Δοκιμή: Huawei Honor 7, το smartphone έχει σχεδόν τα πάντα μια μεγάλη


Huawei Honor 7: Η Υπόσχεση

Τον περασμένο Αύγουστο, Honor, το μικρό εμπορικό σήμα που υψώνεται Huawei, επισημοποιήθηκε το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του πιο πρόσφατη προσθήκη της, η Honor 7. εξαιρετικά ελπιδοφόρα από τον εξοπλισμό και high-end σχεδιασμό του, αυτό το smartphone είναι 5,2 ίντσες σε μέγεθος διατίθενται στην αγορά σε ανταγωνιστικές τιμές. Πράγματι, από την έναρξή του, ο κατασκευαστής υποβάλλει αίτηση για τη Γαλλία, τη μείωση των 50 ευρώ που φέρνει την τιμή της Τιμής 7 μόνο 300 ευρώ! Πρέπει να βιαστεί;

Huawei Honor 7: πραγματικότητας

Αν και δεν είναι τόσο λεπτό και ελαφρύ ως ξάδελφό του, το Huawei P8 (500 ευρώ) επίσης εξοπλισμένο με μια οθόνη 5,2 ιντσών Full HD, η Τιμής παχύ 7 (8,5 χιλιοστά και ζυγίζει 180g στις κλίμακες ) έχει σχεδόν το ίδιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση.

Πρόσοψη εντελώς επικαλυμμένο γυαλί, άκρες της οθόνης μάλλον λεπτό (όπως Ρ8), και πίσω λοξότμητη μέταλλο ταινίες διπλής υφής (αμμώδης δια ψεκασμού ενός κεραμικού στρώματος στο πίσω μέρος, η λοξότμηση επίπεδο χρώμιο) ...

Το σύνολο είναι αρκετά κομψό, καλό φινίρισμα, σε όμορφα δημιουργημένα κουμπιά. Ακόμη και τα δύο άκρα πλαστικά πάνω και κάτω μέρος της πλάτης, για να διευκολύνει τις κεραίες λήψης, δεν δημιουργούν, στη θέα και στην αφή, αντιαισθητική οπτική βαθμολόγηση. Σημειώστε, ωστόσο, ότι για τον αισθητήρα καθαρολόγοι φωτογραφία, η άκρη λίγο απότομη, σχηματίζουν μία προεξοχή περίπου 1 mm.

Θα εκτιμηθεί ή όχι, αλλά Honor είναι τουλάχιστον η καλή αίσθηση για την προστασία του φακού μέσα από το ζαφείρι κρύσταλλο.

SIM ή microSD διπλή επιλογή

σύνδεσης και σύνδεσης είναι σχεδόν άψογη. Φυσικά, η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη, αλλά είναι μια διπλή υποδοχή για κάρτες nanosim, η δεύτερη υποδοχή αντί μιας δεύτερης νανο μια κάρτα MicroSD έως 128GB να επεκτείνει την εσωτερική μνήμη των 16 GB (συμπεριλαμβανομένων 10 4 GB χρήστη διαθέσιμη). Το smartphone πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα: Wi-Fi n / ac, Bluetooth 4.1 και φυσικά 4G κατηγορία συμβατότητα 6 (μέχρι 300 Mbit / s θεωρητική υποδοχής). Μόνο μειονέκτημα, η κάμερα δεν υποστηρίζει NFC.

Μια τέλεια οθόνη

IPS-ΝΕΟ τεχνολογία (που αναπτύχθηκε από Ιάπωνες JDI), Τίμα την οθόνη παραμένει μάλλον η καλύτερη τηλεφωνική κάρτα του. Από Full HD, προσφέρει υψηλή ανάλυση 424 κουκκίδες ανά ίντσα αντάξια των καλύτερων smartphones στην αγορά. Και τη φωτεινότητα και την αντίθεση φτάσει αντίστοιχα 510 cd / m² και 1 για το 1700, τα μέτρα συγκρίσιμη με την εξαιρετική Honor 6 Plus. Με άλλα λόγια, το 7 Honor η οθόνη παραμένει πλήρως λειτουργικό στις περισσότερες συνθήκες και αναμένεται να επιδείξει άριστα το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που θα αναρτηθούν.

