Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό για Windows και απαραίτητα


Μόλις αγοράσατε ένα νέο υπολογιστή ή απλά μορφοποιηθεί το μηχάνημά σας; Βρείτε μια επιλογή του ελεύθερου και απαραίτητου λογισμικού για τα Windows για να ξεκινήσετε σωστά.

Είτε έχετε αγοράσει ένα νέο υπολογιστή ή έχουν μορφοποιηθεί πλήρως αυτό που ήδη έχετε, είναι καλύτερα να εξασφαλίσει την πλάτη σας με την εγκατάσταση των κατάλληλων εφαρμογών. Εδώ είναι μια λίστα των κορυφαίων δωρεάν και απαραίτητου λογισμικού για να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας για να αποφύγει να αιφνιδιάζεται

Περιήγηση στον Ιστό

Αν και τα Windows ενσωματώνει εγγενώς Internet Explorer, μην διστάσετε να επιλέξουν ένα νέο web browser πιο ισχυρή και πιο συχνά ενημερώνεται Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Firefox, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης στο Web που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Mozilla. Με τακτικές ενημερώσεις, που προσφέρει δυνατότητες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον τρόπο τα δεδομένα πλοήγησης που χρησιμοποιούνται από τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε.

χρώμιο είναι ένα web browser που αναπτύχθηκε από την Google. Παρουσιάζει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, δεδομένου ότι συνδέεται με τις διάφορες υπηρεσίες της μηχανής αναζήτησης. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Gmail λογαριασμό σας για να συγχρονίσετε τη συνεδρία σας μεταξύ των συσκευών που χρησιμοποιούν το Google Chrome ως το smartphone ή το tablet σας για να βρείτε τις ανοιχτές καρτέλες σας, αλλά και τα αγαπημένα σας web σε όλες τις συσκευές σας.

ως προς το όπερα, το πρόγραμμα περιήγησης της νορβηγικής εταιρείας με το ίδιο όνομα επίσης βασίζεται στη μηχανή rendering του Chromium. Όπως και οι ανταγωνιστές του, θα κρατήσει όλα τα δεδομένα πλοήγησης συγχρονισμένα μεταξύ διαφορετικών συσκευών στις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος. Επιπλέον, όπερα περιλαμβάνει μια λειτουργία Turbo για ταχύτερη περιήγηση, ακόμα και σε κάποια κηλίδα υπολογιστή με τη συμπίεση των ιστοσελίδων.

Αναπτύχθηκε από τον πρώην λογισμικού Opera, Vivaldi είναι μια πρωτοποριακή web browser, που θέλει να είναι κοντά στον χρήστη, προσφέροντας δωρεάν χρόνο για την προσαρμογή της διεπαφής. Πράγματι, Vivaldi προσφέρει μεγάλη ελευθερία στον χρήστη και προσαρμόζεται στις ανάγκες του: τη διαχείριση των καρτελών μπορεί να ρυθμιστεί από το Α έως το Ω, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το χρώμα όλων των μενού ή να χρησιμοποιήσετε ένα προκαθορισμένο θέμα, τη δημιουργία συντόμευση χειρονομίες με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο ή να αναδιατάξετε τις καρτέλες σε στοίβες. Άλλοι αισθάνθηκαν πολύ καλές επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμες, όπως η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε γρήγορα εντολές για να αναζητήσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο χάνεται σε μια καρτέλα. Vivaldi Προσφέρει επίσης ένα εργαλείο για τη λήψη σημειώσεων που χρησιμοποιούνται κατά την πλοήγηση δυνατόν ιδίως να περιλαμβάνουν εικόνες.

Τέλος, για όσους αναζητούν ένα πρόγραμμα περιήγησης υψηλής απόδοσης που το Google Chrome, αλλά προσφέρει περισσότερες επιλογές προηγμένη ασφάλεια, Browser UR θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα το νομοσχέδιο. Αναπτύχθηκε από AdaptiveBee, μια γαλλική εταιρεία, Browser UR Το χρώμιο βασίζεται και να ενσωματώνει πολλές επιλογές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Κατά την πρώτη εκκίνηση, το πρόγραμμα περιήγησης σας ζητά να επιλέξετε μια προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης από τη λίστα που προβλέπονται στο οποίο κάθε κινητήρα που φαίνεται έχει ένα περιγραφικό κάρτα, ένα σημείωμα σχετικά με την ποιότητα των αποτελεσμάτων που προμηθειών και ένα σημείωμα για την αξιολόγηση του βαθμού σεβασμού της ιδιωτικής ζωής σας. Το πρόγραμμα περιήγησης προτείνει επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα προφίλ πλοήγησης λειτουργία το επίπεδο της ιδιωτικής ζωής που χρειάζεστε. Εκτός από την ίδρυση αυτόματη ανακατεύθυνση σε HTTPS για ασφαλή περιήγηση, Browser UR μπλοκ κακόβουλα sites και σας δίνει τη δυνατότητα, μέσα από τη λειτουργία του «Ninja» για να ανοίξετε καρτέλες στην πλοήγηση παράλληλα με τις παραδοσιακές καρτέλες μέσα σε ένα παράθυρο.

Κατεβάστε τον Mozilla Firefox (Δωρεάν)
Λήψη του Google Chrome (Δωρεάν)
Κατεβάστε Opera (Δωρεάν)
Κατεβάστε Vivaldi (Δωρεάν)
Κατεβάστε το πρόγραμμα περιήγησης Ur (Δωρεάν)

Προστατέψτε τον υπολογιστή σας

Από ιούς, trojans, malware και εταζέρα που περιμένουν να μολύνει τον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε Avast Free Antivirus. Αυτή η δωρεάν antivirus ανιχνεύει απειλές ιών και λαβές εξασφαλίσει το οικιακό σας δίκτυο με σάρωση του συστήματός σας για να εντοπίσει τα τρωτά σημεία της ασφάλειας. Avast Free Antivirus επιτρέπει επίσης για το μεγάλο καθαρό από την απεγκατάσταση ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων ή ενότητες που τροποποιούν τη μηχανή αναζήτησης του web browser σας.

