Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό για να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας


Contents

Ανακαλύψτε την επιλογή μας για το ελεύθερο λογισμικό για να βάλει τάξη στον υπολογιστή σας.

Τα προγράμματά σας αγωνίζονται για να ξεκινήσει και ιστοσελίδες αργούν να εμφανιστούν; Νιώθεις ότι επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας; σκληρός δίσκος σας είναι πιθανόν υπερφορτωμένο λόγω της συσσώρευσης των χιλιάδων προσωρινή ή περισσότερες αρχεία που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων σας: Λήψεις, εγκατάσταση λογισμικού, web browsing, κ.λπ.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για την άνοιξη να ξεκινήσει μια μεγάλη καθαρή! Αυτή η επιλογή του ελεύθερου λογισμικού θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε παλιά αρχεία και περιττά προγράμματα, για να ταξινομήσετε μέσω των αρχείων σας, να καθαρίσετε το ληξιαρχείο, κ.λπ. Όπως πολλές βασικές λειτουργίες για την υγεία του σκληρού σας δίσκου και την άνεση του χρήστη του υπολογιστή.


CCleaner: καθαρά τα ίχνη της περιήγησης στο Internet και περιττά αρχεία του συστήματος

πολυλειτουργικό, CCleaner Ελβετικό μαχαίρι είναι απαραίτητη για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή. Ικανός να απαλλαγεί από τα περιττά αρχεία είναι προσωρινά αρχεία και τους καταλόγους των εγγράφων που άνοιξε πρόσφατα, το πρόγραμμα δεν ξεχνά να τονίσει την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του. Συμβατό με πολλά προγράμματα περιήγησης στο Web, να εξαλείφει όλα τα ίχνη της περιήγησης, εκφόρτωση του σκληρού δίσκου της ιστορίας, μπισκότα και μνήμη cache.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της CCleaner είναι η δυνατότητα να καθαρίσει το μητρώο χωρίς να διακινδυνεύσει μόνιμη ζημιά στο μηχάνημά σας. Οι λαβές εργαλείων αφαίρεση λείπουν DLL, παρωχημένα προγράμματα, άκυρο κλειδιά και ανύπαρκτη μονοπάτια. Όσο περιττά στοιχεία γεμίζετε το σύστημά σας και να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε το CCleaner για τα Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε το CCleaner Portable για τα Windows (Δωρεάν)

AdwCleaner: να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα προγράμματα λογισμικού και τη διαφήμιση

Παρά το γεγονός ότι CCleaner ειδικεύεται στην απομάκρυνση των προσωρινών και περιττά αρχεία, αυτό όμως δεν είναι σε θέση να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα προγράμματα. Αν μολυνθεί, θα πρέπει να εκτελέσετε μια σάρωση του υπολογιστή σας με τη βοήθεια τουAdwCleaner. Το πλεονέκτημα του προγράμματος έγκειται στη δυνατότητα μεταφοράς του. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα ακόμη λογισμικό στον υπολογιστή σας ήδη με κομμένη την ανάσα.

Η ανάλυση εκτελείται με AdwCleaner Είναι γρήγορο, πέφτοντας από στοχευμένες κατηγορίες adware, PUP / ΣΑΑ (πιθανώς ανεπιθύμητο λογισμικό), γραμμές εργαλείων και άλλα browser αεροπειρατές εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Αυτή είναι μια λύση προσαρμοσμένη για εκείνους των οποίων το πρόγραμμα περιήγησης αρχική σελίδα συνεχώς εκτρέπεται, ή που υφίστανται πολλαπλές εμφανίσεις και ενοχλητικά pop-up διαφημίσεις. AdwCleaner Έχει επίσης έναν τρόπο απεγκατάσταση για την εξάλειψη των προβλημάτων που εντοπίστηκαν. Όπως μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία για να αφαιρέσει πριν από την έναρξη σημαντικό καθαρισμού που θα ανακουφίσει τον υπολογιστή σας μετά την επανεκκίνηση του συστήματος.

