Δοκιμή: Samsung Galaxy A3 (2017), όλο και πιο κοντά στην τελειότητα


Το 2016, η Samsung έχει δει τα χειρότερα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε ότι η Νότια Κορέα χάνει σχεδόν ποτέ τα κύρια προϊόντα της. S7 Galaxy, το Galaxy Α3 και Α5 (Έκδοση 2016), Galaxy J7, Fit Gear 2, Gear S3 ... αδύνατο να βρεθεί στον κατάλογο μια μέτρια κάμερα. Πέρυσι, τα smartphones mid-range ήταν καλύτερο εκπλήξεις του, αυξάνοντας νέες προσδοκίες. Το Galaxy Α5 (2017) έχει πρόσφατα ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες. Τώρα εδώ είναι το Galaxy Α3. Μικρότερα, φθηνότερα, αλλά ακόμη πιο φιλόδοξο.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

Ένα Galaxy S7 Μικρό

Για περίπου 300 ευρώ, Κινέζοι κατασκευαστές όπως η Xiaomi δίδαξαν σε εμάς εντυπωσιακό. Για 329 ευρώ, η Samsung ρεπλίκα δυνατά. Στην τιμή αυτή, θα παρέχει ένα smartphone όλα γυαλί, με μια πλάτη που φωτίζει μόνο την κάμερα (χωρίς προεξοχή) και φλας. Όπως συμβαίνει και στο Galaxy S7 και τα Mi5s, το πίσω μέρος είναι ελαφρώς κυρτός, για μεγαλύτερη άνεση.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

Τα μεταλλικά στηρίγματα είναι αποκλειστικά εάν όχι λίγο ολισθηρό. Δείχνουν κυρίως ότι ο κατασκευαστής δεν αγνοούμε την ποιότητα των φινίρισμα αντάξιο της υψηλής τέλος. Η οθόνη 4,7 ιντσών είναι ένα σημαντικό μέρος του πρόσοψη και επιτρέπει για ένα πιο συμπαγές από το iPhone 7 - το ίδιο διαγώνιο - ύψος και πλάτος. Πρόσβαση σε κουμπιά τροφοδοσίας (δεξιά) και ελέγχου της έντασης (αριστερά) βλέπει ευκολία. Κάτω, υπάρχει ένα φυσικό κουμπί Home τώρα εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με θέα σε μια υποδοχή USB Type-C. Πιο καλά νέα, η συσκευή είναι IP68 πιστοποιημένο και ως εκ τούτου να επιβιώσει μια πτώση στο νερό.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

Η κληρονομιά της σημείωσης 7

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Samsung εξακολουθεί να βασίζεται στην τεχνολογία της Σούπερ AMOLED, με ανάλυση HD και ανάλυση 312 dpi. Ένα βασικό, έχει μια άπειρη αναλογία αντίθεσης που κάνει πολλά στην ποιότητα της οθόνης. Η φωτεινότητα 461 cd / m2 ολοκληρώσει μια μάλλον ευχάριστη. Υπάρχει επίσης η λειτουργία εμφάνισης Always On, η οποία εμφανίζει βασικές πληροφορίες (ώρα, ημερομηνία, το επίπεδο της μπαταρίας, κοινοποιήσεις) όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

Άλλα χαρακτηριστικά που ξεκίνησε στις 2016 ναυαρχίδα καταστήματα έχουν επίσης εισαχθεί. Μεταξύ αυτών, ο τρόπος παιχνιδιού Launcher για να ενοποιήσει όλες παιχνίδια. Ενσωματώνει Εργαλεία παιχνίδι, μια εικονική κουμπί μέσω του οποίου μπορεί κανείς να καταγράψει ακολουθίες βίντεο κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις ή να κλειδώσετε την οθόνη.

