Το καλύτερο λογισμικό ανάκτησης δεδομένων


Telecharger.com παρουσιάζει την επιλογή του λογισμικού για να προσπαθήσει να ανακτήσει τα χαμένα στοιχεία σας και / ή διαγραφεί κατά λάθος.

Η κακή διαχείριση, σκληρό δίσκο αποτυχία, την επίθεση ιών ... κανείς δεν έχει ανοσία σε απώλεια δεδομένων. Μην πανικοβάλλεστε! λογισμικό Η επιλογή μας επιτρέπει να ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος των δεδομένων σας - έγγραφα, φωτογραφίες, μουσική, μηνύματα, κωδικοί πρόσβασης - ανεξάρτητα των μέσων αποθήκευσης: εσωτερικό ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, USB drive, κάρτα μνήμης, iPhone, iPod ... καλύτερα: κάποιοι WebApps προσφέρουν άμεσα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που αποθηκεύονται στα μεγάλα online υπηρεσίες. Εάν οι λύσεις δεν λειτουργούν, ανάκαμψη δεν είναι ποτέ 100% εγγυημένο.

αρχάριος ή έμπειρος χρήστης, να ανακτήσει όλα τα δεδομένα σας

RecuvaRecuva- Recuva

Η απλή και αποτελεσματική χρησιμότητα αποκατάστασης στοιχείων Recuva, απόλυτα κατάλληλο για αρχάριους. Η εφαρμογή είναι σε θέση να αποκαταστήσει όλους τους τύπους αρχείων συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο, μουσικά αρχεία, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλπ Recuva υποστηρίζει διάφορους τύπους αποθήκευσης: σκληρούς δίσκους, εξωτερικό σκληρό δίσκο, USB drive, κάρτα μνήμης, iPod, MP3 player, κ.λπ.
Για να διευκολυνθεί η χρήση της εφαρμογής, τον Οδηγό Recuva προτίθεται να σας βοηθήσει να ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία σας. Για αυτό ακριβώς απλά να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις και Recuva θα κάνει τα υπόλοιπα. Επιλέξτε τον τύπο των αρχείων που προσπαθείτε να ανακτήσετε (φωτογραφίες, μουσική, έγγραφα, βίντεο, συμπιεσμένα ή ταχυδρομείου αρχεία). Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα είδη των ανακτήσιμων αρχείων. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε τη θέση του αρχείου. Recuva να δείτε ειδικά για τα διαγραμμένα αρχεία για όλες τις αφαιρούμενες μονάδες δίσκου, φάκελο έγγραφα χρήστες ή στα σκουπίδια. Μπορείτε επίσης να δείτε πάνω από τον υπολογιστή σας.
Μόλις παρελθόν αυτά τα βήματα, κάντε κλικ στο κουμπί "αρχή" για να ξεκινήσει η αναζήτηση. Μετά την αναζήτηση, θα δείτε μια λίστα των αρχείων που βρέθηκαν Recuva. Απλά επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί "ανάκτηση".
Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό ανάκαμψη Recuva, απλά πατήστε το κουμπί "ακυρώσει" να χρησιμοποιήσει Recuva στην προηγμένη λειτουργία για πιο έμπειρους χρήστες.
Αν μια προηγούμενη ανάλυση έχει αποτύχει στην αναζήτηση για τα αρχεία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την περαιτέρω ανάλυση. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες για μεγάλες μονάδες.

κατεβάσετε Recuva για τα Windows (Δωρεάν)
κατεβάσετε Recuva Portable για τα Windows (Δωρεάν)

DiskDrillDiskDrill- DiskDrill

Γνωστή για τους χρήστες Mac, DiskDrill είναι τώρα διαθέσιμο για PC. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων έχει ένα πλεονέκτημα: ένα απλό και διαισθητικό interface, προσιτή σε όλους. Ανίχνευση δύο εσωτερικές μονάδες, όπως εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης (USB sticks, κάρτες μνήμης, ακόμα και iPod) DiskDrill έχει αρκετές αλγόριθμους ανάκτησης και εκτελεί μια γρήγορη σάρωση και διεξοδική ανάλυση, αν είναι απαραίτητο, μέχρι να βρεθούν όλα τα ανακτήσιμα αρχεία. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, αυτό θα επιλέξετε μόνο ένα αντίγραφο ασφαλείας κατάλογο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Ανάκτηση» για να ξεκινήσει η ανάκτηση αρχείων.

