Δοκιμή: P8 Lite 2017, ένα όμορφο smartphone, τις επιδόσεις και την ασυναγώνιστη τιμή


Αξιοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Αυτό είναι που ώθησε Huawei να βαφτίζει το νέο μοντέλο entry-level της «P8 Lite 2017». Η πρώτη έκδοση αυτού του smartphone είναι πολύ δημοφιλής σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έτσι ώστε να χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα έθεσε μέχρι σήμερα αυτό το έτος.

01net.com- Η πλάτη γυαλί και το τέλειο συγκρότημα δίνει μια ωραία αίσθηση.

Εκτός από το όνομα, τίποτα δεν είναι πολύ κοινό με το προηγούμενο μοντέλο 2015. Σημείωση για παράδειγμα η εμφάνιση ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (γρήγορα χωρίς μαρασμό) και πίσω από γυαλί (δυστυχώς ευνοϊκό για ίχνη δάχτυλα). Οι άκρες του smartphone είναι, με τη σειρά τους, πλαστικό. Στο χέρι, η συσκευή δεν προδίδουν πολύ προσιτή τιμή του και αποπνέει ποιότητα εκτύπωσης, χάρη στην άψογη συναρμολόγηση του.

01net.com- Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων εμφανίστηκε σε αυτή την έκδοση το 2017. Είναι γρήγορο, αλλά όχι τόσο όσο τα κορυφαία μοντέλα.

Δεν έχει τίποτα να πω περισσότερα πάνω στην οθόνη, εκτός από το ότι είναι απλά εξαιρετική. Φωτεινότητα των 719 cd / m², λόγο αντίθεσης 1712: 1 και μια ανάλυση των 424 pixels ανά ίντσα. Μην πετάτε τα περισσότερα είναι απλά ένα από τα καλύτερα απόδοση που έχουμε μετριέται σε ένα μοντέλο που τιμών ακόμα και σε κάποια πολύ πιο ακριβά. Αυτό το 5.2-ιντσών οθόνη IPS είναι σαφώς ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της P8 Lite 2017.

01net.com- Το πολύ φωτεινό και την αντίθεση της οθόνης είναι μία από τις επιτυχίες της P8 Lite 2017.

Με Kirin 655 τσιπ σε 2.1 GHz και chipset γραφικών Mali T830 MP2, το smartphone έχει κάνει αρκετά καλά από άποψη απόδοσης. Στην καθημερινή ζωή, το περιβάλλον είναι πολύ ομαλή και ευχάριστο στη χρήση. Είναι επίσης πολύ πιθανό να παίξει 3D παιχνίδια, ακόμα και αρκετά πολλούς πόρους. Το παιχνίδι αγώνων Asphalt Xtreme συμπεριλαμβανομένων λειτουργεί ομαλά, με την προϋπόθεση, πράγματι, να παραβλέψει κάποιες γραφικές λεπτομέρειες ... αλλά δεν είναι πραγματικά τιμωρεί. Σημειώστε, επίσης, ότι ακόμα και μετά από αρκετές δεκάδες λεπτά, οι P8 Lite 2017 θερμαίνει πολύ λογικές.

01net.com- Όχι USB Type-C στην P8 Lite 2017, αλλά ένα μικρό πρότυπο USB.

Αυτές οι παραστάσεις δεν λαμβάνονται εις βάρος της αυτονομίας. Η μονάδα που πραγματοποιήθηκε για 9 ώρες και 59 κατ 'ευθείαν στο τεστ πολλαπλών χρήσεων μας, αυτό είναι μεγάλη. Στην αναπαραγωγή βίντεο, αυτό δείχνει μια σκορ 11 ώρες 53 και επικοινωνίες, 20 ώρες το 55, το οποίο είναι επίσης πολύ καλή. Τρεις αποτελέσματα που εγγυώνται απροβλημάτιστη χρήση πέρα ​​από μια ημέρα χωρίς να χρειαστεί να το φορτίσετε.

01net.com- P8 Lite 2017 να ξεκινήσει την επιλογή δύο κάρτες SIM ή την κάρτα μνήμης SIM και microSD.

Στη φωτογραφία, P8 Lite 2017 δεν κάνει θαύματα, αλλά είναι σαφώς να κάνει με τιμητικές διακρίσεις για την λογική τιμή της. Οι τιμές πυροβολισμούς στο φως της ημέρας είναι αρκετά αποδεκτή, λείπει μόνο μερικές λεπτομέρειες, ειδικά στις άκρες της φωτογραφίας. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο ευχάριστο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά ακόμα μια φορά εντελώς χρηστικότητας. Τέλος, το βίντεο είναι καλή, παρά μια τέλεια σταθεροποίηση.

01net.com- Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τα χρώματα είναι λίγο πολύ ήπιος, αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά αποδεκτή.