Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το Android και το απαραίτητο


Contents

Telecharger.com έχει επιλέξει τις καλύτερες δωρεάν και κρίσιμες εφαρμογές να επωφεληθεί τα μέγιστα από τις δυνατότητες του smartphone σας.

Android smartphone σας ακριβώς έξω από το κουτί; Πριν άλμα ολοταχώς σε λήψη νέων εφαρμογών, φτιάξαμε για σας μια επιλογή από τα καλύτερα δωρεάν και κρίσιμες εφαρμογές να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Android σας καλούς οιωνούς.

Επισκεφθείτε τα κοινωνικά δίκτυα

Δύσκολο να ξεφύγουν από τα κοινωνικά δίκτυα, τα πιο επισκέφθηκε ιστοσελίδες για smartphones και γενικότερα μεταξύ των κορυφαίων κατεβάσει εφαρμογές. Facebook Σας επιτρέπει να ελέγξετε το λογαριασμό σας και να κάνουν νέους φίλους, την οικογένειά σας, και γιατί να μην τους συναδέλφους σας.

Αν το smartphone σας φέρει εύκολα λίγο πολύ βαριές εφαρμογές, με τη σειρά Facebook Lite, μια ελαφρύτερη έκδοση της επίσημης εφαρμογής που λειτουργεί καθώς το 4G ότι Edge.

Οι φίλοι του κελάηδημα μπορεί, με τη σειρά τους, χρησιμοποιούν την εφαρμογή έξαψη επίσημη. Σας επιτρέπει να δείτε τα tweets από την τελευταία τους οπαδούς σας, αλλά και να ακολουθήσει τις ειδήσεις και να μοιράζονται περιεχόμενο.

Αν είστε πιο φωτογραφιών Instagram Απαιτείται αδιαμφισβήτητος ηγέτης της εικαστικής κοινωνικό δίκτυο. Η εφαρμογή ομορφαίνει τις φωτογραφίες του μωρού σας, χαριτωμένα ζώα, τα πόδια στην πισίνα και μπιφτέκια, χάρη στις πολυάριθμες φίλτρα. Στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε το αποτέλεσμα της απόφασης των συνδρομητών σας.

Τέλος, Snapchat, αστέρι των κοινωνικών δικτύων μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων, σας επιτρέπει να στέλνετε κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο καταστρέφοντας δεδομένου ότι ο σύντροφός σας έχει ανοίξει το μήνυμά σας. Η ιδέα βασίζεται στην εφήμερη φύση των συναλλαγών αντισταθμίστηκε από ιστορίες που μπορείτε να έχετε πρόσβαση 24 ώρες.

Κατεβάστε το Facebook για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Facebook Lite (apk) για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Twitter για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Instagram για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Snapchat (apk) για Android (Δωρεάν)

Επικοινωνήστε με τους συγγενείς

Smartphones έχουν αλλάξει δραματικά τον τρόπο που επικοινωνούμε. Ενώ πριν από λίγα χρόνια, τα κινητά πρώτη δεν μας επιτρέπουν να καλέσετε και να στείλετε SMS με δυσκολία χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο T9, τις τρέχουσες συσκευές και μεγάλες οθόνες σε θέση να εμφανίζει ένα πλήρες πληκτρολόγιο είναι τέλεια για συνομιλία μέσω εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Το Google δείχνει για άλλη μια φορά με σπιτικό λύση του Hangouts για κουβέντα, κοινή χρήση αρχείων, αλλά και να πραγματοποιείτε κλήσεις ήχου.

Skype και WhatsApp Και οι δύο είναι νόμιμες εναλλακτικές λύσεις, το καθένα με τις δυνάμεις τους. Skype, το οποίο προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες με αυτές τωνHangouts, Είναι προσβάσιμο από το PC, Mac, Android, iPhone και iPad. WhatsApp Είναι βασίζεται σε ένα διαφορετικό μοντέλο, δεδομένου ότι είναι πιο κοντά σε μια εφαρμογή SMS, εκτός από το ότι έστειλε τα μηνύματα που περνά μέσω του Διαδικτύου. Διαθέσιμο σε όλες τις κινητές πλατφόρμες και επιφάνεια εργασίας, WhatsApp απαιτεί τον αριθμό τηλεφώνου σας για χρήση όταν το Skype είναι ικανοποιημένη με μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κανείς δεν ξεχνά αγγελιαφόρος, υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνεί με όλες τις επαφές σας στο Facebook. Αναπτήρας, εφαρμογή Messenger Lite βρίσκει το στόχο της σε γήρανση ιδιοκτήτες smartphone. Και στις δύο περιπτώσεις, θα ανταλλάσσουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο και εύκολα να συνδεθεί με ένα ή περισσότερα ομαδοποιούνται επαφές.

Λήψη Hangouts για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Skype (apk) για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το WhatsApp (apk) για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Messenger για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Messenger (apk) Lite για το Android (Δωρεάν)

Το σερφάρισμα στο Internet

Καθώς όλο και περισσότεροι Γάλλοι είναι εξοπλισμένο με έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet, είναι σαφές ότι ο καθένας έχει λίγο τις συνήθειες του περιήγηση στο web. Συνήθειες μπορείτε τώρα να βρείτε στο Android συσκευή σας από τη μετάβαση στο πρόγραμμα περιήγησης που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο.