Για να προχωρήσει περαιτέρω στην προστασία του υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον IObit Malware Fighter. Το βοηθητικό πρόγραμμα σας επιτρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για να βρείτε και να καταργήσετε adware, trojans, spyware, rootkits, keyloggers και ακόμη ransomware. IObit Malware Fighter λειτουργεί επίσης λεπτομερή σε πραγματικό χρόνο ανάλυση των αρχείων που κατεβάζετε διαδικτυακό περιεχόμενο, καθώς και συσκευές αποθήκευσης USB που συνδέετε στον υπολογιστή σας. Τέλος, το πρόγραμμα παρέχει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην κάμερα του υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας σας δεν θα δει χωρίς να το γνωρίζετε.

κατεβάσετε Avast Free Antivirus (Δωρεάν)
Κατεβάστε IObit Malware Fighter για τα Windows (Δωρεάν)


Καθαρίστε και να διατηρήσουν τον υπολογιστή σας

Το PC Decrapifier χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών της χρήσης της συσκευής σας. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα σας επιτρέπει να διαγράψετε το προεγκατεστημένο λογισμικό που δεν χρησιμοποιείτε και ότι μπορεί να παρεμποδίσει τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας από την επιβράδυνση.

AdwCleaner μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από την Avast σαρώσει τα περιεχόμενα του υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο σαρώνει τον υπολογιστή σας για να εντοπίσετε και να καταργήσετε adware, ανεπιθύμητα προγράμματα, γραμμές εργαλείων και άλλα αεροπειρατή που αλλάζει την αρχική σελίδα του web browser σας ύπουλα.

Παράλληλα, μπορείτε να εκτελέσετε κατά καιρούς να σαρώσει τον υπολογιστή σας με Malwarebyte Anti-Malware, ένα εργαλείο για την παρακολούθηση κακόβουλο λογισμικό και να διαγράψει τόσο για τους Τρώες.

Η γενική συντήρηση του συστήματός σας μπορεί να γίνει με CCleaner. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα καθαρισμού και βελτιστοποίηση αφαιρεί περιττά αρχεία που καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό σας δίσκο, όπως προγράμματα περιήγησης στο Web δεδομένα πλοήγησης και τα προσωρινά αρχεία, και να ξεπερνά τα σφάλματα μητρώου των Windows. CCleaner είναι επίσης σε θέση να απενεργοποιήσετε το λογισμικό που ξεκινήσει κατά την εκκίνηση και να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Booster οδηγού θα είναι μεγάλη βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένο. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα είναι υπεύθυνη αποτέλεσμα σαρωτή μηχάνημα να εντοπίσει παρωχημένα προγράμματα οδήγησης συσκευών. Αν βρεθεί, το λογισμικό απλώς θα κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αυτόματα για σας, όλα σε ένα κλικ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλέον συγκεκριμένο λογισμικό και ψάχνουν για έναν αποτελεσματικό τρόπο για την άρση τους; IObit Uninstaller προσφορές για να καταργήσετε την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού διαγράφοντας το πέρασμα όλων των υπολειπόμενων αρχεία που μπορεί να παραμείνουν στον υπολογιστή σας και άσκοπα καταλαμβάνουν το σκληρό σας δίσκο. Το πρόγραμμα οργανώνεται ως ένα πραγματικό διαχειριστή και το λογισμικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει μόνιμα κακόβουλο λογισμικό ή περιθωριακούς που αρνούνται να απομακρυνθούν μέσω της φυσικής μονάδας απεγκατάστασης των Windows.

κατεβάσετε Το PC Decrapifier (Δωρεάν)
Κατεβάστε AdwCleaner (Δωρεάν)
Κατεβάστε Malwarebytes Anti-Malware Δωρεάν (Δωρεάν)
κατεβάσετε CCleaner (Δωρεάν)
κατεβάσετε Booster οδηγού (Δωρεάν)
Κατεβάστε IOBit απεγκατάστασης (Δωρεάν)

Παρακολουθήστε την απόδοση του υπολογιστή

Κρατώντας ένα μάτι για την απόδοση του υπολογιστή σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα. Πολύ υψηλή θερμοκρασία του επεξεργαστή μπορεί να είναι η αιτία πολλών προβλημάτων, είναι καλύτερα να διασφαλιστεί ότι το νευραλγικό κέντρο της μηχανής σας παραμένει σε φόρμα. Για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή σας και διάφορες καρδιές τους, προσανατολιστείτε σε Ρεάλ Temp. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα εμφανίζει άμεσα τις θερμοκρασίες των διαφορετικών πυρήνων που συνθέτουν CPU σας, συμπεριλαμβανομένων των ελάχιστων και μέγιστων θερμοκρασιών και την εποχή κατά την οποία συλλέχθηκαν τα δεδομένα. Ρεάλ Temp Αλλιώς σαφές αν τα δεδομένα είναι φυσιολογικό από την εμφάνιση της κατάστασης για κάθε ένα από δοκιμαστεί πυρήνες. Σε περίπτωση μη φυσιολογική υπερθέρμανση, βοηθητικό πρόγραμμα ενεργοποιεί έναν συναγερμό που θα πρέπει να αγνοηθεί σε καμία περίπτωση.

