Δοκιμή: LG G4, ένα κομψό smartphone, ισχυρή και ταλαντούχος φωτογραφία


LG G4: η υπόσχεση

Μετά την μισή απογοήτευση G Flex 2 LG έπρεπε να εγκιβωτισμου με νέα ναυαρχίδα γκάμα της, το G4. Η συσκευή υιοθετεί επεξεργαστή Snapdragon 808 (όχι 810, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα), ρίχνει νέο τελευταίας γενιάς οθόνη IPS και κυρίως μια φωτογραφική μηχανή στην πρώτη γραμμή του τι συμβαίνει στον κλάδο. Για να μην αναφέρουμε το κέλυφος από δέρμα της, φυσικά, ισχύει και για πρώτη φορά στο χώρο των smartphones. Θα δοκιμαστεί με μεγάλο ενθουσιασμό!

LG G4: η πραγματικότητα

Από την πλευρά του σχεδιασμού, το πίσω κάθισμα από γνήσιο δέρμα δεν θα ικανοποιεί τους πάντες, αλλά το φινίρισμα είναι υποδειγματική. Η αίσθηση που δίνει είναι εντελώς νέα, εξαιρετικά άνετο για να χειριστεί. Αισθητικά, μερικές αγαπούσε το 01net.com εργαστήριο, άλλες πολύ λιγότερο. Τέλος πάντων, παίρνουμε τα καπέλα μας για την τόλμη και την ποιότητα της εκτέλεσης αυτού του σχεδόν τρελή ιδέα. Ένα απογοήτευση, η περιφέρεια της μονάδας παραμένει σε πλαστικό, με μια λεία επικάλυψη, η οποία υποδηλώνει με το καθεστώς του δέρματος. Η ελαφρώς κυρτή εμφάνιση της συσκευής είναι σχεδόν ανεπαίσθητη, αλλά επιτρέπει, έχουμε υποσχεθεί, βελτίωση της αντοχής της μονάδας.

Ένα ποσοστό οθόνη απίστευτη αντίθεση

Η οθόνη της LG G4 είναι από την τελευταία γενιά των πλακών που αναπτύχθηκε από την LG Display. Εμφανίζει μια ανάλυση qHD (2560 x 1440 pixels) περισσότερο από αρκετό, ειδικά καλύπτει ένα φάσμα χρωμάτων πολύ ευρύτερο. Περαιτέρω, συνεχίζει σε πράσινο και κόκκινο, αλλά σύμφωνα με ανιχνευτή μας, δεν καλύπτει ολόκληρο το sRGB πρότυπο φάσμα. Η πιστότητα των χρωμάτων δεν είναι υποδειγματική, αλλά ο χρήστης θα θαμπώσει τα μάτια σας!

Στην πραγματικότητα, αν γάμμα έχει οριστεί (2,22), η κλήρωση πάρα πολύ γκρι έως μπλε, όπως η Sony, με μέση θερμοκρασία των 8900 ° Κ Η LG δεν προσφέρει μενού των ρυθμίσεων για να αλλάξετε αυτή τη θερμοκρασία. Αλλά, και πάλι, η οθόνη είναι πολύ ευχάριστο στο μάτι, ειδικά χάρη στην τεράστια αναλογία αντίθεσης της μεταξύ 1713 και 1991: 1, σύμφωνα με αισθητήρες μας! Είναι ανήκουστο για μια τεχνολογία IPS, η οποία προσφέρει, επιπλέον, αντίγραφα γωνίες θέασης σε αυτή την οθόνη. Μαύροι είναι πράγματι μια αβυσσαλέα βάθος, αλλά η μέγιστη φωτεινότητα της οθόνης παραμένει μια δίκαιη λίγο: 458 cd / m². Σε ορισμένες φωτεινές συνθήκες έξω, μπορεί να γίνει λιγότερο ευανάγνωστο.

σοκ Φωτογράφος

Αυτό είναι όπου η G4 ιδιαίτερα ανάσα! αισθητήρα φωτογραφία του κάνει θαύματα στο ραντάρ μας. Πολύ καλύτερα από ό, τι το iPhone 6 Plus και πιο λεπτομερείς από ό, τι το Galaxy S6 (αν και λίγο θορυβώδες). Είναι ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η G4 ξεχωρίζει ξεκάθαρα: Οι φωτογραφίες είναι απίστευτα λεπτομερή και φωτεινά, ιδιαίτερα η φωτογραφική μηχανή πυρκαγιές πάντα τόσο γρήγορα!

