Το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τα Windows δωρεάν


Telecharger.com έχει επιλέξει το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο δωρεάν για τα Windows.

Το όνομά του ακούγεται στα χείλη. επεξεργασία βίντεο Adobe Premiere κυριαρχεί στην αγορά, αναγκάζοντας ερασιτέχνες και επαγγελματίες να δεσμευτούν οικονομικά κάθε μήνα. Η δωρεάν προσφορά δεν είναι ακόμη απουσιάζει από την επεξεργασία βίντεο περίμετρο, συνήθως προσφέρουν λειτουργικότητα παρόμοια με εκείνη του καταβεβλημένου λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο του καθενός. Telecharger.com έχει επιλέξει για σας το καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο των Windows δωρεάν για τις ανάγκες των αρχαρίων και πιο έμπειροι.

OpenShot

Αρχικά αναπτύχθηκε για το Linux OpenShot γνώριζε τη φήμη του στο τοπίο του λογισμικού επεξεργασίας βίντεο. Αντλώντας από τις βιβλιοθήκες FFmpeg, το εργαλείο μπορεί να θέσει ένα αξιοσημείωτο αριθμό των πολυμέσων μορφές, κωδικοποιητές, ψηφίσματα, φίλτρα, πολυπλέκτες και αποπολυπλεκτών.

Εκτιμά στο OpenShot σαφής διασύνδεση της. Μια γρήγορη σεμινάριο σας βοηθά να γνωρίσουν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του. Η δομή του κύριου παραθύρου είναι παρόμοιο με αυτό που ήδη γνωρίζουμε: τα αρχεία πολυμέσων διευθυντής, χρονοδιάγραμμα και το παράθυρο προεπισκόπησης. Η άπειρη πολυκάναλη φροντίδα απλοποιείται στο μέγιστο για να μην πνιγεί αρχάριους συναρμολογητές σε μια πλημμύρα επιλογές αξεσουάρ για να τους επίπεδο. είτε υπάρχει εισάγεται βίντεο ή ήχου πηγές πουOpenShot ανιχνεύεται ως τέτοια και σύμφωνα με οργανώσει τη σειρά της επαλληλίας ορίζεται. Οι μεταβάσεις, τίτλους και άλλα εφέ απαντώντας στην κλήση που βασίζεται στον κινητήρα μπλέντερ, ποιότητα τελειώνει εγγυητή.

Κλίνει περισσότερα σχετικά με τις προηγμένες λειτουργίες τουOpenShot, ανακαλύπτουμε τις παραμέτρους που καθιστούν το λογισμικό κάθε άλλο παρά επιφανειακή λύση. Επιλέγοντας τις αλλαγές του προφίλ των ιδιοτήτων του δείγματος, εκδότης κινητών αξιών, υποστήριξη για 3D animations, το λογισμικό πληροί τις απαιτήσεις των έντιμα πολύ έμπειρους ερασιτέχνες συντάκτες πρέπει να θεωρείται αρχάριους, αλλά εξακολουθεί να λείπει πρακτική για να διεκδικήσει την κατάσταση των χρηστών ημι-επαγγελματίες.

OpenShot Κάντε λήψη για Windows (Δωρεάν)

shotcut

shotcut προσφέρει ένα συναρπαστικό λύση τοποθέτησης απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους. Spartan εμφάνιση, το εργαλείο αντλεί πραγματικά τη δύναμή της από την αρθρωτή δομή του. Μόνο διαθέτει πάνελ που σας ενδιαφέρουν μπορούν να ενσωματωθούν στο κύριο παράθυρο που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ενδιαφέρουσα πρωτοτυπία: shotcut προσφέρει δύο τρόπους για να κάνετε μια εγκατάσταση βίντεο. Χάρη στη λίστα αναπαραγωγής, οι χρήστες δεν ενοχλεί λεπτές αποχρώσεις του χρονοδιαγράμματος. Τα μεταφορά και απόθεση αλληλουχίες στο μπλοκ που προβλέπεται για το σκοπό αυτό συνδέεται, με την επιλογή να αλλάξετε τη σειρά ή να τροποποιήσουν τους ανεξάρτητα μεταξύ τους. Οι πιο έμπειροι συναρμολογητές επωφεληθούν των παραδοσιακών πολυκάναλη χρονοδιάγραμμα τους. Αν και πιο τεχνική για να κυριαρχήσει, προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης ηχητικά εφέ, μεταβάσεις ή τίτλους, φέρνοντας μια συγκεκριμένη προστιθέμενη αξία στο τελικό βίντεο.