Για να συγχρονίσετε τους λογαριασμούς χρηστών και να ανακτήσετε τα δεδομένα από τον υπολογιστή στο smartphone ή το tablet σας, μπορείτε να απευθυνθείτε χρώμιο και Firefox. Κινητό εκδόσεις των browsers του οποίου η φήμη έχει καθιερωθεί, οι εφαρμογές αυτές σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με το προφίλ του συντρόφου σας. Φτάνετε όλο το ιστορικό σας, τους σελιδοδείκτες, τους κωδικούς πρόσβασης, πρόσφατα έκλεισε καρτέλες ή φόρμες, ανεξάρτητα από τη συσκευή από την οποία μπορείτε να σερφάρετε.

Αν προτιμάτε να παραμείνει ανεξάρτητη από τις δύο κολοσσών που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε Opera Mini. Σχεδιασμένο για να βελτιώσει την εμπειρία σας στον ιστό, την εφαρμογή Opera Software έχει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές της, όπως το συγχρονισμό του περιεχομένου σας σε όλες τις συσκευές σας, την προσαρμογή του προγράμματος περιήγησης, εξοικονομώντας τα αγαπημένα σας, ή περαιτέρω εδραίωση των ολοκληρωμένων λήψεων. Το πραγματικό όφελος τηςOpera Mini Είναι χαρακτηριστικό Turbo της που επιταχύνει τη φόρτωση των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε σε συμπίεση των δεδομένων των ερωτημάτων σας.

Κάντε λήψη του Google Chrome για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε τον Mozilla Firefox για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Opera Mini για το Android (Δωρεάν)

Διαβάστε τα μηνύματα

Μην περιμένετε να πάρουν στα χέρια τους έναν υπολογιστή με σύνδεση στο Internet για να αποκτήσουν πρόσβαση στην αλληλογραφία σας. Πολλές από τις εφαρμογές σας επιτρέπουν σήμερα να ελέγξετε το email σας απευθείας στο smartphone σας.

Μεταξύ των ουσιωδών, πέφτει Gmail και θέα, δύο από τα πιο χρησιμοποιούνται υπηρεσίες μηνυμάτων από τους χρήστες. Εξοπλισμένο με τα ίδια χαρακτηριστικά με τους ομολόγους τους webmail, οι δύο εφαρμογές προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο inbox σας, εύκολη ανάγνωση, γραφή και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εκτός από το συγχρονισμό τους λογαριασμούς σας, τις εφαρμογές Gmail και θέα ξεκινήσουν τις κατηγορίες και προσαρμοσμένες ετικέτες.

με Εισερχόμενα, Η Google προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εφαρμογή βασίζεται στο Gmail για να διατηρήσει μόνο τις επιλογές λέπτυνση την εμπειρία σας. Τα μηνύματα ταξινομημένα κατά κατηγορίες - προσφορές, ταξίδια για ψώνια - με τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θεματικών ομάδων. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφάνιση στο inbox εμφανίζει αμέσως σημαντικές πληροφορίες όπως η παράδοση παρακολούθηση των online αγορών. διαχείρισης υπενθυμίσεις επωφελείται επίσης από τις αναθεωρήσεις, που ενσωματώνει αυτόματα τις πληροφορίες της αναζήτησης Google για τις κρατήσεις σας και να πάτε μέρη.

Αν προτιμάτε να στραφούν σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία μηνυμάτων της Google και της Microsoft, Μπλε Mail προσφέρει ως πλήρες και λειτουργικό εργαλείο. Συμβατό με το Gmail, το iCloud, το Yahoo! και ακόμη και το Office 365, η εφαρμογή διευκολύνει την ταυτόχρονη διαχείριση των διαφορετικών εισερχόμενα σας. Το πραγματικό ενδιαφέρον των Μπλε Mail βρίσκεται σε μηνύματα διαχείρισης και τις επαφές, όπως μπορείτε να δείτε τη λίστα των email σας με την επαφή. Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα: επιλέξτε το avatar της επαφής, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λεπτομερές σύνολο των ανταλλαγών σας, και ως εκ τούτου πιο εύκολο να βρείτε μια συνομιλία χωρίς απαραίτητα να καταφεύγουν στο πεδίο αναζήτησης.

Κατεβάστε το Gmail για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Inbox by Gmail για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Outlook (apk) για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Μπλε Mail για το Android (Δωρεάν)

Διαχείριση επαγγελματικό δίκτυο σας

Παράλληλα με τις προσωπικές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn επικεντρωθεί στην καριέρα σας και σας επιτρέπουν να αποδεχθεί το δίκτυο των επαφών σας που δεν έχετε προσθέσει στο Facebook. Εκτός από τη διατήρηση της σχέσης με τους πρώην συναδέλφους σας ή την τρέχουσα υπαλλήλους σας LinkedIn Σας συνδέει με τις επαφές των επαφών, πολλαπλασιάζοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, εδραίωση και επέκταση του δικτύου σας. Interactive, η εφαρμογή βασίζεται επίσης σε ένα σύστημα συστάσεων που παρασκευάζονται από τα μέλη του δικτύου σας. Χρήσιμο ως το βιογραφικό σας, οι συστάσεις αυτές ενισχύουν την επαγγελματική σας την αξιοπιστία και την προβολή του δικτύου.

Εάν είστε γεμάτοι ιδέες και αισθάνεστε την ανάγκη να μοιραστεί με τους συναδέλφους ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, με τη σειρά χαλαρότητα. Σχεδιασμένο για την προώθηση του εμπορίου εντός της ίδιας ομάδας, η ίδια εταιρεία ή το δίκτυο διάσπαρτα εργαζομένων, αυτό το συνεργατικό εργαλείο χρησιμεύει ως πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών ή οποιαδήποτε άλλη μορφή προτάσεις. Θα ενσωματώσει δημόσιες και ιδιωτικές ομάδες με βάση θέματα που εξετάζονται και οι εξουσιοδοτημένοι συμμετέχοντες, και μπορεί επίσης να μιλήσει ότι η ανταλλαγή εγγράφων.

