Ανακαλύψτε τα μοντέλα OpenOffice


  • Δημιουργία προσαρμοσμένων προτύπων
  • Καταγράψτε και να χρησιμοποιούν το μοντέλο σας
  • Επεξεργαστείτε και μοιραστείτε το μοντέλο σας
  • Ανακαλύψτε τα μοντέλα OpenOffice

Βήμα 7: Καταργήστε το μοντέλο σας

Δεν χρειάζεται πλέον ένα μοντέλο και θέλετε να καταργήσετε το φάκελο πρότυπο που ορίζεται στο πρώτο βήμα, επιλέξτε το από το παράθυρο αρχείο, μοντέλα, διαχείριση, Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί εντολές, αφαίρεση. Αν το βάλετε σε αυτόματο άνοιγμα και θέλετε να επιστρέψετε στην αρχική κατάσταση του κενό έγγραφο του Writer, κάντε κλικ στο κουμπί εντολές, Επαναφορά του προεπιλεγμένου προτύπου, κείμενο.

Ανακαλύψτε τα μοντέλα OpenOffice

Τέλος, αν είστε κολλημένοι για έμπνευση για να δημιουργήσετε όμορφα σχεδιαγράμματα, ξέρετε OpenOffice σκέψης σας: Πολλά παραδείγματα περιλαμβάνονται στην τυπική εγκατάσταση OpenOffice. Για να τα δείτε, κάντε κλικ στο κουμπί αρχείο, νέος, Πρότυπα και έγγραφα, ενότητα μοντέλα, προαιρετικά, κάντε κλικ στο εικονίδιο στο κίτρινο φάκελο και το κόκκινο βέλος για να ανεβείτε ένα επίπεδο στο δέντρο φάκελο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί επισκόπηση.

Ελέγξτε το περιεχόμενο των φακέλων, εκτός από πρότυπά μου: ταχυδρομείο, χαρτί, χαρτί φαξ, υπάρχει κάτι για όλους! Επίσης, σημειώστε ότι τα προεγκατεστημένα πρότυπα δεν μπορούν να διαγραφούν ή να τροποποιηθούν.