Κάντε λήψη για Windows DiskDrill (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Mac DiskDrill (Δωρεάν)

PC Inspector File Recovery ανακτά τα δεδομένα σας από το FAT 12/16/32 συστήματα αρχείων και NTFS (σκληρούς δίσκους, μνήμη USB, κλπ). Εντοπίζει χωρίσματα αυτόματα, ακόμη και αν ο τομέας εκκίνησης - Boot Sector - ή ο πίνακας κατανομής αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο. Είναι σε θέση να αποκαταστήσει μια πληθώρα μορφών αρχείων - συμπεριλαμβανομένων των DOC, AVI, EXE, GIF, HTML, LZH, MID, MOV, PDF, RTF, TAR, WAV, ΤΚ ... - με την ημερομηνία και την ώρα της καταγωγής τους. PC Inspector File Recovery Διαθέτει τρεις μεθόδους αποκατάστασης: αναζήτηση για τα διαγραμμένα αρχεία, ανακτήσει τα χαμένα αρχεία και να ανακτήσει τελικά ένα δίσκο. Σημείωση: προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σε μια μονάδα δίσκου δικτύου.

Κατεβάστε το PC Inspector File Recovery για τα Windows (Δωρεάν)

UndeleteMyFilesUndeleteMyFiles- UndeleteMyFiles

UndeleteMyFiles pro είναι, παρά την ονομασία του, ένα εντελώς ελεύθερο λογισμικό. Το interface του προγράμματος είναι σε ηρεμία, και, αφού κάνετε κλικ File Rescue να επιλέξετε την ένταση στο οποίο θέλετε να ανακτήσει τα διαγραμμένα δεδομένα (σκληρό δίσκο, μνήμη USB, κλπ) UndeleteMyFiles Pro ξεκινά μια γρήγορη σάρωση. Μόλις ολοκληρωθεί, ένα pop-up εμφανίζεται και δείχνει τον αριθμό των εγγράφων που βρέθηκαν ότι είναι δυνατόν να ανακάμψει. Για να έχετε πρόσβαση, τότε απλά επιλέξτε την ένταση στην αριστερή στήλη, στη συνέχεια, επιλέξτε τα αρχεία που μπορείτε να πάρετε κάνοντας κλικ στο Ανάκτηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα φάκελο προορισμού. Απλή και αποτελεσματική.

Λήψη UndeleteMyFiles Pro για Windows (Δωρεάν)

ΠανδώραΠανδώρα- Pandora

Pandora Recovery που παίρνει από το χέρι από την αρχή. Πράγματι, πριν από την κατάδυση ακάθεκτη προς την ανάκτηση αρχείων, το βοηθητικό πρόγραμμα σας ζητά μερικές ερωτήσεις μέσω του βοηθού του. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα των εντοπισμένων συσκευών (σκληροί δίσκοι, USB drives, κάρτες μνήμης, κλπ) σε μια στήλη προς τα αριστερά. Μετά την επιλογή των μέσων στα οποία ίχνος δεδομένα που λείπουν Pandora Recovery αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκτελέσει μια γρήγορη σάρωση των ανακτήσιμων δεδομένων. Είναι σημαντικό, για συμβατά αρχεία όπως εικόνες, μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου του λογισμικού, απλά κάνοντας κλικ σε αυτό. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο εικονίδιο αποκατάστασης αντιπροσωπεύεται από σκουπίδια που αφήνει ένα κόκκινο βέλος και, στη συνέχεια, καθορίστε ένα εφεδρικό κατάλογο για τα δεδομένα σας να επανεμφανιστεί και από μαγεία.

Κατεβάστε το Pandora Recovery για τα Windows (Δωρεάν)