Για να ολοκληρωθεί η σύνεργα του γιατρού, SpeedFan θα δώσει λίγο αέρα στον επεξεργαστή δεδομένου ότι το λογισμικό που του επιτρέπει να παρακολουθεί τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας είναι σε θέση να δράσει άμεσα για την ταχύτητα των ανεμιστήρων της μηχανής σας. Είναι πολύ εύκολο να στιγμιαία επιταχύνει την ταχύτητα του ανεμιστήρα του υπολογιστή σας, ώστε να κρυώσει πιο γρήγορα τον εξοπλισμό σας. Όταν οι κανονικές θερμοκρασίες αποκατασταθεί, SpeedFan μπορεί να μειώσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να σας επιτρέψει να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά πάνω απ 'το θόρυβο που δημιουργείται.

Αν ο υπολογιστής σας θα αποδειχθούν ακυβέρνητο, μάλλον θα θέλετε έναν τρόπο για να κρατήσει ενεργό το μάτι στην απόδοσή του. Τι καλύτερο γιατί μια πλήρως αφιερωμένη widget; Intel ισχύος Gadgets είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για μηχανές που χρησιμοποιούν επεξεργαστές πυρήνα Intel που καθιστά δυνατή για να εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση της κατάστασης των εξαρτημάτων του υπολογιστή σας: κατανάλωση ενέργειας, συχνότητα λειτουργίας της CPU και η θερμοκρασία της μηχανής. Άμεση τιμές αυτών των δεδομένων μπορεί στη συνέχεια να συγκριθεί εύκολα με τις μέγιστες τιμές που μπορούν να φθάσουν ανάλογα με τον τύπο του συστατικού που δοκιμάζεται.

Κατεβάστε Ρεάλ Temp για Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε SpeedFan για τα Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Intel Ισχύς Gadget για 32bit των Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Intel 64-bit Gadget ενέργειας για Windows (Δωρεάν)

Να συμβαδίσει με τους αγαπημένους σας

Ψάχνετε για μια απλή και ολοκληρωμένη λύση για τη διατήρηση επαφή με τους φίλους σας; Skype Είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη λύση. Απαίτηση ένα λογαριασμό Skype ή ένα λογαριασμό Microsoft (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, ζωντανά, ή το Outlook), Skype σας επιτρέπει να στέλνετε άμεσα μηνύματα, κάνουν φωνητικές κλήσεις, και ακόμα καλύτερα βίντεο κλήσεις σε ομάδες. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της λύσης, θα είναι διαθέσιμο σε όλα σχεδόν τα Internet-συνδεδεμένες συσκευές (υπολογιστές, υπολογιστές Mac, ταμπλέτες, smartphones), αρκετό για να κρατήσει επαφή με τον μεγαλύτερο αριθμό.

Σοβαρές εναλλακτική λύση για το Skype, Viber επιτρέπει επίσης να στέλνουν άμεσα μηνύματα στους αγαπημένους σας, καλέστε τους, ή να προβεί σε τηλεδιάσκεψη. Όπως το Skype, Viber είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, PC, Mac και κινητά.

Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε ήδη WhatsApp στο smartphone σας, ξέρετε ότι είναι απολύτως εφικτό να βρείτε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Η υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων είναι απόλυτα συγχρονισμένη με το τηλέφωνό σας, που είναι επίσης απαραίτητο για τη σύνδεση από τον υπολογιστή. Για την έκδοση επιφάνειας εργασίας του WhatsApp δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από μία επέκταση της κινητής εφαρμογής, instant messaging πρέπει να συνδέσετε τον αριθμό του κινητού σας. Έτσι, μπορείτε να βρείτε τις επαφές του υπολογιστή σας και τα μηνύματα τέλεια συγχρονισμένα με το τηλέφωνό σας, που μπορεί τελικά να μείνουν ζεστά στην τσέπη σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι WhatsApp για τα Windows περιορίζεται μόνο σε μηνύματα κειμένου και ότι θα πρέπει να σχεδιάσετε το κινητό σας αν θέλετε να καλέσετε την οικογένειά σας ή να πραγματοποιήσετε μια κλήση βίντεο μαζί τους.

Αλλά να διατηρήσει την επαφή με τους αγαπημένους σας μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθεί με μια σειρά από υπηρεσίες ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να είναι σε θέση να μιλήσω με όλους. Αν εγκαταστήσετε ένα ειδικό πελάτη ή ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης είναι πολύ πιθανό, αυτή η λύση δεν είναι καθόλου πρακτικό να παρακολουθεί όλες τις συνομιλίες σας. Franz λύνει το πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να κάνετε αναζήτηση σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, όλα τα instant messengers που χρησιμοποιείτε. Το πρόγραμμα είναι σε θέση να συνδεθεί με το Hangouts, το Facebook Messenger και το Skype, αλλά και για να WhatsApp, Τηλεγράφημα, Slack, WeChat και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, θα είναι σε θέση να προσποιούνται ότι έχουν χάσει την άφιξη του μηνύματος σε φίλο ποτ κόλλα σας.

Κατεβάστε το Skype (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Viber (Δωρεάν)
Κατεβάστε το WhatsApp για τα Windows 32-bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε το WhatsApp για τα Windows 64-bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε Franz 32bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε Franz 64bit (Δωρεάν)

Αποστολή και λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αν όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι να χρησιμοποιούν webmail από τον πάροχό τους, οι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολύ χρήσιμο για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας offline πρόσβαση σε όλα τα γραμματοκιβώτια από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, ή να επωφεληθούν από πρόσθετες λειτουργίες .

