Δοκιμή: Samsung Galaxy S6, την αναγέννηση της Samsung στο υψηλό τέλος


Samsung Galaxy S6: Η Υπόσχεση

Ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της τελευταίας MWC της Βαρκελώνης έκανε τελικά την είσοδό του στη σκηνή, μεταξύ των φορέων που στο κατάστημα! Επιτυχία το Galaxy S5 που δεν πληρούν την αναμενόμενη επιτυχία από τη Samsung, το Galaxy S6 πωλείται σε μας από αυτόν ως ένα εξαιρετικό smartphone, τόσο ως προς τις επιδόσεις και σχεδιασμό. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν λίγες μέρες από τις πρώτες δοκιμές για το λιγότερο ελπιδοφόρα. Παραδίδουμε σήμερα μια πλήρη αναθεώρηση της νέας ναυαρχίδας της Samsung.

Samsung Galaxy S6: πραγματικότητας

Όλα γυαλί και μέταλλο, το Galaxy S6 είναι ένα όμορφο smartphone ... χωρίς επανάσταση του είδους όσον αφορά το σχεδιασμό. Εφοδιασμένο με κόσκινο των 5,1 ιντσών με τον προκάτοχό του S5, διατηρεί 1 ή 2 mm γύρω από τις διαστάσεις του στο μήκος και πλάτος. Για εκείνους που περιμένουν κατορθώματα, ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης, για παράδειγμα, ή ένα εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό ... επιστρέψετε το επόμενο έτος! Θα εγκατασταθούν εδώ μια μικρή αραίωση των πλευρικών συνόρων, το οποίο δεν είναι κακό. Όσο για την έμπνευση, η Samsung φαίνεται να έχουν βρει το μέρος στο διαγωνισμό. Το κάτω μέρος της μεταλλική επένδυση μοιάζει παράξενα όπως αυτό του περασμένου iPhone 6 και 6 Plus.


Μεταλλικά Σύνορα S6 (αριστερά) και το iPhone 6 Plus (δεξιά)

Όσο για το πίσω τζάμι, είναι αρκετά χρόνια σήμα κατατεθέν της Sony για το high-end μοντέλα της, όπως το Xperia Z3. Το σχήμα της υπόθεσης, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πολύ κοντά σε αυτή του S5, η Samsung έχει αυτή την πλευρά δεν επανεφεύρουμε τον τροχό.


Σε σύγκριση με S5 (αριστερά), S6 κερδίζει 2 mm σε πλάτος και αντάλλαξαν όλα
Πλαστικό ενάντια μέταλλο της κύκλο γυαλί. Το περίβλημα παραμένει κοντά.

Galaxy S6, το καλύτερο πολυτελές
Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα είναι κολακευτικό στο μάτι και ιδιαίτερα η Samsung καταφέρνει να κάνει ένα μικρό θαύμα για τον τομέα των high-end, τελειοποιώντας την ναυαρχίδα καλή χιλιοστό του. Με πάχος 6,8 mm, το Galaxy S6 γίνεται το κορυφαίο μοντέλο από τα καλύτερα φάσμα της στιγμής.


Το Galaxy S6 δείχνει ένα πάχος 6,8 mm, απέναντι στο 8.1 για την S5.

Ακόμα κι αν το iPhone 6 δεν του χορηγούν από 0,01 χιλιοστά, η απόδοση είναι καλή, δεδομένου ότι η κορεατική κατασκευαστής έχει περιορίσει το μέγιστο αδιέξοδο σχετικά με τον εξοπλισμό. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων συγκρατείται ιδίως (και βελτιωμένη) και φωτογραφιών, 16 megapixel αισθητήρα αποκτά ίδια οπτική σταθεροποίηση.

5.1 ίντσες, αλλά πάντα σε πολύ υψηλή ανάλυση

Όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης, όπως έχετε ήδη αναφέρει στην αρχική μας δοκιμές, Samsung χτυπά σκληρά. απόλυτη αντίθεση με την τεχνολογία Σούπερ AMOLED, υψηλή φωτεινότητα και την οθόνη Quad HD (υψηλής ευκρίνειας 2560 x 1440 κουκκίδες, όπως η LG G3), η Samsung συμβαίνει εδώ μια νέα πορεία για την απόλαυση των πιστών της μάρκας .


