Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το iPhone και το απαραίτητο


Contents

Μια επιλογή από δωρεάν και κρίσιμες εφαρμογές για να κατεβάσετε για να απολαύσετε το iPhone σας.

Χρησιμοποιώντας ένα iPhone χωρίς εφαρμογή είναι σαν να προσπαθεί να οδηγούν με flat ελαστικά: κάποιος δεν πάρει μακριά. Με περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια εφαρμογές, το App Store διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα καταλόγους των κινητών εφαρμογών. Πραγματοποιήσαμε μια επιλογή από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές και τα βασικά για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το smartphone σας χρησιμοποιεί Pomme.

Επισκεφθείτε τα κοινωνικά δίκτυα

Η έκρηξη των smartphones έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό με τα κοινωνικά δίκτυα πιο δημοφιλή αξιοθέατα από κινητό. Μεταξύ των ηγετών, υπάρχουν οι ανίκητος Facebook μέσω του οποίου μπορείτε εύκολα να καλύψουν τη διαφορά με τους φίλους και τους γνωστούς σας. Η εφαρμογή επιτρέπει για ιδιωτικές συνομιλίες με τους φίλους σας, με την προϋπόθεση λήψης Facebook Messenger, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων εντολή από το κοινωνικό δίκτυο.

Είναι δυνατό να σας απαλλάξει από την επίσημη αίτηση, συχνά επικρίνεται για την πολυπλοκότητα του και η τάση του να υιοθετήσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας. φιλικός, μια δωρεάν εφαρμογή, συμπυκνώνει την mobile web έκδοση του Facebook τόπου. Έτσι, μπορείτε να βρείτε το κοινωνικό δίκτυο και τα στιγμιαία μηνύματα μέσα σε μια εφαρμογή. φιλικός προσπαθεί να αναμορφώσει πολύ επιτυχημένο τρόπο την διασύνδεση του Facebook με την προσθήκη επιπλέον χαρακτηριστικά απουσιάζει από την επίσημη αίτηση στο κοινωνικό δίκτυο. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς στο Facebook, αλλά και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς σας στο Twitter και Instagram.

Ένας άλλος υποψήφιος για να συμμετάσχουν στις 3 πρώτες κοινωνικά δίκτυα: έξαψη. Η ιστοσελίδα microblogging όπου η πληροφορία ταξιδεύει πιο γρήγορα από ό, τι οπουδήποτε, έχει την επίσημη αίτησή της για να δείτε χρονοδιάγραμμα, τους ακολούθους σας retweet ή να μοιραστείτε την τελευταία ιογενή βίντεο.

Επίσης, είναι δύσκολο να αγνοήσουμε Instagram, ένα κοινωνικό δίκτυο αποκλειστικά για τη φωτογραφία που μπορείτε να στολίζουν τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας φίλτρα, τα οποία ήταν στα σπάργανα διαθέσιμη για το iPhone.

Αγαπήθηκε από τους εφήβους, Snapchat δεν είναι πάντα κατανοητή από τους ενήλικες που δεν τον εμπόδισε από το να είναι ένα ουσιαστικό εφαρμογή. Και επειδή οι φωτογραφίες, τα βίντεο και μηνύματα με Snapchat είναι φευγαλέα και αφήνουν κανένα ίχνος της (σχεδόν) από ένα ανοιχτό μήνυμα είναι διαθέσιμη μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Κατεβάστε το Facebook για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Facebook Messenger για το iPhone (Δωρεάν)
Λήψη για το iPhone ομοφυλόφιλους (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Twitter για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Instagram για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Snapchat για το iPhone (Δωρεάν)

Επικοινωνήστε με τους συγγενείς

Το iPhone έχει εγγενώς σχεδόν τα πάντα για να επικοινωνούν. iOS ενσωματώνει πράγματι τη λειτουργία iMessage, το είδος της ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που εφαρμόζονται άμεσα στην εφαρμογή iPhone SMS, το οποίο σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα για δωρεάν κάνοντας τους να περάσουν μέσα από το διαδίκτυο. Η Apple έχει επίσης ενσωματωμένο σύστημα ήχου και βίντεο κλήσεις μέσω του Διαδικτύου, FaceTime, των οποίων η χρήση είναι εντελώς δωρεάν. Οι λειτουργίες αυτές, ωστόσο, περιορίζονται μόνο σε χρήστες συσκευών της Apple. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, μπορείτε να απευθυνθείτε Skype που σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα κειμένου, αλλά και να καλέσει ήχου ή βίντεο με το μεγαλύτερο αριθμό δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις κινητές πλατφόρμες, καθώς και PC και Mac.

Η Google προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση με Hangouts, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να στέλνετε άμεσα μηνύματα, να καλέσει και να τηλεδιάσκεψη, αλλά αναγκαστικά απαιτεί ένα λογαριασμό Gmail. Τέλος, αν προτιμάτε μηνυμάτων, όπως SMS, WhatsApp Messenger θα αναδυθεί ως η ιδανική λύση. Αυτή η εφαρμογή διατίθεται σε όλες τις κινητές πλατφόρμες προσφέρουν τη δυνατότητα να στείλετε δωρεάν μηνύματα στις επαφές σας, με την προϋπόθεση ότι είναι συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο.

Κατεβάστε το Skype για το iPhone (Δωρεάν)
Λήψη Hangouts για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το WhatsApp για το iPhone (Δωρεάν)

Διαχείριση επαγγελματικό δίκτυο σας

Surfing στα κοινωνικά δίκτυα δεν περιορίζεται μόνο να ακολουθήσει τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Υπάρχουν πράγματι κοινωνικό δίκτυο παρόμοιο με το Facebook, αλλά εξειδικευμένα για τον επαγγελματικό κόσμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας και το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο, προσθέστε τους συναδέλφους σας, να αναπτύξουν το δίκτυό σας και, γιατί όχι, να βρουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας. Το πιο γνωστό από όλα είναι αναμφίβολα LinkedIn, American κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο και ότι μπορείτε να ενημερώνει τους δυνητικούς εργοδότες των ικανοτήτων σας μέσω, για παράδειγμα, με τις συστάσεις δημοσιεύτηκε στο προφίλ σας από πρώην υπαλλήλους σας.