Κατεβάστε το LinkedIn για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Slack (apk) για Android (Δωρεάν)

Ακούστε μουσική

Η μητρική αναπαραγωγής μουσικής από το Android σας δεν σας ικανοποιεί; Το Play Store είναι γεμάτο με περισσότερο ή λιγότερο πειστικό εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ των καλύτερων, DoubleTwist Player, ένας από τους παίκτες αναφοράς για το Android, είναι υπεύθυνη για την αναπαραγωγή της μουσικής που είναι αποθηκευμένη τοπικά στη μνήμη του smartphone σας, όλα σε ένα απόλυτα εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Αν έχετε πολύ περισσότερα MP3 που δεν έχετε χώρο για να αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, μπορεί να είναι καλύτερα να στραφούν σε μια υπηρεσία, όπου μπορείτε να ακούσετε τη μουσική σας ροή. Η πρώτη λύση προτείνεται με την Google Μουσική Google Play. Η υπηρεσία επιτρέπει την αποθήκευση περίπου 50.000 τραγούδια στο λογαριασμό σας στο Google, απεριόριστο χώρο. Στη συνέχεια μπορείτε να παίξετε ροής τραγούδια σας από το smartphone σας, αλλά και από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Για εκείνους που έχουν πολύ λίγα κομμάτια, μια υπηρεσία όπως Spotify ή Deezer είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Αν δεν γνωρίζετε την υπηρεσία streaming μουσικής, ξέρετε ότι σας προσφέρουμε για να απολαύσετε δωρεάν μουσική μέσω του ακούσματος σε μερικές διαφημίσεις, ή μετά από τυχαία λίστες αναπαραγωγής από τον καλλιτέχνη της επιλογής σας.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τους χρήστες που θέλουν να εντοπίσουμε άγνωστα ταλέντα SoundCloud προσφέρει μια λύση για την ανανέωση του μουσικού πολιτισμού σας. Η ανάδευση μια μεγάλη κοινότητα επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, η πλατφόρμα σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε μεταξύ των διαφόρων ειδών και να βρείτε μερικά σπάνια και ανεξάρτητη χάντρες. Η εφαρμογή διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής προσεκτικά οργανωμένη και σας επιτρέπει να απολαύσετε οπουδήποτε μπορείτε να πάρετε μια σύνδεση Wi-Fi ή 3G / 4G.

Κατεβάστε DoubleTwist Player (ΑΡΚ) για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Google Play Music για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Spotify για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Deezer (apk) για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε SoundCloud για το Android (Δωρεάν)

Παρακολούθηση βίντεο

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε βίντεο στο κινητό τους; Και πάλι, το ερώτημα είναι αν το smartphone σας έχει αρκετό χώρο αποθήκευσης. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, είναι καλύτερα να πέσει πίσω σε μια υπηρεσία video streaming όπως YouTube ή Dailymotion.

Ωστόσο, εάν η εσωτερική μνήμη του smartphone σας μπορεί να αποθηκεύσει ένα μεγάλο αριθμό βίντεο, καλύτερα να έχουν στη διάθεσή τους ένα καλό παίκτη. Μεταξύ των πιο ευέλικτο θα βρείτε MX Player ή VLC, Και οι δύο εφαρμογές είναι συμβατές με τις περισσότερες από τις σημερινές μορφές και ότι υπότιτλους υποστήριξη.

Κατεβάστε το YouTube για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Dailymotion για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το MX Player (apk) για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το VLC για το Android (Δωρεάν)

Λήψη φωτογραφιών

Για να καλυφθούν τα κενά σε εγγενείς εφαρμογές φωτογραφία από τις συσκευές σας Android, η Google προσφέρει την εφαρμογή στο σπίτι του. οΚάμερα Google έχει ένα απλό interface για να αναλάβει τον έλεγχο χωρίς να παραβλέπει ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά. Επιτρέπει να παίξει με το βάθος πεδίου με την επίδραση εστίαση και προσφέρει την ευκαιρία να κάνουν την ποιότητα πανοραμικές λήψεις.

Κάμερα 51 προκύπτει ως εναλλακτική επιλογή αν θέλετε να κάνετε τέλεια πλαισιωμένο πορτρέτα. Η εφαρμογή προτείνει τη βέλτιστη διαμόρφωση με έναν οδηγό που εμφανίζεται επάνω στην οθόνη, σχεδόν σίγουρος τρόπος για να πετύχει τις φωτογραφίες σας.

Μια άλλη ελεύθερη και αποτελεσματική λύση: Άνοιγμα κάμερας, μια φωτογραφική μηχανή πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες που προσφέρει η μητρική της φωτογραφικής σας μηχανής. Εκτός από τις παραδοσιακές επιλογές που είναι αυτο-σταθεροποίηση, multitouch ζουμ, αυτόματη εστίαση και την έκθεση, Άνοιγμα κάμερας ξεκινά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά μπόνους, όπως η ρύθμιση για αριστερά, υποστήριξη για εξωτερικά μικρόφωνα και τα εργαλεία διαμόρφωσης καθορισμό παράλληλα με το έδαφος και την κατεύθυνση του στόχου.