Κάντε λήψη για Windows AdwCleaner (Δωρεάν)

Malwarebytes Anti-Malware: εξάλειψη κακόβουλο λογισμικό

Παρά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των AdwCleaner, δεν είστε ασφαλείς από ανεπιθύμητο λογισμικό απείθαρχα δίπλα στην οποία θα είχε συμβεί το εργαλείο. Ως εκ τούτου, συνιστάται θερμά να ξεκινήσει στη σάρωση μετά τη χρήση Malwarebytes Anti-Malware. Στην δωρεάν έκδοση του, το πρόγραμμα εκτελεί μια διεξοδική ανάλυση του σκληρού σας δίσκου, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά, ανάλογα με το ποσό των αρχείων στο δίσκο.

Malwarebytes Anti-Malware σημειώνει το κουτάβι και adware που έχουν ξεφύγει AdwCleaner, και οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας, όπως trojans, rootkits και άλλα spyware. Από προεπιλογή, οι εντοπιστεί κακόβουλο στοιχεία σε καραντίνα. Είστε ελεύθεροι να καθορίσουν την επικινδυνότητα τους και να τους διαγράψετε. Μέσα από αυστηρά φύση της Malwarebytes Anti-Malware είναι ένας καλός σύμμαχος για antivirus σας, τόσο ισχυρό όσο είναι.

Κατεβάστε Malwarebytes Anti-Malware για τα Windows (Δωρεάν)

PC Decrapifier: απεγκαταστήσετε μητρική προγράμματα και τα αρχεία

Η αγορά ενός νέου PC θα πρέπει να εξασφαλίζει ένα καθαρό σύστημα όλα τα προγράμματα. Τώρα δεν είναι ασυνήθιστο ότι οι κατασκευαστές ενσωματώνουν λογισμικό και ανεπιθύμητες εφαρμογές για τις μηχανές τους. Για να πάρετε την αποτελεσματική απαλλαγούμε από αυτά τα εγγενή στοιχεία, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά PC Decrapifier.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε, σαρώνει σκληρό δίσκο σας και τις λίστες προγραμμάτων για την αφαίρεση. Σημειώστε ότι το εργαλείο βασίζεται σε ένα έξυπνο αλγόριθμο και προτείνει τη διαγραφή των αρχείων που βασίζονται στην κοινότητα συμπεριφορά PC Decrapifier. Ως εκ τούτου, σας προειδοποιήσει ρητά από τα στοιχεία για να διαγράψετε με ασφάλεια, και εκείνοι να χειρίζονται με προσοχή. Αν παρ 'όλες αυτές τις προφυλάξεις κάνετε μια ψευδή χειραγώγηση, PC Decrapifier συστηματικά προτείνει να ρυθμίσετε σημεία επαναφοράς για να ανακτήσει τα δεδομένα σας διαγράφονται κατά λάθος.

Κατεβάστε το PC Decrapifier για τα Windows (Δωρεάν)

Unchecky: Αυτόματη καταργήστε τα ανεπιθύμητα προσφορές

Με την προσπάθεια να πάει πάρα πολύ γρήγορα, εξακολουθεί να συμβαίνει να ξεχνάμε να διαβάσετε και να καταργήσετε κάποια μικρά κουτιά κατά τη στιγμή της εγκατάστασης του λογισμικού. Αποτέλεσμα: βρισκόμαστε γρήγορα συγκλονισμένοι από λογισμικό τρίτων, γραμμές εργαλείων και adware καθώς θεωρήθηκε ότι ήταν συνετή. Lifeline του ζαλισμένος, Unchecky κάνει τη δουλειά για σας, αυτόματα, αποφεύγοντας όλα τα ανεπιθύμητα επιπλέον προσφορές άνετα έκανε το τους οδηγούς εγκατάστασης.

ενδιαφερόμενο Επίσης είναι παραπλανητικές προσφορές που απλά κάντε κλικ στο κουμπί Αποδοχή. Στη βιασύνη, νομίζετε ότι τηρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις. Απλά πραγματικά να δώσουν τη συγκατάθεσή σας για την εγκατάσταση ενός τέτοιου ενοχλητικό γραμμή εργαλείων δύσκολο να αφαιρεθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις, Unchecky άμεσα να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη φύση της διαφήμισης, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ανακαλέσει πριν να είναι πολύ αργά.