Μια άλλη δυνατότητα που σας προσφέρεται: Viadeo. Το γαλλικό κοινωνικό δίκτυο, που τον μετράει ως επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνει μια μεγάλη γαλλική κοινότητα των χρηστών κάνουν καριέρα σε ΜΜΕ και ΠΜΕ.

Τέλος, αν ψάχνετε για ένα συνεργατικό εργαλείο επικοινωνίας για την ανταλλαγή εύκολα τελευταίες ιδέες σας σε ένα εν εξελίξει έργο με τους συναδέλφους, χαλαρότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Το εργαλείο επιτρέπει τόσο να συζητήσουμε την ανταλλαγή αρχείων σε χορδές που μπορεί να είναι τόσο κοινό και περιορίζεται σε λίγες μόνο τους χρήστες.

Κατεβάστε το LinkedIn για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Viadeo για το iPhone (Δωρεάν)
Slack Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)

Το σερφάρισμα στο Internet

Το iPhone και το iPad ενσωματώνει εγγενώς κινητό Safari, το σπίτι web browser της Apple. Αν ολοκληρωθεί με επιτυχία τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί, αν είναι δυνατόν, για πρακτικούς λόγους, θέλετε να βρείτε το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να απολαύσετε το συγχρονισμό των δεδομένων σας με πλοήγηση Google Chrome, ή αργότερα, Firefox. Μόλις τους λογαριασμούς σας που συνδέονται με αυτά τα προγράμματα περιήγησης, θα βρείτε στο iPhone σας και την ιστορία iPad, αγαπημένα ή ακόμα και τις ανοιχτές καρτέλες σε άλλες συσκευές σας.

ως προς το Opera Mini, η έκδοση iOS της ίδιας της νορβηγικής εταιρίας πρόγραμμα περιήγησης ως πρώτη επιλογή και καλή λύση λόγο. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ανταγωνιστές της, Opera Mini έχει απόλυτο περιουσιακό στοιχείο που δεν είναι άλλος από Turbo του, μπορεί να συμπιέζει ιστοσελίδες, κάνοντας τους περάσει στους διακομιστές της Opera για να σας σώσει πρόγραμμα δεδομένων σας.

Κάντε λήψη του Google Chrome για iPhone / iPad (Δωρεάν)
Κατεβάστε τον Firefox για το iPhone / iPad (Δωρεάν)
Κατεβάστε Opera Mini για το iPhone / iPad (Δωρεάν)

Ακούστε μουσική

Αν εσείς ή το χαρτοφυλάκιό σας έχουν επιλέξει για το iPhone 16GB, μπορείτε διαιτητή μετανιώσετε την επιλογή σας όταν συγχρονισμού μουσικής στη συσκευή σας. Ο χώρος αποθήκευσης του iPhone δεν είναι επεκτάσιμη, θα πρέπει να μάθουν πώς να διαχειρίζονται σωστά τα αρχεία που θέλετε να κρατήσετε στο smartphone σας. Μουσική, φωτογραφίες και τα βίντεο είναι στην πραγματικότητα τρία στοιχεία ιδιαίτερα άπληστοι στη μνήμη. Για τη μουσική, είναι ευτυχώς δυνατό να στραφούν σε εφαρμογές συνεχούς ροής. Μεταξύ των πιο γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα, είναι οι ηγέτες Spotify και Deezer. Και οι δύο υπηρεσίες σας επιτρέπουν να ακούσετε την ελεύθερη τη μουσική που θέλετε, απεριόριστη, κατά την ακρόαση σε ορισμένες διαφημίσεις.

Ωστόσο, η Google προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση με Μουσική Google Play. Αυτή η δωρεάν υπηρεσία διαθέσιμη σε οποιονδήποτε με ένα λογαριασμό Gmail μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20.000 τραγούδια από τον υπολογιστή σας στην ηλεκτρονική αποθήκευσης από την Google. Θα παίξουν όχι μόνο την προσωπική σας μουσική συνεχούς ροής από το iPhone σας, αλλά και από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή με ένα web browser.

Τέλος, μπορείτε να ανακαλύψετε νέα μουσική, μοναδικά κομμάτια των αγαπημένων σας καλλιτεχνών, αλλά και νέους τραγουδιστές και ομάδες μέσω SoundCloud. Η αληθινή μουσική πλατφόρμα κοινής χρήσης, SoundCloud γεμάτη από ακυκλοφόρητα κομμάτια που μπορείτε να ανακαλύψετε ακολουθώντας τις ειδήσεις, γίνονται από καλλιτέχνες που ακολουθείτε. Στη συνέχεια, απλά πρέπει να δημιουργήσετε την απόλυτη playlist σας που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Κατεβάστε το Spotify για το iPhone (Δωρεάν)
Deezer Κατεβάστε iPhone (Δωρεάν)
Κάντε λήψη του Google Music για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το SoundCloud iPhone (Δωρεάν)

Παρακολούθηση βίντεο

Θα αρέσει να βλέπετε μεγαλύτερη ή μικρότερη βίντεο, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας; Δύσκολο στη συνέχεια να χάσετε το γίγαντα του τομέα, YouTube. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πιο αστείες βίντεο Lolcats, αλλά επίσης να εγγραφείτε στις αγαπημένες σας podcasters να είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσετε τελευταίο τους βίντεο.

Και αν δεν θέλετε να σκοτώσουν τα δεδομένα της θεμιτής χρήσης σας για να παρακολουθήσετε βίντεο συνεχούς ροής, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε βίντεο που είναι αποθηκευμένα τοπικά στο iPhone σας VLC. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεστε μια επιπλέον προσπάθεια για να παρακολουθήσετε βίντεο από τη στιγμή που πρέπει να περάσουν μέσα από το iTunes File Sharing εφαρμογές που βρίσκονται στο παράθυρο συγχρονισμού για να μεταφέρετε τα βίντεο από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας στο iPhone σας.

Τέλος, για όσους δεν μπορούν να κάνουν χωρίς τηλεόραση τους, Μολότοφ τους προσφέρει δωρεάν για να δείτε τα ζωντανά τριάντα κανάλια. Η εφαρμογή βασίζεται σε ένα περιβάλλον που μπορεί να πιστωθεί γρήγορα και ακόμα συνεχίζει ένα πρόγραμμα από την αρχή, εάν έχει ήδη ξεκινήσει. Σημειώστε ότι, αν η εφαρμογή στη βασική σύνθεσή του παραμένει ελεύθερος, απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό χρήστη και να ενωθούν μαζί τους για να απολαύσετε τηλεόραση στο iPhone σας.