Opera Mail, η Όπερα πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι γνωστό για τις επιλογές ελαφρότητα, την ταχύτητα και την προσαρμογή του. Προσφέρει τις σκέψεις λειτουργίες για να διευκολύνει την ανάγνωση και τη διαχείριση των μηνυμάτων σας, όπως τη δυνατότητα να ανοίξει πολλαπλά μηνύματα ταυτόχρονα σε ξεχωριστές καρτέλες για σας τόσο εύκολα πλοήγηση από το ένα στο άλλο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διοργανώθηκε έξυπνα στο γιο συζήτηση, μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε γρήγορα τα προηγούμενα μηνύματα σε μια συνομιλία για να πάρει πίσω στο θέμα. Opera Mail Επίσης, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κανόνες για την οργάνωση και αυτόματα να ταξινομήσετε τα μηνύματα από τα εισερχόμενά σας. Το e-mail client μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από ένα γραμματοκιβώτια ταυτόχρονα και ενσωματώνει έναν αναγνώστη RSS για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας sites χωρίς να φύγετε από τα εισερχόμενά σας.

Πελάτης ηλεκτρονικού χρήματος προκύπτει ως εναλλακτική επιλογή για Opera Mail. Αυτό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δωρεάν για μη εμπορική χρήση μπορεί να χειριστεί το δωρεάν έκδοση του μέχρι δύο γραμματοκιβώτια. Εκμεταλλευόμενοι μια τέλεια εκλεπτυσμένο περιβάλλον, το ηλεκτρονικό χρήμα πελάτη υποστηρίζει τις περισσότερες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Gmail, Exchange, το iCloud ή Outlook.com. Το πρόγραμμα είναι σε θέση να εισάγουν δεδομένα από τρίτη πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει το πλεονέκτημα, συμπεριλαμβανομένων χρονοδιάγραμμα που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε εύκολα ραντεβού σας. Πελάτης ηλεκτρονικού χρήματος Έχει επίσης ένα πραγματικό διαχειριστή επαφών και μπορεί ακόμη και να συνδεθεί με τις υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων όπως το Hangouts και Jabber ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε με τις επαφές σας.

Τέλος, αν οι δύο πρώτες προτάσεις δεν ήταν ικανοποιητική, μπορείτε πάντα να καλέσετε Thunderbird, μια ανοικτή e-mail client κώδικα που αναπτύχθηκε από το Ίδρυμα Mozilla, η οποία είναι μια αναφορά στον κόσμο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους πελάτες. Και επειδή το λογισμικό προσφέρει ένα απλό interface, σαφείς και εύκολο να καταλάβει, το οποίο είναι συγκρίσιμο με ένα Outlook. Ρύθμιση γραμματοκιβώτιο είναι παιδαριώδη, γιατί γενικά Απλά εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, Thunderdird φόρτιση θα ανακτήσει αυτόματα τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Αυτό θα βρείτε τα περιεχόμενα των εισερχομένων σας, αλλά και όλα τα αρχεία που δομούν το γραμματοκιβώτιό σας. Thunderbird ενσωματώνει επίσης ένα ημερολόγιο για να συμπεριλάβει τις εκδηλώσεις σας και άλλες συναντήσεις. Τέλος, μια ενότητα για να συνδεθεί με πολλαπλές υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων (Hangouts, Facebook, Twitter, κ.λπ.) παρέχεται για να σας δώσει τη δυνατότητα να συνομιλήσετε ζωντανά με τις επαφές σας.

Κατεβάστε Opera Mail (Δωρεάν)
Κατεβάστε χρήματος πελάτη (Δωρεάν)
Κατεβάστε Thunderbird (Δωρεάν)

εργασία

Χρειάζεστε μια πλήρη σουίτα γραφείου για να λειτουργήσει; Πηγαίνετε χωρίς δισταγμό LibreOffice, ένα γραφείο γεμάτο δωρεάν σουίτα που ενσωματώνει πολλά λογισμικού, που περιλαμβάνουν ένα βασικό επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικό φύλλο συμβατό με υπολογιστικά φύλλα του Excel, ένα εργαλείο παρουσίασης τύπου PowerPoint, μια μονάδα βάσης δεδομένων που ισοδυναμεί με Access, ένα παρόμοιο εργαλείο σχεδίασης με εκδότης και συντάκτης των μαθηματικών εξισώσεων.

Ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση αν δεν θέλετε την ταλαιπωρία των πρόσθετη εγκατάσταση, η Microsoft παρέχει κάποια εργαλεία στη σουίτα Office της στο διαδίκτυο, εφόσον έχετε λογαριασμό Microsoft (Hotmail, ζωντανά, ή το Outlook). Εκτός από την υπηρεσία μηνυμάτων Outlook.com, Office Online σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Word, Excel, PowerPoint και OneNote σε απευθείας σύνδεση από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και θα βρείτε την εργασία σας οπουδήποτε δεδομένου ότι τα αρχεία που δημιουργούνται αποθηκεύονται στο Microsoft Cloud συνδέεται με το λογαριασμό σας, onedrive.

Και αν προτιμάτε να πληκτρολογήσετε γραμμές κώδικα και όχι γράφοντας την αυτοβιογραφία σας, Notepad ++ ξεχωρίζει ως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας must-κώδικα. Γραμμένος σε C ++, δεν είναι πόρος πεινασμένος, υποστηρίζει πολλές γλώσσες και παρέχει δυνατότητες που κάθε προγραμματιστής που σέβεται εκτιμούν, όπως η επισήμανση σύνταξης, δυνατότητα να ανοίξει πολλαπλά αρχεία σε καρτέλες, ή μια λειτουργία για την λειτουργεί σε δύο εκδόσεις του ίδιου αρχείου ταυτόχρονα.

Κατεβάστε το LibreOffice (Δωρεάν)
Χρησιμοποιήστε το Office Online (Δωρεάν)
Κατεβάστε Notepad ++ για Windows (Δωρεάν)

Διαβάστε PDF

Sumatra PDF είναι ίσως ο αναγνώστης PDF από τα πιο απλή στη χρήση. γρήγορη και εξαιρετικά φορητό σε ένα USB stick, δεν απαιτεί εγκατάσταση και κάνει ακριβώς αυτό που καλείται να διαβάσετε και να εκτυπώσετε PDF. Σημειώστε, επίσης, ότι είναι σε θέση να διαβάσει ηλεκτρονικά βιβλία (ePub, Mobi) ή ακόμη και κόμικς (CBZ, CBR).

