ευρώ το μήνα.

Παρά το γεγονός ότι η ηλεκτρονική, εικονική, αρχή δασμολογικών SIM είναι το ίδιο με μια επιπλέον κάρτα SIM, η κατανάλωση δεδομένα στη συνέχεια χρεώνεται στο πακέτο σας. Προσοχή όμως το ρολόι δεν υποστηρίζει την περιαγωγή. Δύο λόγοι δόθηκαν για να μας γι 'αυτό. Πρώτον, οι χρεώσεις στο εξωτερικό περιαγωγής είναι υψηλές, είναι καλύτερο να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις λόγω απρόβλεπτων στοιχεία για την κατανάλωση από τον Watch. Επιπλέον, το ρολόι της Apple είναι κατά κάποιο τρόπο ζώνες που προορίζονται. Υπάρχει σε τρεις εκδόσεις συμβατές με διαφορετικές συχνότητες, οι οποίες αντιστοιχούν σε γενικές γραμμές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας, και κινέζικα.

S3, W2, άγγιξε cast ...

Παρακολουθήστε Σειρά 3 κάνει επίσης να αποκτήσει την ελευθερία από το iPhone, επειδή είναι πιο ευχάριστο στη χρήση. Κανένα θαύμα εδώ είναι το νέο chip διπλασιάζεται καρδιά S3 ευπρόσδεκτη. Αν δεν υπάρχει εργαλείο πάγκο για τη μέτρηση της απόδοσης ενός συνδεδεμένου ρολόι, είναι σαφές, ωστόσο, ότι τα πάντα είναι ομαλότερη και ταχύτερη με το νέο κινητήρα. Όλα τα ερωτήματα που υποβλήθηκαν στο Siri επεξεργάζονται πιο γρήγορα. Οι εφαρμογές, ακόμα και αυτά που δεν σας στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μπορείτε να ξεκινήσετε και να φορτώσει τα δεδομένα που εμφανίζονται σε χρόνο μηδέν. Ανεξαρτησία χωρίς ταχύτητα εκτέλεσης δεν ήταν δυνατή. Όχι ταχύτητα σύνδεσης είτε δεν. Αυτό είναι όπου το W2, μικρό τσιπ υπεύθυνη για τη σύνδεση του κόσμου ρολόι. Οι παροχές σε Wi-Fi, μη μετρήσιμα, είναι πολύ καλύτερα έτσι κι αλλιώς, για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνει εικόνες ή ακόμα και τα σχέδια για μια διαδρομή.

μέσω GIPHY

Η τελική περιορισμός ...

Μεταξύ 4G, ψύλλους S3 και W2, το ρολόι της σειράς 3 είναι δίκαιη και αφαιρεί μερικά από τα εμπόδια που συγκρατημένη. Σε παραμένει, ωστόσο, ότι αυτονομίας.

Υπάρχουν δύο σχολεία σε αυτή την περίπτωση. Αυτός που δεν ανέχεται να χρειάζεται να επαναφορτίσετε το ρολόι του συνδέεται κάθε βράδυ και ένα που άρεσε αυτή η χειρονομία να ρουτίνα ώρας για ύπνο του. Εκπρόσωποι του πρώτου τρίξιμο των δοντιών, γιατί το ρολόι δεν θα σας επιτρέψει να υπερβαίνει περίπου τριάντα ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Προφανώς, τα πάντα εξαρτώνται από τη χρήση. Η Apple ανακοινώνει 18h, αλλά μέτρια χρήση θα σας επιτρέψει να κρατήσει τριάντα ώρες. Ωστόσο, εάν εκτελέσετε μια ώρα το πρωί πριν πάτε στη δουλειά με τη χρήση του ποδηλάτου GPS, πάρτε μερικές κλήσεις 4G και να λάβουν πολλές κοινοποιήσεις, είναι σαφές ότι η γραμμή 18 ώρες θα σας ορίζοντα.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι αν το νέο iPhone συμβατό με το πρότυπο φόρτιση με επαγωγή Qi, το ρολόι εξακολουθεί να περιορίζεται σε δική της τεχνολογία. Ωστόσο, θα είναι σε θέση να φορτίσει μέσω του δύναμη αέρος, η Apple, όταν θα είναι διαθέσιμα τον επόμενο χρόνο. Έτσι δεν χάνουν μαγνητική φορτιστή του από τότε.

01net.com - Lionel Morillon- Παρακολουθήστε Η Σειρά 3 εξακολουθεί να φορτίζεται μέσω ενός μαγνητικού συνδέσμου, εν αναμονή δύναμη αέρος, η οποία θα φτάσει στις αρχές του επόμενου έτους.

«Είναι ένα θαύμα για να καταφέρει να χωρέσει όλα στο ίδιο κουτί,» έχουμε αφήσει να πάει ένας εκπρόσωπος της Apple στο Cupertino πολύ περήφανοι για το προϊόν της. Είναι επίσης κατανοητό ότι όλα είναι σφιχτό σε αυτό το μικρό κουτί και δεν αναμένει μια τροχοπέδη για ρολόι στον καρπό του ως διαρκή και τον ανταγωνισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το ρολόι της Apple κερδίζει αποπλάνηση δύναμης, κάθε μέρα.