Κάντε λήψη για Windows Unchecky (Δωρεάν)

Autoruns: τη διαχείριση των προγραμμάτων που ξεκινούν την ίδια στιγμή που τα Windows

Έχετε εξαλειφθεί κάθε ίχνος της ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα από το δίσκο σας. Ωστόσο, ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να αγωνίζεται για να ξεκινήσετε, ορισμένες φορές καιρό λεπτά πριν προσφέροντας ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον επιφάνειας εργασίας. Αυτό είναι ίσως ένα υπερχείλιση υπηρεσίες που ξεκινούν την ίδια στιγμή που το σύστημα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να επιβραδύνουν σημαντικά τον υπολογιστή σας.

Πολλά προγράμματα όπως το Autoruns προτείνει να διαχειρίζεται όλες τις διαδικασίες που ξεκινούν από την ίδια στιγμή που τα Windows. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις παραβατική εφαρμογές σε κατηγορίες, κρύβουν μητρική εγγραφές στα Windows, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη εκτέλεση του λογισμικού ορίζεται, και να ελέγξει τη διαδικασία επεξεργασίας των παραγγελιών. Autoruns προφανώς γίνεται με προσοχή. Εάν απενεργοποιήσετε ένα απαραίτητο στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία των Windows, ο υπολογιστής σας μπορεί να μην εκκινήσει σωστά.

Κατεβάστε Autoruns για τα Windows (Δωρεάν)

CleanMem: ελεύθερη μνήμη RAM

Ένας υπολογιστής που εκπαιδεύουν είναι συχνά το θύμα της υπερφόρτωσης της μνήμης RAM. Διακριτική αλλά αποτελεσματικό CleanMem βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, απελευθερώνοντας πόρους χωρίς λόγο μονοπωλείται με ένα κλικ. Το λογισμικό αποτελείται από ένα εργαλείο καθαρισμού, ένα μίνι-οθόνη και ένα κουτί παράμετρο για όσους επιθυμούν να προσαρμόσετε τον τρόπο η μνήμη RAM απελευθερώνεται.

Απλά ξεκινήσει το αρχείο αίτησης CleanMem καθαρίζει τους πόρους σας σύμφωνα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του προγράμματος. Μια λεπτομερής διαμόρφωση του λογισμικού σας δίνει τα χέρια για εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης σας και να σταματήσει τις διεργασίες που εκτελούνται. Όσο για το μίνι-οθόνη, είναι ένα είδος πάντα widget εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας και εκμετάλλευσης θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο της μνήμης που χρησιμοποιείται. Ένα απλό διπλό κλικ στο bubble, και οι πόροι που διατίθενται χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του συστήματος.

CleanMem λήψη για Windows (Δωρεάν)

Όλα Engine Optimization: ανακτήσει αμέσως ένα αρχείο από το όνομά του

Βρείτε το περιεχόμενο στον υπολογιστή τους μπορούν να αποθαρρύνουν γρήγορα το πιο τολμηροί, ειδικά όταν οι σκληροί δίσκοι ξεχειλίζει. Ο χρόνος αναζήτησης συχνά βόσκουν δύο αιωνιότητες, και τελικά προτίμησε να διατηρήσει τα έγγραφα της στα χέρια σας στην επιφάνεια εργασίας, ακόμη και παράγουν περισσότερο διαταραχή. Σε αντίθεση με το ενσωματωμένο εργαλείο αναζήτησης των Windows, Τα πάντα μηχανή αναζήτησης υπόσχεται να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας για να εντοπίσει το αρχείο ή τον κατάλογο πολυπόθητο. Οι δείκτες εργαλείο τα ονόματα του περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο τοπικά ή online σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντάς σας να βρείτε ένα έγγραφο αμέσως.

Όταν ανοίγετε το πρόγραμμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ευρετήριο περιεχομένου, ή εκατοντάδες χιλιάδες αρχεία. Με την είσοδο το σύνολο ή μέρος του ονόματος του επιθυμητού εγγράφου Τα πάντα μηχανή αναζήτησης αμέσως περιορίσετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με την καθορισμένη ονομαστική φίλτρο. Επίσης ανέφερε μονοπάτια, το μέγεθος και την ημερομηνία της τελευταίας τροποποίησης.