Κατεβάστε το Google Camera για το Android (Δωρεάν)
Λήψη Κάμερα 51 για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Άνοιγμα κάμερας (apk) για Android (Δωρεάν)

Ρετουσάρισμα φωτογραφιών με στυλ

πολύ φωτεινό, ανεπιθύμητα θολώνει, αντικείμενα εισβολέα, μερικές από τις φωτογραφίες σας και αξίζουν κάποια διακριτική αφή-ups για να κερδίσει σε ποιότητα εικόνας. Κινητό απόκλιση του διάσημου Photoshop, Adobe Photoshop Express φορτώνει μια επιλογή από τα βασικά εργαλεία με τα οποία μπορείτε να διορθώσει τα εμφανή ελαττώματα των φωτογραφιών σας. Περικοπή, ίσιωμα, μείωση των κόκκινων ματιών, την αφαίρεση των κηλίδων, βελτίωση των χρωμάτων, τη μείωση του θορύβου, η εφαρμογή ενσωματώνει πολλά φίλτρα εξατομίκευσης για να κάνουν τις φωτογραφίες σας σε πραγματικό φωτογραφίες των καλλιτεχνών. τα έργα σας Adobe Photoshop Express συγχρονίζονται με το λογαριασμό σας Creative Cloud.

Οι φίλοι των φίλτρων βρείτε επίσης την ευτυχία τους με εφαρμογές Snapseed και Prisma. Η πρώτη, που αναπτύχθηκε από την Google, προσφέρει μια σειρά από βασικά εργαλεία επεξεργασίας επικεντρωθεί σε διαισθητικό χειρισμό. Τα φίλτρα στολίζουν τις φωτογραφίες σας που κερδίζουν λαμπρότητα και την ακρίβεια αβίαστα. Snapseed βασίζεται σε ένα αυτόματο βελτιώσεις αλγόριθμο εκτίμησης από τους λιγότερο εύπορους χρήστες με την επεξεργασία φωτογραφιών.

Prisma, Εν τω μεταξύ, βάλτε στην καλλιτεχνική ευαισθησία σας μετατρέψει οποιοδήποτε κύριο κλισέ ζωγραφική. τεχνητό νευρωνικό δίκτυο του έξυπνα αναλύει τη σύνθεση των φωτογραφιών σας και βαθιά αλλάζει τη δομή τους. Munch, Πικάσο, Hokusai, ζωγράφοι των οποίων έμπνευση Prisma επενδύσουν selfie των και τηγάνι σας για μια εικαστική απόδοση από τα πιο εντυπωσιακά.

Κατεβάστε το Adobe Photoshop Express (apk) για Android (Δωρεάν)
Λήψη Snapseed για το Android (Δωρεάν)
Prisma Λήψη για Android (Δωρεάν)

Αποθηκεύστε και να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας

Μόλις συλληφθούν και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τακτικά για να αποφευχθεί η απώλεια τους κατά λάθος. Για να σας βοηθήσει σε αυτό, Flickr μειώνεται υπηρεσία web και κινητά app σας επιτρέπει να φορτώσετε, να προβάλετε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το smartphone σας απευθείας στο λογαριασμό χρήστη σας. Ο συγχρονισμός γίνεται αυτόματα ή χειροκίνητα, και έχετε ένα online χώρο αποθήκευσης των 1000 GB για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας και να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας.

ανταγωνιστής Flickr και συνδέεται στενά με το Android, Google Photos προσφέρει μια λύση συγχρονισμού και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των πολυμέσων σας συλλαμβάνονται από τη συσκευή σας Android.

Προσφέροντας απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες έως 16 megapixels και βίντεο σε Full HD 1080p, η εφαρμογή Google προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας όπως εσείς επιθυμείτε, να δημιουργήσετε άλμπουμ, να δημιουργήσει μοντάζ και διαδραστικές ιστορίες, ή να μοιραστούν το συγκεκριμένο περιεχόμενο με τις επαφές της επιλογής σας.

Κατεβάστε Flickr για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Google Photos για Android (Δωρεάν)

Βρίσκοντας το δρόμο σας

Από την έκρηξη του GPS και άλλες εφαρμογές επί του σκάφους πλοήγηση στην καθημερινή μας ζωή, είναι πλέον αδιανόητο να κάνει ένα ταξίδι σε μια άγνωστη τοποθεσία, χωρίς τη χρήση τους. αν Χάρτες Google είναι μια αναφορά σε συσκευές Android, υπάρχουν εξίσου αποτελεσματικές ταυτόχρονη εφαρμογές για να βρείτε το δρόμο σας.

Waze, η οποία αντλεί τη δύναμή της από τον πυρήνα της κοινότητας της, σας ενημερώνει τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο οφείλονται σε άλλους χρήστες που μπορεί να υποστηρίξει έως και περιστατικά. Δεδομένων των ευπρόσδεκτη, ειδικά αν χρησιμοποιείται για να αποφύγει αποτελεσματικά τα καπάκια από αυτόματα επανυπολογισμό μια εναλλακτική διαδρομή.

Μια άλλη δυνατότητα: εδώ WEGO. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση πλοήγησης λειτουργεί ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, στην εφαρμογή τη λήψη πραγματικά τοπικά τις κάρτες που χρειάζεστε.

Τέλος, αν προτιμάτε να κάνετε κάποια άσκηση και βόλτα με το ποδήλατο Géovélo προσφέρει μια υπηρεσία χαρτογράφησης και πλήρως σχεδιασμένο διαδρομές για τους ποδηλάτες. Διαθέσιμο για τις πόλεις του Παρισιού, της Λυών, Νάντη, Τουλούζη, Ρεν, Καέν, Ορλεάνη, Λα Ροσέλ και Touraine, η εφαρμογή ταιριάζει στις απαιτήσεις σας και αθλητικές δεξιότητες για να υποβάλει την πιο κατάλληλη διαδρομή για σας ταξίδια. Ακόμα πιο συγκεκριμένη, Géovélo Είναι επίσης υπεύθυνος να περιγράψει τα βήματα και την υψομετρική διαφορά που κάνουν τα πόδια σας, και να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το συνολικό μήκος του ταξιδιού σας.