Παρακολουθήστε τη σειρά 3, όλο και περισσότερα αθλήματα

Καθοδηγείται από watchos 4, η οποία εισάγει μεταξύ άλλων νέες κλήσεις και μια νέα αποβάθρα πιο βολικό, το νεότερο της Apple ρολόγια ενισχύει τις δυνάμεις της στους τομείς του αθλητισμού και της υγείας. Οι κοινοποιήσεις που λέει να σηκωθεί κάθε ώρα είναι μόνο ένα μικρό μέρος του παγόβουνου.

Ο αισθητήρας παλμών συμβάλλει προφανώς σε αυτήν την άνοδο. Ταχύτερη να εμφανιστεί και εξίσου ακριβείς, είναι τώρα καλύτερα αναπτύσσονται τα μέτρα της. Προσβάσιμες μέσω ενός επιπλοκή, μπορείτε να δείτε με μια ματιά την ταχύτητα του καρδιακού ρυθμού σας αυτή τη στιγμή, αλλά επίσης γνωρίζουμε πόσο χαμηλά κτύπησε σε κατάσταση ηρεμίας μέσα στην ημέρα και στο υψηλότερο επίπεδο, όταν περπατάτε . Είναι ακόμη πιθανό να δούμε ανάκαμψη του καρδιακού ρυθμού του μετά την άσκηση. Ένας καλός δείκτης για την υγεία και την αντοχή σας.

Επιπλέον, βολικό για τα άτομα με υψηλή πίεση, είναι δυνατόν να ζητήσει από το ρολόι για να σας ειδοποιεί όταν ο καρδιακός ρυθμός σας υπερβαίνει ένα ορισμένο όριο, ενώ δεν ασκούν σωματική δραστηριότητα.

Ομοίως, το σύστημα των δακτυλίων, το οποίο σας προτρέπει να φτάσει θερμίδες που καίγονται στόχους, τις δραστηριότητες και την άρση κάθε μέρα, τώρα είναι σχεδιασμένες για να σας εμπνεύσει για να κάνει το επιπλέον κομμάτι της προσπάθειας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μικρά μηνύματα, απενεργοποιημένη, σας ενθαρρύνουμε και να σας ενημερώσουμε για την πρόοδό σας.

Αλλά, βεβαίως, να ενθαρρύνουν μια ενεργή καθημερινή ζωή δεν είναι το μοναδικό γκολ της σειράς ρολογιών 3. Αυτό το ρολόι είναι επίσης πιο προσαρμοσμένη για να υποστηρίξει και να μετρήσει τις αθλητικές σας δραστηριότητες. watchos 3 ανοίξει τις πόρτες της πισίνας. Παρακολουθήστε OS 4 και 3 Series βελτιώνει τα πράγματα. Έτσι, η εμφάνιση ενός βαρομετρικό αλτίμετρο επιτρέπει κατά τα ψώνια σας με τα πόδια ή το ποδήλατο για να μετρήσει την άνιση πέρασε και καλύτερα να θέσει σε προοπτική των συλλεχθέντων καρδιακή δεδομένων.

Για εκείνους που είναι σε κλειστούς χώρους, η Apple ανακοίνωσε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ΟΕΜ στον τομέα του, έτσι ώστε το ρολόι σας μπορεί να επικοινωνεί με το διάδρομο τους, ελλειπτικό τους, κ.λπ.

Επίσης, χωρίς να είναι τόσο πρακτική όσο αφιερωμένη ρολόγια, όπως το Garmin Forerunner, το ρολόι Σειρά 3 τώρα επιτρέπει την καλύτερη μέτρο διάσπαση ασκήσεις και μάλιστα εύκολα συνδέουν τα διάφορα είδη των δραστηριοτήτων εντός της ίδιας σειράς. Μπορεί έτσι να περάσει το ποδήλατο ή κολύμπι αγώνα και να συσσωρεύονται όλα τα δεδομένα για την παρακολούθηση της προόδου.

Καλά νέα για όσους περνούν το παιχνίδι αθλητισμό με τη μουσική, το νέο ρολόι ενσωματώνει τώρα 16 GB αποθηκευτικού χώρου, έναντι 8 παρελθόν. Θα είναι δυνατόν να λάβουν περισσότερη μουσική μαζί σας.

01net.com - Lionel Morillon- Νέα "Sport βρόχο" Η Apple είναι πολύ ωραίο για αθλητικές δραστηριότητες. Έχει συμπιέζει τον καρπό τέλεια και το αφήνει να αναπνέει.

Τέλος, θα σηματοδοτήσει το νέο Sport πόρπης, η οποία δείχνει την αρχή της Milanese βραχιόλι, σχηματίζοντας μια εύκολα ρυθμιζόμενο καρπό πόρπη. Είναι πολύ άνετα όταν τρέχουμε ή να κάνετε σπορ με το ρολόι. Που αποτελείται από ένα είδος ανθεκτικού και ελαφρώς επεκτάσιμο πλέγμα, αυτό διατηρείται κλειστή από πέντε μικρές λωρίδες Velcro. Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα κατά πολύ το κλασικό αθλητισμό βραχιόλι. Αφήνει πιο αναπνέει, υποστηρίζει πλήρως το νερό και πολύ καλύτερη διαμονή στη χώρα, το οποίο διευκολύνει ακριβείς μετρήσεις της καρδιακής αισθητήρα.