Τι κρύβεται πίσω από το σπασμένο δρόμο Montgallet τιμή;


Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων ανύπαρκτη, μικρό περιθώριο, την Ασία ζουν οι εισαγωγές: να ασκήσουν ανταγωνιστικές τιμές, IT μεταπωλητές εγκατασταθεί στο δωδέκατο διαμέρισμα του Παρισιού πολλαπλασιαστούν κόλπα. Αφήνει να πέσουν μερικές φορές παράνομα.

Οι τιμές αναγράφονται σε φύλλα μαγνητοσκοπημένο ακόμη και βιτρίνες καταστημάτων, δεκάδες πελάτες που συρρέουν στα καταστήματα λίγα τετραγωνικά μέτρα και τιμές ευκαιρίας σε όλο τον εξοπλισμό πληροφορικής. Καλώς ήρθατε 'Chinastreet' ή, για να είμαι ακριβής, στην περιοχή Montgallet, που βρίσκεται στο"καρδιά του δωδέκατου διαμέρισμα του Παρισιού. Είναι σε αυτόν τον τομέα, που περιλαμβάνει Montgallet και rue de Charenton, κοντά στο Surcouf, βρήκε την χαμηλότερη τιμή στη Γαλλία για να αγοράσει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Δικαστή για τον εαυτό σας ένα iRiver MP3 player με 185 ευρώ σε Τσάρλι 12 έναντι 230 ευρώ σε Surcouf, ένα Western Digital σκληρό δίσκο 120 GB με 88 ευρώ στην Ε Σοφ αντί 149 ευρώ σε Fnac ή ένα DVD burner Plextor έως 129 ευρώ έναντι 169 ευρώ το LCDIN πάντα στη Fnac. Και θα μπορούσε κανείς να πολλαπλασιάσει επ 'αόριστον τέτοια παραδείγματα. Ωστόσο, αν οι ευκαιρίες είναι η απόλαυση των αγοραστών, που επίσης αρχίζουν να ενοχλήσει. Ένα κατάστημα αφεντικό υπολογιστή, το οποίο βρίσκεται έξω από την περιοχή Montgallet λέει: ' Σταμάτησα να κάνει την είσοδο, γιατί δεν μπορούσε πλέον να ακολουθήσει τα τιμολόγια Montgallet δρόμο. Είχαν γίνει χαμηλότερη από την τιμή αγοράς μου! «Εδώ είναι το θαύμα αυτής της περιοχής όλο και πιο δημοφιλές: οι τιμές λιανικής μερικές φορές χαμηλότερα από τα ποσοστά για τους χονδρεμπόρους. Θαύμα ή μεγάλη φάρσα;

Κόλπα περισσότερο ή λιγότερο Νομική

Ένας διευθυντής σε μια ειδική διανομέας των μεγάλων εμπορικών σημάτων των εκτυπωτών αποφάσισε να ειδοποιήσει την DRCCRF (Περιφερειακή Διεύθυνση Ανταγωνισμού, Κατανάλωσης και της απάτης). » Αυτό θέτει ένα πραγματικό πρόβλημα για μένα, επειδή οι πελάτες μου βρείτε χαμηλότερες τιμές σε αυτά τα καταστήματα από μένα τότε θα πουλήσει χονδρικής «Αν μπισκότο κάνει elle.Pour προσφέρουν τόσο χαμηλές τιμές, Chinastreet πωλητές έχουν εντείνει τις συμβουλές. Μερικά είναι απολύτως νόμιμο και θα τους επιτρέψει να μειώσουν τις τιμές περίπου 10% τα προϊόντα. Άλλες πολύ λιγότερο Rue Montgallet, υπάρχουν και εκείνοι που δεν trafiquent καθόλου και όσοι εμπορεύονται σε οποιαδήποτε «Λέει ένας καταστηματάρχης στη γειτονιά. Μερικοί γνώστες του συστήματος, η συνταγή για τη μείωση των τιμών είναι απλή: τα καταστήματα δεν πληρώνουν πάντα ΦΠΑ, η οποία τους επιτρέπει να προσφέρουν έκπτωση 20% επί της τιμής πώλησης. Επεξήγηση: ορισμένοι πωλητές θα εφοδιάζονται στις Κάτω Χώρες ή την Ιταλία. κανόνες του εμπορίου εντός της ΕΕ επιτρέπουν πράγματι το εμπόριο του ειδικού φόρου μεταξύ των δύο εταιρειών. Τα προϊόντα επαναπατρίζονται στη Γαλλία και καταστήματα προσποιούνται ότι επανεξαγωγή, πάντα καθήκον, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πλαστά τιμολόγια που εκδίδονται από «Εταιρείες της Shell» άδεια εισαγωγής-εξαγωγής για να εξαπατήσει τη γαλλική διοίκηση. Στην πραγματικότητα, τα προϊόντα που πωλούνται στο Παρίσι, σε ασυναγώνιστη τιμή! Αυτές οι πρακτικές έχουν αυξηθεί από τις αρχές του 2000, με τη συμμετοχή ορισμένων χονδρεμπόρων. Στο πλαίσιο της σύμβασης για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, θα πρέπει να πουλήσει ένα ορισμένο ποσοστό των τεμαχίων ανά μήνα. Αυτό που υποκινούν πολλούς συμβιβασμούς, όταν οι πωλήσεις επιβραδύνουν. » Για εμάς, οι επιχειρήσεις είναι όλο και πιο δύσκολο λόγω της κυκλοφορίας! «Επιβεβαιώνει το αφεντικό του ένα από τα παλαιότερα εμπορική περιοχή, πίσω από Surcouf. » Θα υποβάλλει τακτικά εκθέσεις για τους κατασκευαστές, αλλά τίποτα δεν αλλάζει ... «Γιατί οι κατασκευαστές Αναρωτιέται κανείς δεν έλαβαν τον ταύρο από τα κέρατα. Κάποιοι που, ωστόσο, να παρακολουθεί τις τιμές που καταλόγισαν πράγματι στα καταστήματα φαίνονται πολύ καλά να είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση. Στην πραγματικότητα, δεν επηρεάζονται άμεσα από την υπεξαίρεση του ΦΠΑ? σε αυτή την περίπτωση, είναι η κατάσταση που χάνει ισχύ. Επιπλέον, η φήμη του δρόμου είναι τέτοια που θα ωφελήσει επίσης να ρέει κάτω προϊόντα τα αποθέματα γενικές μάρκες κατώτερης ποιότητας που δεν επιθυμούν να συνδέσουν το όνομά τους. Η οδός Montgallet τους επιτρέπει να κερδίσουν και τους δύο τρόπους: πωλούν τα προϊόντα και τα απόβλητά τους. Αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι προσεκτικοί με τις τιμές που χρεώνονται από τους συναρμολογητές.

Οι κατασκευαστές στραβά μάτια

Έτσι, ένας μεγάλος κατασκευαστής motherboard έχει διορίσει ένα πρόσωπο για να αυξήσει τις τιμές τακτικά. Αλλά δεν επεμβαίνει όταν σημειώνει τα εκπληκτικά χαμηλές τιμές ... Ένας κατασκευαστής των TFT το παραδεχτεί, διατηρούν καλές σχέσεις με τους αντιπροσώπους της δωδέκατης διαμέρισμα » Μερικά καταστήματα πωλούν λιγότερο ακριβά οθόνες μας επιτρέπει περισσότερους αγοραστές για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας! . Έτσι, δεν έχει σημασία πόσο, εφ 'όσον ο δρόμος δίνει ορατότητα για τους κατασκευαστές και τους επιτρέπει να πωλούν τα προϊόντα τους ... Όπως Surcouf Pascal Griot, διευθυντής του μάρκετινγκ, προτιμούν να πιστεύουν ότι η εγγύτητα του δρόμου Montgallet δημιουργεί μια συμβιωτική φαινόμενο και όχι παρασιτισμό. » Οι πελάτες συναρμολογητές πάντα καταλήγουν να έρχονται να μας δουν! «Λέει. Voire. Το κατάστημα μπορεί να δει μια πτώση στις πωλήσεις του συγκεκριμένου προϊόντος. » Παραμένουμε σε εγρήγορση και έλεγχος των τιμών, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, και θα προσαρμοστούν, εάν είναι απαραίτητο. Μπορεί επίσης να συμβεί σε μας για να επικοινωνήσετε με έναν κατασκευαστή να διαμαρτύρονται της οδού Montgallet πολύ χαμηλή τιμή και να πάρει μια προσαρμογή των συνθηκών αγοράς μας. «Αλλά αυτό δεν συμβαίνει για όλους, και ένας έμπορος εγκατασταθεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια, έχει, εν τω μεταξύ, πρόσφατα κλειστό μαγαζί» Δεν είναι πλέον δυνατό για μένα να κάνω τη δουλειά μου σωστά μέσα στα όρια της νομιμότητας. Και δεν θα πάει στη φυλακή! »

Κατά τη γνώμη μας,

Ο καθένας φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με κάποια κόλπα πωλητές της οδού Montgallet. Κανείς δεν χαμένος: ο καταναλωτής παίρνει μια καλή τιμή, ο κατασκευαστής πωλεί προϊόντα και τα καταστήματα ανθίσει. Μόνο οι πολίτες θα μπορούσε να ζητήσει το κράτος πιο αυστηρά πωλητές έλεγχο Chinastreet.

Καλύτερα να μην αγοράζουν ακριβά και εύθραυστα όπως, οθόνες TFT, επεξεργαστές και μητρικές πλακέτες διατίθεται σε έκδοση OEM (χωρίς παράθυρο). Σε περίπτωση προβλημάτων, μετά την πώληση θα είναι περιορισμένες και ο δυσαρεστημένος πελάτης πρέπει να επιστρέψει τον εξοπλισμό στον κατασκευαστή μέσω ταχυδρομείου.

Αγοράστε παίρνουν το ρίσκο της μέσης ποιότητας παραμένει ένας καλός υπολογισμός για τα αναλώσιμα και ορισμένα υλικού γρήγορα ξεπερασμένες, όπως οι δίσκοι CD και DVD. Ακόμη και πριν από τη λήξη της εγγύησης τους, θα έχουν αντικατασταθεί από νεότερα μοντέλα.

Η τοποθεσία Rue Montgallet: πληροφορίες ή προσφορά;

Όλα ξεκινούν με ένα φόρουμ συζήτησης, όπου οι λάτρεις των υπολογιστών μοιράζονται τις συμβουλές τους, έφεραν στο φως μεταξύ συναρμολογητές δωδέκατο διαμέρισμα του Παρισιού. Στα τέλη του 2000, ο αριθμός των τιμών σημείωσε ρεκόρ των 4 000 Romain Guillard και Olivier Moulin, οι ιδρυτές άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις ... και να ανακαλύψουν ότι οι άνθρωποι που εισέρχονται τιμές για το φόρουμ είναι άλλη από εμπόρους! Αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χώρο που τους επιτρέπει να δείτε τα ποσοστά τους. Rue-montgallet.com γεννήθηκε? η περιοχή προσελκύει τώρα 2,4 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα. Ωστόσο, δεν πρέπει να εξαπατά, οδός-Montgallet είναι μια διαφημιστική υποστήριξη για τα καταστήματα της περιοχής ότι η αντικειμενική σύγκριση και ανεξάρτητες τιμές. 250 ευρώ χωρίς τους φόρους: το ποσό που καταβάλλει κάθε κατάστημα να καταχωρηθεί και να ανακοινώσει τις τιμές της για ένα μήνα. Όσο για τα καταστήματα που δεν πληρώνουν, που θεωρητικά έχουν τη δυνατότητα να εισάγετε τις τιμές τους στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια παρουσιάζονται ... υποσέλιδο. Στην πραγματικότητα, όλα τα καταστήματα στην περιοχή πηγαίνετε στο ταμείο! Ένα ποσοστό 35 000 τιμές ενημερώνεται καθημερινά και 40 καταστήματα Παρουσιαστές του 56 που απαρτίζουν την περιοχή, πώς να εξασφαλιστεί ότι οι τιμές που διαφημίζονται είναι καλό; Αυτό είναι όπου το τρίψιμο. Υπεύθυνος για τις σχέσεις με τα καταστήματα, Olivier λέει κινούνται καθημερινά στη γειτονιά για να ελέγξετε την τιμή. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να τους ελέγξει και μερικοί επισκέπτες είναι συχνά δυσαρεστημένοι όχι για να δείτε τις τιμές κατάστημα διαφημίζονται. Εκτός από τα καταστήματα που εμφανίζουν χαμηλότερη τιμή για να καταλήξετε στην κορυφή της λίστας ...

Νομικές συμβουλές των εμπόρων δρόμο Montgallet ...

Πουλήστε πολύ

Πίσω από τα πολλά σημεία του δρόμου Montgallet, υπάρχουν μόνο μερικοί ιδιοκτήτες, το καθένα με έξι παρα δύο καταστήματα. Παράδειγμα: καταστήματα EDI σε 104 Avenue Daumesnil και Megarama σε 82, boulevard Diderot ανήκουν στον ίδιο διαχειριστή, Eric Do. Περνώντας μια μεγάλη παραγγελία για αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης, οι ιδιοκτήτες πάρετε τις εκπτώσεις από τους χονδρεμπόρους τους.

Μοιράστε ανακαινισμένα προϊόντα

Ορισμένα καταστήματα πωλούν τα προϊόντα «Ανακατασκευή» (Κυρίως συσκευές εγγραφής και σκληρούς δίσκους)? είναι εξοπλισμού επέστρεψε σε υπηρεσία μετά από ένα πρόβλημα, αγόρασε με μεγάλους κατασκευαστές, που παρουσιάζονται σε άριστη κατάσταση, με πιστοποίηση. Αυτή είναι η ειδικότητα της μάρκας Nikimi, η οποία στη συνέχεια πωλεί αυτά τα προϊόντα σε χαμηλή τιμή με έναν χρόνο εγγύηση.

πληρώνουν με μετρητά

Ασιάτες κατασκευαστές, όπως ορισμένοι γάλλοι χονδρέμποροι αρέσει που πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά, χωρίς καθυστέρηση. Σε αντάλλαγμα για αυτή την υποστήριξη που τους επιτρέπει να αγοράζουν ή παράγουν άλλα υλικά, δίνουν μερικές φορές πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

λιανική πώληση των προϊόντων OEM

Μια πλαστική σακούλα μητρική πλακέτα, ένα CD-R χωρίς χαρτόνι και χωρίς καύση λογισμικού; Πωλούνται φθηνότερα από τον κατασκευαστή στο κατάστημα από τους ομολόγους τους εκδοχή «Κουτί», τα προϊόντα αυτά προορίζονται κανονικά για τη συναρμολόγηση (ή ΚΑΕ, Κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού). Όταν ένα κατάστημα να πωλεί στο δωμάτιο, που παραβαίνει τις εμπορικές συμφωνίες μεταξύ των κατασκευαστών, συχνά εφησυχάζουμε.

ελαχιστοποίηση περιθωρίων

Chinastreet Τα καταστήματα είναι ικανοποιημένοι με τα περιθώρια του 3%. Δεν είναι δυνατή η διατήρηση για ένα συμβατικό κατάστημα, για την οποία μόνο ένα ελάχιστο 5% είναι βιώσιμο.

προϊόντων στην αγορά επώνυμων

Καλούνται «Χωρίς όνομα». Μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας αδιάθετες ποσότητες, αλλά και ξεπούλημα δεύτερης κατηγορίας προϊόντων από μεγάλες μάρκες που εκτιμούν την εικόνα τους. Παράδειγμα οθόνες με περισσότερα από 3 νεκρά εικονοκύτταρα, μονάδες μνήμης με υποβαθμισμένη τσιπς, κλπ Τα προϊόντα αυτά είναι γενικά φθηνότερες 10-15%, αλλά ο κατασκευαστής, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει διακριτική, παρέχει μόνο πολύ περιορισμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Εισαγωγή από την Ασία

Με έρχονται μαζί, οι έμποροι μπορούν να αγοράσουν στην Ασία αρκετά συστατικά για να γεμίσει ένα δοχείο και να αποφύγει να περάσει από ένα χονδρέμπορο και έτσι να του καταβάλει προμήθεια. Για την ανίχνευση αυτών των εισαγωγών, ο δείκτης μη γελιόμαστε: η απουσία του εγχειριδίου γαλλικής χρήσης γλώσσας.

Διαχειριστείτε σε πραγματικό χρόνο

Λίγα τα αποθέματα, τις παραδόσεις σε μικρές ποσότητες έως και τρεις φορές την ημέρα (και τη νύχτα!) Και πολλά πωλήσεων, αυτό είναι ό, τι έχετε ανοσία σε διακυμάνσεις των τιμών, αλλά και αυτοσχέδιες αυξήσεις του δολαρίου.

Η παραμέληση εξυπηρέτηση πελατών

Είναι σύνηθες να πούμε ότι στο δρόμο Montgallet, η εγγύηση ισχύει μέχρι την πόρτα του καταστήματος! Στην πραγματικότητα, όλα είναι δυνατά: από 10 ημέρες έως 3 χρόνια σε ορισμένες μονάδες μνήμης για φορητούς υπολογιστές. Η εγγύηση που παρέχεται από το κατάστημα είναι συνήθως μικρή και ο αγοραστής είναι επιστρέφονται στον κατασκευαστή. Ένας καλός τρόπος για να μειωθεί το κόστος και να επιστρέψει τα έξοδα προσωπικού των υπηρεσιών.

... και απατεώνες για να παρακάμψουν τους νόμους

απάτης ΦΠΑ

Η αρχή της «Καρουζέλ ΦΠΑ» είναι να αγοράσει σε άλλη ευρωπαϊκή καθήκον αποστολές χώρα, όπως επιτρέπεται από το νόμο. Ο έμπορος πωλεί στη συνέχεια τα προϊόντα στη Γαλλία, ενώ προσποιούνται ότι η διοίκηση έχει επανεξάγονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ανασυσκευασίας προϊόντα που χρησιμοποιούνται ήδη

Ένα φορητό υπολογιστή σε ένα πακέτο που δεν φαίνεται πρωτότυπο; Θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν που αποστέλλονται για επισκευή. Επισκευαστεί ή απλά πληγές, που παρουσιάζεται ως νέα. Ένα δύσκολο τέχνασμα για να ανιχνεύσει: βεβαιωθείτε ότι ο αύξων αριθμός δεν έχει καταχωρηθεί με τον κατασκευαστή.

Πώληση πλαστών

Τα πλαστά Υπολογιστών κατασχέσεις στα τελωνεία αύξηση. Βρίσκεται κυρίως αναλώσιμα (ειδικά για εκτυπωτές) που θα είχε ως αποτέλεσμα τα πίσω δωμάτια κάποιων αδίστακτων καταστήματα.

εκτροπής Sorecop

100 CD-R έως 35 ευρώ, ενώ ο φόρος επί των κενών μέσων ανήλθαν σε 0,356 ευρώ ανά τεμάχιο: Παρά τις τελωνειακών ελέγχων, συνεχίζουμε να βρει δρόμο Montgallet CD-R για την οποία δεν έχει ελεγχθεί φορολογικά αναγνώρισε. Αγοράστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όταν αυτές οι επιβαρύνσεις είναι χαμηλότερες, όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ισπανία, που προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές!

Συμβουλές: Προφυλάξεις

ενημερωθείτε

Εδώ είναι το μικρό μυστικό της θαμώνες του δρόμου Montgallet. Διαβάστε την επίσκεψη Τύπο Rue Montgallet-για να πάρετε μια γενική ιδέα για τις τιμές και να ξέρετε τι ειδική αναφορά θα το πάρει. Μην περιμένετε να βρείτε συμβουλές.

Προσοχή ΚΑΕ

Εάν δεν είστε ειδικός, καλύτερη επιλέγουν για τις συνιστώσες έκδοση «Κουτί». Μην διστάσετε, στη συνέχεια, να ανοίξετε τη συσκευασία, ελέγχοντας ότι η κόλλα έχει το λογότυπο του κατασκευαστή, εσύ, τα αξεσουάρ του. Μερικές φορές είναι δυνατόν να δοκιμάσει το υλικό στο κατάστημα.

Μην ξεχνάτε το νομοσχέδιο

Θα ήταν χρήσιμο να διεκδικήσει τη νομική εγγύηση για κρυμμένα ελαττώματα, χωρίς χρονικό περιορισμό. Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της συμβατικής εγγύησης πρέπει να αναγράφεται καθαρά στο πίσω μέρος του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα: « 3 μήνες κατάστημα εγγύηση και εγγύηση του κατασκευαστή για ένα έτος . Σκεφτείτε να ζητήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του κατασκευαστή (για την απόκτηση ενδεχομένως εγγύησης αργότερα) και επίσης εξασφαλίζουν ότι ο σειριακός αριθμός του προϊόντος (όχι χαρτόνι) είναι η ίδια με αυτή που αναφέρθηκε για το νομοσχέδιο.

Μάθετε σχετικά με την ανταλλαγή

Αριθμός καταστήματα προσφέρουν την ανταλλαγή του προϊόντος εντός επτά ημερών (όχι περισσότερο!) Μετά από την αγορά. Ενδιαφέρουσες εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας.

Αγοράστε όλα τα συστατικά στο ίδιο κατάστημα

Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των δύο συστατικών, η λύση θα είναι πιο εύκολο να βρείτε.

Φτιάξτε τις ρυθμίσεις σας στο χώρο του ξενοδοχείου

Αυτό είναι συχνά δωρεάν, και βοηθά να ελέγχετε τη λειτουργία της μηχανής στο κατάστημα. Επιπλέον, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια πιο συμφέρουσα εγγύηση ...

Παρακολουθήστε

Αν επέστρεψε στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, υποστηρίζουν ένα έγγραφο που αναφέρει τη διάρκεια της ακινητοποίησης του προϊόντος σας, η οποία θα επεκτείνει ακόμα το μήκος της εγγύησής σας.