Κατεβάστε το Google Maps για το Android (Δωρεάν)
Λήψη Waze για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε εδώ WEGO για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Géovélo Παρίσι, Λυών, Νάντη, Τουλούζη, Ρεν, Καέν, Ορλεάνη, Λα Ροσέλ, Touraine για το Android (Δωρεάν)

Διαχειριστείτε και να ανοίξετε αρχεία

Android περιλαμβάνει μια μητρική διαχειριστή αρχείων που αποδεικνύει συχνά περιορισμένη. Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, μπορείτε πάντα να επιλέξουν ES File Explorer για ή Astro, δύο πολύ καλές επιδόσεις διαχειριστές all-in-one μπορεί να ανοίξει διαφορετικές μορφές αρχείων, αλλά κυρίως για να συνδεθείτε στο online χώρο αποθήκευσης, όπως το Dropbox, το Google Drive ή onedrive.

Αν χρειαστεί να ανοίξετε τα αρχεία PDF, σχολιάσετε ή να επεξεργαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για το δημιουργό της, Adobe Reader.

Κατεβάστε ES File Explorer (apk) για το Android (Δωρεάν)
Λήψη Astro για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Adobe Reader για το Android (Δωρεάν)

εργασία

Με οθόνες όλο και πιο μεγάλη και αξιοσημείωτη ποιότητα απεικόνισης, smartphones εύκολα να αυτοσχεδιάζουν επιπλέον θέσεις εργασίας για να ολοκληρωθεί η σύνταξη μιας έκθεσης ή έκθεσης. Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία. Η Google προσφέρει λύση σπίτι του Έγγραφα Google Λειτουργεί χωρίς σύνδεση και επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστείτε αρχεία του Word.

Υπάρχουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις όπως Microsoft Office Mobile και Γραφείο WPS που ανοίγουν και να επεξεργαστείτε το Word, Excel ή PowerPoint πριν από την αποθήκευση τους σε online αποθηκευτικό χώρο. Η δημιουργία ενός λογαριασμού Microsoft είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν Microsoft Office Mobile.

Τέλος, αν έχετε ποτέ να ασχοληθεί με τα έγγραφα γραμμένα σε άλλες γλώσσες, αλλά δεν είναι τόσο πολύγλωσσα όσο θα θέλατε, Η Microsoft Μεταφραστής θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βγει. Η εφαρμογή είναι σε θέση, από μια απλή εικόνα, την ανίχνευση κειμένου σε οθόνη επάνω μετάφρασή του.

Η εφαρμογή, η οποία μπορεί επίσης να μεταφράσει αυτό που υπαγορεύει, είναι συμβατή με εξήντα γλώσσες και λειτουργεί ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.

Κατεβάστε το Google Docs για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Microsoft Office Mobile για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το WPS Office για Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Microsoft Μεταφραστής (apk) για Android (Δωρεάν)

Σάρωση εγγράφων

Μερικές φορές μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για τα οποία θα πρέπει να στείλετε έγγραφα σε κάθε διοίκηση. Δυστυχώς, δεν είστε ούτε στο σπίτι, ούτε είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή. πανάκεια: Δεν υπάρχουν σαρωτές χειρός με αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά για να σας επιτρέψει να σαρώσετε έγγραφα χρησιμοποιώντας την κάμερα στο smartphone σας, τότε το email τους για να επιλέξει παραλήπτη σας.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση Tiny Scanner, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ικανή να το ίσιωμα ένα λυγισμένο σαρωμένης εικόνας. Απλά περικοπή χειροκίνητα τη σάρωση αντικείμενο χρησιμοποιώντας έξυπνα στοιχεία ελέγχου αφής. Τα έγγραφα που στη συνέχεια αποθηκεύεται σε μορφή PDF και μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε συγκεκριμένους φακέλους για αρχειοθέτηση άψογη. Επιπλέον, η επιλογή κοινής χρήσης καθιστά την αποστολή αρχείων μέσω e-mail χωρίς να φύγετε από την εφαρμογή.

εξίσου πλήρη Γραφείο φακού χωρίς να χάνετε το εγχειρίδιο καλλιέργειες με αυτόματη ανίχνευση των ακμών του εγγράφου σας, είτε κατ 'αποκοπή ή λυγισμένα. Θα συνέχεια να τραβήξετε τη φωτογραφία και, στη συνέχεια, περιμένετε μερικά λεπτά για να αποκτήσετε πρόσβαση σαρωμένο αρχείο σας. Μερικές πρόσθετες επιλογές, όπως η ρύθμιση ανάλυσης ή διαφορετικές λειτουργίες καταγραφής σας βοηθήσει να ρυθμίσετε την ποιότητα των σαρώσεων σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Τέλος, είναι δυνατό να επεξεργαστείτε χειροκίνητα τα σαρωμένα έγγραφα πριν από την αποθήκευση τους σε τοπικό επίπεδο ή να τα εξάγουν σε Microsoft Word, PowerPoint, OneNote και onedrive.

Αν όλα πολλαπλές δυνατότητες Tiny Scanner και Γραφείο φακού σας εκφοβίσουν, να επιλέξουν για τη λύση PhotoScan. Αναπτύχθηκε από την Google, αυτή η εφαρμογή προσφέρει η απολύτως αναγκαία για τη σάρωση αρχείων μέσων, δηλαδή να συλλάβει και χειροκίνητη περικοπή. Το μεγάλο πλεονέκτημα της PhotoScan είναι η ικανότητά του να αφαιρέσει καθαρά έντονο φως. Ένα καλό μέρος για όσους επιθυμούν να σαρώσετε φωτογραφίες που αναπτύχθηκε διατηρώντας την οπτική ποιότητα του πρωτότυπου εγγράφου.