Κατεβάστε τα πάντα μηχανή αναζήτησης για 32bit των Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε τα πάντα μηχανή αναζήτησης για 64bit των Windows (Δωρεάν)

Γρήγορη πρόσβαση Popup: κατάλογοι ομάδα και χρησιμοποιούνται συχνά έγγραφα σε ένα αναδυόμενο μενού

Αντί να γεμίζετε το γραφείο σας με δεκάδες συντομεύσεις για το αγαπημένο σας περιεχόμενο, γιατί να μην τα συνδυάσετε σε ένα ειδικό μενού; Αυτό είναι ό, τι προσφορές Γρήγορη πρόσβαση Popup, ελαφριά εφαρμογή προσβάσιμο από το πάτημα του τροχού του ποντικιού.

Από προεπιλογή, Γρήγορη πρόσβαση Popup εύκολη πρόσβαση στο C: \ drive στον κατάλογο Αρχεία Προγράμματος, το προφίλ του χρήστη και ορισμένες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών με το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να αλλάξετε αυτό το SEO για να προσθέσετε νέες εγγραφές και να διαγράψετε αυτά που κρίνουν αναγκαία. Προηγμένες ρυθμίσεις της εφαρμογής επιτρέπει επίσης τη δημιουργία συντομεύσεων πληκτρολογίου για πιο γρήγορα να ανοίξετε φακέλους και αρχεία που ισχύουν κανονικά.

Λήψη γρήγορης πρόσβασης Popup των Windows (Δωρεάν)
Λήψη γρήγορης πρόσβασης Popup Windows Mobile (Δωρεάν)

Διπλότυπο Cleaner: τον εντοπισμό και την αφαίρεση των διπλών αρχείων

διπλούν Cleaner πραγματοποίησε ενδελεχή επανεξέταση των σκληρών δίσκων σας εις διπλούν αναζήτηση απαριθμεί σε μια οργανωμένη λίστα. Η αναζήτηση πολλαπλών κριτηρίων μπορεί να δείξει ίδια στοιχεία με βάση το όνομα, το μέγεθος, την ημερομηνία δημιουργίας και τροποποίησης, είτε μόνο αρχεία ή ολόκληρους καταλόγους.

Ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες σας, μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε ένα δίσκο ή σε ένα συγκεκριμένο κατάλογο. διπλούν Cleaner προσφέρει επίσης την ευκαιρία να εστιάσει τις έρευνες γύρω από μια μορφή ή την επέκταση, την ίδια στιγμή που περιορίζουν τον αριθμό των αρχείων για να καταλάβω. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση, απλά πρέπει να επιλέξετε τις ενέργειες που πρέπει να εφαρμόζονται σε αντίγραφα, συμπεριλαμβανομένων διαγράψετε, να μετακινήσετε, να αντιγράψετε ή να αλλάξετε το όνομα του διπλές έγγραφα.

Κατεβάστε Διπλότυπο Cleaner for Windows (Δωρεάν)

Μαζική Μετονομασία Utility: μετονομάσετε πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα εύκολη

Καθαρίστε τον υπολογιστή σας, δεν σημαίνει αφαίρεση μόνο στοιχεία, αλλά και να αποκαταστήσει κάποια τάξη στις μεγάλες παραμεληθεί αρχεία. Ιδανικό για να μετονομάσετε γρήγορα πολλά στοιχεία ταυτόχρονα, χωρίς καμία προσπάθεια, Μαζική Μετονομασία Utility προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων σε θέση να χειριστεί δίσκους και τους καταλόγους που περιέχουν περισσότερο από 100 000 συμμετοχές σε ποσοστό χιλιάδες αρχεία ανά δευτερόλεπτο. ολοκληρωμένη διεπαφή της επιτρέπει σε σας για να εκτελέσουν όσες στοχεύουν κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα EXIF ​​των εικόνων σας και ID3 μεταδεδομένων των αρχείων ήχου σας.

Στο συγκρότημα εμφάνιση, Μαζική Μετονομασία Utility τελικά αποδεικνύεται πιο εύκολο στη χρήση από ό, τι ακούγεται, αν και έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Για εκείνους που φοβίζει περιβάλλον και να αναζητήσουν μια γαλλική λύση, LeRenommeur πραγματοποιεί παρόμοιες εργασίες αρκετά ικανοποιητική.