Interface Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Διασύνδεση Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung και πάλι γυρίσαμε το ίδιο με πέρυσι, ενώ υπηρετούν μια επικάλυψη που βασίζονται στο Android Ζέφυρος (6.0), παραλείποντας Μαντολάτο (7,0) που παρέχονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, το μενού ρυθμίσεων έχει απλοποιηθεί με σημαντικές προσαρμογές. Είναι για παράδειγμα δυνατό να αφαιρεθεί το ορθογώνιο πλαίσιο γύρω από τις εικόνες. Ειδοποιήσεις είναι καλά οργανωμένη, με την εφαρμογή διαλογής. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει εν τω μεταξύ ήταν αντιδραστική και αξιόπιστες, χωρίς ξεπερνώντας ορισμένες φθηνότερα ανταγωνιστές, όπως η Honor 6Χ.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

κατάλληλο δύναμη αξέχαστες αυτονομία

Σε αντίθεση με Mi5s, το Galaxy Α3 δεν είναι γραφτό να γίνει μια μηχανή αγώνων. Exynos Του 7870 είναι συγκρατημένα χρονίζεται στα 1,6 GHz και υποστηρίζεται από 2GB μνήμης RAM. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η βελτίωση είναι μικρή, αλλά πραγματικό: το smartphone πηγαίνει βαθμολογία 35000 - 45.000 στην Antutu 6. Εάν η συσκευή εμφανίζει τώρα περίπου 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο με το Epic Citadel, στην πραγματικότητα , μην περιμένετε να απολαύσετε όλες τις λεπτομέρειες από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της στιγμής. Θα είναι, στην πραγματικότητα, ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο γραφικών για μια πραγματική ρευστότητα στο παιχνίδι.

Το Samsung Galaxy Α3 (2017)01net.com- Το Samsung Galaxy Α3 (2017)

Στην καθημερινή ζωή, την πλοήγηση μεταξύ των εφαρμογών γίνεται χωρίς επιβράδυνση. Η πραγματική αδυναμία της Galaxy Α3 είναι χωρητικότητα αποθήκευσης 16GB του (9,7 GB ανάφλεξη) που πρόκειται να διαβρωθεί πολύ γρήγορα. Θα είναι με μια κάρτα microSD (έως και 256GB).

Με την έναρξη ευέλικτη διαδικασία αυτοελέγχου μας - η οποία συνδυάζει διάφορα είδη χρήσεων (συμπεριλαμβανομένων βίντεο, surfing και πολλά άλλα), είχαμε κατά νου τα απίστευτα αποτελέσματα του περασμένου έτους. Αντοχή στη συνέχεια πάνω από 12 ώρες. Και δεν ήμασταν απογοητευμένοι. Το 2017, η μπαταρία 2350 mAh μας στέλνει στο ... 14:35 ευέλικτο αυτονομία! Σχήμα Άνοια που βάζει την Galaxy Α3 στην τέταρτη θέση από τα πιο ανθεκτικά smartphones για τέτοιες αυτονομία. Γνωρίζοντας ότι η συσκευή υπερβαίνει τις προσφυγές 17η (το οποίο είναι σωστό), ίσως να βασιστείτε πάνω του για δύο ημέρες κατ 'ευθείαν.

01net.com-

Τι να φωτογραφία

Ενώ το νέο Galaxy A5 προσφέρει ένα ωραίο combo των δύο αισθητήρες 16 megapixel (εμπρός και πίσω), το Α3 είναι ικανοποιημένοι με 13 megapixel πίσω και οκτώ μπροστά. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, οι βελτιώσεις είναι μικρή. Δεν υπάρχει πληθώρα στοιχείων, αλλά αρκετά γι 'αυτό δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε φωτογραφίες του στο μεγάλο φορμά. Τα χρώματα είναι πιο ρεαλιστικό και η αντίθεση είναι καλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, χάνουμε πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως το φως μειώνεται.

Φωτογραφία με το Samsung Galaxy A3 (2017) - με HDR01net.com- Φωτογραφία με το Samsung Galaxy A3 (2017) - με HDR

Στο βίντεο, αυτό είναι το status quo, με πολύ κατάλληλες ακολουθίες, αλλά η έλλειψη σταθεροποίησης. Είχαμε μερικές αναπτυσσόμενες εκρήξεις, αλλά οι συνθήκες - πολύ γκρίζο ουρανό - δεν ήταν η πιο ευνοϊκή. Η Samsung έχει δει επίσης την εφαρμογή της εικόνας του, του οποίου η λειτουργία βασίζεται στην Snapchat πολιτισμό λίγες πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη, πολύ διαφάνειες δάχτυλο για να μεταβείτε από τη μία κατάσταση στην άλλη. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ βολικό για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία selfie πατώντας την κορυφή προς τη μονάδα. Η πλωτή κουμπί θεωρείται ότι λαμβάνει μια selfie χωρίς να χρειάζεται να στρίψει αντίχειρά σας.