Λήψη Tiny σαρωτή για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Γραφείο φακού για το Android (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Android PhotoScan (Δωρεάν)

Συμβουλευτείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Ο χρόνος κατά τον οποίο θα έπρεπε να πάρουν μια πληρωμένη συνδρομή για να λάβετε μια περίληψη των τραπεζικών λογαριασμών σας μέσω SMS έχει τελειώσει. Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της όλα τα οικονομικά σας από ένα και μόνο app στο smartphone σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξάρτητα από τα ιδρύματα στα οποία ανήκετε.

αίτηση αναφορά για τη διαχείριση του προϋπολογισμού, Bankin μπορείτε να καταγράψετε όσους λογαριασμούς θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες ισορροπίες και τα στοιχεία σας σε συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Για λόγους εμπιστευτικότητας, η πρόσβαση στην σύνθεση σας είναι προστατευμένη με κωδικό πρόσβασης και τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα, και τα δύο βασικές προϋποθέσεις ασφαλείας από το Bankin υποστηρίζει μεταφορές. Για την καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων σας, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις όταν οι συναλλαγές καταγράφονται σημαντικό ποσό, ή όταν λογαριασμούς σας πάει κάτω από ένα ορισμένο όριο ισορροπίας.

υπηρεσία παρόμοια με Bankin, Linxo παρέχει ένα read-only interface για την ταυτόχρονη διαχείριση των διαφόρων τραπεζικών λογαριασμών σας. Σύντομη, ακριβές ετικέτες, ανακοινώσεις υπερανάληψης, εκτίμηση του προϋπολογισμού, η εφαρμογή είναι συμβατή με περισσότερα από 320 ιδρύματα και εγγυάται την ασφάλεια των τραπεζικών σας στοιχείων, την απαγόρευση των μεταβιβάσεων τη σειρά.

Bankin Λήψη για Android (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Android Linxo (Δωρεάν)

Αποθηκεύστε αρχεία στο σύννεφο

Εάν η μνήμη του Android smartphone σας είναι περιορισμένος και δεν παραταθεί, είναι καλύτερα να κρατήσει τα έγγραφά σας από online υπηρεσίες αποθήκευσης. Όχι μόνο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το smartphone σας, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη συσκευή που συνδέεται στο Internet με ένα πρόγραμμα περιήγησης. Google Drive, απόλυτα ενσωματωθεί με Android, διαθέτει 15 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν.

Άλλες υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση αποθήκευση του οποίου η φήμη έχει παγιωθεί είναι επίσης διαθέσιμο ως onedrive Η Microsoft και 5 GB του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, ή Dropbox, περιορίζεται μόνο 2 GB.

Λήψη Google Drive για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε onedrive (apk) για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Dropbox (apk) για το Android (Δωρεάν)

Διατήρηση και τη βελτιστοποίηση του Android

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το smartphone σας ήταν λίγο λιγότερο ταχεία μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης; Μπορεί να είναι χρόνος για να κάνει το νοικοκυριό. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CCleaner ή Καθαρίστε Μάστερ, δύο βοηθητικά προγράμματα για τη βελτιστοποίηση της συσκευής σας με την αφαίρεση του καλύμματος των εφαρμογών σας για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης, ή αναγκάζοντας από εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και κωπηλασία κινητό σας.

Greenify ανακουφίζει επεξεργαστή και μνήμη RAM της συσκευής σας, ROOTE ή όχι την επιβολή περιττών εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να μεταβείτε σε κατάσταση αδρανοποίησης. Για να μην εμποδίζουν την πλήρη χωρητικότητα του smartphone ή του tablet σας, η εφαρμογή επιτρέπει σε σας για να επιλέξετε τα στοιχεία για να παγώσει σύμφωνα με το βαθμό σπουδαιότητάς τους. Εκτός από βοήθεια για να ελευθερώσετε πόρους, Greenify παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεταξύ των φορτίσεων.

Η ποιότητα του δικτύου το οποίο είστε συνδεδεμένοι δεν εξαρτάται άμεσα από τη συσκευή σας Android, αλλά μπορεί να βελτιωθεί μέσα από το smartphone σας. Μεταξύ των αποτελεσματικών εφαρμογών ταχύτητα δοκιμής, 01net.com SpeedTest αναλύει το 3G / 4G / Wi-Fi και μετρά την ποιότητα του εύρους ζώνης σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα της αποστολής και τη λήψη δεδομένων, ο χρόνος απόκρισης (ping) και την ισχύ του σήματος. Αυτές οι δοκιμές στη συνέχεια αναφέρονται σε μια γαλλική απόδοση χάρτη του δικτύου για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το φορέα που προσφέρει την καλύτερη κάλυψη στην περιοχή σας.

Κατεβάστε το CCleaner (apk) για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε Clean Μάστερ για το Android (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Android Greenify (Δωρεάν)
Κατεβάστε 01net.com SpeedTest για το Android (Δωρεάν)

Έλεγχος του καιρού

Ο ουρανός ήταν τόσο μπλε σήμερα το πρωί, και εδώ πέφτει το πλημμύρα. Δυστυχώς για σας, τα ρούχα σας ακατάλληλες για να αφήσετε ντους ψιλής βροχής φίλτρο, και είστε μούσκεμα. Μια κατάσταση στην οποία θα μπορούσε να ξεφύγει από την εγκατάσταση μιας εφαρμογής καιρός στη συσκευή σας Android. Ανάμεσα στα πιο αποτελεσματικές λύσεις περιλαμβάνουν Météociel. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από περισσότερα από διακόσια σταθμούς Meteo-France βρίσκεται στη Γαλλία και στην Ευρώπη, εγγυάται ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες. Η πρόγνωση απαλλάσσονται ενημερώνονται τέσσερις φορές την ημέρα, αλλά μπορείτε να απολαύσετε μια επισκόπηση της κατάστασης του ουρανού ώρα τρίμηνο με διαδραστικούς χάρτες.