Κατεβάστε το YouTube στο iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το VLC για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Μολότοφ iPhone (Δωρεάν)

Ελέγξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε τα μηνύματα για το iPhone είναι ένα από τα πολλά καθήκοντα που παίρνουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στην ημέρα. Αν Mail, η μητρική πελάτη iOS είναι πολύ περιεκτική, αλλά δεν είναι δωρεάν μικρές ατέλειες. Οι χρήστες λογαριασμών Gmail μπορεί, για παράδειγμα, προτιμούν την επίσημη εφαρμογή Gmail που προσφέρονται από την Google. Μπορεί να διαχειριστεί πολλαπλούς λογαριασμούς Gmail πολύ εύκολα και παίρνει το interface του όλους τους κωδικούς του web έκδοση της υπηρεσίας, ένα καλό σημείο για εκείνους που δεν επιθυμούν να αλλάξουν τις συνήθειές τους. Η εφαρμογή της Google, ωστόσο, παραμένει δεσμευμένη μόνο για λογαριασμούς Google.

Yahoo Mail προκύπτει ως εναλλακτική επιλογή αν θέλετε να διαχειριστείτε πολλά γραμματοκιβώτια από διαφορετικούς παρόχους. Η εφαρμογή είναι συμβατή με το Gmail, το Outlook, AOL και Yahoo προφανώς. Το interface της εφαρμογής είναι καλά μελετημένο, το ταχυδρομείο μπορεί εύκολα να ταξινομηθούν με έξυπνο απόψεις και τα μηνύματα και τα συνημμένα είναι προσβάσιμα γρήγορα χρησιμοποιώντας μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης.

Τέλος, θέα Είναι ίσως ένα από τα πιο πλήρη πρόσωπό εφαρμογή Apple Mail. πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft υποστηρίζει Exchange, το Office 365 Outlook.com, το iCloud, το Gmail και το Yahoo Mail! Εκτός από ένα περιβάλλον εντελώς παραδοσιακά, θέα ταξινομεί αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπογραμμίζοντας το πιο σημαντικό, αλλά πάνω απ 'όλα, η εφαρμογή ενσωματώνει το ημερολόγιο και σας υπενθυμίζει τις συναντήσεις και τις συσκέψεις σας. Σημειώστε επίσης ότι η διαχείριση των συνημμένων θέα απλοποιείται σε μεγάλο βαθμό. Η εφαρμογή συνδέει onedrive τους λογαριασμούς σας, Dropbox και το Google Drive σας επιτρέπει να επισυνάψετε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους, ακόμη και αν δεν τα αποθηκεύουν τοπικά στο iPhone σας.

Κατεβάστε το Gmail για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Yahoo Mail για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Outlook για το iPhone (Δωρεάν)

Βρίσκοντας το δρόμο σας

Ας είμαστε ειλικρινείς, η Apple Maps, εφαρμογή χαρτογράφησης της Apple, εξακολουθεί να έχει κάποια κενά έναντι του ανταγωνισμού. Συχνά, αναζητούν ένα γειτονικό δρόμο, η εφαρμογή της Apple πεισματικά να σας προσφέρουμε το δρόμο με το ίδιο όνομα που βρίσκεται 300 χιλιόμετρα μακριά. Εάν, επομένως, δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι, μπορείτε να απευθυνθείτε Χάρτες Google. Η φήμη της εφαρμογής χαρτογράφησης της Google για την ακρίβεια και την ποιότητα των πληροφοριών που παρέχει δεν υστερεί σε κανέναν.

Για ταξίδια με το αυτοκίνητο και να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες για την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία, Waze είναι ίσως η καλύτερη λύση. Αυτή η εφαρμογή κοινότητας βασίζεται σε απευθείας σύνδεση χρήστες και τις εκθέσεις τους περιστατικά, για να σας ενημερώσει για την κατάσταση της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και να προσφέρουν μια εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση κλεισίματος.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εδώ WEGO, εφαρμογή GPS με ενσωματωμένη χαρτογράφηση της Nokia. Επίσης κάνει και να λειτουργήσει ως GPS για το αυτοκίνητο και τους πεζούς, εδώ WEGO σας επιτρέπει να κατεβάσετε χάρτες χωρών που θέλετε να τα αποθηκεύσετε σε τοπικό επίπεδο για το iPhone και σας επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση του διαδικτύου. Η εφαρμογή έχει μια χαρτογράφηση υψηλής ποιότητας με την πλοήγηση στροφή και φωνητική καθοδήγηση και ακόμη και σας επιτρέπει να ελέγχετε τις διαδρομές με τη δημόσια συγκοινωνία.

Τέλος, αν το πράσινο συνείδησή σας ωθήσει να πεντάλ για να κινηθούν, να γνωρίζουν ότι υπάρχει μια ειδική λύση για να σας καθοδηγήσει ποδήλατο. Géovélo, αυτό είναι το όνομά του, είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης και τις διαδρομές που αναπτύχθηκε ειδικά για τους οπαδούς της ποδηλασίας ταξίδι. Η εφαρμογή προσφέρει διαδρομές σε μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, Εκδρομές, Καέν, Νάντη, Τουλούζη, ή Ρεν, και αποδεικνύει ακόμη σε θέση να προτείνει διάφορες διαδρομές ειδικά προσαρμοσμένα για τους ποδηλάτες.

Κατεβάστε το Google Maps για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Waze για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε εδώ WEGO iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε GéoVélo Παρίσι, Λυών, Touraine, Καέν, Νάντη, Τουλούζη, Ρεν iPhone (Δωρεάν)

εργασία

Με μεγάλη οθόνη του, το iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι πλέον πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε για να εργαστούν σε κίνηση. Αν χρειαστεί να επεξεργαστείτε γρήγορα ένα έγγραφο λέξη ή να γράψουν ένα γρήγορο πρακτικά των συνεδριάσεων, σελίδες, το μήλο επεξεργασίας κειμένου θα είναι ένας τέλειος σύντροφος. Η εφαρμογή είναι ένα δωρεάν download από την Apple, αν έχετε ένα πρόσφατο iPhone. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τα αρχεία που δημιουργήθηκαν στο iCloud για εύκολη ανάκτηση από έναν υπολογιστή Mac.