Οι συνθήκες κωδικοποίηση των έργων και των εξαγωγών εξαρτώνται από τις βιβλιοθήκες FFmpeg στις οποίες shotcut βασίζεται. Έτσι, υπάρχει ανησυχία μικρή codecs συμβατότητας που, με σπάνιες εξαιρέσεις, όλα υποστηρίζονται από το λογισμικό.

Κάντε λήψη για Windows shotcut 32-bit (Δωρεάν)
Λήψη shotcut 64-bit των Windows (Δωρεάν)
Λήψη 32-bit για Windows Mobile shotcut (Δωρεάν)
Κατεβάστε shotcut κινητά των Windows 64-bit (Δωρεάν)

VSDC Video Editor

VSDC Video Editor αμέσως θέτει τους χρήστες άνετα. αρχική σελίδα του μπορεί να καθοδηγήσει τον λιγότερο έμπειρο ο οποίος, με μια ματιά, να αγκαλιάσει όλες τις επιλογές επεξεργασίας στη διάθεσή τους. Επίσης, παρατίθενται τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος που αφορούν σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση κατανοητή.

Κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου, VSDC Video Editor σας προσκαλεί να μάθετε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μελλοντικής εγκατάστασης σας: όνομα, τα πνευματικά δικαιώματα, την ανάλυση, καρέ ανά δευτερόλεπτο, η συχνότητα, το χρώμα του φόντου. Εισαγωγή και εξαγωγή μορφές είναι αρκετά για να μπορείτε να βρείτε την ευτυχία σας.

Όσον αφορά την εργονομία, VSDC Video Editor έχει μια αυστηρή modular interface, αλλά πρακτικό. Η Εξερεύνηση έργου τοποθετήστε το λεπτομερές περιεχόμενο της επεξεργασίας σας σε εξέλιξη, όταν τα αντικείμενα Explorer παρέχει τα χέρια για την οργάνωση των σκηνών, μεταβάσεις, εφέ και τους τίτλους που απαρτίζουν ένα συγκεκριμένο έργο. Το κύριο συγκρότημα είναι δομημένο κατά παράδοση γύρω από το χρονοδιάγραμμα και το παράθυρο προεπισκόπησης. Η συνολική δούμε λίγο κόσμο που απορρέουν από την υπερεκπροσώπηση των γραμμών εργαλείων διαλύει επίσης γρήγορα ότι μαθαίνει κανείς να πείσει κάθε χαρακτηριστικό.

Για τη συνολική εμφάνιση του θυμίζει την οικογένεια προγραμμάτων του Office, VSDC Video Editor καθησυχάζει πιο αρχάριοι μπορούν να πλέουν ήρεμα ανάμεσα στις καρτέλες. Επιπλέον, είναι από αυτή που έχει πρόσβαση κάποια βίντεο και ηχητικά εφέ που επαινούν τις πιο δημιουργικές μοντάζ.

Κατεβάστε VSDC Video Editor για τα Windows (Δωρεάν)

Lightworks

Προηγημένος από τη φήμη του, Lightworks έχει από καιρό χοροστάτησε μεταξύ των επαγγελματιών του κινηματογράφου. Μεταξύ cult ταινίες του όπως φωτιστικά Φαντασίας Pulp ή το Departed. Ανοιχτό για το κοινό σε μια απλοποιημένη έκδοση το 2012, το λογισμικό είναι, ωστόσο, ένα σύνθετο εργαλείο για τους έμπειρους χρήστες.

Lightworks εμφανίζει μια πλήρως προσαρμόσιμη αρθρωτή δομή. Αυτό συνθέτει το χώρο εργασίας του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις συνήθειές τους με την ικανότητα να κινείται, κλείδωμα, απόκρυψη, επεκτείνει τη λειτουργικότητα των Windows. Ακόμα σε μια αυστηρά επαγγελματική άποψη, το λογισμικό που ξεχωρίζει με «δωμάτια» του. Αυτές οι απομονωμένες περιοχές μπορεί να θεραπεύσει τα στοιχεία ενός έργου με πλήρη ανεξαρτησία. έτσι μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα χώρο για τις ρυθμίσεις ήχου, μία για τη βαθμονόμηση, ή ένα ακόμη για τη διαχείριση των δεδομένων. Όλες οι αλλαγές σε ένα δωμάτιο δεν έχουν καμία επίδραση σε ολόκληρο το συγκρότημα, που σας επιτρέπει να διαγράψετε και να δημιουργήσετε ξανά τους κατά βούληση, χωρίς το φόβο του να καταστραφεί το σύνολο του έργου.