Κατεβάστε Μαζική Μετονομασία Utility έκδοση 32-bit για Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Μαζική Μετονομασία Utility έκδοση 64-bit για Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε Μαζική Μετονομασία Utility για Windows Mobile (Δωρεάν)
Κάντε λήψη για Windows LeRenommeur (Δωρεάν)

Cortex Razer Game Booster: βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή για gaming

Με την ανάπτυξη παιχνίδι πιο πολλούς πόρους, δεν είναι ασυνήθιστο να υποφέρουν εξουθενωτική λανθάνουσες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Cortex Razer Game Booster προσφέρει αυτοματοποίηση εφεδρική λύση διακοπή των περιττών υπηρεσιών και εφαρμογών που τρέχουν παράλληλα του παιχνιδιού και την ίδια στιγμή που εμποδίζουν την καλή απόδοση του επεξεργαστή και μνήμη RAM. Εξοικονομώντας τις οδηγίες ρυθμίσεις βελτιστοποίησης, το λογισμικό σας αποτρέπει από το να απενεργοποιήσετε ακούσια την απαραίτητη διαδικασία για την σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Πρότυπο συστάσεις Cortex Razer Game Booster μπορούν να αναδιαταχθούν με ευκολία για όσους θέλουν να προσαρμόσετε τα μέγιστα οφέλη του προγράμματος. Σημειώνει, επίσης, μια ανασυγκρότηση παιχνίδι μονάδα εγγυητή αρχείο Shorter φόρτωσης. Άλλα οφέλη αυτού του εργαλείου βελτιστοποίησης: ξεκινά αυτόματα κατά την έναρξη λειτουργίας και επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις του υπολογιστή στο τέλος των συνεδριών βίντεο το παιχνίδι σας.

Κατεβάστε Cortex Razer Game Booster για τα Windows (Δωρεάν)

Cobian αντιγράφων ασφαλείας: αυτοματοποίηση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας

Διπλασιασμός λειτουργικά αντίγραφα ασφαλείας εγγυώνται την ασφάλεια του σημαντικού περιεχομένου, ενώ ελευθερώνοντας χώρο στο σκληρό δίσκο. Για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία, με τη σειρά Cobian αντιγράφων ασφαλείας, ένα εργαλείο και όχι εύκολο στη χρήση.

Προσφέροντας διάφορα είδη των αντιγράφων ασφαλείας (πλήρη, σταδιακή, διαφορικό ή εικονική) Cobian αντιγράφων ασφαλείας κάνει ένα αντίγραφο των αρχείων και των καταλόγων σας στο σκληρό δίσκο της επιλογής σας, μια εξωτερική συσκευή, έναν άλλο υπολογιστή που συνδέεται με δίκτυο ή διακομιστή FTP. Αν είναι δυνατόν να προχωρήσει με το χέρι, προσφέρει μια επιλογή προγραμματισμού για τον προγραμματισμό κάθε εργασία σύμφωνα με την επιθυμητή συχνότητα (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία, κατά την εκκίνηση του συστήματος), την επιθυμητή ημέρα της εβδομάδας και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κατεβάστε Cobian αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows (Δωρεάν)

UltraDefrag: ελέγχουν την ανασυγκρότηση των δίσκων από το Α έως το Ω

Για εκείνους που θέλουν να ελέγχουν την ανασυγκρότηση μέχρι το τέλος, UltraDefrag είναι ως ένα διάλυμα ποιότητας. Γρήγορη και αξιόπιστη, open source πρόγραμμα έχει τρεις διεπαφές: γραφικό, για να δείτε κονσόλα κάρτα ανασυγκρότηση για τον προγραμματισμό εργασιών, και η μητρική, για να εκτελούν περίπλοκες εργασίες στις γραμμές εντολών.

Μετά την έναρξη του προγράμματος, επιλέξτε τις ενέργειες που πρέπει να ληφθούν μέσω της καρτέλας ειδικό (αναλύσουμε, defrag, βελτιστοποίηση). UltraDefrag προτείνει να ρυθμίσετε πολλές διαμορφώσεις, όπως ενέργειες που θα ληφθούν μετά τη διαδικασία ανασυγκρότησης, και την έναρξη της ανάλυσης του δίσκου κατά την εκκίνηση. Σημειώστε ότι οι χρήστες των Windows 7 και στη συνέχεια να έχουν ένα ισχυρό μητρική εργαλείο για την εξοικονόμηση των Windows ότι η χρήση εφαρμογή τρίτου μέρους.

Κατεβάστε UltraDefrag έκδοση 32-bit για Windows (Δωρεάν)
Κατεβάστε UltraDefrag έκδοση 64-bit για Windows (Δωρεάν)