Η Microsoft αύξησε πρόσφατα σουίτα γραφείου της στο iPhone. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξη το οποίο να κρατάτε σημειώσεις ή να επεξεργαστείτε γρήγορα ένα αρχείο που έλαβε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τέλος, αν είστε χρήστης των εργαλείων του Google, πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιχείρηση προσφορές Έγγραφα Google, μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επεξεργαστείτε έγγραφα που έχουν ήδη αποθηκευμένα στο Google Drive.

Αν όμως τύχει να χρειαστεί να εργαστείτε με έγγραφα γραμμένα σε μια γλώσσα που δεν μιλούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Η Microsoft Μεταφραστής για να σας δώσει ένα χέρι. εφαρμογή μετάφρασης της Microsoft είναι σε θέση να μεταφράσει το κείμενο μύγα γραπτή ή υπαγορεύονται σε άλλη γλώσσα, απλά με τη λήψη μιας φωτογραφίας. Μόλις το στιγμιότυπο με την επιφύλαξη της εφαρμογής, αναλύει το περιεχόμενό του και γράφει τη μετάφραση επάνω στην εικόνα.

Κατεβάστε Σελίδες για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Microsoft Word για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε τα Έγγραφα Google για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Microsoft Μεταφραστής για το iPhone (Δωρεάν)

Άνοιγμα εγγράφων

Σε αντίθεση με Android, η Apple εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να ενσωματώσει διαχείρισης αρχείων άξια του ονόματός της για το iPhone. Άνοιγμα, αποθήκευση, ή να επεξεργαστείτε πολλές προσκολλήσεις που λαμβάνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή. Γνήσια ελβετικό μαχαίρι στρατού iPhone, Έγγραφα 6 είναι μια καθολική λύση, ικανή να ανοίγει τα αρχεία σε διάφορες μορφές: κείμενο, PDF, ήχου, φωτογραφιών, βίντεο, ακόμα και συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή Zip.

Αν θέλετε να επιμείνουμε σε αρχεία PDF, δύο λύσεις στη διάθεσή σας. Το πρώτο είναι iBooks, eBook reader της Apple, η οποία μπορεί να διαβάσει και να κατεβάσετε e-books, είναι επίσης σε θέση να διαχειριστεί και να κρατήσει στη βιβλιοθήκη αρχεία PDF του ανοίγετε. Το δεύτερο, πολύ πιο πλήρης, είναι Adobe Reader. Μπορείτε να χάρη στην ανοιχτή της, να σχολιάσετε και να επεξεργαστείτε όλα τα αρχεία PDF σας.

Κατεβάστε έγγραφα για το iPhone 6 (Δωρεάν)
Κατεβάστε το iBooks για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Adobe Reader για το iPhone (Δωρεάν)

Σάρωση εγγράφων

Η κάμερα του iPhone είναι πολύ καλά έκανε, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί για τη σάρωση εγγράφων με τη λήψη στιγμιότυπα από αυτούς. Πολλές εφαρμογές είναι επίσης εξειδικευμένο στο θέμα, όπως Genius σάρωσης η οποία, από μια ενιαία εικόνα συλλαμβάνεται on the fly, για να δημιουργήσει μια ψηφιακή έκδοση του αρχείου. Η φωτογραφία του εγγράφου μπορεί εύκολα να στολισμένα με λαβές που δείχνει τα σύνορα. Η χρήση ισχυρών αλγορίθμων, η εφαρμογή είναι υπεύθυνη για τη διόρθωση του σαρωμένου εγγράφου, αλλά και για τη βελτίωση της απόδοσης για την αναγνωσιμότητα για να τον κάνει να ζηλέψει επιτραπέζιο σαρωτή σας. Genius σάρωσης Είναι, επίσης, τη δυνατότητα σάρωσης πολυσέλιδων εγγράφων που μπορούν να ρυθμίσουν εκ νέου κατά βούληση. Όλες οι σαρώσεις μπορούν να εξαχθούν σε μορφή JPEG ή PDF τότε να μοιραστούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το άνοιγμα σε μια εξωτερική εφαρμογή.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επιλέξουν Γραφείο φακού. Η εφαρμογή του γίγαντα Redmond έχει μια μεγάλη ενοποίηση με άλλα εργαλεία της Microsoft, όπως OneNote, onedrive, Word, PowerPoint ή το Outlook με την οποία φακός είναι σε θέση να στείλει τα αρχεία που σαρώνετε. Γραφείο φακού Προτείνει επίσης να εξάγετε τα έγγραφά σας σε μορφή PDF με την προϋπόθεση ότι θα συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Microsoft. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε να εξάγετε PDF σάρωση αποστολή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή JPEG απευθείας σε μορφή βιβλιοθήκη φωτογραφιών iOS.

Τέλος, αν θέλετε να αναβιώσει το ασήμι εικόνες σας, σας συμβουλεύουμε να στραφούν σε Google PhotoScan. Το Mountain View εταιρεία έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εφαρμογή αυτή για να διευκολύνει τη σάρωση παλιές φωτογραφίες σας πριν τους μοιράζεται με τους φίλους σας. Το εργαλείο βοηθά επίσης διατηρήσουν τις αναμνήσεις σας βλάψει χρόνο. Εξαιρετικά απλό να κατανοήσουν, PhotoScan που έδωσε την υπόσχεση για την ψηφιοποίηση παλιό κλισέ σας χωρίς προβληματισμό, να περικόψετε, αλλά και να τα βελτιώσει και να περιστρέφεται αυτόματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Google PhotoScan Προσφέρει επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσουν τις αναμνήσεις σας σε ένα μέρος, χωρίς να κινδυνεύουν με εξαφάνιση, διότι είναι δυνατό να στείλει όλες τις σαρωμένες φωτογραφίες απευθείας στο Google Photos σας.

