Εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τα Windows 7


  • Όλα για τα Windows 7
  • Μια πιο ανεπτυγμένο σύστημα
  • Το παιχνίδι των 7 λάθη
  • Windows 7, θα πάω ή όχι;
  • Εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε τα Windows 7
  • Εγκαταστήστε τα Windows 7 από Windows XP
  • Ενημέρωση των Windows Vista
  • Εγκατάσταση των Windows 7 σε netbook

Η δημόσια έκδοση των Windows 7 RC1, δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο για download. Ίσως, όμως, αναμένουν τις διακοπές για να εγκαταστήσετε το ένα που κατεβάσατε προηγουμένως. Εγκατάσταση από τα Windows XP ή Vista με την εγκατάσταση του σε ένα netbook, όλα τα βήματα για την αναβάθμιση σε Windows 7 περιγράφονται σε αυτό το αρχείο. Υπάρχει επίσης μια πρώτη λαβή από τις βασικές λειτουργίες, προκειμένου να κερδίσει κάποια στιγμή στις ρυθμίσεις σας. Δικτύωση, διασύνδεση προσαρμογή, τη λειτουργία των νέων εργαλείων δικτύου, τα Windows 7 έχει μερικά μυστικά που παραδίδουμε εδώ.

Αντίστροφη μέτρηση;

Προτιμάτε να περιμένετε μέχρι την τελική έκδοση πριν; Αυτή η συλλογιστική είναι εξίσου σοφό. Εγκαταστήστε το RC1 δοκιμή έχει όντως μειονεκτήματα. Αυτή η έκδοση δεν έχει την υποστήριξη, αλλά ως επί το πλείστον δεν είναι αιώνια. Την 1η Μαρτίου 2010, θα σταματήσει κάθε δύο ώρες και θα είναι άχρηστο από την 1η Ιουνίου. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα. Και αδύνατο να τα Windows 7 ενημέρωση RC1, θα εγκαταστήσετε ξανά τα πάντα ...

Είτε σας αρέσει είτε όχι να κάνει την πρώτη κίνηση, αυτός ο δίσκος είναι «συλλέκτης» που πρέπει να έχετε στο συρτάρι σας. Τον Οκτώβριο, αφού έχετε αφαιρέσει την έκδοση των Windows 7 σε off-τιμής (εφόσον έχετε αγοράσει το κωδικό κουπονιού μεταξύ 15 Ιουλίου και 15 Αυγούστου!), Θα τη φάση εγκατάστασης. Σε εκείνο το σημείο, θα έχετε όλα τα χαρτιά για μια επιτυχημένη εγκατάσταση.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας!

Εμείς ποτέ δεν θα το θυμάμαι αρκετά: αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας θα πρέπει να είναι μια τακτική πρακτική. Και αυτό καθίσταται απαραίτητη πριν από οποιαδήποτε τροποποίηση του συστήματος. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να προσδιοριστούν με ακρίβεια τους φακέλους και τα αρχεία για backup. Σίγουρα υπάρχει το αρχείο Τα έγγραφα μου, αλλά έχετε σκεφτεί πρόγραμμα περιήγησης στο Web, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή ακόμα και το email σας ρυθμίσεις λογαριασμών; Για να ξεχάσετε τίποτα, η Microsoft προσφέρει τα Windows 7 εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το όνομά Easy Transfer, προτείνεται στο σύστημα DVD. Πριν από οποιαδήποτε ενημέρωση ή νέα εγκατάσταση, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα αυτό είναι το κρίσιμο βήμα.

1. Windows 7 DVD στη μονάδα ξεκινά αυτόματα. Κλείστε το παράθυρο διαλόγου και να πάει σε Υπολογιστών. Ανοίξτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο της μονάδας και ανοιχτό) Και να περιηγηθείτε μέσα από τους φακέλους υποστήριξη και migwiz. Κάντε διπλό κλικ migsetup.exe.

 

2. Ο οδηγός σας επιτρέπει να επιλέξετε μέσα μεταφοράς σας. Για μια ενημέρωση στον υπολογιστή σας, επιλέξτε το εξωτερικό μέσο. Αν είναι να ενημερώσετε ένα πρόσφατα αγόρασε τον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε για το δίκτυο. Προσοχή όμως, εάν οι δύο μηχανές συνδέονται μέσω Wi-Fi, η μεταφορά μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

 

3. Μετά την ανάλυση περισσότερο ή λιγότερο μακρά ανάλογα με το μέγεθος του σκληρού δίσκου σας, το λογισμικό προσφέρει μια λίστα των περιεχομένων που αναμένει να εξοικονομήσει. Αυτό είναι ένα βασικό, αλλά μπορείτε να συμπληρώσετε κάνοντας κλικ προηγμένες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξερευνητής για την επιλογή των τελευταίων μέρη όπου έχετε αποθηκεύσει τα δεδομένα σας.

 

 

4. Θα ολοκληρώσει μόνο τη μεταφορά Επιλέγοντας τη μονάδα δίσκου προορισμού, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι ίσως η καλύτερη λύση.

 

 

 

5. Μετά τα Windows 7 εγκατεστημένα, απλά πρέπει να ανακτήσει τα δεδομένα σας. Ανοίξτε το μενού έναρξης, κάνω Όλα τα προγράμματα, Βοηθήματα, Εργαλεία συστήματος και Μεταφέρετε τα αρχεία και τις ρυθμίσεις των Windows.