Ένας άλλος τρόπος για να διαβάσετε τα έγγραφα PDF, ηγέτης Adobe Reader, περισσότερο ενιαία μονάδα, αλλά επίσης πιο περίπλοκη. Η Adobe PDF Reader επιτρέπει μεταξύ άλλων να σχολιάσετε έγγραφα ή για την εισαγωγή κειμένου, ειδικά αν σχηματίζει.

Τέλος, η ίδια Foxit Reader ως εναλλακτική επιλογή. Αυτό το ελαφρύ πρόγραμμα ανάγνωσης PDF έχει ένα απλό και σαφές περιβάλλον που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει το εργαλείο από την Adobe, και προσφέρει πολλές λειτουργίες. Μεταξύ αυτών, διατηρούμε το βοηθητικό πρόγραμμα για τη δημιουργία αρχείων PDF που πληρούν τις προδιαγραφές. Περιλαμβάνει, για παράδειγμα, ως ένα plug-in στη σουίτα του Office για να εξάγετε τα έγγραφά σας απευθείας σε PDF, και έχει μια μονάδα σάρωσης που λειτουργεί άμεσα με το σαρωτή σας.

κατεβάσετε Sumatra PDF (Δωρεάν)
Κατεβάστε Sumatra PDF Portable (Δωρεάν)
κατεβάσετε Adobe Reader (Δωρεάν)
Foxit Reader για τα Windows (Δωρεάν)

Παρακολούθηση βίντεο

Πώς να παίξετε τα βίντεο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μορφή κωδικοποίησης; χρησιμοποιώντας VLC Media Player ή Media Player Classic Home Cinema. Αυτά τα δύο βίντεο παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαβάσει σχεδόν οποιοδήποτε βίντεο, ανεξάρτητα από τη μορφή, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον codecs.

Αν όμως αισθάνεστε την ανάγκη να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να ξέρετε ότι είναι απολύτως εφικτό από τον υπολογιστή σας μέσω Molotov.tv. Η εφαρμογή αυτή επιδιώκει στην πραγματικότητα να σας δώσει πρόσβαση από τον υπολογιστή σας σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια για DTT. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε τις πληροφορίες σας αλυσίδα συνεχώς ή την αγαπημένη σας μαγειρική πρόγραμμα, ενώ κενή για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Molotov.tv δωρεάν και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Και σε περίπτωση που χάσει την έναρξη του προγράμματος, Μολότοφ σας επιτρέπει να συνεχίσετε το ζωντανό πρόγραμμα από την αρχή.

Κατεβάστε το VLC έκδοση 32-bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε το VLC version 64 bits (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Media Player Classic Home Cinema 32bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Media Player Classic Home Cinema 64bit (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Windows Molotov.tv (Δωρεάν)

Ακούστε μουσική

MusicBee είναι μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου για να διαχειριστείτε τη μουσική σας βιβλιοθήκη, όπως το iTunes ή το Windows Media Player. Η εφαρμογή υποστηρίζει podcasts και διαδικτυακό ραδιόφωνο, και αυτόματα να ανακτήσετε πληροφορίες που λείπουν από τα τραγούδια σας με τη λήψη τους από το Διαδίκτυο.

Αν δεν έχετε ένα μουσικό σύννεφο στον υπολογιστή σας, μπορείτε πάντα να στραφούν σε ένα διάλυμα συνεχούς ροής, όπως Spotify. Αυτό το online μουσική βιβλιοθήκη σας επιτρέπει να ακούτε εκατομμύρια τραγούδια από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και θα ανακαλύψετε νέους χωρίς τη λήψη τίποτα και απόλυτα νόμιμο τρόπο.


Τέλος, αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο καλύτερο και των δύο κόσμων, πέλεκυς ερυθρόδερμου θα πρέπει να σας ικανοποιήσει πλήρως. Αυτός ο παίκτης είναι πράγματι τόσο μπορεί να παίξει μουσική βιβλιοθήκη αποθηκεύονται τοπικά στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, αυτό το παιχνίδι μετάδοση μουσικής από διάφορες πηγές, όπως το YouTube, το Spotify, SoundCloud, και ακόμη και το Google Music.


Κατεβάστε MusicBee (Δωρεάν)
Κατεβάστε το κινητό MusicBee (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Spotify (Δωρεάν)
Κατεβάστε Tomahawk Player για τα Windows (Δωρεάν)


Επεξεργασία φωτογραφιών

Περικοπή μιας εικόνας, αφαίρεση των κόκκινων ματιών, να ενισχύσει τη φωτεινότητα της εικόνας υποέκθεση, εδώ είναι πολλά σχετικά απλές αλλαγές να κάνει, αλλά απρόσιτες, αν δεν έχετε το σωστό εργαλείο. PhotoFiltre και Paint.NET δύο είναι εξίσου αξιόπιστα και προσιτά σε όλους τους λύσεις για την επεξεργασία φωτογραφιών. Τόσο το λογισμικό περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη βελτίωση των φωτογραφιών σας και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους.

Οι προχωρημένοι χρήστες, εν τω μεταξύ, προτιμούν GIMP, ένα γραφικό εργαλείο για τη δημιουργία και την επεξεργασία πολύ ισχυρή εικόνα. Εκτός από τις μονάδες επεξεργασίας κλασική εικόνα GIMP περιλαμβάνει πολλά εργαλεία γραφικά συνήθως βρίσκονται σε επαγγελματικές λύσεις όπως το Adobe Photoshop, με τη διαφορά ότι GIMP είναι ελεύθερο λογισμικό. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε τις πιο απλές αλλαγές ως τα πιο περίτεχνα φωτομοντάζ.

