Το iPhone 9ης Μαΐου εξακολουθεί να πωλείται εκτός της Apple


Ενώ η Apple έχει σταματήσει την εμπορία του iPhone 5 νέα, γυμνό, εξακολουθεί να πωλείται στις εμπορικές κόμματα και φορείς χαμηλού κόστους, όπως Δωρεάν Mobile ή SOSh.

Το iPhone 5 ξεκίνησε υπάρχει μόνο ένα χρόνο, δεν είναι πλέον πωλείται νέα από την Apple, ούτε σε φυσικά καταστήματα ή σε απευθείας σύνδεση, αλλά συνεχίζει τη ζωή του αλλού.

Αν εξακολουθεί να υπάρχει, με τη δέσμευση πακέτα subventionnné μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας (SFR, Orange, ...), μπορείτε να αγοράσετε ένα iPhone 5 σε εννέα μη επιδοτούμενες εμπορικές περιοχές.

επιχειρήσεις χαμηλού κόστους που πωλούν πακέτα χωρίς δεσμεύσεις και τα νέα smartphones, δεν είναι πολύ πίσω. Στο Free Mobile, αν είστε συνδρομητής, μπορείτε να παραγγείλετε ένα iPhone 5 16 GB από 515 ευρώ, για μια πολύ ελκυστική τιμή. Ένα μοντέλο 32GB προσφέρεται στο 565 ευρώ και ένα 64 GB από 615 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα τηλέφωνα Δωρεάν δεν είναι κλειδωμένα σε αυτό φορέα. Τίποτα δεν θα enpêche αφήνοντας το χειριστή, στη συνέχεια, καθώς αυτά τα πακέτα δεν είναι δεσμευτικές.

Στο SOSh, το iPhone 5 είναι πιο ακριβό από το iPhone 5C

Στο SOSh (Πορτοκαλί), στο online κατάστημα του, το iPhone 5 πωλείται ακόμα νέα στην 16GB έκδοση και πολύ λιγότερο ελκυστική τιμή: 659 ευρώ, ή 20 ευρώ deplus ένα iPhone 5C 32 Πηγαίνετε. σε SOSh όλα τα νέα κινητά τηλέφωνα που πωλούνται μπλοκάρει την κάρτα SIM του χειριστή.

σε Β&Μπορείτε (Bouygues Telecom), όμως περισσότερο το iPhone 5 στην πώληση αλλά μόνο 5C και 5S.

Εκτός από τις επιχειρήσεις, εξακολουθούν να υπάρχουν νέα iPhone 5 διαθέσιμες εμπορικές περιοχές όπως Darty.com (16 GB έως 679 ευρώ) ή Boulanger.fr (16 GB έως 678 ευρώ).

Το iPhone 5, στη γαλλική αγορά, έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί 4G μόνο για το μέλλον του δικτύου 4G Bouygues Telecom, που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2013. Για την προσοχή των σημερινών και των μελλοντικών κατόχων, πάροχος δικτύου κινητής τηλεφωνίας αίσθηση 4G πακέτα χωρίς δέσμευση, που πωλούνται με μία κάρτα SIM.

Διαβάστε επίσης:

- 4G: Bouygues Telecom ενεργά την αναζήτηση κατόχους iPhone 5 (Δημοσιεύτηκε 30 Αυγ 2013)