Πώς να είναι σίγουρος για να ανακτήσει τα δεδομένα του μετά χάνονται ή να αλλάξει το κινητό


Κλοπή, απώλεια, ιούς ή αποτυχία ... η υιοθέτηση ενός νέου smartphone απαιτεί την εκ νέου εγκατάσταση και διαμόρφωση εφαρμογών και την εκ νέου εισαγωγή ορισμένων προσωπικών δεδομένων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να τεθεί σε λειτουργία το συντομότερο δυνατόν!

Αν διαβάζετε αυτό, αφού έχει χάσει το κινητό σας, αυτό μπορεί να είναι λίγο αργά για να ελπίζουν να βρουν όλα τα δεδομένα σας. Αλλά με λίγη προνοητικότητα, θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά. Συγχρονισμός με το λογαριασμό σας Google και τις υπηρεσίες cloud, το smartphone αντίγραφο ασφαλείας του περιεχομένου χρησιμοποιώντας μια ειδική εφαρμογή, όπως MyBackup Pro, εδώ είναι πώς να βάλει τα δεδομένα σας ασφαλή και να επαναφέρετε τις επαφές, τα μηνύματα, ιστορικό κλήσεων και SMS ώρα έρχεται.

Εμπιστευθείτε τα email σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ιστού

Αυτό είναι σίγουρα το στοιχείο πιο εύκολο να αποκατασταθεί, δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι η πιο διαδεδομένη ηλεκτρονική υπηρεσία. Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή Android και στο εξής, θα σας ζητηθεί να το συνδέσει με έναν Λογαριασμό Google. Συνδέοντας το νέο σας τηλέφωνο με το Λογαριασμό Google που χρησιμοποιείται για την κλαπεί ή σπάσει τη συσκευή, μπορείτε αμέσως να βρείτε τα περιεχόμενα του Gmail κουτί σας, τουλάχιστον τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές της Google. Φυσικά, αν χρησιμοποιείτε μια άλλη webmail όπως το Hotmail, το Yahoo ή το διαχειριστή σας, απλά ρυθμίστε ξανά την εφαρμογή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Gmail από προεπιλογή στο Android) για να βρείτε το κουτί σας στο κράτος εκεί που σταματήσατε.

Συγχρονισμός φωτογραφίες, επαφές και εφαρμογές

Στην πραγματικότητα, η Google λογαριασμό για το συγχρονισμό και την πλάτη σχεδόν όλα τα smartphone δεδομένων. Γι 'αυτό, μεταβείτε στην ρυθμίσεις, ανοίξτε την ενότητα Χρήστες και λογαριασμούς και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος. Στη συνέχεια, επιλέξτε το λογαριασμό σας στο Google, αγγίξτε το λογαριασμό τίτλο Sync και να καθορίσετε το περιεχόμενο που θέλετε να βρείτε σε αυτή τη μονάδα: ημερολόγιο, επαφές, Drive, Play Music, Κρατήστε, ίχνη μου, κ.λπ.

Όσο για τις φωτογραφίες που λαμβάνονται με το τηλέφωνο, η εφεδρική ρύθμιση από την εφαρμογή Φωτογραφίες του Android. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Google, ανοίξτε το μενού, πατήστε την εντολή Αποθήκευση και συγχρονισμού και σύρετε το δρομέα στην ενεργή θέση.

Χρησιμοποιήστε το σύννεφο

Υπηρεσίες όπως το Dropbox, το Google Drive, ή onedrive Hubic κρατήσει τα έγγραφά σας σε απομακρυσμένους διακομιστές ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή. Για τα δεδομένα σας δεν εξαφανίζεται μαζί με το τηλέφωνό σας, απλά εγγραφείτε με ένα δωρεάν λογαριασμό με μια υπηρεσία cloud, εγκαταστήστε την εφαρμογή για κινητά στο τηλέφωνο και να δημιουργήσετε ένα φάκελο στον οποίο θα τοποθετήσετε τα έγγραφά σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο σε ένα νέο κινητό, τίποτα πιο απλό: απλά εγκαταστήστε ξανά το αγαπημένο σας cloud app.

Εκτελέστε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας

Επιλογές Google Sync έχει κάποιους περιορισμούς, η οποία απαιτεί τη χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων, όπως SMS, να καλέσετε τα δεδομένα του ιστορικού ή διαμόρφωσης εφαρμογές. Εγκαταστήστε π.χ. MyBackup Pro και στη συνέχεια επιλέξτε τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την τοποθεσία όπου θα αποθηκεύονται τα αρχεία (σε μια κάρτα μνήμης, υπολογιστή ή στο σύννεφο). Εάν είναι απαραίτητο, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή για τη νέα συσκευή και να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας.