Δημιουργήστε ένα slideshow με το Picasa


Για να επιτευχθεί μια απλή συνένωση ή βίντεο από τις φωτογραφίες, το λογισμικό αυτό είναι το κατάλληλο εργαλείο για να είναι εύκολο στη χρήση.

Picasa Το ελεύθερο λογισμικό είναι η απλότητα και κομψό περιβάλλον. Σύρετε εκπομπές και βίντεο που θα είστε σε θέση να δείτε τους φίλους σας είναι σίγουρα απλή και λιτή, αλλά είναι τόσο εύκολο ναδημιουργήσετε!

Βήμα 1: Λήψη του Picasa

Συνδέστε στην ακόλουθη διεύθυνση:http://picasa.google.fr. Σε αυτήν τη διεύθυνση, το λογισμικό είναι διαθέσιμο στα γαλλικά. Κάντε κλικ στο Λήψη του Picasa, Στη συνέχεια, στο μικρό παράθυρο που ανοίγει, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση. Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ ξανά Εκτέλεση. Ένα νέο παράθυρο εμφανίζεται προσφέροντας μια άδεια χρήσης. Κάντε κλικ στο Δέχομαι, στη συνέχεια, στο επόμενο παράθυροΕγκατάσταση.
Ανοίγει ένα τελικό παράθυρο που δείχνει Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Ελέγξτε τα τέσσερα κουτιά παρόντες σε αυτό το παράθυρο: Δημιουργήστε μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, Προσθέστε μια συντόμευση στη Γρήγορη εκκίνηση, Οθόνητο εικονίδιο του δίσκου συστήματος εκκίνησης και ξεκινήστε Picasa2.

Βήμα 2: Κατάλογος των φωτογραφιών σας

Το λογισμικό ξεκινά. Στη συνέχεια προσφέρθηκε να εκτελέσει μια πλήρη ανάλυση για να βρείτε όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας, ή απλά να αναλύσει τα αρχεία Τα έγγραφά μουμουεικόνες και το γραφείο. Επιλέξτε τη δεύτερη επιλογή και κάντε κλικ Συνέχεια.
Picasa οργανώνει και ταξινομεί στη συνέχεια όλα τα έγγραφα Τα έγγραφά μου, εικόνες μου και στην επιφάνεια εργασίας των Windows.Η διεπαφή Picasa 2 ανοίγει σε πλήρη οθόνη. Από την αριστερή στήλη εμφανίζεται η λίστα φακέλων στο κεντρικό τμήμα της οθόνης, μικρογραφίες όλων των εικόνων σε αυτέςαρχεία. Για να δείτε τις εικόνες του ενός από αυτά, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομά τους στη λίστα και κάντε κλικ μια φορά. Αν κάνετε διπλό κλικ σε αυτό το φάκελο, ανοίγει ένα παράθυρο και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ιδιότητες του φακέλου (ητο όνομα, την ημερομηνία και τον τόπο όπου ελήφθησαν οι φωτογραφίες) και να προσθέσετε μια λεζάντα.

Βήμα 3: Εμφανίζει μια απλή παρουσίαση

Αν θέλετε να δείτε όλες τις φωτογραφίες σε ένα φάκελο, απλά τοποθετήστε το δρομέα στο όνομά του στην αριστερή λίστα. Έχετε το πάνω μέρος της οθόνης, τέσσερις καρτέλες: Εισαγωγή, Slideshow,χρονολογία και CD δώρο. Κάντε κλικ στο Διαφανειών.
Αν θέλετε να κάνετε μια επιλογή, κάντε κλικ τις φωτογραφίες που θέλετε, ενώ κρατάτε πατημένο Ctrl και alt υποστηρίζονται. Η επιλογή εμφανίζεται σταδιακά, καθώς το κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, σε οποιαδήποτεμικρές.Πιο απλά, μπορείτε επίσης να κρατήσετε πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού ενώ μετακινείτε τον κέρσορα πάνω από τις φωτογραφίες που θα επιλεγεί, ξεκινώντας σε μια γωνιά έξω από την πρώτη εικόνα. Μπορείτε επίσης νακάντε κλικ σε μια εικόνα, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κάτω μέρος της οθόνης, Κρατήστε. Μια μικρή πράσινη κουκίδα εμφανίζεται στη φωτογραφία, στην επιλογή. Επαναλάβετε τον άνθρωπο;"για κάθε φωτογραφία.
Όταν είστε στην προβολή παρουσίασης, η πρώτη εικόνα της επιλογής εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα. Κάντε κλικ στο τρίγωνο για να ξεκινήσει η οθόνη προβολής διαφανειών.Όταν θέλετε να σταματήσετε μια διαφάνεια, απλά κάντε κλικ στο πλήκτρο διαστήματος. Για να βγείτε τελείως από το slideshow, πατήστε το πλήκτρο Esc.
Το λειτουργίες στυλιζαρισμένη κάτω μέρος της οθόνης σας επιτρέπουν να αλλάξετε τις εικόνες frame rate, εμφανίζοντας λεζάντες, κλπ Για να εμφανιστεί slideshow σας σε πλήρη οθόνη, μεταβείτε στο μενού στο πάνω μέρος τηςη οθόνη και κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία.Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή επιλογές και, τέλος, η καρτέλα Διαφανειών. Επιλέξτε το πλαίσιο Πλήρης ανάλυση της παρουσίασης Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ισχύουν και, τέλος, OK γιακλείστε το παράθυρο.