Στην πράξη, είναι μερικές φωτογραφίες χαθεί, με ένα άγγιγμα μερικές φορές πάρα πολύ παρούσα σε υψηλή φωτεινότητα (αποτέλεσμα «παστέλ»). Η λειτουργία HDR είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ προσεκτικοί κατά τη γνώμη μας, πρέπει να το αναγκάσει, ειδικά δεδομένου ότι είναι πολύ γρήγορη και σας επιτρέπει να πάρετε κινούμενα θέματα, χωρίς επικάλυψη εικόνας. Λεπτομέρειες που μπορεί να διορθωθεί με την ενημέρωση, κατά την άποψή μας.

Στο βίντεο Από την άλλη πλευρά, εάν το αποτέλεσμα είναι πολύ καθαρό και ρευστό, λυπούμαστε για την απουσία των τρόπων HDR σε πραγματικό χρόνο και full HD στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Είναι αρκετά κακό για μια high-end συσκευή, γνωρίζοντας ότι η Sony Xperia Z3 προσφέρει και τις δύο λειτουργίες για έναν χρόνο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τελευταία λεπτομέρεια, τα βίντεο είναι πάρα πολύ επιρρεπείς σε «φαινόμενο ζελέ», που στρεβλώνει την εικόνα για γρήγορη πλάνα παρακολούθησης.

Ένα θαύμα της ρευστότητας και της ανταπόκρισης

Χρησιμοποιήστε το G4 είναι μια πραγματική απόλαυση. Πρώτον, επειδή διασύνδεσή της είναι ένα μοντέλο της ρευστότητας και την ανταπόκριση για όλες τις εφαρμογές. Φυσικά, η συσκευή δεν είναι ένα τέρας της ισχύος (μικρότερη από 50 000 μονάδες το Antutu), αλλά Snapdragon επεξεργαστή 808 είναι περισσότερο από αρκετό για οποιοδήποτε είδος χρήσης. Στο video games, παρά το «μέσο όρο» αδρενεργικών απόδοση 418 chip γραφικών, το οποίο πρέπει να απορροφά τον ορισμό βαρύ QHD οθόνη, όλα δουλεύουν τέλεια (GTA: Vice City είναι βίντεο υγρού χωρίς περιορισμούς). Στην πραγματικότητα, οι δύο ισχυροί πυρήνες Cortex-A57 είναι πολύ μικρή χρησιμοποιούνται, ακόμα και σε video games, το οποίο θέτει το ζήτημα της πραγματικής αξίας τους, ειδικά δεδομένου ότι τείνουν να καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Η μονάδα τελικά θερμαίνει αρκετά σε παιχνίδια (45 ° C το μέγιστο) και πηγαίνει από 39 για να 32 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε δοκιμή Epic Citadel μετά από 20 λεπτά της φόρτισης, η οποία παραμένει ικανοποιητική. Μια επιλογή «Game Optimizer» θα σώσει την μπαταρία. Δεν έχουμε δει τα αποτελέσματά της με γυμνό μάτι και, ως εκ τούτου συνιστούμε πάντα, ακόμα και αν δεν φαίνεται να βελτιώσουν την απόδοση της συσκευής. Σύμφωνα με την LG, η επιλογή αυτή περιορίζει μερικά παιχνίδια σε Full HD δεν κλονίζεται πολύ QHD τη συσκευή.

απογοητευτική αυτονομία

Αυτό είναι όπου η κάμερα απογοητεύει. Αν και προσφέρει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν χρησιμοποιείται πολύ λίγο: 19:31 λεπτά φωνή, την απενεργοποίηση της οθόνης, και περισσότερο από 12 ώρες πολύ ελαφριά χρήση, άναψε οθόνη. Αλλά οι ξέφρενη χρήστες θα είναι σύντομα απογοητευμένοι, όπως αποχετεύσεις μπαταρία G4 γρήγορα, όταν στην πραγματική δραστηριότητα: μόλις 5 ώρες 24 λεπτά ευέλικτο τεστ αυτονομίας μας. Στην πράξη, αν η συσκευή κρατήσει εύκολα μια κουραστική μέρα του φωτός χρήσης, θα τρέξει το φορτίο νωρίς το απόγευμα, αν χρησιμοποιούνται πιο εντατικά. Στην πραγματικότητα, οι δύο πυρήνες Cortex-A57 είναι πολύ αναποτελεσματική. Είμαστε, επίσης, έκπληξη το γεγονός ότι το G4 δεν γυρίσει τις καρδιές του επεξεργαστή όταν δεν χρησιμοποιούνται (που λιμνάζει μόνο ελάχιστη συχνότητα).



Φωτογραφίας: Laurie Gouars