Puran ανάκτησης αρχείων, Εν τω μεταξύ, μπορεί να εκτελέσει σε βάθος έρευνα για να βρείτε όλα τα αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν σε έναν σκληρό δίσκο ή μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης (USB flash drives, κάρτες μνήμης, κλπ) σε FAT12 / 16/32 και NTFS. Πολύ απλό στη χρήση, Puran ανάκτησης αρχείων μόνο να σας ζητήσει να επιλέξετε το μέσο αποθήκευσης για τα οποία έχουν διαγραφεί αρχεία, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο της αναζήτησης για να εκτελέσει. Μετά από να κάνει μια γρήγορη πρώτη ανάλυση, το εργαλείο εμφανίζει τα αντικείμενα που βρίσκεις ανακτηθεί. Είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει περαιτέρω ανάλυση, επιλέγοντας το κατάλληλο πλαίσιο για να βρείτε περισσότερα στοιχεία. Αυτό το είδος της έρευνας είναι προφανώς περισσότερο από την κλασική ανάλυση, αλλά πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες ανάκτησης των δεδομένων σας. Ο κατάλογος των ανακτήσιμων αρχεία που βρέθηκαν στη συνέχεια εμφανίζεται στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος. Είναι επίσης δυνατό, επιλέγοντας το πλαίσιο που προβλέπεται για το σκοπό αυτό, εμφανίζει τα αρχεία που βρέθηκαν με φυσικούς δέντρο τους.

Η ανάκτηση είναι τότε πολύ εύκολα, επιλέγοντας το τι πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανάκτηση.


Κατεβάστε το Puran ανάκτηση αρχείων για τα Windows (Δωρεάν)

Στήριξη πολλά συστήματα αρχείων (NTFS, FAT, EFS, κλπ) Glary Undelete είναι σε θέση να ανακτήσει τα δεδομένα, ακόμη και αν ήταν συμπιεσμένα ή κρυπτογραφημένα, τόσο στον εσωτερικό σκληρό δίσκο του υπολογιστή και USB drives σας, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή κάρτες μνήμης. Η λειτουργία του είναι για όλους, δεδομένου ότι είναι αρκετό για να δείξει τη συσκευή αποθήκευσης στην οποία θέλετε να ανακτήσει τα αρχεία για να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Η έρευνα που διεξάγεται από Glary Undelete εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο ο αριθμός των δυνητικά ανακτήσιμα αρχεία ανιχνεύονται. Στο τέλος της διαδικασίας έρευνας, όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν από το λογισμικό που εμφανίζονται σε μια λίστα στο κύριο παράθυρο του προγράμματος. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να διευκολύνει την αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο αρχείο ή αρχείο τύπου. Το βοηθητικό πρόγραμμα σας ζητά στη συνέχεια να επιλέξετε στοιχεία για να ανακτήσει και κάντε κλικ στο κουμπί «Επαναφορά» για να ξεκινήσει τον επαναπατρισμό των χαμένων δεδομένων.

Κατεβάστε Glary Αναίρεση διαγραφής για τα Windows (Δωρεάν)

Ποιος άλλος εκτός από τον κατασκευαστή των συσκευών αποθήκευσης για να παρέχει ένα εργαλείο ανάκτησης δεδομένων; Transcend κάνει ένα τέλειο διαδήλωση με τη χρησιμότητα της RecoveRX, ευκολία στη χρήση λογισμικό αποκατάστασης απ 'όλα για το ευρύ κοινό. Συμβατό με δύο σκληρούς δίσκους SSD, κάρτα μνήμης και άλλες μονάδες USB, RecoveRX είναι σε θέση να ανακτήσει όλα τα είδη των μορφές αρχείων: εικόνες, βίντεο, έγγραφα, κλπ κύριο περιουσιακό στοιχείο της είναι μια διαισθητική διεπαφή με ενσωματωμένο οδηγό πραγματική ανάκαμψη που σας καθοδηγεί μέσα από τα διάφορα στάδια της διαδικασίας. Πράγματι, από το άνοιγμα, RecoveRX εμφανίζει μια λίστα με τις συσκευές που έχουν εντοπιστεί κατά την οποία είναι σε θέση να αναζητήσετε αρχεία που έχουν διαγραφεί. Το επόμενο βήμα σας επιτρέπει να επιλέξετε επεκτάσεις αρχείων για να αναζητήσετε προτεραιότητας για κάθε τύπο αρχείου. Όλα τα ανακτημένα στοιχεία από RecoveRX αποθηκεύονται αυτόματα στη ρίζα της μονάδας δίσκου συστήματος του υπολογιστή σας σε ένα που ονομάζεται ανακτημένα κατάλογο αρχείων. Αλλά να θυμάστε να επιλέξετε έναν κατάλογο ή ένα διαφορετικό δίσκο του συστήματος εφεδρική συσκευή για την αποφυγή ξαναγράψει αυτό και να αναλάβει τον κίνδυνο να ακυρώσει τις πιθανότητές σας να την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων.

