Δοκιμή: Samsung Galaxy S7, το καλύτερο smartphone Android


Samsung Galaxy S7: η υπόσχεση

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη ναυαρχίδα, το 2015, η Samsung συνεχίζει τη δυναμική της, προσφέροντας ό, τι μοιάζει με μια εξέλιξη του Galaxy S6. Ωστόσο, βρίσκουμε μια ελαφρώς ανανεωμένη σχεδίαση, περισσότερη δύναμη, πολύ λίγοι αναμένεται λειτουργίες και κυρίως ένα νέο αισθητήρα φωτογραφία.

Samsung Galaxy S7: πραγματικότητας

Εκ πρώτης όψεως, είναι δύσκολο να διαφοροποιήσει το Galaxy S7 του προκατόχου του. Το μέταλλο και το γυαλί είναι ακόμη στην ημερήσια διάταξη, αλλά ενώ η συσκευή κυκλοφόρησε πέρυσι ήταν απόλυτα επίπεδη και στις δύο πλευρές, το πίσω μέρος του νέου ναυαρχίδα κατάστημα είναι ελαφρώς κυρτή. Και όσον αφορά την πρόσφυση, αλλάζει σχεδόν τα πάντα. Εκτός από την εξωτερική του εμφάνιση δεν δυσάρεστες, αυτό το φινίρισμα επιτρέπει το smartphone πολύ καλύτερη αναμονή. Η ασφαλιστική κατανομή και τα διαλείμματα πρέπει να είναι λιγότερο κρίσιμη αυτή στιγμή, ειδικά για εκείνους που δεν επιθυμούν να προστατεύει τη συσκευή τους με ένα κέλυφος.

Μια ακόμα τέλεια οθόνη

Στο πίσω μέρος, η φωτογραφική μηχανή είναι πολύ λιγότερο προεξέχοντα από το S6. Η Samsung είναι κατάφερε να μειώσει το μέγεθος του; Σίγουρα. Ο κατασκευαστής μπορεί επίσης (πολύ) ελαφρά εξαπατημένοι με την προσθήκη ενός μικρού πάχους του στρώματος της smartphone (μόλις 1 χιλιοστό επιπλέον). S7 είναι λίγο βαρύτερο από το S6 με 152 g έναντι 138 g. Στο χέρι, αυτό δεν είναι ενοχλητικό τίποτα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να πάρει για να το προφανές. Στέκεται εκεί σίγουρα το καλύτερο στην αγορά Android smartphone, το Galaxy S7 Edge πέρα.

Παρά το μέγεθος της οθόνης - 5,1 ιντσών - παρόμοιο με το προηγούμενο μοντέλο, η Samsung έχει καταφέρει να προσφέρει σημαντικά στενότερο και λιγότερο κορυφαία μονάδα. Ως εκ τούτου, ακόμη λιγότερο σπατάλη χώρου γύρω από την πλάκα Σούπερ AMOLED Quad HD. Η οθόνη δεν διαφέρει ουσιαστικά από εκείνη του Galaxy S6, αλλά μετά από όλα, γιατί να αλλάξει κάτι που ήδη κοντά στην τελειότητα;

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα είναι όμορφη, πολύ λεπτομερείς και πολύ πολύχρωμο. Η άπειρη αναλογία αντίθεσης και της φωτεινότητας φτάσει 600 cd / m² κάνουν βέλτιστη άνεση, ακόμη και όταν πρόκειται να διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε βίντεο σε πλήρη ήλιο. Αν και αυτό δεν είναι ένα πολύ μεγάλο μέγεθος, το Galaxy S7 θα πρέπει επίσης να πείσει τους μεγάλους καταναλωτές των βίντεο, μάλλον επιρρεπής σε phablet

Οι παίκτες Ελάτε να δείτε τι

Ωστόσο, υπάρχει η πλευρά του επεξεργαστή αλλαγή. Στη Γαλλία, έχουμε το δικαίωμα σε μια νέα Exynos 8890 2.3 GHz σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM, έναντι 2,1 Ghz Exynos με 3GB πέρυσι. Samsung διαθέτει παράσχει μία συσκευή 30% ταχύτερα από τον προκάτοχό του, με ένα κέρδος της 64% ισχύ γραφικών. Δεδομένου ότι πρέπει να μιλήσουμε αριθμούς, συγκρίναμε τα σημεία αναφοράς AnTuTu. Με το πλήκτρο αυξημένη συνολική βαθμολογία 32% και 53% σε 3D. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο κατασκευαστής έχει αρκετά ρεαλιστικές στις εκτιμήσεις της.