μορφές που υποστηρίζονται Lightworks καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εισαγωγή και ProRes για Avid DNxHD χωρίς transcoding. Κατά την εξαγωγή, υπολογίζει στην 720p MPEG4 / H.264 για την δωρεάν έκδοση με δυνατότητα να ανεβάσετε την εργασία σας απευθείας στο YouTube.

Κάντε λήψη για Windows 32-bit Lightworks (Δωρεάν)
Lightworks κατεβάσετε τα Windows 64-bit (Δωρεάν)

HitFilm Express

HitFilm Express φέρει το διπλό καπάκι. Εκτός από ένα ολοκληρωμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, έχει πολλά εργαλεία compositing που σας εμποδίζουν από το να περάσει ένα τρίτο πρόγραμμα του κόμματος για ειδικά εφέ.

η διεπαφήHitFilm Express είναι άνετο αν και μινιμαλιστική. Το παράθυρο προεπισκόπησης αντιπαρατίθεται με εκείνη της εκδόσεως σχέδια και ξεπερνά το περίφημο χρονοδιάγραμμα. διαχείρισης πολυκάναλη διευκολύνει την ενσωμάτωση των ήχων, μεταβάσεις και άλλες αξίες που έχουν τροποποιηθεί από το παράθυρο διαλόγου που προβλέπεται για την περίσταση. Η ενσωμάτωση των ειδικών εφέ γίνεται απευθείας μέσω του λογισμικού που υποστηρίζει 3D καθιστά ακόμα πιο τακτοποιημένο. HitFilm Express έχει μόλις πάνω από 350 presets και δωρεάν ειδικά εφέ όπως η πράσινη οθόνη για την, μεταξύ άλλων, youtubeurs.

Οι youtubeurs όφελος επίσης πλήρως συμβατό μεHitFilm Express με τα κοινωνικά δίκτυα, δεδομένου ότι είναι δυνατόν να συνδέσει το λογαριασμό του στο YouTube για να ανεβάσετε απευθείας μοντάζ. Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες του λογισμικού μπορούν να εξάγουν τα έργα τους σε τοπικό επίπεδο Ultra HD 4K σε βάθος ένα χρώμα περιορίζεται σε 8 bits.

HitFilm Express αποδεικνύεται πολύ πόρος πεινασμένος. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να έχουμε ένα αρκετά ισχυρό υπολογιστή για να τρέξει και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

Κατεβάστε HitFilm Express για Windows (Δωρεάν)

DaVinci Resolve

DaVinci Resolve προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που επιτρέπει τόσο στην εγκατάσταση, βαθμονόμηση και compositing. Η ποικιλομορφία των χαρακτηριστικών της, σημαίνει ότι το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι εξαιρετικά καταλαβαίνω τους λάτρεις μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χειρισμό του λογισμικού.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, DaVinci Resolve Προσφέρει γεμάτη επιλογές διασύνδεσης θα πρέπει να έχει τον έλεγχο, επειδή δεν επεκτάσιμη. Η πολυ-διαχείριση είναι προφανώς περιλαμβάνεται και εκμεταλλεύεται εξαιρετικά αποτελεσματική υποστήριξη πολλαπλών καμερών που προωθεί την υλοποίηση σύνθετων έργων. Συγχρονισμός των βίντεο και μουσικά κομμάτια απολαμβάνει την αυτόματη ανάλυση των ηχητικών κυμάτων, εγγυώνται ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Η συμβατότητα του λογισμικού με OpenFX plugins επιτρέπει να ασκούν τα καθήκοντα compositing χωρίς να περάσει μια λύση από τρίτους, συμβολική γρήγορα και να διατηρηθεί η ποιότητα της εικόνας.

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι DaVinci Resolve είναι κατά κύριο λόγο ένα λογισμικό βαθμονόμησης, μια περιοχή όπου υπερέχει. Χρώματα και τη φωτεινότητα ρυθμίζονται εύκολα με ισχυρά εργαλεία που ενσωματώνει. Οι τροχοί χρώμα - ανελκυστήρας, γάμμα, το κέρδος, offset - λειτουργούν πρωτοβάθμια ρυθμίσεις, ενώ μια πρόσθετη μονάδα χειρίζεται διορθώσεις χρεώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές της εικόνας.

Στην δωρεάν έκδοση της, DaVinci Resolve να περιορίσει τα σχέδια των εξαγωγών στην Ultra HD format και δεν υποστηρίζει HDR βαθμονόμηση ή 3D.

Κατεβάστε το DaVinci Επίλυση για τα Windows (Δωρεάν)