Η 5,1 ιντσών οθόνη του Galaxy S6 επιτυγχάνεται με ανάλυση της Quad HD, τόσο πιο
υψηλής αγορά ανάλυση, ή 576 κουκκίδες ανά ίντσα.

Αλλά το Galaxy S6 δεν είναι μόνο μια γιορτή για τα μάτια. Η συσκευή είναι πολύ άνετο στο χέρι, λίγο στενότερο από την άκρη S5 και μέταλλο με ένα ωραίο άγγιγμα. Samsung επέλεξε να μείνει σε ένα 5.1-ιντσών πλάκα και ήταν χαρούμενος για την ευελιξία.


Galaxy S6 περισσότερο, αλλά πιο στενό από το S5: ο χειρισμός διευκολύνεται.

Για τη διαχείριση της μνήμης σύννεφο

Υπάρχουν δύο σημαντικές παραχωρήσεις που η Samsung είχε να κάνει για S6 του φτάνει αυτό το επίπεδο της φινέτσας. Και κοστίζουν λίγα μέρη στην συνεχή συγκριτική smartphones μας με πάνω από 450 ευρώ. Η πρώτη S6 μνήμη. Πολύ άνετα με 32 GB της εκ των οποίων 25 είναι στη διάθεση του χρήστη, ωστόσο, δεν είναι επεκτάσιμη, χωρίς αναγνώστης MicroSD. Η μόνη θέση στη διάθεση του χρήστη είναι αυτός που θα λάβει το nano SIM.


Το μόνο σημείο όπου ο χρήστης έχει πρόσβαση: ο αναγνώστης nano SIM.

Και αν τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε 64 GB και 128 GB, που δεν διατίθενται στο εμπόριο στη Γαλλία αυτή τη στιγμή. παραγωγή τους θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση της αγοράς, λέει η Samsung. Οι χρήστες μπορούν εν τω μεταξύ πανηγυρισμούς, θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν για δύο χρόνια για να 100GB για onedrive Microsoft.

Αντοχή είναι στο ραντεβού

Η δεύτερη επιδότηση είναι με μπαταρία που έχει λιώσει καθώς περνά 2800-2550 mAh. Παρ 'όλα αυτά, μην ανησυχείτε, το Galaxy S6 έχει μια λεπτή αντοχή αντάξια των καλύτερων high-end smartphones. Από τις πιο βασικές χρήσεις, ωστόσο, αντιμετωπίζει πίσω το S5 με 17:30 μ.μ. - 13:30 επί της προσφυγής της αναπαραγωγής βίντεο (έναντι 26 ώρες και 15 ώρες). 4G surfing, το αποτέλεσμα δεν κινείται με μόλις πάνω από 17 ώρες. Ακόμη πιο καθησυχαστικό για την ευέλικτη αυτοέλεγχο μας, το οποίο προσομοιώνει πιο ρεαλιστική και ως εκ τούτου ενεργοβόρες χρήσεις, το S6 είναι καλύτερη, 08.30 π.μ. (οκτώ εναντίον των S5). Εκτός αν η υπερβολική παιχνίδι στην εντατική υπερ παιχνίδια πόρους, είναι δυνατόν να περάσει την διάρκεια της ημέρας χωρίς κανένα πρόβλημα. Και το μπόνους είναι ότι το S6 θα επαναφορτίσει πιο γρήγορα από ό, τι τα περισσότερα smartphones. Συνεπώς, λαμβάνει λιγότερο από μία ώρα για να πάει από 50 έως 100% αυτονομία. Και αυτό δεν είναι μόνο λόγω των ισχυρών ενισχυτή του φορτιστή 2 δεδομένου ότι χρησιμοποιώντας ένα από τα OnePlus Ένα (2,1 αμπέρ), αυτό απαιτείται ένα επιπλέον τέταρτο της ώρας.

