Νέα Snapchat: πώς λειτουργούν


Snapchat έχει ξεκινήσει τρία νέα δημιουργικά εφέ για να ανανεώσει το ενδιαφέρον των χρηστών για τις εικόνες app και βίντεο εφήμερο. Θα σας δείξουμε πώς να έχουν πρόσβαση.

Τίποτα δεν εμποδίζει το τρελό ρυθμό του προϊόντος από Snapchat! Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη Snap Χάρτης της, η εφαρμογή προσφέρει τρία νέα χαρακτηριστικά: την ενσωμάτωση ενός snap συνδέσεις, προσθέτοντας υπόβαθρο και τη φωνή των φίλτρων. Μάθετε να χρησιμοποιείτε.

Η ενσωμάτωση ενός συνδέσμου Ιστού

Αυτή η πρώτη λειτουργία είναι πιο βολικό διασκεδαστικό. Αυτό γίνεται για να εμπλουτίσει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα με ένα σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο νέο εικονίδιο συνδετήρα. Η εφαρμογή ανοίγει ένα νέο παράθυρο για να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας ή να το αντιγράψετε από το πρόχειρο. Μόλις βρεθεί το site, απλά κάντε κλικ στο κουμπί προσθήκης για να επικυρώσετε το σύνδεσμο ενσωμάτωσης.

εικόνες-

Όταν ο παραλήπτης λάβει το συμπληρωματικό πρόγραμμα, το όνομα της ιστοσελίδας εμφανίζεται στο κάτω μέρος της εικόνας. Από το άγγιγμα στην οθόνη, μπορεί να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το site. Χρήσιμο όταν θέλετε, για παράδειγμα, δείχνουν μια καινοτομία σε έναν χώρο υψηλής τεχνολογίας, ένα προϊόν που θέλουμε να προσφέρουμε ή να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες στο θέρετρο δραστηριότητες.

εικόνες-

Προσθέτοντας ένα φόντο

Η δεύτερη λειτουργία αφορά επίσης ασφαλίσει την εικόνα σας. Αυτό γίνεται για να ενσωματώσει ένα υπόβαθρο για την εικόνα σας. Για το σκοπό αυτό, τη στιγμή που η φωτογραφία που τραβήχτηκε, χρησιμοποιώντας το εργαλείο ψαλιδιού, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο εμφάνιση διαγώνιες γραμμές.

Στιγμιότυπα-

Η δράση αυτή παρέχει πρόσβαση, στη δεξιά πλευρά της εικόνας, διαφορετικά υπόβαθρα: μαργαρίτες, smileys, πολύχρωμα αστέρια ... Οκτώ είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα. Μόλις γίνει η επιλογή, αρκεί να εντοπίσει το περίγραμμα της περιοχής που θέλετε να εμφανίζεται σε πρώτο πλάνο για την εφαρμογή θα αφαιρέσει το μοτίβο. Το εργαλείο λειτουργεί όπως το Magic Eraser, η οποία μπορεί να αφαιρέσει ένα αντικείμενο από μια φωτογραφία.

Στιγμιότυπα-

Εφαρμόζοντας ένα φίλτρο ομιλίας

Αυτή τη φορά είναι οι ασφαλίσει το βίντεο που απολαμβάνουν ένα διασκεδαστικό καινοτομία φίλτρα φωνή που τροποποιούν τη φωνή σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, θα πρέπει πρώτα να εκτελέσετε μια σειρά κρατώντας το δάχτυλό σας για το κεντρικό κουμπί.

Μόλις το εγγεγραμμένο βίντεο, περισσότερα κουμπιά εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου αφιερωμένη σε αυτήν. Κάνοντας κλικ σε ένα αναδυόμενο μενού προσφέρει τέσσερα φίλτρα: αλλοδαπός, ρομπότ, αρκούδα και γατάκι. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε φίλτρο για να ακούσουν τα αποτελέσματα πριν κάνετε την επιλογή του.

Screenshot-

Αυτές οι τέσσερις ήχοι συμπληρώνουν τα λίγα φωνητικά αποτελέσματα που ήταν ήδη διαθέσιμα στην εφαρμογή. Εκτός από το ότι δεν συνεργάζονταν με φίλτρα για την εφαρμογή στο πρόσωπο.