Κατεβάστε Genius σάρωσης για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Γραφείο φακός για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Google iPhone PhotoScan (Δωρεάν)

Συμβουλευτείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Η διαχείριση των οικονομικών δεν είναι ένα είδος χορού, ειδικά εάν έχετε λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες. Ευτυχώς, σήμερα υπάρχουν εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κρατήσει ένα μάτι για τα οικονομικά σας, και να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που ανακαλύπτει ή υψηλότερη εισφορά. Bankin εν μέρει και σας επιτρέπει να συγχρονίσετε όλες τις καθημερινές τους λογαριασμούς του τραπεζικού σας μέσα σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας. Η εφαρμογή είναι συμβατή με περισσότερα από 350 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία αυτόματα την ανάλυση σχετικά με τις εισροές χρημάτων και εξόδους σας. Λειτουργώντας ως ένα πραγματικό οικονομικό οδηγό, που σας επιτρέπει να ορίσετε έξυπνες ειδοποιήσεις που σας ενημερώσουμε πριν ανακαλύψει ή κατά τη λήψη ασυνήθιστο δείγμα.

Προσφέροντας παρόμοιες λειτουργίες, Linxo 150 είναι συμβατό με τις τράπεζες και μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη των λογαριασμών. Και πάλι, θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις όταν μια μεγάλη δαπάνη ή κίνδυνο υπερανάληψης εντοπίζονται. Όλες οι συναλλαγές σας κατηγοριοποιούνται αυτόματα, ένα σημείο-κλειδί για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα πιο σημαντικά στοιχεία των δαπανών.

Bankin Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Linxo Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)

Αποθηκεύστε τα αρχεία σε απευθείας σύνδεση

Μας αναφέρθηκε παραπάνω, η μη επεκτάσιμη μνήμη του iPhone μπορεί να προκαλέσει γρήγορα τα προβλήματα, ειδικά αν έχετε επιλέξει ένα μοντέλο 16GB (13 GB της πραγματικής αποθηκευτικό χώρο). Καλύτερα να απελάσει ορισμένα από τα μεγάλα αρχεία σας σε online αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχουν πολλές λύσεις και προσφέρουν δωρεάν περισσότερο ή λιγότερο αποθήκευσης. Μεταξύ των πιο χρησιμοποιούνται, θα βρείτε Dropbox. Η υπηρεσία προσφέρει μόνο 2GB χώρο για ένα δωρεάν λογαριασμό, αλλά διευρύνει το μέγεθος του χώρου παραπέμποντας νέους χρήστες, είτε με την εγκατάσταση της εφαρμογής στο iPhone σας, η οποία θα πάρει 3 επιπλέον GB .

onedrive, λύση της Microsoft προσφέρει 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, και να συγχρονίζετε αυτόματα τις φωτογραφίες από το άλμπουμ κάμερας, ιδανικό για να κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας των φωτογραφιών σας, αλλά κυρίως για να κάνουν λίγο χώρο στη συσκευή σας .

Όσο για το Google, την εφαρμογή της Google Drive προσφέρει 15GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση των εγγράφων σας.

Κατεβάστε Dropbox για το iPhone (Δωρεάν)
Onedrive Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Λήψη του Google Drive για iPhone (Δωρεάν)

Λήψη φωτογραφιών

Δεν είναι τυχαίο που τα smartphones έχουν γίνει το πιο διαδεδομένο στον κόσμο κάμερες. Οι αυξανόμενες συσκευές βελτίωσης των επιδόσεων, η ικανότητα να δείτε αμέσως ένα κλισέ, η σμίκρυνση των συσκευών, αλλά και τη βελτίωση των αισθητήρων φωτογραφία και την απίστευτη πρόοδο της θεραπείας του κινητού εικόνα συνέβαλαν σημαντικά στην εγκατάλειψη συμπαγείς συσκευές προς όφελος των smartphone. Μπορεί να είναι ότι η συσκευή μητρική iPhone φωτογραφία έγινε ανεπαρκής πρόσωπό τη δίψα σας για τη δημιουργικότητα. Για να διορθωθεί αυτό, VSCO προσφέρει για να δώσει μια κοινωνική διάσταση στην κάμερα σας, προσφέροντας τόσο την αίτηση της φωτογραφίας και ρετούς, αλλά και έναν κοινόχρηστο χώρο για να δημοσιεύσετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας. VSCO ενσωματώνει πολλές προεπιλογές που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του πλάνα σας για να μετουσιώσουν.

Μια άλλη δυνατότητα που σας προσφέρεται να αντικαταστήσει την εγγενή εφαρμογή για iOS Retrica. Αυτή η εφαρμογή παρέχει μια μονάδα της κάμερας ενσωματώνει όχι λιγότερο από εκατό προκαθορισμένα φίλτρα που εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Retrica Αποδεικνύεται, επίσης, το iPhone σας σε μια καμπίνα φωτογραφία πραγματικό παλιό σχολείο σε θέση να συλλάβει πολλές βολές μία μετά την άλλη για να δημιουργήσει ένα φυλλάδιο που περιέχει όλες τις εικόνες.

Τέλος, μπορείτε να ασκήσετε τις ικανότητές σας φωτογραφία με την εξειδίκευση που σε μαύρο και άσπρο Lenka. Αυτό αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε μαύρο και άσπρο εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι σε θέση να εφαρμόσει τις προσαρμογές σας σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το θέμα που πρόκειται να φωτογραφηθεί. Μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, ρυθμίστε την εστίαση, επιλέξτε ένα μαύρο και ζεστό λευκό ή ψυχρό με την αλλαγή της θερμοκρασίας χρώματος της εικόνας, ή να παίξετε με την αντίθεση.

VSCO Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Retrica Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Lenka Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)

Αποθηκεύστε και να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας

Ψάχνετε για έναν ασφαλή τρόπο για να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες από το iPhone σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα, ή σχεδόν; Google Φωτογραφία είναι μια εφαρμογή για την κεντρική αποθήκευση για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν ληφθεί με το iPhone σας. Μόλις εγκατασταθεί στη συσκευή σας, τα πλάνα και τα κλιπ σας δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση στον λογαριασμό σας. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φωτογραφιών και των βίντεο επιβάλλεται όταν αποθηκεύονται σε υψηλής ποιότητας, ενώ θα πρέπει να περιορίζεται σε 15 GB αποθηκευτικού χώρου στο αρχικό του μέγεθος. Google Φωτογραφία σας και απελευθερώνει χώρο αποθήκευσης στο iPhone σας, τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε μέσω μιας σύνδεσης στο Internet, και ακόμα καλύτερα, η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα κινούμενες εικόνες και μοντάζ βίντεο από το περιεχόμενό σας .

