Nintendo Wii U δοκιμάστηκε: μία στην κονσόλα ασύμμετρη ενδιαφέροντος


Έκκληση για το Wii U Gamepad, Wii U υποφέρει από άνιση χρήση του ελεγκτή οθόνης αφής. Η εμπειρία του παιχνιδιού μεγάλες αλλαγές από το κοινότυπο ως εγγύηση. Πολλά υποσχόμενη, αλλά ζητά ακόμα να βρει το δρόμο του και την τιμή του.

Μια νέα κονσόλα της Nintendo που θα εγκατασταθεί στο σαλόνι μας, που δεν είχε συμβεί από το 2006. Εκείνη την εποχή, υπήρχε στον αέρα μια συγκεκριμένη μανία, μια ανυπομονησία να δούμε ποιος είχε κληθεί Επανάσταση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης. Έξι χρόνια αργότερα, το Wii U αισθάνεται καφέ. Είχαμε μια μεγάλη εβδομάδα στην εταιρεία του. εντυπώσεις μας.

Εργασίες σε εξέλιξη

Πριν καν εξετάσει την κονσόλα ίδια δείχνουν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια μη ενημερωμένη έκδοση. Η τελευταία διαθέσιμα σήμερα, 30, Νοεμβρίου του 2012, κατά τη στιγμή της επίσημη κυκλοφορία του Wii U. Έτσι πήραμε κρατήσει eShop ιδιωτικό κονσόλας, Mii Υγιεινής της κανάλια σας σωλήνα, υπηρεσία βίντεο της, κ.λπ. Με άλλα λόγια, μια κονσόλα χρησιμεύει ότι μόνο κονσόλα και τίποτα άλλο. Το 2012, είναι πολλά, αλλά λίγα.

Επίσης, ελπίζω να ολοκληρώσω αυτή την εισαγωγή που το έχουν αναπτυχθεί ενημέρωση θα βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης για το Wii U. Για τις ρυθμίσεις διασύνδεσης πάει σε ένα παιχνίδι ή ακόμα και η αρχή είναι μάλλον αργή. Λίγο περισσότερο ακόμη και από το Wii.

Το Wii U ...Το Wii U ...- Το Wii U ...

Ως εκ τούτου στέγαση και φινίρισμα

Τώρα για μια γρήγορη περιήγηση στο ακίνητο. Εξωτερικά, το Wii U της Nintendo μελωδίες λίγο πιο μαζική. Διαθέτει ιδιόκτητο έξοδο βίντεο, το οποίο εισήχθη με το Wii, μια θύρα HDMI για να απολαύσετε HD, και τέσσερις θύρες USB, το οποίο είναι ένα καλό πράγμα για να είναι σε θέση να συνδέσετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, δεδομένου ότι η αποθήκευση είναι 32 GB σε μέγιστη απελευθέρωση. Δύσκολο, χωρίς πρόσβαση στο eShop αν downloadable παιχνίδια και DLC θα είναι πολύ χώρο καταναλωτή. Ωστόσο, δεν φαίνεται να μπορούμε να εγκαταστήσετε τα παιχνίδια στον τοπικό δίσκο, όπως μπορείτε να κάνετε σε μια κονσόλα Xbox 360 ή PS3.

Η μονάδα οπτικού δίσκου - μορφή δίσκου snap, όπως στο Wii - θα τείνει να κάνει κάποιο θόρυβο, εντάχθηκαν στο έργο αυτό από τον μεγάλο ανεμιστήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος του θηρίου. Επιπλέον, σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων iFixit, μέσα στο Wii U περιέχει πολλά κενά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Nintendo προσπάθησε να βελτιστοποιήσει βιομηχανικού σχεδιασμού της. Το τροφοδοτικό είναι μια άλλη απόδειξη. Χωρίς να φτάσει το μέγεθος εκείνη του πρώτου Xbox 360, είναι τεράστιο και σχεδόν το ένα τρίτο του όγκου της κονσόλας.

Στο υπόλοιπο του κουτιού υπάρχουν και άλλα στοιχεία που περισσότερο ή λιγότερο αξεσουάρ. Το σετ - λίκνο, joystick, κονσόλα, ακόμα και μικρές ροδέλες για να κρατήσει την κάθετη κονσόλα - δίνει την εντύπωση ειλικρινής φινίρισμα, αλλά λίγο μακριά όμως. Έτσι, κάθε τράνταγμα του Wii U Gamepad συνοδεύεται από μια μικρή καμπάνα σχοινιού που προέρχεται από την μικρή παίζουν στα πλήκτρα και το πληκτρολόγιο κατεύθυνσης.

Το Wii U και Wii U GamepadΤο Wii U και Wii U Gamepad- Το Wii U και Wii U Gamepad

Το αστέρι της ημέρας

Το Wii U Gamepad επίσης το δικαίωμα να ανεξάρτητη φορτιστή του. Μπορούμε είτε να συνδεθεί απευθείας στον ελεγκτή να συνεχίσει να παίζει στο φόρτωσης ή συνδέστε το σε ένα σταθμό σύνδεσης, η οποία θυμίζει το πρώτο όνομα 3DS. Εκτός από την mablette Wii U έχει από κοινού με τα πρώτα 3DS μοντέλα προσφέρουν μια μάλλον περιορισμένη αυτονομία. Αφήστε περίπου 3 ώρες πριν να εμφανιστεί η ένδειξη αναβοσβήνει χρέωση. Είναι σύντομη.