Πιο εκλεπτυσμένη, Yahoo! καιρός επικεντρώνεται περισσότερο στην προσαρμογή των μετεωρολογικών δεδομένων. Περιλαμβάνει προβλέψεις έως δέκα ημέρες για τις πόλεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Όταν geotagging είναι ενεργοποιημένη, μπορείτε να πάρετε την τοπική πρόβλεψη, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε χειροκίνητα. Όλες οι βασικές πληροφορίες είναι συγκεντρωμένες στην ίδια σελίδα και να κατατάσσονται κατά σειρά σπουδαιότητας για να αγκαλιάσει την ουσία του καιρού με μια ματιά.

Χρήσιμο αν έχετε μια συνήθεια να πηγαίνει στη θάλασσα ή να κάνετε το νερό και τον αέρα του αθλητισμού, θορυβώδης ειδικεύεται στους ανέμους. Η εφαρμογή παρέχει πρόβλεψη για την D + 10 στο φως του ήλιου και παρέχει πληροφορίες σχετικά με ειδικά τους ανέμους να Η + 3, καθιστώντας το ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό εργαλείο. Τα δεδομένα απαλλάσσονται από περίπου 8.000 μετεωρολογικούς σταθμούς και χαρακτηρίζουν περισσότερα από 30.000 σημεία ενημερώνεται τακτικά. Με τον τρόπο αυτό, θα γίνει επίγνωση της ενέργειας του ανέμου, των παλιρροιών, νεφοκάλυψη και τη δύναμη των κυμάτων σε πραγματικό χρόνο, οπουδήποτε στον κόσμο.

Κάντε λήψη για Android Météociel (Δωρεάν)
Κατεβάστε Yahoo! Καιρός για το Android (Δωρεάν)
Windy Λήψη για Android (Δωρεάν)

Μετακινήσεις στην Πόλη

Εναλλακτική επιλογή για το αυτοκίνητο, μέσα μαζικής μεταφοράς είναι τόσο δημοφιλής με τους κατοίκους της πόλης και τους τουρίστες. με CityMapper, συγκεντρώνει τις εταιρείες μεταφορών σχετικά με τις διαθέσιμες στην πόλη σας για να σχεδιάσετε εύκολα τα ταξίδια σας δεδομένα, να αναπτύξουν τις διαδρομές σας, χάρτες μετρό πρόσβασης, λεωφορεία, τραμ, εκτός RER βρείτε σταθμό ποδηλάτων στο πλησιέστερο self-service . Διατίθεται σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, η αίτηση καλύπτει επίσης τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν είστε αλλεργικοί στο πλήθος, προσανατολιστείτε και όχι σε ιδιωτικές υπηρεσίες σοφέρ, όπως Uber. Διαθέσιμο 24 ώρες / 24 και 7/7, η υπηρεσία αυτή ταιριάζει τις επιθυμίες σας (επιλογή του οχήματος, εκ των προτέρων κράτηση) και είναι ιδανικό μετά από μια μεθυσμένη νύχτα ή όταν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κυκλοφορούν πλέον.

Να πάρει ένα ταξί ανά πάσα στιγμή, να θυμάστε να Χτυπάμε, μια εφαρμογή για κινητά που λειτουργεί ως ένα παραδοσιακό ταξί και σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να σημαία κάτω από έναν οδηγό σχεδόν ανάλογα με το πού βρίσκεστε, τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό.

Κάντε λήψη για Android CityMapper (Δωρεάν)
Κατεβάστε Uber (apk) για Android (Δωρεάν)
Χτυπάμε Λήψη για Android (Δωρεάν)

Αλλάξτε τη διασύνδεση του smartphone σας

Η native interface του Android smartphone σας μπορεί, με την πάροδο του χρόνου, να γίνει κουραστικό. Το κινητό λειτουργικό σύστημα της Google προσφέρει την ελευθερία να προσαρμόσετε το περιβάλλον εργασίας στο smartphone σας κατεβάζοντας ένα εναλλακτικό πρόγραμμα εκκίνησης. Οι εκτοξευτές, ή εκτοξευτές εφαρμογή, βαθιά τροποποιήσει το περιβάλλον του τηλεφώνου σας, προσφέροντας νέες δυνατότητες, και μπορεί μερικές φορές ακόμη και να σας επιτρέψει να έχετε μια πιο ρευστή και ευαίσθητη smartphone. Πηγαίνετε Εκκίνηση είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα εκτοξευτές. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο (πάνω από 10.000 downloadable θέματα), περιλαμβάνει περισσότερα από μια ντουζίνα widgets και προσφέρει πρωτότυπα εφέ μετάβασης.