Τέλος, αν επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες που περιστασιακό τρόπο ή αν θα πρέπει να ρετουσάρετε μια εικόνα από ένα μηχάνημα που δεν έχετε δικαιώματα για να εγκαταστήσετε το λογισμικό, μπορείτε να απευθυνθείτε Pixlr. Αυτή η εφαρμογή ιστού είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε web browser και προσφέρει βελτιωμένη απόδοση λήψεις σας χρησιμοποιώντας ακριβή και ισχυρά εργαλεία για μια διεπαφή που μπορεί να συγκριθεί με τους ανταγωνιστές λογισμικό επεξεργασίας. Pixrl περιλαμβάνει εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στην επαγγελματική σουίτες όπως το Photoshop στρώματα και χρησιμοποιεί ένα σύστημα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε καλύτερα ο ένας τον ρετουσαρίσματος που θέλετε να εφαρμόσετε.

Κατεβάστε PhotoFiltre (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Paint.NET (Δωρεάν)
Κατεβάστε το GIMP για τα Windows (Δωρεάν)
χρησιμοποιήστε Pixlr (Δωρεάν)

Συμπίεση και αποσυμπίεση αρχείων

Μειώστε το μέγεθος των αρχείων και την αποσυμπίεση των εγγράφων, αυτό είναι ό, τι είναι 7-zip. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης δεδομένων είναι ανοικτού κώδικα και μπορεί να χειριστεί συμπιεσμένα αρχεία να χρησιμοποιούνται συνήθως μορφές όπως Ταχυδρομικός Κώδικας ή RAR.

Μια άλλη πιθανή επιλογή για τη διαχείριση των συμπιεσμένων αρχείων σας, Bandizip. Αυτό το εργαλείο εξαγωγής υποστηρίζει τις πιο κοινές μορφές αρχείων, αρχείων και ανακτά περικοπή υποστηρίζει drag and drop. Αν περιορίζεται σε μόνο λίγες μορφές για αρχειοθέτηση και ανάκτηση (Zip, ZipX, 7Z, LZH, TAR, TGZ, ISO, EXE), ξέρει η άλλη πλευρά να δημιουργήσει αρχεία σε πολλές μορφές.

Τέλος, αν οι δύο προηγούμενες επιχειρήσεις κοινής ωφελείας δεν έχετε πειστεί, PeaZip θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Το πρόγραμμα υποστηρίζει την εκχύλιση περισσότερο από 150 μορφές, συμπεριλαμβανομένων αυτών των αρχείων σε μορφή RAR, και υποστηρίζει συμπιεσμένα αρχεία κοπεί και κρυπτογραφημένα αρχεία.

Κατεβάστε το 7-zip 32-bit (Δωρεάν)
Κατεβάστε το 7-zip εκδοχή 64 bits (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Windows Bandizip (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Windows 32-bit PeaZip (Δωρεάν) 
Κατεβάστε PeaZip 64-bit των Windows (Δωρεάν)


Αποθήκευση σε απευθείας σύνδεση

Δύσκολο να χάσετε Dropbox, μία από τις κορυφαίες σε απευθείας σύνδεση αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν 2GB αποθηκευτικού χώρου για τους Cloud προσφέρει το λογισμικό του υπολογιστή του που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας με το λογαριασμό σας στο Dropbox, ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τα χαμένα στοιχεία σας σε περίπτωση συντριβή σας HDD.

Google Drive και onedrive είναι δύο εναλλακτικές λύσεις για Dropbox εξίσου πειστική και ιδιαίτερα γενναιόδωρη, δεδομένου ότι ο βασικός λογαριασμός επιτρέπει αυτές τις δύο υπηρεσίες, να αποθηκεύσει έως 15GB των αρχείων σε απευθείας σύνδεση.


Κατεβάστε Dropbox (Δωρεάν)
κατεβάσετε Google Drive (Δωρεάν)
κατεβάσετε onedrive (Δωρεάν)

Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας

Αν εξεύρεση μιας δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα έγγραφά του δεν είναι εύκολο, να θυμάστε ότι είναι απολύτως δυνατό να επιλέξουν μια ειδική λύση για τις φωτογραφίες σας. Διαχωρίζοντας τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εγγράφων σας και τις φωτογραφίες σας θα ελευθερώσει χώρο για να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας σε συνήθεις υπηρεσίες τους.

Πράγματι, υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που προσφέρουν για να αποθηκεύσετε όλες τις εικόνες σας σε απευθείας σύνδεση, χωρίς όριο μεγέθους σχεδόν. Αυτή είναι η περίπτωση της Google και των υπηρεσιών της Google Photos η οποία προσφέρει απεριόριστες δωρεάν αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας που δεν υπερβαίνει τα 16 megapixels και βίντεο σε HD 1080, και εντός του ορίου των 15GB φωτογραφίες και βίντεο στο αρχικό τους μέγεθος. Εκτός του ότι είναι γενναιόδωρη, Google Photos πιάτα περιλαμβάνουν μια πραγματική διευθυντή φωτογραφίας με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ, τη δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο μοντάζ, ή να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια από εικόνες που έχουν ληφθεί με συνεχή γυρίσματα.

Μια άλλη δυνατότητα για να κρατήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας όμορφα πλάνα σας, Flickr. Πιο εξειδικευμένη σε ανταλλαγή όμορφες εικόνες, υπηρεσία Yahoo προσφέρει στους 1TB αποθηκευτικού χώρου για τις φωτογραφίες σας. Ακριβώς όπως το Google Φωτογραφία Flickr παρέχει εργαλεία για τη δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών, να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, αλλά και εύκολα να τα μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.


