Δοκιμή: Galaxy S6 Edge Plus Αριστείας Samsung σε μεγαλύτερα, πιο ανθεκτική


Samsung Galaxy S6 Edge Plus υπόσχεση

Το Galaxy S6 Edge Plus είναι παρόμοια σε όλα τα σημεία, με το Samsung Galaxy S6 Edge αφορά την καμπυλότητα της οθόνης. Αυτό το μοντέλο υιοθετεί, ωστόσο, μια μορφή phablet με ένα μεγάλο 5.7 ιντσών digonale. Αυτό το smartphone είναι επίσης συνεργαστεί καλύτερη μπαταρία χωρητικότητας (3000 mAh), ενώ τα υπόλοιπα συστατικά δεν αλλάζει. Πήγε μέσω της 01net.com εργαστηριακές δοκιμές και εδώ είναι η ετυμηγορία μας.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus πραγματικότητα

Από την πλευρά του σχεδιασμού, η σύζυγος πλεονέκτημα έναντι S6 ακριβώς οι μορφές της S6 Edge, αλλά μεγαλύτερο. Οι εντυπώσεις μας είναι οι ίδιες. Τα πλεονεκτήματα είναι κυρίως αισθητικές (είναι όμορφη, λεπτή και συμπαγής) και τα μειονεκτήματα δεν αλλάζουν με τέτοιο αισθητήρα φωτογραφία που πηγάζουν λίγο πολύ χονδρικά το κύτος.

Όσο για το χειρισμό, παραμένει λίγο συγκεχυμένη, με μια συσκευή εκτύπωσης «πολύ αργά» στις άκρες, ορισμένοι αισθάνονται αποτέλεσμα «κοπής». Και αν είναι λιγότερο φωνές από το μικρό αδελφό του, το Edge, ότι το πλεονέκτημα έναντι είναι ευρύτερο, δεν βελτιώνεται αισθάνθηκεΤέλος, πολλά είναι τα ίδια σκέψη: η συσκευή είναι πολύ πιο άνετο στο κράτημα όταν καμπύλες του είναι πίσω σε επαφή με την παλάμη (που είναι και η περίπτωση του Galaxy Σημείωση 5). Μια άλλη ενόχληση: Επίμονη σκέψεις σχετικά με τις καμπύλες πλευρές της οθόνης. Δύσκολο να απαλλαγούμε από ό, τι η θέση της συσκευής.

Όσο για το μέγεθος της phablet συσκευή, η άποψή μας παραμένει αμετάβλητη: η μεγάλη οθόνη είναι πολύ άνετο στη χρήση, αλλά το smartphone απαιτεί δύο χέρια για να χειριστούν.

αλάνθαστη ενέργειας

Ο επεξεργαστής Samsung Exynos εξακολουθεί να είναι η πιο αποτελεσματική από αυτή τη στιγμή. Πέρα από το εντυπωσιακό σκορ της στις διάφορες δοκιμές επιδόσεων, είναι ως επί το πλείστον, στην πράξη, εκτιμούμε δύναμη: η δύναμη είναι μόνο εξαιρετικά γρήγορη σε κάθε περίπτωση, ακόμα και πολλαπλές εργασίες με εντυπωσιακή άνεση σε όλες τις video games, το πιο προηγμένο Merme. 

Στη δοκιμή με την εφαρμογή Epic Citadel, το πλεονέκτημα έναντι φαιδρά υπερβαίνει τα 50 fps, παρά την οθόνη υψηλής ευκρίνειας.Κανένα παράπονο, το S6 Edge Plus είναι η ταχύτερη όλων των smartphones στην αγορά, έτοιμοι να κοκκινίζει με χαρά τους πιο απαιτητικούς χρήστες και πιο φρενήρεις gamers. Αυτό όμως θα είναι πολύ απογοητευτικό για να μην βρει ότι η έκδοση 32GB (25 GB διαθέσιμο), δεν αναγνώστη καρτών μνήμης ...