Κάντε λήψη για Windows RecoveRX (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Mac RecoveRX (Δωρεάν)

Είτε πρόκειται για ένα απλό κλειδί USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο, Tokiwa DataRecovery είναι σε θέση να αναλύσει το περιεχόμενο όλων των συσκευών αποθήκευσης που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των δίσκων του συστήματος. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορεί να ανοίξει από ένα κλειδί USB αφιερωμένη σε αυτόν τον σκοπό. Tokiwa DataRecovery Το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση σε δίσκους που ανιχνεύει και λαβές εξετάσουμε σε βάθος όλα τα διαγραμμένα αρχεία αφήνοντας σας να ορίσετε ένα φίλτρο για τον περιορισμό, για παράδειγμα, η αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο τύπο αρχείου. Η απλή ανάκτηση αρχείων είναι διαφορετικά, δεδομένου ότι αρκεί να επισημάνω τα στοιχεία για την ανάκτηση, κάντε κλικ στο κουμπί "Ανάκτηση "Και στη συνέχεια, δείχνουν το φάκελο στον οποίο θα αποθηκεύονται τα δεδομένα που ανακτήθηκαν.

Tokiwa DataRecovery λήψη για Windows (Δωρεάν)

Η χρησιμότητα αποκατάστασης Wise Data Recovery είναι σε θέση να ανακτήσετε τα δεδομένα τόσο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, όπως USB sticks, κάρτες μνήμης και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Πολύ εύκολο στη χρήση χάρη στο διαισθητικό interface του τέλεια, Wise Data Recovery λειτουργεί σε οποιοδήποτε τύπο αρχείου.

Μπορείτε να ανακτήσετε τα έγγραφά σας, τις φωτογραφίες, τα βίντεο πολύ εύκολα μετά την έναρξη της ανάλυσης της εν λόγω στήριξης. Για να διασφαλιστεί ότι η ανάκτηση των δεδομένων πραγματοποιείται σωστά, Wise Data Recovery απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα αποθήκευσης για να ανακτήσει τα διαγραμμένα δεδομένα, για να εξασφαλιστεί ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να γραφτούν στο μέσο πηγής, η οποία θα οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια των αρχείων μειωμένη. Τέλος, σημειώστε ότι αν Wise Data Recovery Σας επιτρέπει να ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία σας ξεχωριστά, είναι επίσης σε θέση να ανακτήσει ολόκληρο καταλόγους.

Κατεβάστε Ανάκτηση Wise δεδομένων για τα Windows (Δωρεάν)
Λήψη Wise αποκατάστασης στοιχείων για τα Windows Mobile (Δωρεάν)

Ανάκτηση WiFi κωδικούς πρόσβασης

Συχνά κάποιος μπορεί να ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi στο σπίτι όταν είναι επιθυμητό να συνδέσετε μια φορητή συσκευή όπως ένα smartphone, ένα tablet ή ένα τηλέφωνο. Αν είναι δυνατόν να βρείτε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi σε Windows, χειραγώγηση για να φτάσετε εκεί είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Πρέπει να εισάγετε πολλαπλές μενού ρυθμίσεων σύνδεσης πριν από την εξεύρεση τελικά τον κωδικό πρόσβασης και να είναι σε θέση να αποδείξει με σαφήνεια στην οθόνη. Για να αποφευχθεί αυτό, υπάρχουν βοηθητικά προγράμματα που φορτώνονται για να ανακτήσει τον κωδικό σύνδεσης πολύ γρήγορα. Αυτό είναι ό, τι έχει, για παράδειγμα, η χρησιμότητα WiFi αποκάλυψα κωδικό.
Αφού ανοιχτεί, το πρόγραμμα είναι υπεύθυνη για την εύρεση όλων των κωδικών πρόσβασης Wi-Fi (WEP / WPA) που θα μπορούσαν να εισάγετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. WiFi αποκάλυψα κωδικό ακόμη και σας επιτρέπει να αντιγράψετε απευθείας έναν κωδικό πρόσβασης που επιλέγονται για να το επικολλήσετε απευθείας στο παράθυρο σύνδεσης, χρήσιμο αν έχετε συνηθίσει να φανταστεί κανείς τους κωδικούς πρόσβασης επέκταση, όμως, την εγγύηση της ασφάλειας για τη σύνδεσή σας.


