TEST: SIMWatch, το ρολόι συνδέεται Crossroads κάνει ένα φούρνο


Ενώ οι γίγαντες της υψηλής τεχνολογίας αγωνίζεται να βρει τη μαγική συνταγή που θα τους κάνει να δημοφιλή συνδέεται ρολόγια, Carrefour προσφέρει SIMWATCH του, καταστροφική έξυπνο ρολόι, από την αρχή μέχρι το τέλος.

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι μικρές πράσινες τομάτες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσει και να βεβαιωθείτε ότι γίνονται μεγάλες κόκκινες ντομάτες και ώριμα.» Μια αλληγορία φρούτα οφείλουμε να τον David Eun, επικεφαλής του Open Κέντρο Καινοτομίας στις Samsung, για τις εκπομπές που συνδέονται Samsung. Το Gear, η οποία αγωνίζεται για να ανάψει τη φαντασία και την αγορά επιθυμίες.

Δεν είναι αρκετά ώριμοι

Αρκεί να πούμε ότι η Carrefour δεν είναι ο ηθοποιός που έρχεται στο μυαλό για να αφήσει μια επιτυχημένη έξυπνο ρολόι και SIMWATCH 001 το αποδεικνύει. Το SmartWatch δεν είναι έτοιμοι. Αν τα σούπερ μάρκετ Τιτάν κατάφερε να πάρει ένα καλό smartphone και tablet πόσιμο, είναι ακριβώς ότι αυτοί οι δύο τύποι συσκευών αποδειχθεί και ότι οι Κινέζοι κατασκευαστές, ως επί το πλείστον εργάζονται σε λευκή ετικέτα, τον έλεγχο τους το σχεδιασμό και την κατασκευή, καθώς έχουν μάθει να PCs όλα αυτά τα χρόνια. Smartphones και tablets είναι ώριμες, η δε SmartWatch. Κρίμα για εκείνους που ήλπιζαν να προσφέρουν ένα κομμάτι της ρίγη geek για για 149 ευρώ.

Μια γραφίδα όπως παλιά

Ξεκινά με το σχεδιασμό και την σύλληψη. Η εμφάνιση θα χαρακτηριστεί από την παραδοσιακή φιλανθρωπικό πνεύμα, μαζική και άσχημο από άλλους, παρά ένα αποδεκτό βάρος. Το σχέδιο είναι σύμφωνο. Με εκθαμβωτική ανοησία. Παραδείγματα περιλαμβάνουν την κάμερα, που βρίσκεται πάνω από το καντράν και καταδικάζοντας τις selfie των διαλείψεων χρήστη, θορυβώδη, επισφαλής και κακώς πλαισιωμένο. Εκτός από το να είναι ένας ακροβάτης. Γιατί να προτείνουν μια φωτογραφική μηχανή, ενώ τα smartphones κάνουν ωραία μικρή έξτρα φωτογραφική μηχανή;
Στη συνέχεια προωθήσει την πόρτα USB στο πλάι, άσχημα καρφώθηκε και αποσπασματικά, η οποία έχει το πλεονέκτημα της άμεσης απαντήσει σε εύλογο ερώτημα: μπορεί να σας κάνει ένα ντους με SIMWATCH; Η απάντηση είναι όχι.
Αλλά το αποκορύφωμα έρχεται με την τηλεσκοπική γραφίδα, δεν έξυπνο για δύο πένες, όπως το Samsung Note, ότι οι σχεδιαστές της έχουν διαρρεύσει σε ένα μέρος του βραχιολιού. Η γραφίδα είναι προφανώς ανέφικτο, αλλά είναι κυρίως «παραδοχή της αποτυχίας. Όπως τον παλιό καιρό των Windows Phone 6 μεγάλα εικονίδια μάλλον άσχημη, κοσμούν τις πρώτες οθόνες διεπαφής. Αλλά βουτήξει τις ρυθμίσεις και θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι τα μενού κειμένου πεθαίνουν σκληρά. Μικρό κείμενο και η προσέγγιση ανταπόκριση της οθόνης αφής ενεργοποιήσετε wannabe James Bond εμπειρία ταλαιπωρία σας.