Μια άλλη δυνατότητα για να κρατήσει ένα ενημερωμένο σε πραγματικό χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας, Flickr. Ο δικτυακός τόπος ανταλλαγής φωτογραφιών προσφέρει μια εφαρμογή η οποία είναι υπεύθυνη για την αποστολή στο λογαριασμό σας Flickr όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να απελευθερώσει την εσωτερική μνήμη του iPhone σας και να κρατήσει την ταινία σας στο Cloud Flickr προσφέροντας 1TB αποθηκευτικού χώρου για δωρεάν.

Κατεβάστε το Google Photos για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Flickr για το iPhone (Δωρεάν)


Επεξεργασία και επεξεργασία βίντεο

Αντί να αποθηκεύετε τα βίντεο που καταγράφει σε φιλμ του iPhone σας ποτέ δεν δείτε, γιατί δεν αφιερώστε λίγα λεπτά για να τοποθετήσετε μικρές ταινίες για να μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους σας; εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για το iPhone αφθονούν και καλύπτουν τόσο για τους ερασιτέχνες κινηματογραφιστές και πιο έμπειρος. Η εφαρμογή αναφορά σε αυτόν τον τομέα είναι αναμφισβήτητα iMovie.
Ήδη εξοικειωμένοι με τους χρήστες Mac, iMovie Πρόσφατα έγινε επίσημα δωρεάν για όλες τις iOS συσκευές. Εξαιρετικά ολοκληρωθεί, οι προσφορές εφαρμογή, δεδομένου ότι μια τέλεια εκλεπτυσμένο περιβάλλον για να επεξεργαστείτε τις ταινίες χωρίς απαραίτητα να έχουν τεχνικές γνώσεις επί του θέματος.
iMovie Παρέχει επίσης προκαθορισμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τελικό βίντεο σας. Τα εργαλεία επεξεργασίας είναι πολύ εύκολο να χειριστεί και να τοποθετήσετε ένα βίντεο είναι σχεδόν διαισθητικά. iMovie σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ανάμεσα σε κάθε εφέ μετάβασης κλιπ, στα τελειώματα κλιπ σας εύκολα να κρατήσετε μόνο το απαραίτητο, να εμπλουτίσει σημαντικά τις ταινίες μουσικά κομμάτια σας, ή να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο ήχου. Ταινίες με τοποθετημένο iMovie μπορεί στη συνέχεια να μοιραστούν εύκολα με e-mail ή ταχυδρομείο, αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας, ακόμα και από κοινού σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το YouTube, Vimeo και το Facebook.

Προτείνει GoPro σύνδεση στέκεται ως μια ελκυστική εναλλακτική λύση για το iMovie. Η εφαρμογή είναι επίσης εύκολο να χειριστεί και προσφέρει εύκολη κλιπ δαμάσκηνων να προσθέσετε στην παραγωγή σας. σύνδεση Προτείνει, επίσης, να εισάγουν άλλα κομμάτια ήχου για την μουσική υπόκρουση στην ταινία σας ή απλά να προσθέσετε το δικό σας σχόλιο ήχου. Ο χειρισμός της αίτησης είναι βρεφική και η πραγματοποίηση μιας συναρμολογήσεως εκτελείται διαισθητικά, όπως iMovie. σύνδεση επιτρέπει επίσης να εφαρμόσετε φίλτρα για να κλιπ σας, αλλά και για να ρυθμίσετε το χρώμα προσανατολισμό ή φόντο ή να εφαρμόσετε εφέ μετάβασης για τον εξορθολογισμό της εργασίας σας. Οι υπερπαραγωγές που μπορείτε να δημιουργήσετε με σύνδεση μπορεί να μοιραστεί στο YouTube, Instagram, το Facebook και το Vimeo, αλλά και να σταλούν με email, μηνύματα και πολλά άλλα.

Τέλος, για το λιγότερο γενναίοι που δεν επιθυμούν να βουτήξει για ώρες στην ανάπτυξη μιας επεξεργασίας προσαρμοσμένα βίντεο, γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια λύση που είναι πλήρως αφιερωμένη σε εσάς: Quik. Προτεινόμενες πάλι με GoPro Quik Είναι για όλους εκείνους που θέλουν μια επαγγελματική επεξεργασία βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κάνουν καμία προσπάθεια. Αφού ανέφερε απλώς τα κλιπ και τις φωτογραφίες που θέλετε να εμφανίζεται στην ταινία σας, Quik είναι σε θέση να παράγει ένα ολοκληρωμένο έτοιμο να μοιραστεί την επεξεργασία. Η εφαρμογή αναλύει τις εικόνες που θα υποβάλλουν και να κρατά μόνο τις καλύτερες στιγμές προσθέτει στο Timeline. Τα εφέ μετάβασης προστίθενται αυτόματα και το τελικό αποτέλεσμα είναι συγχρονισμένη με το ρυθμό της επιλεγμένης μουσικής, χωρίς να χρειάζεται να άρει ένα δάχτυλο.

Κατεβάστε το iMovie για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Splice για το iPhone (Δωρεάν)
Quik Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)

Έλεγχος του καιρού

Για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τι θα βάλετε στην πλάτη σας στην ντουλάπα σας, είναι ίσως συνετό να δείτε την πρόγνωση του καιρού για την ημέρα. Αν iOS προσφέρει εγγενώς ένα λειτουργικό καιρό app, παραμένει περιορισμένη στο ποσό των πληροφοριών που παρέχονται. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες της ημέρας ή την επόμενη ημέρα, μπορείτε να ρίξει καρδιά σας Météociel.
Σύμφωνα με απλοϊκή μουσική του, αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετικά περιεκτική και παρέχει ένα απλό interface για να αναλάβει τον έλεγχο και την άμεση προβολή των προβλέψεων της ημέρας. Météociel προεξοχές που παρέχονται σε βήματα των τριών ωρών κάθε φορά με την εμφάνιση του ουρανού, θερμοκρασία, ατμοσφαιρική πίεση, υγρασία, κατεύθυνση και η ταχύτητα του ανέμου, και πολλά άλλα.