Με αυτό το επίπεδο απόδοσης, είναι προφανές ότι δεν περιορίζεται στο να Candy Crush Saga. Επιπλέον, η συσκευή έχει σαφώς σχεδιαστεί για να παίξει με το νέο τρόπο του παιχνιδιού Launcher για να ενοποιηθούν όλες παιχνίδια της σε ένα μέρος. Υπό Epic Citadel, ένα είναι κοντά 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. τελικά οδηγεί πολύ κοντά σε εκείνες του Galaxy S6. Gourmet τίτλους όπως η Ρεάλ Racing 3 ή Άσφαλτος 8 θα τρέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει πολλούς μήνες - ακόμη και χρόνια - πριν από το S7 βρίσκει ναύλο πολύ περιορισμένα για να τρέξει ένα παιχνίδι σε καλή κατάσταση.

Όλα αυτά τα high-end εξαρτήματα προφανώς κάνουν την εμπειρία του χρήστη μια χαρά, όπως τα μενού είναι ρευστά και αντιδραστήρια. Η μνήμη RAM σας επιτρέπει να επωφεληθούν πλήρως από multitasking, χωρίς επιβράδυνση. Το μόνο - πολύ ελαφριά - προέρχεται από το επίπεδο του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μετά την άφιξη του συσκευές όπως το Nexus 5Χ 5Χ ή Honor, περιμέναμε μια σχεδόν στιγμιαία απελευθέρωση κάποτε το δάχτυλο στο κουμπί Home. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, κανείς δεν μπορεί να εξηγηθεί.

Οι τρεις θετικές εκπλήξεις από τη Samsung

Ωστόσο, η Samsung έχει κάνει κράτηση σε πραγματικό εκπλήξεις στον εξοπλισμό Galaxy S7. Η επιστροφή της σφραγίδας, και ακόμη και η βελτίωση της με IP68 επιτρέποντας βύθιση κάτω από 1.5m νερού για 30 λεπτά. Χωρίς να υπεισέλθουμε να κάνει ένα ντους με το smartphone του, έχει αρκετά για να ασχοληθεί με ντους ψιλής βροχής.

Η αυτονομία έχει επίσης αναδιατυπωθεί, συμπεριλαμβανομένης μιας μπαταρίας που πηγαίνει από το 2550-3000 mAh. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων μας είναι μέχρι αυτό το κενό. Όταν το Galaxy S6 8:33 πραγματοποιήθηκε στο Multipurpose αυτονομία, το τώρα περνά πάνω από 10 ώρες. Στο βίντεο της αναπαραγωγής, το τελευταίο μοντέλο είναι 16:30-13:30 εναντίον του προκατόχου του. Όσο για το web surfing, συνορεύει κατά τη μ.μ. 20h 5:30 για το S6. Με αυτές τις εξελίξεις, η Samsung χτυπά σκληρά σε μια περιοχή που προκαλεί περισσότερη εμπιστοσύνη από την πλευρά των χρηστών.

Το τρίτο ευχάριστη έκπληξη είναι η επιστροφή της σχισμής microSD για την προσθήκη μέχρι και 200 ​​GB επιπλέον αποθήκευσης. Με μια προσφορά που περιορίζεται σε ένα μοντέλο των 32GB της αποθήκευσης - 7 από τα οποία λαμβάνονται από το λειτουργικό σύστημα, όχι πολυτέλεια. Η Samsung δεν έχει όμως ενσωματωθεί Adaptive αποθήκευσης που προσφέρει Marshamallow Android. Μια επιλογή για τη συγχώνευση της αποθήκευσης microSD με εσωτερική αποθήκη και ως εκ τούτου για την εγκατάσταση εφαρμογών απευθείας πάνω στο χάρτη. Η μάρκα δικαιολογεί την απόφασή της με τον φόβο του ότι οι χρήστες αφαιρέσει σημαντικά δεδομένα από τη συσκευή τους κατά λάθος. Εμείς θα ήταν, ωστόσο άρεσε η επιλογή, ειδικά όταν καταναλώνουν πολλή μουσική και αγαπάμε να κατεβάσετε Spotify ή το περιεχόμενο Deezer για να ακούσετε εκτός σύνδεσης.