Αυτονομία κορυφή

Η S6 Edge Plus είναι ισχυρό, η αυτονομία του δεν επηρεάζεται δυσμενώς. Είναι ακόμη σημαντικά υψηλότερη από εκείνη του S6 Edge, με μια μπαταρία που κερδίζει 400 mAh χωρητικότητας. Το smartphone αντιστέκεται περισσότερο από 9 ώρες ευέλικτο σοβαρή δοκιμασία μας, και σχεδόν 20 ώρες φωνητικής επικοινωνίας. Τι σε μεγάλο βαθμό μια μέρα χωρίς επαναφόρτιση, ακόμη και σε παρατεταμένη χρήση. Μόνο πολύ εντατική video games θα μειώσει την αντοχή του, αλλά δεν θα το κάνει πάρα πολύ καυτό ούτε. Στην πραγματικότητα, είναι ειδικά όταν κινείται η μονάδα ζεσταίνεται ... όπως όλα τα σημερινά σειρά smartphone.

Και πλευρά επαναφόρτωση, το S6 Edge Κάτω ακόμα ρεκόρ! Με τον παρεχόμενο φορτιστή, η ισχύς αυξάνεται από 5 έως 50% χρέωση σε λιγότερο από 30 λεπτά και έφθασε το 100% χρέωση σε μόνο 1 ώρα και 15 λεπτά! Στη συνέχεια ενεργοποιημένος και συνδεδεμένος, αλλά χρησιμοποιείται ελάχιστα.

τέλεια οθόνη

Και πάλι, η οθόνη AMOLED S6 Edge Πλέον δεν αλλάζει σε σχέση με το Edge S6: εξακολουθεί να είναι εξαιρετική! φωτεινότητα του είναι πολύ υψηλή, η αντίθεση είναι άπειρο, η άφθονη ορισμός (515 dpi), υψηλής ακρίβειας λειτουργία έγχρωμη φωτογραφία και εξαιρετικά ελκυστική σε αυτόματη λειτουργία. Η αναγνωσιμότητα της οθόνης ήλιος είναι ένα από τα καλύτερα του είδους. Μόνο μειονέκτημα: ο τρόπος λειτουργίας της από τρεμούλιασμα μπορεί να είναι κουραστική για εκείνους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή για να διαβάσετε. Η πιο πρακτική μάτι μπορεί να εντοπίσει το τρεμόπαιγμα κατά καιρούς. Τίποτα δεν πάρα πολύ ενοχλητικό, είτε. Τελευταία λεπτομέρεια: το άγγιγμα ευαισθησία της οθόνης είναι πολύ σημαντικό (γάντι μόδας πάντα ενεργοποιημένη), και μερικές φορές ένα πρόβλημα στο πληκτρολόγιο αφής, με απεργίες επένδυση λάθος.

Εξαιρετική φωτογραφία

Η απόδοση της φωτογραφίας Galaxy S6 Edge Plus και το βίντεο είναι ίδια με εκείνη της πρώτης εξαιρετική S6 Samsung. Ωστόσο, η καρδιά μας είναι διχασμένη μεταξύ των εκθέσεων πολύ ακριβή LG G4 και εκείνοι πολύ καλή και πολύ καθαρά Galaxy S6. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της LG G4 προσφέρει φωτεινότερες εικόνες από το S6 πλεονέκτημα έναντι ... Αλλά λίγο θορυβώδες.

πολύ έξυπνο Interface Samsung

TouchWiz interface της Samsung έχει όχι μόνο θαυμαστές. αισθητική του είναι αμφισβητήσιμη, αλλά οι εργονομικό κόλπα είναι πραγματικά εξαιρετική. Μοναδικό, multitasking λειτουργία παραθύρου είναι, για παράδειγμα, μια πραγματική απόλαυση για τους πιο εντατική χρήστες.

Οι προσθήκες δυνατότητα να «εκμεταλλευτούν» την κυρτή οθόνη της συσκευής παραμένουν, σε ανέκδοτες μας (συντομεύσεις για τις επαφές τους 5 και 5 αγαπημένες εφαρμογές) και έχουν σχεδόν όλα έχουν ενεργοποιηθεί σε μια συμβατική επίπεδη οθόνη! Αυτή η τελευταία έκδοση του Touchiz είναι πλέον γνωστή και λεπτομερείς από τις τελευταίες δοκιμές μας Galaxy S6. Να επιμείνει σε μόλις Προσαρμογή ήχου ήχου λειτουργικότητα της Samsung, απολύτως λαμπρό για την ενίσχυση του ήχου ανάλογα με την ποιότητα των ακουστικών σας και τύμπανα σας.