Εναλλακτικά, η εφαρμογή των The Weather Channel. Πολύ ολοκληρωθεί η εφαρμογή εμφανίζει τη συνολική καιρικές συνθήκες σε όλη τη Γαλλία, καθώς και για τις πόλεις που θα σε υποδεικνύονται εκ των προτέρων. The Weather Channel Διαθέτει δύο ολοκληρωμένες ενημερωτικά δελτία σας εβδομάδες, ακόμη και προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το δελτίο καιρού της ημέρας στο βίντεο.

Τέλος, αν θέλετε να διατηρήσετε την απλότητα του φυσικού καιρό app, αν και έχει αισθητική και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, με τη σειρά Yahoo Weather. Η εφαρμογή είναι οπτικά πολύ κοντά σε αυτό που είναι ενσωματωμένη στο iPhone, αλλά περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες. Με μια ματιά, είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον καιρό σε τοπικό επίπεδο μέσω ταπετσαρίες που διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά μέρη ή μνημεία στην περιοχή σας. Μια απλή κίνηση προς τα πάνω σας επιτρέπει να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες του ενημερωτικού δελτίου της ημέρας. καιρικές συνθήκες Yahoo Προσφέρει προβλέψεις ώρα με την ώρα της ημέρας, και δείχνει τάσεις μέχρι 10 ημέρες. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις προβλέψεις καθίζησης για την ημέρα, αλλά και την ταχύτητα του ανέμου και την πίεση, ή της ανατολής και δύσης.

Météociel Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Yahoo Weather για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το καιρικό κανάλι για το iPhone (Δωρεάν)

Βρείτε ένα εστιατόριο ή να λάβει αίθουσα τοκετών

Μπορείτε να πάρετε πεινασμένοι και να ψάχνει για το καλό φαγητό για μια αξέχαστη βραδιά με φίλους; Πηγαίνοντας για μια βόλτα στην ουρλιάζω, μπορείτε να αναζητήσετε τα γύρω όργανα βαθμολογηθεί από τους χρήστες, και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση την τιμή, την δημοτικότητα του θέση ή την απόσταση. Στο ίδιο πνεύμα, lafourchette είναι υπεύθυνη για εσάς την εύρεση των καλύτερων πίνακες τιμών. Η κράτηση γίνεται από την εφαρμογή μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να πάρει μέχρι και 50% για το νομοσχέδιο.

Η βιασύνη να εμπιστευτείτε HungryNow που εντοπίζει άμεσα fast foods πιο κοντά. Τέλος, αν είστε περισσότερο του τύπου τεμπέλης, Alloresto να φροντίσει να φέρει το εστιατόριο άμεσα σε εσάς αφού αυτή η υπηρεσία είναι εξειδικευμένη στην παροχή των γευμάτων στο σπίτι.

Αν, όμως, η επιθυμία για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο είναι πολύ ισχυρή, αλλά το κίνητρό σας για να κινηθεί πάρα πολύ μικτή, μπορείτε πάντα να επιλέξουν να παραδώσει μενού σας UberEATS. Διαθέσιμο για την ώρα στο Παρίσι (και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο), η εφαρμογή προσφέρει να παραδώσει τα καλύτερα εστιατόρια σε χρόνο ρεκόρ. Η εφαρμογή προσφέρει καθημερινά πιάτα που μπορεί να παραδοθεί αμέσως.

LaFourchette Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Alloresto Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Yelp για το iPhone (Δωρεάν)
HungryNow Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Λήψη UberEATS για το iPhone (Δωρεάν)

Μετακινήσεις στην Πόλη

Σκοπεύετε να επισκεφθείτε μια μεγάλη πόλη και θέλετε να μετακινηθείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; CityMapper λειτουργεί σε πολλές πόλεις όπως το Παρίσι, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, τη Ρώμη, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη. Σας επιτρέπει να βρείτε τη διαδρομή σας εύκολα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρέχοντας σας με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Αν είστε περισσότερο ο τύπος για να μετακινηθείτε με ταξί, Χτυπάμε μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα ταξί, αλλά κυρίως για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας (πληρωμή με πιστωτική κάρτα, WiFi, παιδικό κάθισμα, κλπ ...) και ότι σε πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας (Παρίσι). Μπορεί επίσης να σας παραπέμψει σε μια υπηρεσία VTC, αυτά τα οχήματα μεταφοράς με οδηγό. Ο ηγέτης, Uber, σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε ένα κοντινό οδηγό και να καταχωρήσετε μια πιστωτική κάρτα για την αυτόματη πληρωμή μετά το τρέξιμό σας. Με παρουσία σε πενήντα χώρες, Uber παρέχει εκ των προτέρων, την εκτίμηση της τιμής του αγώνα, που θα σας σώσει πολλές εκπλήξεις.

Και αν σας αρέσει η άνεση ενός αγώνα δρόμου για να αγοράσει από το κινητό σας, γνωρίζετε ότι είναι πλέον δυνατό να παραγγείλετε ένα ταξί, όπως θα κάνατε με ένα ΚΕΚ. Λειτουργώντας σε όλη τη Γαλλία, Tako σας προσφέρει να παραγγείλετε ένα ταξί από το smartphone σας από πάνω από 50.000 ταξί που διανέμονται σε όλη την επικράτεια. Ανεξάρτητη και δωρεάν, Tako υπόσχεται να πάρετε μια υπηρεσία παρόμοια με αυτά που υπάρχουν στο ΚΕΚ με τη διαφορά ότι θα πρέπει να πληρώσετε τη φυλή σας από τον οδηγό. Η εφαρμογή που geolocates πριν υποδεικνύοντας διαθέσιμα ταξί γύρω σας και σας. Με ένα κλικ τρέξιμό σας ελέγχεται και να έχετε τη βεβαιότητα ότι ο οδηγός θα φτάσει με 0 ευρώ από τον πάγκο.

