Εξετάζοντας το Samsung Galaxy J5: ένα επιβλητικό λιγότερο από 280 ευρώ


Μετά S8 καινοτόμες Galaxy και Galaxy Α3 και Α5 ελκυστική, η Samsung ολοκληρώνει τη γκάμα της με το J5. Μια σειρά εισόδου smartphone, το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει μικρότερους προϋπολογισμούς. Εντυπα είναι μέτρια, με επεξεργαστή τρέχει σε 1,6 GHz, 2GB μνήμης και 16GB της αποθήκευσης (επεκτάσιμου). Για 279 ευρώ, ωστόσο, ενσωματώνει Samsung Σούπερ AMOLED οθόνη των 5.2 ιντσών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δύο κάμερες των 13 megapixels.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Μια πιο επιτυχημένο σχεδιασμό

Όσον αφορά το σχεδιασμό, το 2017 υπήρξε ένα από ανανέωσης για Samsung. Πρώτα με Galaxy Galaxy Α3 και Α5 του, τις λεπτές καμπύλες από τους προκατόχους τους. Στη συνέχεια, με το Galaxy S8, αξιοποιώντας μια τεράστια οθόνη χωρίς τις άκρες. Η Νότια Κορέα δεν ξέχασε την είσοδό του. Μετά την απελευθέρωση ενός πλαστικού Galaxy J5 ότι πριν από ένα χρόνο, ο κατασκευαστής ντύνει διάδοχό του ένα μεταλλικό κέλυφος. Το πίσω μέρος προσφέρει την πολυτέλεια να πάρει την καμπυλότητα των εμβληματικών πρωτοβουλιών της μάρκας. Όλα με πολύ εμφανής κεραίες και έναν αισθητήρα φωτογραφία που συνδυάζει σε αλουμίνιο.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Το Galaxy J5 δεν είναι μια μεγάλη μορφή. Με στρογγυλεμένες του, εξασφαλίζει μια άνετη λαβή. Αυτή η καλή πρόσφυση πλεονέκτημα των τελειωμάτων μετάλλου, όπου η χρήση του γυαλιού τείνει να σύρετε smartphones. Σε αυτό το επίπεδο τιμών, δεν τίθεται θέμα από άκρη σε άκρη της οθόνης. Η πλάκα ακόμα καταλαμβάνει πάνω από το 70% του πρόσοψη. Για σύγκριση, ο αριθμός αυξάνεται στο 72% για Samsung Galaxy S7 και πέφτει στο 66% για ένα iPhone 7.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Στην οθόνη, το κύριο κουμπί λειτουργεί ως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Είναι περιτριγυρισμένο από τα εικονίδια που συμβολίζουν multitasking και πίσω λειτουργιών. Ένα καθαρό λεπτομέρεια για φτηνές συσκευές, οι οποίες δεν τιμούν απαραίτητα J5. Ουδέτερη capacitive κουμπιά, τα οποία διαφορετικά θα είχε βοηθήσει να αντιστρέψει τις δύο λειτουργίες θα ήταν σημαντική. Με πάχος 8 mm και ένα βάρος 160 g, το Galaxy J5 δεν είναι ιδιαίτερα στενή, ούτε το φως. Αλλά, όπως συχνά με τη Samsung, φινίρισμα και η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Σούπερ AMOLED χωρίς Full HD

Στο 279 ευρώ, η J5 είναι λιγότερο ανταγωνιστική από ό, τι Huawei P8 Lite πωλείται 249 ευρώ. Εκτός από αυτό το Samsung στο πλεονέκτημα της θυγατρικής που ονομάζεται Samsung Display, η οποία προμηθεύει οθόνες Σούπερ AMOLED σε εξαιρετικές τιμές. J5 απολαμβάνει, με την ποιότητα της οθόνης που πηγαίνει με: άπειρη αντίθεση και την κατάλληλη φωτεινότητα - αλλά θα μπορούσε να βελτιωθεί - 441 cd / m². Ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το smartphone χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Στην αρχή, τα πολύ φωτεινά χρώματα μπορεί να μετριαστεί από τις ρυθμίσεις της συσκευής. πραγματικό αδύναμο σημείο του από το smartphone συνοψίζεται σε δύο επιστολές: HD. Το ψήφισμα των 282 DPI 5.2-ιντσών οθόνη του δεν είναι, είναι αλήθεια, όχι μόνο εξοντωτικές και λεπτότερα παρατηρητές υποστούν την ελαφρά μείωση της οξύτητας των κειμένων. Μια Full HD ακόμα θα ήταν ένα συν.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Το πλεονέκτημα Galaxy J5 της νέας επικάλυψης της Samsung, που ονομάστηκε Εμπειρία 8.1 και βασίζεται στο Android 7.0. Με την οπτική επιθεώρηση γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του Galaxy S8, οι εικόνες είναι πιο μοντέρνα και τα μενού απλοποιηθεί. Εκτιμούμε τις νέες συντομεύσεις - για να εμφανίσετε το συρτάρι εφαρμογή αγγίζοντας την αρχική οθόνη - όπως η παλιά - για να ανοίξετε την κάμερα με διπλό πατήστε το πλήκτρο Home. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι η ίδια σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ακόμη και αν δεν φτάσει την εξαιρετική απόδοση που μπορεί να προσφέρει το κινητό Huawei στον τομέα.

Διασύνδεση Samsung Galaxy J501net.com- Διασύνδεση Samsung Galaxy J5

Όλα Samsung εμπειρία. Και Google. Και η Microsoft.

