Slik skanner gamle bilder papir?

Gi nytt liv til bildene sølv før de begynner å gul og forringes uopprettelig. Her er løsningene for å oppnå det.

fotoskanning

Ikke vent for papir bilder er skadet. Med digital skanning, kan du holde bildene dine på datamaskinen din, kopiere, vise dem på en tavle eller smarttelefon, gjengitt på papir, lage en online fotoalbum, brenne til DVD, for å dele en fellesskap nettsted, etc. Tre alternativer er tilgjengelige: skanne bildene dine en etter en ved hjelp av en skanner eller multifunksjonsskriver, send dem til et eget nettsted, eller overlate dem til en profesjonell fotograf.

Skann fotografier sølv

Den mest økonomiske måten å skanne bildene hans er å bruke en skanner. Det er mange modeller i alle prisklasser på markedet, enten mobil, pult, eller integrert i en multifunksjonsskriver. Noen modeller tillater å skanne bilder uten å bruke en datamaskin, ved å spille inn på et minnekort eller ved å sende dem via e-post (tilkoblet modeller), for eksempel. Der det er mulig, er det best å bruke en datamaskin og programvaren som følger med skanneren eller multifunksjonsskriver fordi den har i prinsippet ulike innstillinger for å forbedre bildene.

Epson Perfection V37 Scanner

Parametrene kan variere fra én enhet til en annen, men i de fleste tilfeller bør du følge instruksjonene som vises på skjermen, inkludert beste posisjonen bildet på glasset. Siden grensesnittet på enheten programvare (et Canon modell i vårt eksempel nedenfor), kan du få tilgang til ulike innstillinger for å velge papirstørrelse, oppløsning, komprimering, bildeformatet (JPEG, TIF , PNG), men også for å fjerne urenheter, fjerne støv, etc.

scan bilde

De beste resultatene for de skudd av en størrelse på 10 x 15 cm, 13 x 19 cm og 20 x 30 cm ved å bruke en oppløsning på 300 til 600 dpi. Hvis du ønsker å dele bildene dine på samfunnet nettsteder eller sosiale nettverk, velg "JPEG" format som er nødvendig mesteparten av tiden på disse tjenestene. Telle en periode på 2 til 5 minutter, avhengig av modellen for hvert skann.

Photo Scanning Canon Scanner 02

Internett Scanning Services

En rekke nettsteder har en fotoskanning tjeneste: Fnac, Photobox, Skann-til-bilder, etc. Ofte for meget attraktive priser, kan du få noen dager med elektroniske versjoner av dine dyrebare bilder som er lagret på en DVD / Blu-ray-kjeks, eller en USB-nøkkel. Det er også mulig å bestille nye kopier, få dem trykt på krus (definerte objekter), plakater, foto tavler eller fotobøker.

Skanne Bilder

Profesjonelle fotografer

Små profesjonelle fotografer nabolaget butikker eller kjeder som Kodak Express, eller Image service kan også ordne med å skanne dine dyrebare minner. Foruten sin kompetanse, disse fagpersonene har til rådighet utstyr og profesjonell programvare som tillater dem å fjerne mesteparten av slitasje og bedre kontrast, lysstyrke, etc. En foretrukket løsning, spesielt hvis bildene er svært skadet, eller hvis du har spesielle ønsker.

Scan Bilde Kodak Express butikker

konklusjon

Uansett hvilken metode du velger å skanne sølvbilder, er det viktig å tenke systematisk utføre flere sikkerhetskopier. Levetiden til digitale filer lagringsmedier (CD / DVD, USB-stasjoner, harddisker ...) kan faktisk svært variabel og føre til en permanent tap av bildene dine i tilfelle feil!Redigert på 07/11/2014 ved 16:02