Η άνιση δύναμη αλλά αρκεί καθόλου

Μένει να προκαλέσει τη δύναμη και τις εικόνες ικανότητες Galaxy S6. Έχουμε ήδη αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό το πρώτο σημείο στην προηγούμενη εκτίμησή μας, αλλά ήταν αδύνατο να μετρηθεί με την εφαρμογή Antutu. Μια δοκιμή αυτού του είδους δεν είναι απαραίτητα μια αντανάκλαση της άνεσης των χρηστών που προσφέρονται από ένα smartphone, αλλά οι περισσότεροι προγραμματιστές είναι πάντα λάτρης των λίγων μέτρων. Η βαθμολογία του S6 είναι μεταξύ 60.000 και 69.000 και 3D απόδοση από 15 000 σε μόλις πάνω από 20000. Αυτό είναι σαφώς η σειρά της εγγραφής και από το 3D, θα πρέπει να πάρετε την πλευρά του Nexus 6 ή OnePlus ένα για να βρείτε αυτό το επίπεδο απόδοσης. Έτσι έχουμε δει από την πλευρά της νέας S6 επεξεργαστή σπίτι, όλα δεν είναι ρόδινα. Η μονάδα υπόκειται σε στραγγαλισμό. Πρέπει να επιβραδύνει επεξεργαστή για να αποφευχθεί η αναρρίχηση σε μοίρες. Εξ ου και η κάπως κυμαινόμενη απόδοση. Στην πράξη, η πλοήγηση στα μενού και για το διαδίκτυο είναι υγρό, δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα επιβράδυνση συμπεριλαμβανομένων εξελιγμένα 3D παιχνίδια και η μονάδα δεν θερμαίνονται πάνω από 40 βαθμούς. Για τον χρήστη, τι άλλο;

Μια νέα πρωταθλητής γεννιέται φωτογραφία

Ακόμα φωτογραφία και το βίντεο, το Galaxy S6 έκανε πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του. βελτιωμένη αισθητήρες (π.χ. ταχύτερα), προσθήκη οπτική σταθεροποίηση, αποτελεσματικό HDR ... Το smartphone δείχνει επίσης ισχυρά από ένα iPhone 6 Plus (επίσης εξοπλισμένο με οπτική σταθεροποίηση).


Ο αισθητήρας 16-megapixel είναι πολύ προεξέχουσα του γούστου μας, αλλά είναι
η τιμή για μια εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Μας αρέσει ευκρίνεια, πλούσιες λεπτομέρειες, χρώματα μάλλον κολακευτικό και καλό χαμηλό φωτισμό. Η S6 έρχεται ακόμη και ως καταφέρουμε καλύτερα ορισμένες καταστάσεις κατά του iPhone. Με εξαίρεση ίσως το βίντεο ή το αργότερο την Apple παραμένει ένα master με λίγο περισσότερο ρευστό ακολουθίες και χωρίς παραμόρφωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία, παρακαλούμε ανατρέξτε στο φάκελο φωτογραφιών μας που αντιμετωπίζει το Samsung Galaxy S6 με την LG G Flex 2 και το iPhone 6 Plus. Εν τω μεταξύ, το καλύτερο είναι ακόμα να εξετάσει μερικά πλάνα.


πρότυπο αναφοράς για μας που λαμβάνονται με το Samsung Galaxy S6.


Η ίδια φωτογραφία που τραβήχτηκε με το Apple iPhone 6 Plus


Το θέαμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πάντα με το Samsung Galaxy S6


Στη συνέχεια, με το Apple iPhone 6 Plus.


Φωτογραφία σε εξωτερικούς χώρους με τον τρόπο Galaxy S6 HDR μακριά.


Φωτογραφία σε εξωτερικούς χώρους με το Galaxy S6 με τη λειτουργία HDR ενεργοποιημένη. μέρος
πρόσοψη σκιά είναι αμέσως πολύ πιο φωτεινή!

Το Samsung Galaxy S6 είναι διαθέσιμο αυτή την Παρασκευή, 10 Απριλίου σε 32 GB εκδοχή του σε 710 ευρώ

Φωτογραφίες: Adrian Branco