Αγγίζοντας την κύρια οθόνη από τα αριστερά προς τα δεξιά, φτάνει Upday, ισοδύναμο των Ειδήσεων Google γίνεται από τη Samsung, η οποία έχει την ενοχλητική συνήθεια να εμφανίζει διαφημίσεις. Η εφαρμογή παιχνίδι Launcher είναι επίσης ενσωματωθεί. Επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τα πλήκτρα αφής κατά την αναπαραγωγή ή την εγγραφή κάποιου βίντεο. Για όσους χρησιμοποιούν το smartphone για επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, διπλή λειτουργία μηνυμάτων σας επιτρέπει να καταγράφετε δύο λογαριασμούς σε εφαρμογές όπως το Facebook, WhatsApp και το Skype.

Διασύνδεση Samsung Galaxy J501net.com- Διασύνδεση Samsung Galaxy J5

Παρά τις πολλές ιδιότητές του, επικάλυψη της Samsung υποφέρει από πάρα πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές. Ανάμεσα στις συνέπειες της Samsung, η Google και η Microsoft, οι επαναλήψεις είναι πολλές. Μπορείτε να ξεκινήσετε - μεταξύ άλλων - με δύο browsers, δύο γραμματοκιβώτια ... και τρεις online υπηρεσίες αποθήκευσης. Δυστυχώς, αυτές οι εφαρμογές μπορεί να απενεργοποιηθεί, αλλά όχι απεγκατάσταση.

περιορισμένη ισχύ, απεριόριστη αντοχή

Μετά την ένταξή ένα Snapdragon 410 πέρυσι στην πρώτη J5 του, η Samsung τώρα κινείται σε ένα τσιπ σπίτι, τον επεξεργαστή Exynos 7870 (8 πυρήνες στα 1.6 GHz). Η Νότια Κορέα πράξη για να περάσει το τέλος της συνεργασίας της με την Qualcomm, τουλάχιστον στο γαλλικό έδαφος. Με 2 GB μνήμης RAM, η J5 δεν είναι θαύμα. Το smartphone είναι επαρκώς εξοπλισμένο για να περιηγηθείτε ανάμεσα σε διαφορετικές εφαρμογές, αλλά μερικές φορές δεν έχει την αλιεία.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Έχουμε υποστεί τακτικά επιβράδυνση. Στο Twitter, όπως το Facebook, το newsfeed ξεδιπλώνεται με λίγα τραντάγματα. Σε δύσκολους καιρούς, ο χρόνος ανοίγματος των πιο απαιτητικών εφαρμογών μπορεί να πάει σε τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα. Στο παιχνίδι, οι παραστάσεις Galaxy J5 είναι έντιμη. Χωρίς να απολαμβάνουν το επίπεδο από τα καλύτερα γραφικά, όλοι οι τίτλοι έχουν παραμείνει παίζονται.

Το Samsung Galaxy J501net.com- Το Samsung Galaxy J5

Για ένα χρόνο, το Galaxy και Galaxy J Για να μας μαγέψει την αυτονομία τους. Αυτό το έτος, η J5 είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από τον προκάτοχό του. Σε ευέλικτο αυτοέλεγχο, πέθανε μετά 17:03, 9:34 μειονεκτήματα για J5 κυκλοφόρησε το 2016. Ένα επίτευγμα που κατατάσσεται στο top 5 των πιο ανθεκτικά smartphones πέρασαν από το εργαστήριο. Το Galaxy A3 2017 - μία από τις αναφορές - Το είχε στην κατοχή 2:32 μ.μ. .. Το Galaxy J5 είναι ένα τέρας αντοχής που μπορεί να βόσκουν τα δύο ημέρες αυτονομίας. Για να επαναφορτίσετε, είναι ωστόσο θα είναι ικανοποιημένοι με ένα καλώδιο micro USB.

Samsung Galaxy J5 (2017) - Αυτονομία
Δημιουργήστε ιστογράμματα

ποιότητα εικόνας μέχρι

Στη φωτογραφία η Samsung επιλέγει ισορροπία με ένα megapixel πίσω αισθητήρα 13 όπως στο μπροστινό μέρος. Μια επιλογή που επιτρέπει ιδίως να ληφθεί υψηλής ποιότητας selfie των, ενώ το μπροστινό του αισθητήρα είναι λιγότερο αποτελεσματική από ό, τι το κύριο αισθητήρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που λαμβάνονται με το Samsung Galaxy D5 HD

Φωτογραφία με το Samsung Galaxy J501net.com- Φωτογραφία με το Samsung Galaxy J5

Αυτό εκμεταλλεύεται ωραία βελτιώσεις σε σχέση με την έκδοση που κυκλοφόρησε το 2016, με υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας. Τα χρώματα είναι ρεαλιστικές και η σκοποβολή είναι γρήγορη. Ο κύριος περιορισμός του αισθητήρα είναι χαμηλή ικανότητά της να διαχειριστεί τις διακυμάνσεις φωτεινότητας. Πάρα πολύ φως στο βάθος να οδηγήσει σε μη ισορροπημένη πυροβολισμούς, με πολύ εκτεθειμένο περιβάλλον ή πολύ σκοτεινό θέμα.

Φωτογραφία με το Samsung Galaxy J501net.com- Φωτογραφία με το Samsung Galaxy J5

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η έκθεση παραμένει καλή, παρά την απότομη απώλεια λεπτομέρειας. Το τμήμα βίντεο υποφέρει, επίσης, από αυτή τη δύσκολη διαχείριση φως. Παραμένει ικανοποιητική για να καταγράψει κάποιες μνήμες και ιστορίες απόσπαση Instagram ή Snapchat.