Χρησιμοποιήστε το Google Φωτογραφία (Δωρεάν)
χρησιμοποιήσετε το Flickr (Δωρεάν)

Κάψτε CD και DVD

Παρά το γεγονός ότι τείνουν να εξαφανιστούν από υπολογιστές, CD και DVD καυστήρες μπορούν, ωστόσο, να βοηθήσει. Είναι, όμως, μια σχετική χρησιμότητα, αν δεν έχετε ένα ειδικό λογισμικό για χρήση. Υπάρχουν πολλές δωρεάν και αποτελεσματικές λύσεις για να κάψει τα έγγραφα, τις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας σε πλαστικό γκοφρέτες. BurnAware και CDBurnerXP δύο δωρεάν λύσεις λογισμικού θα εκτελέσει το έργο αυτό με ευκολία.

κατεβάσετε BurnAware (Δωρεάν)
κατεβάσετε CDBurnerXP (Δωρεάν)

Διαβάστε ebooks

Διαβάστε e-books δεν είναι μόνο αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες των δισκίων ή εξειδικευμένο φώτα ανάγνωσης. Πράγματι, είναι απολύτως δυνατή η ανάγνωση e-books στον υπολογιστή σας και έχει το πλεονέκτημα να έχει πολλά πλεονεκτήματα: τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια μεγάλη οθόνη για να διαβάσετε περισσότερα άνετα, αλλά και τη χρήση ολοκληρωμένων εργαλείων σχολιασμού, αν και πιο εύκολο στη χρήση σε ένα PC και tablet.

Για να διαχειριστείτε και να διαβάσετε e-books σας στον υπολογιστή, δεν μπορείτε να χάσετε διαμέτρημα. Γίνετε μια αναφορά στον τομέα, αυτό το λογισμικό παρείχε τα κατάλληλα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση της βιβλιοθήκης σας και φυσικά ενσωματώνει ένα φως ανάγνωσης για να απολαύσετε eBooks σας στον υπολογιστή. Συμβατή με μια μεγάλη ποσότητα των μορφών e-book (EPUB, MOBI, AZW, CBZ, PDF και πολλά άλλα), Caliber να συγχρονίσετε τα ebooks σας με σχεδόν όλες τις φορητές συσκευές με δυνατότητα ανάγνωσης e-books, και μπορεί ακόμη και μετατρέπουν τα βιβλία σας σε άλλες μορφές.

Kindle ιδιοκτήτες μπορούν με τη σειρά τους να κοιτάξουμε προς την εφαρμογή πρότεινε σπίτι από το Amazon, Kindle για PC. Επιπλέον για να συγχρονίσετε τη βιβλιοθήκη σας με το Kindle σας, σας επιτρέπει να redownload τα ebooks που αγοράστηκαν από το Amazon, αλλά και για να τα διαβάσετε. Το λογισμικό μάλλον απλό να κατανοήσουν, ενσωματώνει ένα σημειωματάριο, όπου μπορείτε να γράψετε όλα τα σχόλιά σας. Όλοι οι σελιδοδείκτες σας είναι, επίσης, διατηρούνται συγχρονισμένα σε διαφορετικές συσκευές με την εφαρμογή Kindle και τα φώτα ανάγνωσης Kindle.

Τέλος, αν ψάχνετε για ένα απλό εργαλείο με το οποίο δεν θέλετε ότι το άνοιγμα και απλά δείτε τα ebooks σας, απευθυνθείτε στον Adobe Digital Editions. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα που προσφέρει η Adobe είναι πολύ εύκολο στη χρήση και προσφέρει καμία περιττή λειτουργία. Συμβατό με τα δύο αρχεία EPUB με το PDF, Adobe Digital Editions είναι σε θέση να μεταφέρει τα φώτα ανάγνωσης ebook σας (Nook, Cybook, Kobo, Sony Reader, κλπ). Το βοηθητικό πρόγραμμα έχει μια πλήρη λειτουργία αναπαραγωγής οθόνης και σας επιτρέπει να αναζητήσετε κείμενο, προσθέστε σχόλια, το κείμενο επισημάνετε ή να προσθέσετε σελιδοδείκτες.

Κατεβάστε το Caliber (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Kindle για PC (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Adobe Digital Editions (Δωρεάν)

Κάντε screenshots

Αν τα Windows περιλαμβάνει ένα εργαλείο προεπιλεγμένη οθόνη συλλαμβάνει, είναι σαφές ότι δεν είναι έξυπνο. Αν ψάχνετε για ένα πιο απλό και βολικό εργαλείο για να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά Η Microsoft Snip. Έργο της Microsoft Γκαράζ, πειραματικό εργαστήριο όπου η Microsoft προγραμματιστές προσφέρουν τις ιδέες τους, Η Microsoft Snip είναι ένα απλό εργαλείο καταγραφής οθόνης αποτελεσματική. Μόλις εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, το πρόγραμμα είναι διακριτή να μειώνεται στη γωνία ενός παραθύρου παραμένοντας σε κάθε ανάγκη.

ξεκινά αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows, Η Microsoft Snip συναντά το πλήκτρο Print Screen, αλλά μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα με το ποντίκι. Το εργαλείο μπορεί να συλλάβει μια πλήρη παράθυρο, καθώς και μια προκαθορισμένη περιοχή και αναλαμβάνει την υποχρέωση να κρατήσει κάθε σύλληψη σε μια ειδική βιβλιοθήκη. Ως εκ τούτου, όλα τα αλιεύματα με το εργαλείο διατηρείται και μπορεί να προσεγγιστεί και πάλι όταν είναι απαραίτητο. Προσθέστε σε αυτούς που Η Microsoft Snip παρέχει εργαλεία για να σχολιάσετε τα καταγεγραμμένα αλιεύματα και θα έχετε την απόλυτη εφαρμογή καταγραφής οθόνης.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση στιγμιότυπα των ιστοσελίδων, γνωρίζουμε ότι υπάρχει σχετικά με την επέκταση του Google Chrome Mozilla Firefox αφιερωμένη σε αυτή την πρακτική. FireShot, αυτό είναι το όνομά του, λαμβάνει χώρα σε μια διακριτική μπολιασμένα κουμπί δίπλα στην μπάρα διευθύνσεων του browser και σας επιτρέπει, με ένα κλικ, για να κάνει ένα screenshot του επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα.