Κατεβάστε το Wi-Fi πρόσβασης αποκάλυψα τα Windows (Δωρεάν)

Μια άλλη πιθανή εναλλακτική λύση για να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης για Wi-Fi σας: WirelessKeyView. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως Wi-Fi PassWord αποκάλυψα. WirelessKeyView θα συντάξει επίσης άμεσα στις περιπλοκές του υπολογιστή σας για να ανακτήσει Wi-Fi κωδικούς πρόσβασης της ιστορίας αποθηκευμένες στις ρυθμίσεις σύνδεσης του υπολογιστή σας.
Η χρήση του είναι τόσο παιδαριώδης και WirelessKeyView εμφανίζει άμεσα όλα τα στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Θα πρέπει στη συνέχεια να αντιγράψετε τον κωδικό πρόσβασης που απαιτείται για να το επικολλήσετε απευθείας στο παράθυρο σύνδεσης σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα φυσικό αντίγραφο του Wi-Fi κωδικούς πρόσβασης σας, WirelessKeyView προσφέρει για να τα εξάγουν σε ένα αρχείο κειμένου που μπορείτε στη συνέχεια να εκτυπώσετε. Ωστόσο προσεκτικοί για να εξασφαλίσει την αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κατεβάστε WirelessKeyView για τα Windows (Δωρεάν)

Ανάκτηση κωδικών πρόσβασης και το λογισμικό σειριακούς αριθμούς

ΑΝΑΚΛΗΣΗΑΝΑΚΛΗΣΗ- Ανάκληση

ΑΝΑΚΛΗΣΗ είναι ένα εξειδικευμένο λογισμικό για την ανάκτηση των κωδικών πρόσβασης και το λογισμικό σειριακούς αριθμούς. Και πάλι το πρόγραμμα που παίρνει από το χέρι, παρέχοντας έναν οδηγό που φροντίζει για τα πάντα, σχεδόν. Ο υπολογιστής σας είναι πλήρως αναλυθεί και όλα τα ανακτήσιμα αντικείμενα εμφανίζονται σε μια λίστα με το όνομα της εφαρμογής, το αναγνωριστικό σύνδεσης του ανακτημένου λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασης και, στην περίπτωση του λογισμικού, σημειώνοντας κλειδιά που θα εγκαταστήσει και να ενεργοποιήσει και πάλι στον υπολογιστή σας. Μόλις βρεθεί όλα τα δεδομένα, ΑΝΑΚΛΗΣΗ προσφέρει για να τα εξάγουν σε ένα αρχείο (κείμενο, html, csv, κλπ) που μπορεί να αναθεωρηθεί αργότερα.

Ανάκληση λήψη για Windows (Δωρεάν)


Αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας στις υπηρεσίες της Google

Αυτή η online υπηρεσία προσφέρει στους χρήστες των εργαλείων της Google για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων τους. Αρχειοθέτηση Google παράγει, στον υπολογιστή σας, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων που θέλετε να κρατήσετε από τα ακόλουθα προϊόντα: Google +1, Κύκλοι Google+, Επαφές, Drive, αγαπημένα, Fit, Feed Google+, το Google Voice, ή το προφίλ του YouTube. Όταν το αρχείο είναι έτοιμο να κατεβάσετε Αρχειοθέτηση Google σας ειδοποιεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιήστε την online υπηρεσία Αρχειοθέτηση Google (Δωρεάν)

Ανάκτηση ή / και επισκευή χαθεί ή αλλοιωμένα χωρίσματα

MinitoolMinitool- Minitool

Ο κακός χειρισμός και αυτό είναι το δράμα, απλά διαγράψετε κατά λάθος ένα ολόκληρο διαμέρισμα του σκληρού σας δίσκου. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε χρησιμοποιώντας MiniTool Recovery Partition. Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα εξειδικεύεται στην ανάκτηση των διαγραμμένων χωρισμάτων, κατεστραμμένα ή απροσπέλαστη, θα σας επιτρέψει μερικά κλικ, για να πάει πίσω και να ανακτήσει τα πολύτιμα δεδομένα σας. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα που προσφέρονται από τον οδηγό λογισμικού (στα Αγγλικά), για να βρείτε γρήγορα το χαμένο χωρίσματα.