Το λογισμικό επικάλυψης προσεγγίζει επίσης το προηγούμενο μοντέλο, με την έκδοση του TouchWiz βασίζεται Marshmallow. Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η Samsung συνεχίζει να επιβάλλει το σχεδιασμό της, πολύ μακριά από το πνεύμα της Google Σχεδιασμός Υλικού. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα Always On που εμφανίζει συνεχώς ορισμένα στοιχεία στην οθόνη, ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο. Χωρίς να είναι επαναστατική, το λογισμικό επικάλυψης προσφέρει κάποια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, θα συζητηθεί περαιτέρω σε ένα ειδικό τεστ.

Μια μικρή φωτογραφία απογοήτευση

Αν κάποιος ήθελε να θυμάστε μόνο ένα πράγμα από τη συνέντευξη Τύπου από τη Samsung - εκτός άφιξη στο rockstar Mark Zuckerberg, αυτό είναι σίγουρα η στροφή στην εικόνα. Σε 16 έως 12 megapixels, η μάρκα έκανε μια ισχυρή επιλογή, για να μειώσει τον ορισμό για να επικεντρωθεί σε μεγαλύτερα και καλύτερα άνοιγμα photosites (f / 1.7). Όλα προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μετά τις φωτογραφίες της δοκιμής μας, το αποτέλεσμα δεν είναι πειστικά. Αν οι εικόνες είναι στην πραγματικότητα πιο φωτεινή σε σκοτεινές συνθήκες, χάνει λίγο στην λεπτομέρεια. Τέλος, η καλή συνολική ποιότητα παραμένει ο διορισμός, με διαφορετικούς τύπους ελαττωμάτων.
Όταν η σκηνή είναι καλά φωτισμένο, εξομάλυνση λειτουργεί από το λογισμικό είναι μερικές φορές πολύ προχωρημένο, προσφορά που γίνεται λιγότερο φυσικό από ό, τι σε ένα Samsung Galaxy S6. Σημειώνουμε επίσης μια μικρή απώλεια της ποιότητας στην περιφέρεια της εικόνας. Όσον αφορά την εξομάλυνση, υπάρχει η ελπίδα ότι αυτό το ελάττωμα, σίγουρα σχετίζονται με το λογισμικό επεξεργασίας θα πρέπει να διορθωθούν αργότερα. Εν κατακλείδι, το Galaxy S7 είναι εξαιρετική στη φωτογραφία, σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Αλλά φαίνεται ότι οι φωτογραφίες που λαμβάνονται σε καλές συνθήκες υποφέρουν λίγο τις προσπάθειες για τη διαχείριση των σκοτεινά περιβάλλοντα. Τέλος, όπως ανακοινώθηκε από τη Samsung, η ανάπτυξη γίνεται με εντυπωσιακή ταχύτητα. Αλλά αυτά τα λίγα δέκατα κερδίσει είναι ότι αξίζει τον κόπο; Για να μάθετε, συγκρίναμε την κάμερα με το Samsung τελευταία ανταγωνισμό σε ένα ειδικό τεστ.

Από την πλευρά του, το βίντεο εξακολουθεί να είναι πολύ ικανοποιητική, υγρά, καλά σταθεροποιηθεί και πλούσιες λεπτομέρειες. Το 4K σύλληψη είναι, αρκετά εντυπωσιακό. Παρά τις μικρές κινήσεις παραμόρφωση, το αρχείο είναι πολύ σαφής, με τα χρώματα τέλεια διαχείριση.