FireShot Προφανώς ξέρει καταγράφει μια ορισμένη περιοχή ή ορατή περιοχή, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα η ικανότητά της να συλλάβει μια ιστοσελίδα πλήρες ύψος, χωρίς κοπή. Μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε ένα στιγμιότυπο μιας ολόκληρης ιστοσελίδας εξαχθεί σε μορφή JPEG, PNG, ακόμη και PDF.

Κατεβάστε Microsoft Snip (Δωρεάν)
Κατεβάστε FireShot για το Google Chrome (Δωρεάν)
Κατεβάστε FireShot για τον Firefox (Δωρεάν)

μεταφορά αρχείων

Είτε θα πρέπει να μεταφέρετε αρχεία να ανεβάσετε το εμπορικό σήμα blog σας νέα ή θέλετε μια λύση για να ανεβάσετε τα έγγραφά σας σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, FileZilla πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μια αληθινή σημείο αναφοράς στο πρόγραμμα-πελάτη FTP, FileZilla υποστηρίζει drag and drop και μπορεί να επαναλάβει την διακοπή μεταφοράς αρχείων όπου σταμάτησε.

Σε θέση να χειριστεί περισσότερες από αρχεία 4GB, FileZilla περιλαμβάνει ένα διαχειριστή σύνδεσης στο οποίο καταγράφονται όλα τα αναγνωριστικά και κωδικούς πρόσβασης των servers θα πρέπει να συνδεθείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να στραφούν σε WinSCP, ένα πρόγραμμα-πελάτη FTP ανοιχτού κώδικα, όπως FileZilla.

Προσφέροντας παρόμοια λειτουργικότητα, Cyberduck προσφέρει ένα λιγότερο αυστηρό περιβάλλον εργασίας. Εκτός του ότι είναι σε θέση να μεταφέρετε αρχεία από απομακρυσμένους διακομιστές μέσω των πρωτοκόλλων FTP και SFTP, Cyberduck επίσης γνωστό για να συνδεθείτε με αποθηκευτικό χώρο στο cloud, όπως το Amazon S3, το Google Cloud Storage, το Google Drive ή Dropbox. Για άλλη μια φορά, η μεταφορά των εγγράφων από τον υπολογιστή σας στον απομακρυσμένο διακομιστή μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας ένα απλό drag and drop.

κατεβάσετε FileZilla 32bit (Δωρεάν)
κατεβάσετε FileZilla 64bit (Δωρεάν)
κατεβάσετε CyberDuck (Δωρεάν)
κατεβάσετε WinSCP (Δωρεάν)

Σάρωση και εκτύπωση Έγγραφα

Σάρωση εγγράφων για να στείλετε email ή να τις εκτυπώσετε μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε εφιάλτη, ειδικά αν δεν έχετε το κατάλληλο λογισμικό. iCopy είναι πιθανώς μια από τις πιο απλές και αποτελεσματικές λύσεις. Το λογισμικό, ανοικτού κώδικα, προσφέρει ένα πολύ εύκολο ρυθμίσεις διασύνδεσης και σάρωσης διαχειρίσιμη από πολλούς. Το λογισμικό παρέχει τη δυνατότητα να σαρώσετε τα έγγραφά σας, καθώς και τις μορφές των εικόνων από αρχεία PDF και μπορεί να χειριστεί πολυσέλιδων εγγράφων.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε NAPS2, ένα πρόγραμμα και πάλι ανοιχτού κώδικα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για προχωρημένους. Το βοηθητικό πρόγραμμα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προφίλ ρυθμίσεων με βάση την κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε, ακόμη και σας επιτρέπει να επιλέξετε το πιο κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης για να εργαστούν με το υλικό σας.
NAPS2, όπως ομόλογό του iCopy, σας επιτρέπει να επιλέξετε τις ρυθμίσεις σάρωσης, συμπεριλαμβανομένων ανάλυση εικόνας, το μέγεθος της σελίδας, κ.λπ. Όλες οι σαρωμένες εικόνες με το πρόγραμμα μπορεί να αναδιατάσσεται απευθείας από το τελευταίο το οποίο περιλαμβάνει την ικανότητα να περικόψετε, περιστροφή, και περισσότερο. Για έγγραφα που περιέχουν κείμενο, NAPS2 είναι σε θέση να προσδιορίσει το κείμενο με οπτική μονάδα αναγνώρισης χαρακτήρων η οποία στη συνέχεια θα σας επιτρέψει να εύκολα να αναζητήσετε μια λέξη ή φράση σε μορφή PDF σας, και ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο αρχείο, NAPS2 να είναι σε θέση να αναγνωρίσει περισσότερα από εκατό γλώσσες.

Τέλος, αν ψάχνετε για μια απλή λύση που γρήγορα, με τη σειρά WinScan2PDF. Η αρχιτεκτονική του προγράμματος για ένα εξαιρετικά μινιμαλιστικό interface, είναι πολύ ελαφρύ και δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση. Ζητώντας μια σειρά από πολύ περιορισμένη μετοχών WinScan2PDF προορίζεται κυρίως για τους ανθρώπους που χρειάζονται για να σαρώσετε και να εκτυπώσετε έγγραφα μόνο περιστασιακά.

κατεβάσετε iCopy (Δωρεάν)
κατεβάσετε NAPS2 (Δωρεάν)
Λήψη WinScan2PDF (Δωρεάν)