Κατεβάστε MiniTool Recovery Partition για τα Windows (Δωρεάν)


Όταν το προηγούμενο λογισμικό δεν θα μπορούσε να πάρει ένα αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους, TestDisk θα γίνει αυτό. Αλλά γι 'αυτό θα πρέπει να δείξει υπομονή και την τεχνική. Η προηγμένη χρησιμότητα αποκατάστασης στοιχείων TestDisk προορίζεται κυρίως για τους προχωρημένους χρήστες και τους εμπειρογνώμονες.
Η εφαρμογή διερωτάται το σύστημα BIOS ή του λειτουργικού για τον εντοπισμό τους σκληρούς δίσκους και τα χαρακτηριστικά τους (μέγεθος LBA και τη γεωμετρία CHS). TestDisk εκτελεί ένα γρήγορο έλεγχο της δομής του δίσκου για να ανιχνεύσει σφάλματα στα αποτελέσματα του πίνακα. Αν τα αποτελέσματα του πίνακα περιέχει σφάλματα, TestDisk μπορεί να επισκευάσει.
Η εφαρμογή ανακτά διαμέρισμα στοιχεία που χάνονται ή την επισκευή του συστήματος αρχείων του σκληρού δίσκου, USB drive, κάρτα μνήμης, κ.λπ. TestDisk τρέχει σε ένα παράθυρο "MS-DOS". Κατά την έναρξη της εφαρμογής, επιλέξτε "Δημιουργία" για να δημιουργήσετε ένα αρχείο "κούτσουρο" το οποίο περιέχει διάφορες τεχνικές πληροφορίες και τα αποτελέσματα που παράγονται από TestDisk. Επιλέξτε το διαμέρισμα όπου ο δίσκος φέρει τα χαμένα στοιχεία. Επιλέξτε τον τύπο του πίνακα διαμερισμάτων, συνήθως η προεπιλογή είναι καλό γιατί TestDisk διεξήγαγε μια αυτόματη ανίχνευση. Επιλέξτε "Σύνθετη" για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βοηθητικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων. Επιλέξτε δίσκο σας και το υπομενού "Αναίρεση διαγραφής" για να δείτε διαγραφεί πρόσφατα δεδομένα. Τέλος, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε. Για να βελτιώσει τις πιθανότητες ανάκαμψης, είναι σκόπιμο να ανακτήσει τα αρχεία σε άλλο διαμέρισμα (USB, αφαιρούμενη κάρτα, δεύτερο δίσκο, κλπ).

TestDisk λήψη για Windows (Δωρεάν)
TestDisk Λήψη για Mac (Δωρεάν)
κατεβάσετε TestDisk Linux (Δωρεάν)

Μια άλλη δυνατότητα που σας προσφέρεται, gparted. Το πρόγραμμα, γνωστό στους χρήστες του Linux για τη διαχείριση διαμερίσματα σε ένα σκληρό δίσκο, είναι επίσης σε θέση να ανακτήσει το χαμένο χωρίσματα. Και είναι μέσα από τη ζωντανή έκδοση καταλάβει ένα bootable έκδοση από ένα CD ή USB drive, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GParted Ζωντανά για να ανακτήσει τα τυχαία διαγραμμένα διαμέρισμα ή την επιδιόρθωση ενός κατεστραμμένου διαμέρισμα. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε το CD ή USB με δυνατότητα εκκίνησης χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο δίσκο ISO εικόνα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τον υπολογιστή σας. το GParted Ζωντανά Στη συνέχεια τρέχει στο δικό του περιβάλλον και σας επιτρέπει να δείτε τους πίνακες διαμέρισμα σας να χειριστείτε.

Κατεβάστε το GParted LiveCD (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Gparted liveusb (Δωρεάν)

Ανάκτηση δεδομένων σε έναν υπολογιστή δυνατή η επανεκκίνηση

υπόδειγμαυπόδειγμα- Paragon

Paragon Kit Διάσωσης Δωρεάν σας δίνει τη δυνατότητα να δώσει ζωή σε έναν υπολογιστή που δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Το εργαλείο δημιουργεί ένα CD ή ένα bootable USB drive με το οποίο μπορείτε να εκκινήσετε τα δεδομένα του υπολογιστή και η πρόσβαση σας να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Κατάλληλο για δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή στην ιστοσελίδα του εκδότη του, Paragon, το οποίο θα σας στείλουμε ένα κλειδί εγγραφής μέσω email για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Μόλις ο ανθεκτικούς υπολογιστή που ξεκίνησε με το CD ή USB Paragon Kit Διάσωσης Δωρεάν, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων από δίσκους σας, να αποκαταστήσει ένα δίσκο, διαμέρισμα ή μερικά αρχεία, να μεταφέρετε αρχεία σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης, να διορθώσει τις μπότες σύστημα, επεξεργαστείτε το μητρώο ή καθαρό κωδικούς πρόσβασης χρήστη των Windows αφαίρεση κάθε κωδικό χρήστη και διαχειριστή.