Βήμα 4: προσθήκη κειμένου

Για να εισάγετε λεζάντες, κάντε διπλό κλικ σε μία από τις εικόνες σε μορφή μικρογραφίας. Φαίνεται μεγάλη. Ακριβώς κάτω από γκρι πρόσωπό της Ο μύθος της φωτογραφίας. Κάντε κλικ σε αυτή την πρόταση.
Έχει εξαφανιστεί, τότε που σας επιτρέπει να γράψετε το δικό σας κείμενο. Αυτό το κείμενο εμφανίζεται στη διαφάνεια, αλλά όχι όταν AutoPlay. Για να αφαιρέσετε το μύθο, καταργήστε το μικρό V πράσινο.

Βήμα 5: προσθέσετε μουσική

Κάντε κλικ στο πάνω μέρος του μενού οθόνης Εργαλεία, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλογές. Στο παράθυρο που ανοίγει, ελέγξτε τις γραμμές Loop slideshow και Αναπαραγωγή κομματιών MP3 κατά τη διάρκεια τηςslideshow.
Στη συνέχεια, στα δεξιά του πλαισίου Επιλέξτε τα κομμάτια του φακέλου MP3, κάντε κλικ στην καρτέλα ταξίδι να έχουν πρόσβαση σε MP3 τραγούδια τοποθετούνται, για παράδειγμα, στο φάκελο Η μουσική μου.Επιλέξτε το άλμπουμ που θέλετε να συσχετίσετε με την παρουσίαση σας. Κάντε κλικ στο ΟΚ, τότε ισχύουν τότε ΟΚ, για να κλείσετε το παράθυρο. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις φωτογραφίες σαν έναslideshow απλό κλικ Διαφανειών. slideshow σας, τότε θα ξεκινήσει στη μουσική. Προσοχή για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του Windows Media Player, το Picasa χρησιμοποιεί για να διαβάσετεμουσικής. Σημειώστε ότι Picasa μπορεί να παίξει μόνο αρχεία MP3.

Βήμα 6: Κάψτε σας slideshow σε CD ή DVD

Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε στο slideshow σας. Κάντε κλικ στην καρτέλα CD δώρο. Στη συνέχεια ελέγξτε Συμπεριλάβετε Slideshow έτσι ώστε η προβολή παρουσίασης ξεκινά αυτόματα. Εάνθέλετε να συμπεριλάβετε στο Picasa CD, ελέγξτε περιλαμβάνουν Picasa αλλά δεν είναι υποχρεωτική για τη λειτουργία της παρουσίασης. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή κάψει.Βάλτε το στο δίσκο, ανάλογα με το μέγεθος της παρουσίασης σας, ένα κενό CD-R ή DVD. Η χάραξη ξεκινά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αφαιρέστε το δίσκο. Στη συνέχεια, μπορείτε να το στείλετε σε έναν φίλο. Το άτομο που λαμβάνει τοδεν χρειάζεται ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων (όπως το Windows Media Player), ή ακόμα και να εγκαταστήσετε το Picasa.
Ωστόσο, δεν θα είναι σε θέση να παίξει το DVD σε ένα σπίτι DVD player, αν δεν περιλαμβάνει μόνο μια λειτουργία ανάγνωσης της εικόνας.

Βήμα 7: Δημιουργήστε ένα βίντεο με εικόνες

Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας, και στη συνέχεια, στο μενού στην κορυφή της οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή δημιουργία και επιλέξτε Βίντεο.Ανοίγει ένα μικρό παράθυρο, που επιτρέπει να επιλέξετε το χρονικό διάστημα μεταξύ των φωτογραφιών (από 1 έως 5 δευτερόλεπτα), και το μέγεθος του βίντεο.Επιλέξτε ανάμεσα μικρό, μεγάλου μεγέθους ή ευρείας οθόνης, Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. Ένα δεύτερο παράθυρο θα εμφανιστεί για να επιλέξετε το συμπιεστή για να χρησιμοποιήσετε.Για παράδειγμα, κάντε κλικ στο κουμπί Η Microsoft MPEG-4 Video Codec V1. Κωδικοποιητές ποικίλλουν ανάλογα με τη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην συμπιέσει το βίντεο (ελέγξτε στη συνέχεια, κουφώματαπλήρης, ασυμπίεστο). Σκεφτείτε όμως ότι ασυμπίεστο βίντεο είναι πολύ βαρύτερο. Ένα μικρό μπαρ εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης, υποδεικνύοντας ότι το λογισμικό δημιουργεί το βίντεο. Ο ίδιος τοποθετεί στο φάκελοεικόνες μου. Φέρει το όνομα του φακέλου στον οποίο ανήκουν οι φωτογραφίες και είναι σε μορφή AVI. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τον παίκτη της επιλογής σας (Windows Media Player, το Winamp, κλπ), ή να το γράψετε σε ένα DVD-Video.