Υπάρχει λίγο περισσότερο, το έβαλα για να σας ούτως ή άλλως;

Ειδικά δεδομένου ότι είναι σαφές ότι η Carrefour δεν προσπάθησε να ταξινομήσετε μέσω των χαρακτηριστικών και πιθανές χρήσεις. Τα πάντα είναι εκεί, αλλά θα δώσει οπουδήποτε. Μπορείτε ονειρευόταν να κάνει τις φωτογραφίες bracketing; Είναι δυνατόν! Ανεξάρτητα από τον αισθητήρα να είναι καταστροφική, και οι φωτογραφίες δείχνουν έναν ορισμό των 640x480 pixels και βάρος περίπου 50 KB. Είτε έτσι είτε αλλιώς η 300KB εσωτερική μνήμη θα γρήγορα κορεσμένα αν δεν έχετε γλίστρησε μια κάρτα microSD στο παραστάσεις, έτσι ώστε στο φως. ...
Περιττές λειτουργίες είναι πολλές και το περιβάλλον γεμάτο εκτροπής για να αποκτήσετε πρόσβαση σε σχετικές ρυθμίσεις. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα αρκετά γρήγορα (μενού Πολυμέσα / μηχανή), αλλά θα πρέπει να σκάψει στις Ρυθμίσεις / Άλλοι για να διαχειριστείτε τη φωτεινότητα της οθόνης, που αγωνίζεται για να είναι ευανάγνωστο σε έντονο φως. Θα φανταζόταν κανείς το βρείτε στις Ρυθμίσεις / Οθόνη, λάθος! Βρήκε μια επιλογή μεταξύ SCII και κωδικοποίησης των windows-1252 ... Ειλικρινά;

Όχι, αλλά τι αλλο!

Η SIMWATCH 001, η οποία μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μια ξεχωριστή κάρτα SIM είναι προφανώς σε θέση να χειριστεί τις κλήσεις σας. Υπάρχει έπειτα μια ψεύτικη αέρα του Michael Ιππότης ή ξεγελάσουν με ακουστικά έχουν συνδεθεί με το ρολόι. Η παραμικρή κίνηση τείνει προς την πτώση του αυτιού. Ποια αποκλείει το ρολόι για να ακούσετε την τρέχουσα μουσική. Στη συνέχεια θα περάσουν από ένα ακουστικό Bluetooth.
Μετά την εισαγωγή των επαφών εύκολα, ομολογουμένως, αντιλαμβάνεται κανείς γρήγορα ότι κανείς ποτέ θα ζητήσει το ρολόι του, ακόμα και μέσω smartphone Bluetooth.
Η διαχείριση mail είναι καταστροφικό. Στην οθόνη εμφανίζεται λίγο πολύ μικρό πληκτρολόγιο. Μπαίνοντας στο μικρότερο πρόταση γίνεται ένα μαρτύριο με πολύ μικροκαμωμένος γραφίδα για να χρησιμοποιηθεί άνετα.
Κατά την ώρα της κρίσης, θα μπορούσε κανείς να εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για την έλλειψη των υπηρεσιών εφαρμογής, τερματίζοντας λίγο ατημέλητη ή ανύπαρκτη άλμα ενδιαφέρον αυτό το ρολόι Carrefour. Θα μπορούσαμε, επίσης, γκρινιάζοντας για να διαπιστώσετε ότι η αυτονομία του θηρίου είναι μόνο τρεις και μισή ημέρες σε μέτρια χρήση, η οποία είναι καλύτερη από ό, τι προσφέρει το εργαλείο. Αλλά αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχουμε ήδη ξεχάσει την ύπαρξή του.
Ένα βιβλίο για τους λάτρεις της μεγάλης βάσανα που σπαταλούν το χρόνο, SIMWATCH έχει ένα δυνατό σημείο στο τέλος. Επίδειξη Α έως το Ω, τι να μην κάνει.

Τερματισμός της εποχής εργοστάσια αερίου

Όλα είπε, έτσι ώστε οι έξυπνες ρολόγια είναι λίγο πράσινο. Η βέλτιστη μορφή παράγοντας δεν έχει ακόμη βρεθεί. Λειτουργικά συστήματα και τα ποσοστά εφαρμογής δεν είναι ακόμα επιτυχής. Το μοντέλο των ανεξάρτητων ή αλληλοεξαρτώμενα λειτουργία του smartphone είτε. Με λίγα λόγια, προς το παρόν, η συνδεδεμένη ρολόι πάνω από τα χαρακτηριστικά ενός άχρηστη συσκευή ως συσκευή που θα αλλάξει τη ζωή μας από τις χρήσεις του.

Για να γίνει αυτό θα απαιτήσει ότι οι γίγαντες της υψηλής τεχνολογίας, όπως η Samsung αναμένεται να εισαγάγει ένα Galaxy Gear 2 σύντομα, ή η Apple, στέφθηκε διπλά επιτυχή μετασχηματισμό των smartphones και tablets, που επενδύουν στην έρευνα&Α, το έργο του σχεδιασμού και να κάνουν επιλογές. Οι επιλογές για το χρήστη, οι επιλογές που κάνουμε δεν θα έχει καρπό ενός φυτού αερίου.

Διαβάστε επίσης:
Μελέτη: το iWatch θα αντιπροσωπεύουν το 70% της έξυπνης αγοράς ρολογιών το 2014 - 14/10/2013