CityMapper Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Χτυπάμε το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Uber iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε Tako iPhone (Δωρεάν)

Διαχειριστείτε τις κάρτες πίστης σας

Όπως και χιλιάδες γαλλικά, θα υπάρξει πιθανώς δεκάδες κάρτες πίστης που καταλήγουν σύγχυση χαρτοφυλάκιό σας στο σημείο να μην μπορεί να κλείσει. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό να «σαρώσει» κάρτες πίστης σας στο smartphone σας. Μπορείτε να τραβήξει ένα διπλό όφελος: θα ελαφρύνει σημαντικά το πορτοφόλι σας από dematerializing κάρτες πίστη σας, αλλά σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία για την οικογένειά σας για να απολαύσετε. Ανάμεσα στις εξειδικευμένες εφαρμογές του τομέα, Stocard είναι σε περίοπτη θέση. Η εφαρμογή περιλαμβάνει περίπου 300 προ-εγγεγραμμένο κάρτες και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε χειροκίνητα unreferenced κάρτες. Η σάρωση γίνεται χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone σας και να βρείτε όλες τις κάρτες σας σε μια βάση εικονική κάρτα. Κάθε κάρτα μέλους είναι νηολογημένα στην εφαρμογή, Stocard Προσφορές Προσφορές συνδέονται με αυτά. Stocard αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σε τοπικό επίπεδο και δεν απαιτεί καμία εγγραφή. Είναι δυνατόν να συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Facebook ή το Google για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να το επαναφέρετε σε άλλη συσκευή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε Fidall. Η εφαρμογή απαιτεί έναν λογαριασμό για να λειτουργήσει δεδομένου ότι προτείνει την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλες τις κάρτες σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Όπως Stocard, Fidall μπορούν να απολαύσουν καλό σχέδια, αλλά προχωρεί περισσότερο, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε κουπόνια για να σώσει απευθείας στη μητρική πορτοφόλι app iOS. Fidall Προσφέρει ίδια ποσοστά απόδοσης με βάση τις τρέχουσες λειτουργίες, απλά φωτογραφίζοντας την απόδειξή σας.

η εφαρμογή FidMe προχωρεί ακόμη περισσότερο με τη συμπερίληψη, εκτός από τις κάρτες πίστης, εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές έκπτωσης, μαξιλάρια κάρτες από τους εμπόρους εταίρο. Έτσι, μπορείτε να αποθηκεύσετε για να σφραγίσει την παραδοσιακή κάρτα από χαρτόνι σας υπέρ μιας εικονικής κάρτας με τα ρυθμιστικά σας προστίθενται σε μετρητά αφού έλαμψε ένα barcode που παρέχονται από τον έμπορο.

Stocard Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Fidall Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
FidMe Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)

Εκτός από τα χρήματα

Αν είστε fan των αγορών από το κινητό σας, ίσως να αναζητούν τρόπους για να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα. Αληθινή εργαστήριο συμβουλές, Dealabs Είναι ένας καταναλωτής κοινότητα προσκόπους ευκαιρίες που χειρίζεται μοιραστείτε με τα άλλα μέλη, προσφορές, πωλήσεις flash και άλλες μεγάλες προσφορές που βρέθηκαν στο διαδίκτυο καθώς και σε φυσικά καταστήματα. Το καλύτερο που δημοσιεύθηκε στις Dealabs επηρεάσει όλους τους τομείς και, στην περίπτωση των συναλλαγών σε φυσικά καταστήματα, είναι γεωτοποθεσιών.

Για να συνεχίσουν να οδηγούν με το κύμα των συναλλαγών iGraal προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους κωδικούς όλων των ειδών από πάνω από 1500 σε απευθείας σύνδεση εμπόρους. Αλλά η υπηρεσία πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από ότι από την ειδικότητα τηςiGraal είναι να σας κάνει να απολαύσετε ένα πίσω: σε κάθε αγορά που γίνεται σε ένα εμπορικό εταίρο μέσω της πλατφόρμας, ένα ποσοστό της συνολικής παραλαβής σας εξοφλείται σε μια γατούλα. Αφού συσσωρευμένες τουλάχιστον 20 ευρώ, iGraal σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσει τη μεταφορά των χρημάτων απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή λογαριασμό PayPal.

Για να ολοκληρωθεί αυτή η εργαλειοθήκη συμβουλές, Shopmium και Δίκτυο κουπόνι σας συνοδεύει στις καθημερινές αγορές σας πληρώνοντας πάτε για ψώνια. Και οι δύο εφαρμογές επανάσταση τη χρήση των κουπονιών, προσφέροντας ανακλήσεις επιστροφή των καταναλωτικών προϊόντων.

Για να επωφεληθείτε από πολλά στοιχεία σε μειωμένες τιμές, απλά στείλτε την φωτογραφία της παραλαβής, μαζί με ένα ή περισσότερα προϊόντα που προσφέρονται σε μια εκστρατεία επιστροφής. Shopmium και Δίκτυο κουπόνι μπορείτε στη συνέχεια να επιστρέψει άμεσα στο λογαριασμό σας στο PayPal ή την πιστωτική σας κάρτα.

Dealabs Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
IGraal Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Shopmium Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Λήψη Δίκτυο κουπόνι για το iPhone (Δωρεάν)

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις ειδήσεις με εφαρμογές ομάδα NextRadioTV

Εφαρμογές της ομάδας NextRadioTV σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε όλα τα τελευταία νέα. 01net σας κρατά συνδεδεμένοι με το high-tech news ακολουθώντας τα τελευταία νέα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βίντεο 01netTV.

Για γενικές πληροφορίες, BFMTV σας προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις στη Γαλλία και στο εξωτερικό συνεχώς μέσα από τα άρθρα που δημοσιεύονται στο BFMTV.com, αλλά και την άμεση αλυσίδα. Η οικονομική και χρηματοπιστωτική νέα είναι προσβάσιμη από την εφαρμογή BFM Business το οποίο παρέχει πρόσβαση σε είδη ταξινομημένα κατά θέμα και ακολουθούν το ζωντανό ραδιόφωνο BFM Business και ζωντανό βίντεο της αλυσίδας. η εφαρμογή RMC μπορείτε να ακούσετε ζωντανές μεταδόσεις, ακούστε το CMJ δείχνει με τα podcasts, αλλά και την πρόσβαση σε νέα σύρμα της γραφής. Τέλος, όλες οι αθλητικές ειδήσεις μπορεί να ακολουθηθεί από RMC Sport.

01net Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
BFMTV Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
BFM Business Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
RMC Λήψη για το iPhone (Δωρεάν)
Κατεβάστε RMC Sport για το iPhone (Δωρεάν)