Φτιάξτε το δικό σας Wi-Fi κεραία


Για τις πένες, και με ένα σκέλος συγκόλλησης επιβαρύνω την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σας για να γίνει πιο αποτελεσματική. Μάθετε σε αυτή την περίπτωση πώς να μην σκοντάψει.

  • Φτιάξτε το δικό σας Wi-Fi κεραία
  • Οι δεκαεπτά βήματα εξηγείται σε εικόνες

Πόσες φορές έχετε καταραστεί κατά την έλλειψη αποτελεσματικότητας του Wi-Fi ασύρματη σας; Τα λίγα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όταν πρόκειται για τη σύνδεση απομακρυσμένων συσκευών σε απόσταση λίγων μέτρων. Αλλά μόλις η απόσταση είναι πιο σημαντικό, η ποιότητα της σύνδεσης μπορεί σύντομα να πέσει. Ειδικά αν υπάρχουν φυσικά εμπόδια, όπως παχιά τοιχώματα μεταξύ των διαφόρων στοιχείων του δικτύου. Ως εκ τούτου, το εύρος ζώνης σας, και έτσι η ταχύτητα του δικτύου σας, εάν το πρότυπο Wi-Fi b και g, θα είναι περιορισμένη.

Για τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής, μπορείτε να μετακινήσετε την εστίαση του δικτύου, δρομολογητή ή Internet κουτί, για να τοποθετήσετε το πιο κοντινό στα διάφορα στοιχεία. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα άλλο σημείο πρόσβασης, repeater που θα γραφείου. Αλλά η λύση αυτή είναι ακριβή. Τέλος, μπορείτε να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας με την αντικατάσταση της κεραίας από τον υπολογιστή ή το δρομολογητή σας με ένα πιο αποτελεσματικό μοντέλο. Πολλοί ενισχύεται κεραίες διατίθενται στο εμπόριο, αλλά είναι επίσης ακριβά.

Μια καθολική διάλυμα

Έπειτα, υπάρχουν οι λύσεις «σπίτι». Εξειδικευμένες ιστοσελίδες είναι γεμάτες από αμυχές να δημιουργήσετε το δικό Wi-Fi κεραία του. Ένα από τα πιο γνωστά είναι η κατασκευή μιας κεραίας από ένα δοχείο κασσίτερου. Αυτός ο τύπος συγκροτήματος, γνωστό ως το φιλικό όνομα της Ricoré κεραίας αυξήσεις των αρκετών εκατοντάδων μέτρων το εύρος του δικτύου, αλλά μόνο προς μία κατεύθυνση. Μπορεί να μην είναι για σας.

Micro Hebdo μάλλον προσφέρει μια καθολική λύση που θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς της ανάκαμψης χάκερ και κολλητήρι. Αυτό γίνεται για να αυξήσει το εύρος του δικτύου σας, και παρεμπιπτόντως τη δύναμή του, δημιουργώντας μια ελικοειδή κεραία από μια συμβατική κεραία. Η εγκατάσταση δεν θα σας πάρει περισσότερο από μία ώρα. Αν μπαίνετε στον πειρασμό, ακολουθήστε τον οδηγό μας σε εικόνες!

Για την επίτευξη της εγκατάστασης μας, θα πρέπει να ...

Ένα τυπικό Wi-Fi κεραία
Ένα κολλητήρι
συγκόλληση
Ένα μικρό κατσαβίδι
Ένας κανόνας χιλιοστό
ψαλίδι
Ένας κοχλίας ξύλο
20 εκατοστά άκαμπτο σύρμα χαλκού του μικρού διαμετρήματος
Ένα πλαστικό καλαμάκι
Ένα μαύρο μαρκαδόρο

Με δική σας ευθύνη

Το συγκρότημα που Micro Hebdo προσφέρει τις σημειώσεις του μαθήματος DIY ... Αλλά από τη στιγμή που συνειδητοποίησα, οι δοκιμές μας έδειξαν πραγματικό κέρδος ισχύος (περίπου 3 dB). Όμως, η ακρίβεια του συστήματος θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα. Ως προληπτικό μέτρο, είναι καλύτερα να αλλάξετε ένα υλικό που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, ανακτήθηκε μια κεραία σε ένα παλιό router ή ένα παλιό PC. Συνειδητοποιώντας την τοποθέτηση νέου εξοπλισμού μας θα ακυρώσει την εγγύηση αμέσως. Και ίσως, αν η πράξη δεν είναι επιτυχής, μπορείτε να καταλήξετε με ένα εκτός λειτουργίας κεραίας ...

Σε καμία περίπτωση αλλάξετε το ασύρματο κιβώτιο κεραία στην ιστοσελίδα σας! Δεν είναι μόνο η τοποθέτηση θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά θα πρέπει να αφήνει, τις περισσότερες φορές για να αγοράσει ένα νέο κουτί! Micro Hebdo δεν μπορεί, φυσικά, να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημίες που προκαλούνται από το υλικό που έχετε αλλάξει μετά από αυτό το άρθρο. Ομοίως Micro Hebdo δεν εγγυάται ούτε ασφαλισμένος έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της φθάνουν και Wi-Fi υποδοχή της τροποποιημένης κεραίας.