Aviate, ένα εκτοξευτή που προσφέρονται από το Yahoo, απλοποιεί επίσης τη διασύνδεση του smartphone σας. Προσαρμόζεται με τη χρήση σας, επιτρέποντάς σας να ορίσετε τη λειτουργία εκκίνησης, έτσι ώστε να εμφανίζει τις εφαρμογές που χρειάζεστε ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Για να επωφεληθούν από την ενημέρωση ρύθμιση για το Android O, παρά το ασυμβίβαστο του smartphone σας, σκεφτείτε lawnchair. Αυτό εκτοξευτή δίνει τη συσκευή σας μια ματιά στα pixels και σας κάνει να απολαύσετε κάποια χαρακτηριστικά που προορίζεται για το smartphone από την Google, καθώς και την ενημέρωση του Android 8.0. Σύρετε προς τα επάνω για να αποκαλύψει τον πίνακα εφαρμογών, κυκλική αρχεία, προσθέτοντας Pixel χάπι και ειδοποιήσεις Dots παράλληλα με άλλες επιλογές, όπως η αλλαγή μεγέθους εικόνων και μετονομασία εφαρμογές, καθιστώντας lawnchair ένα αποτελεσματικό εργαλείο.

Τέλος, arrow Launcher, ένα εκτοξευτή εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη Microsoft, προσφέρει μια λύση για την απλούστευση εμπειρία σας στο Android. Βελτιστοποιημένη για να περιορίσει την κατανάλωση της μπαταρίας και των πόρων, arrow Launcher είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας. Μελετώντας τη χρήση σας, το εργαλείο οργανώνει αυτόματα τις εφαρμογές σας. Τα πρόσφατα έγγραφα σας ομαδοποιούνται για εύκολη πρόσβαση, καθώς και επαφές με τους οποίους αλληλεπιδρούν πιο συχνά.

Κατεβάστε Go EX εκκίνησης για το Android (Δωρεάν)
Aviate Λήψη για Android (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Android Lawnchair (Δωρεάν)
Κατεβάστε Arrow Launcher (apk) για Android (Δωρεάν)

Η εύρεση δωρεάν Wi-Fi

Παρά το κινητό προσφέρει πιο γενναιόδωρη, πολλοί βρίσκουν οι ίδιοι εξαντληθούν τα δεδομένα πριν από το τέλος του μήνα. εφαρμογές όπως Instabridge επιτρέπουν να συνδεθείτε με ελεύθερη και ασφαλή σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Τα ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης που παρέχεται από τα μέλη της κοινότητας που επιθυμούν να μοιραστούν τη σχέση τους με τους άλλους. Τα διαθέσιμα δίκτυα βρίσκονται σε ένα χάρτη και να υποβληθεί σε χρωματικό κώδικα: πράσινο για να δείξει ένα λειτουργικό κόκκινο σήμα για να δείξει ένα ελαττωματικό σήμα.

WiFi Finder και Avast WiFi Finder λειτουργούν σε ένα παρόμοιο μοντέλο. Ο κατάλογος των δημοσίων δικτύων, παράλληλα με αυτά τα δίκτυα μοιράζονται με την κοινότητα. Και στις δύο περιπτώσεις, το σήμα ελέγχονται και πιστοποιούνται. Η ταχύτητα σύνδεσης του κάθε hotspot είναι το αντικείμενο διεξοδικής ανάλυσης, που σας επιτρέπει να επιλέξετε το δίκτυο ανάλογα με τις επιδόσεις σας και τις ανάγκες δεδομένων σας. μπόνους: WiFi Finder και Avast WiFi Finder Όλα διαθέτουν τοπική μονάδα χάρτες κατεβάσετε. Έτσι, ακόμη και ιδιωτική σύνδεση στο Internet, μπορείτε να συμβουλευτείτε τη θέση της γύρω από τα σημεία πρόσβασης και συνδεθείτε γρήγορα.

Κάντε λήψη για Android Instabridge (Δωρεάν)
Κατεβάστε WiFi Finder για το Android (Δωρεάν)
Κατεβάστε το Avast WiFi Finder για το Android (Δωρεάν)

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις ειδήσεις με εφαρμογές ομάδα NextRadioTV

Πάρτε τις πληροφορίες υψηλής τεχνολογίας μαζί σας οπουδήποτε με την εφαρμογή 01net. Βρείτε ειδήσεις στην πρώτη σελίδα, φιλτράρετε τις αναζητήσεις σας σε κατηγορίες, και να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο 01net συνεχώς, είστε ένα λογισμικό ερασιτέχνες, τηλεπικοινωνιών και μέσων μαζικής ενημέρωσης ανεμιστήρα εξαρτημένος. Μπορείτε να παίξετε βίντεο απευθείας από παρατηρείται από την εφαρμογή και την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του 01netTV.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις με τις γενικές BFMTV και RMC, και να βρείτε καθημερινά ραντεβού σας σε podcasts και τις αγαπημένες σας εκπομπές σε πραγματικό χρόνο ή επανάληψη. Εξοπλισμένο με διαισθητική διεπαφές, οι εφαρμογές αυτές σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τις τροφοδοσίες ειδήσεων σας και την πρόσβαση στις σχετικές πληροφορίες που σας ταιριάζει.

Οι λάτρεις της οικονομίας βρουν την ευτυχία τους με BFM Business, πρώτη οικονομική και χρηματοπιστωτική κανάλι μέσω του οποίου μπορείτε να ακολουθήσετε το ζωντανό οικονομικές ειδήσεις και εικόνες.

Οι φίλαθλοι δεν παραλείπουν να σας ενδιαφέρει RMC Sport, εφαρμογή που συλλέγει και παρέχει όλες τις αθλητικές ειδήσεις, σχόλια και αναλύονται σε πραγματικό χρόνο. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τις προβλέψεις της Dream Team RMC, και απολαύστε podcasts στο ρεύμα επανάληψη τις καλύτερες στιγμές του αθλήματος.

01net Λήψη για Android (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Android BFMTV (Δωρεάν)
BFM Business Κάντε λήψη για Android (Δωρεάν)
RMC Λήψη για Android (Δωρεάν)
RMC Sport Λήψη για Android (Δωρεάν)