Σε θέση να χειρίζονται σχεδόν όλα τα σενάρια

Οι Honor 7 έργα με μία από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android (5.0.2), σε συνδυασμό με το παλτό EMUI 3.1 (όπως στο P8). Ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του προκατόχου 6 Honor και Τιμής 6 Plus, ακόμα λανθάνον KitKat (Honor δεν φαίνεται πολύ ανταποκρίνονται στις ενημερώσεις, τουλάχιστον στη Γαλλία, αλλά μπορεί να μην πάρει πάρα πολύ καιρό). Εξοπλισμένο με την τελευταία κατοικία του επεξεργαστή, η Kirin 935 (οκτώ-core 2.20 GHz), η Honor 7 δεν είναι το τέρας της εξουσίας που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει. Στην ευκολία στη συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών, ειδικά σε multitasking, χάρη σε ένα γενναιόδωρο 3GB RAM, η Honor προσφέρει ένα καλό επίπεδο άνεσης. Με τον ίδιο chip γραφικών Mali T628 ξάδελφό του, ωστόσο, λίγο περισσότερο πρόβλημα με τα πολύ άπληστοι πόρους 3D παιχνίδια όπως το GTA Vice City. Εκτός αυτού, η δοκιμή Epic Citadel, δείχνει μόνο 31-32 fps. Από τη διάταξη του P8 ή ακόμα και ένα Samsung Galaxy Α7. Το chipset έχει αγωνίζεται με σαφήνεια να διαχειριστεί την οθόνη Full HD. Υψηλή ζήτηση, η Honor 7 θερμαίνει λίγο, αλλά χωρίς να είναι αφόρητη. Και η απόδοση δεν μειώνονται.

Λίγο φως αντοχής

Αλλά είναι ειδικά στην αντοχή από 7 Honor ήταν λίγο απογοητευμένος. 4G surfing, μην ανησυχείτε, το smartphone είναι περισσότερο από 12 ώρες. Αναπαραγωγή βίντεο και ειδικότερα επί της προσφυγής, παραμένει όμως «ικανοποιητική», αλλά μόνο (πολύ καλύτερα) με 9 και 13:25 αντίστοιχα. Κρίμα γιατί πιο εντατική δοκιμή μας είναι γνωστή ευέλικτο αυτονομία, η συσκευή απενεργοποιείται μόνο μετά τις 8 μ.μ., μια καλή επίδοση που μάλλον βάζει το στην ανώτερη κλίμακα.

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και έξυπνων κουμπί

Πέρα από αυτές τις παραστάσεις «καθαρή», οι οπαδοί των πρόσθετων στοιχείων θα απολαύσουν τις πολλές δυνατότητες που προσφέρονται από την τιμή 7, ιδίως όσον αφορά το ξεκλείδωμα: με κωδικό, διάγραμμα στην οθόνη ή καλύτερα μέσω του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από τον αισθητήρα φωτογραφία. Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, μπορείτε ακόμη και να το χαλάζι κινητό (χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε, αναγνώριση φωνής), αλλά αυτό είναι αρκετά συσκευή, ειδικά δεδομένου ότι πρέπει να γίνει στα αγγλικά.

Μας αρέσει πολύ περισσότερες λειτουργίες που σχετίζονται με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (βλέπε εικόνα κατωτέρω). Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να λάβει μια κλήση με ένα απλό παρατεταμένο πάτημα σε αυτόν τον αισθητήρα. Το ίδιο για την έξυπνη κουμπί στο κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας (σε αντίθεση με το κουμπί του ύπνου), με το οποίο μπορούμε να συσχετίσουμε τα αγαπημένα τους χαρακτηριστικά και εφαρμογές (δείτε τα αλιεύματα μας 2 και 3).


Smart κουμπί προς τα αριστερά μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να επιτευχθεί για τα μικρά χέρια.

Πατώντας το κουμπί, παίρνει μια εικόνα, δύο πιέσεις κάνουμε ένα screenshot, ένα παρατεταμένο πάτημα θα ξεκινήσει Maps. Μάλλον καλά κάνει!

Φωτογραφία και βίντεο, είναι σωστή

Ο αριθμός των megapixels ο αισθητήρας (από τη Sony) δεν είναι το παν. Με αισθητήρα 20 megapixel, η Honor 7 δεν είναι κακή εικόνα, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει το κινεζικό εμπορικό σήμα. Γι 'αυτό θα απαιτούσε ότι η οπτική σταθεροποιηθεί, οι οποίες θα έχουν σαφώς βελτιωθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού φωτογραφίες και βίντεο. Τούτου λεχθέντος, για ένα μοντέλο με 300 ευρώ, η ποιότητα παροχής εξακολουθεί να είναι άνω του μέσου όρου. Οι λάτρεις selfie των, με τη σειρά, διαβιβάζει τον αισθητήρα 8 megapixel στο μπροστινό μέρος.