Paragon Rescue Kit Δωρεάν για τα Windows (Δωρεάν)

Συλλογή δεδομένων σε Android smartphone ή το iPhone

Undeleter Ανάκτηση αρχείων και δεδομένωνUndeleter Ανάκτηση αρχείων και δεδομένων- Ανάκτηση αρχείων και δεδομένων Undeleter

Η εφαρμογή για κινητά Undeleter ανακτήσει τα αρχεία & δεδομένα ειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων για το Android. Για να λειτουργήσει, απαιτεί ένα Android smartphone ROOTE, αλλά σας επιτρέπει να ανακτήσει τα τυχαία διαγραμμένα έγγραφα από το smartphone σας. Η εφαρμογή κάνει με σάρωση κατάλογο που του είπε νωρίτερα (στην εσωτερική κάρτα μνήμης ή microSD) και εμφανίζει τη λίστα των διαγραμμένων στοιχείων που μπορούν να ανακτηθούν. Σημειώστε όμως ότι σε δωρεάν έκδοση της, Undeleter ανακτήσει τα αρχεία & δεδομένα μόνο σας επιτρέπει να ανακτήσει τα αρχεία εικόνας. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία που βρίσκονται στην μνήμη του τηλεφώνου, ή απλά να τα ανεβάσετε στο Google Drive και το Dropbox.

Κατεβάστε το Ανάκτηση αρχείων Undeleter & Τα στοιχεία για το Android (Δωρεάν)


Ένα άλλο συναρπαστικό λύση για να ανακτήσει τα δεδομένα σε ένα Android smartphone ή το iPhone: MoboMarket. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστείτε τα αρχεία και τα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές σας, αλλά έχει επίσης μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εργαλειοθήκη. Αυτό καθιστά δυνατή την ανάκτηση δεδομένων που αποθηκεύονται σε smartphones για να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας για μεταγενέστερη μεταφορά σε μια νέα συσκευή. ο "Εργαλειοθήκη " του MoboMarket και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας πολλά αρχεία: επαφές, SMS, αρχείο καταγραφής κλήσεων, φωτογραφίες, Εφαρμογή, και ακόμη και τη μουσική, μια πολύ βολική επιλογή ειδικά για τους χρήστες iPhone που θέλετε να κάνετε streaming μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό τους με τον υπολογιστή τους . Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τον τύπο των αντικειμένων για να σώσει, MoboMarket χειρίζεται δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που αποθηκεύει σε ειδικό κατάλογο.

Κάντε λήψη για Windows MoboMarket (Δωρεάν)

Ποτέ ασφαλής από εσφαλμένο χειρισμό, μπορεί να συμβεί ότι έχετε αφαιρέσει κατά λάθος πολύτιμες φωτογραφίες αποθηκεύονται στο smartphone ή το tablet σας. Να είστε βέβαιοι, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρα χάνεται. αποκατάστασης φωτογραφιών DiskDigger προσφέρει για να ανακτήσει διαγραμμένες φωτογραφίες σας κατά λάθος σε μερικά γρήγορα βήματα.
Λειτουργώντας χωρίς να χρειάζεται Rooter τη συσκευή σας, αποκατάστασης φωτογραφιών DiskDigger να αναλύσει τα περιεχόμενα του smartphone σας και στη συνέχεια να εμφανίσει όλα τα διαγραμμένα αρχεία που ανιχνεύονται και είναι δυνατόν να ανακάμψει. Για να βρείτε τις εικόνες σας, απλά επιλέξτε τα στοιχεία για να ανακτήσετε και να πει αποκατάστασης φωτογραφιών DiskDigger η θέση στην οποία θέλετε να ανακτήσετε τα δεδομένα. Φροντίστε να επιλέξετε έναν κατάλογο που είναι σίγουρο ότι θα βρείτε ανάμεσα στα πολλά αρχεία στη μνήμη της συσκευής σας.

Κατεβάστε DiskDigger αποκατάστασης φωτογραφιών για το Android (Δωρεάν)

forum Συζήτηση