Υπογραμμίζοντας το Wii U gamepad της

Ωστόσο, εκτός από μια μικρή περίοδο προσαρμογής απαραίτητη δεδομένης της διάταξης των πλήκτρων κατακόρυφα αναλογικούς μοχλούς, το κράτημα της λαβής είναι ωραίο. λίγο ελαφρύ πλαστικό βάρος του γίνεται πλεονέκτημα για μεγάλες περιόδους του παιχνιδιού στην οθόνη αφής 15,7 εκατοστά διαγώνια αποδεικνύει την αντιδραστική -. ακόμη και αν είναι αντιμέτωποι με μια διεπαφή MonoTouch είναι μερικές φορές δεν προκαλεί έκπληξη σε μια εποχή όπου η πολλαπλών σημείων είναι βασιλιάς.

Το Wii U GamepadΤο Wii U Gamepad- Το Wii U Gamepad

Το ψήφισμα των 854x480 στιγμών, περίπου 158 dpi, 16/9 αναλογία, είναι πολύ ικανοποιητικό για να παίξει. Αν και μικρά εικονίδια θα τείνουν να είναι θολή γραφικά και στοιχεία όπως περιβάλλεται από ένα λίγο ασαφής.

Ένα gamepad, χρήσεις

Κατά τη χρήση, το Wii U Gamepad όμως αξίζει τον ρόλο του ως αστέρι της κονσόλας. Αν θέλαμε να κάνουμε μια κατάταξη, θα μπορούσε κανείς να πει ότι η οθόνη χρησιμοποιείται με τρεις τρόπους. Όπως επεκταθεί οθόνη ως ανταγωνιστής της οθόνης και, τέλος, ως απομακρυσμένη οθόνη. Στην πρώτη περίπτωση, εμφανίζει υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες για την κύρια οθόνη. Αυτό μπορεί να είναι ένα απόθεμα ή ακόμα και, σε ορισμένες τίτλους, ένας τρόπος για να δούμε πέρα ​​από το όριο της τηλεόρασης οθόνη.

Η οθόνη ανταγωνιστής είναι συνήθως η καρδιά του ασύμμετρου multiplayer gameplay πολυδιαφημισμένο από την Nintendo. Ένας παίκτης βλέπει το joystick, ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό του τους συντρόφους του να παρακολουθούν τηλεόραση.

Τέλος, η απομακρυσμένη οθόνη είναι μια επανάληψη της κύριας οθόνης. Το καλύτερο παράδειγμα είναι φυσικά ένα single player παιχνίδι New Super Mario Bros. U. Στο πλαίσιο αυτό, το Wii U Gamepad μπορεί απλά να αντικαταστήσει την τηλεόραση, αν θέλετε να το απελευθερώσει για άλλες χρήσεις. Αυτή τη στιγμή, θα παραμείνουμε λίγο απογοητευμένοι. Απογοητευμένοι ότι το Wii U Gamepad είναι ένας ελεγκτής και όχι ένα αυτόνομο κονσόλα. Απογοητευμένοι πάνω δεν είναι σε θέση να ξεφύγουμε από το Wii U, μετράνε τρία ή τέσσερα μέτρα, ακριβώς πάνω απρόσκοπτη. Απογοητευμένοι ακόμη δεν είναι σε θέση να το απολαύσετε στο Wii ... με το ζήτημα χτύπησε την καρδιά ενός αρχάριου μέλος του όρου κονσόλας σύνταξη «, αλλά γιατί δεν μπορώ να έχω μόνο το χειριστήριο; Έχω ένα Wii. "

Η ασάφεια της σχέσης Wii U και Wii U Gamepad

Με άλλα λόγια, το ανεκπαίδευτο μάτι δεν βλέπει κατ 'ανάγκη την συνεισφορά του πέρα ​​από την κονσόλα joystick. Το γεγονός ότι δίνεται το Wii U να είναι τουλάχιστον τόσο ισχυρό όσο το Xbox 360 δεν είναι τίποτα. Διότι, σε τελική ανάλυση, τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας (αλλά όχι full HD) είναι ωραίο. Είναι κολακεύει αμφιβληστροειδείς μας συνηθίσει να τα εικονοστοιχεία γίνει μικρότερο, αλλά η συμβολή τους δεν είναι πάντα προφανής. Zombi U αλλά πολύ ειλικρινής γραφικά είναι γι 'αυτούς. Just Dance 4 είναι επίσης το είδος του παιχνιδιού που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά λεπτομερή περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, το Wii U φτάνει πολύ αργά να παρασυρθεί από τα γραφικά του, όπως έχουμε συνηθίσει σε HD και οι δύο το Wii ήταν ένα UFO σε αυτό το σημείο.

Με λίγα λόγια, η Nintendo έχει ακόμη δουλειά να κάνουμε για να καταλάβουμε ότι το Wii U της, δεν είναι ότι το Wii U Gamepad είναι αναπόσπαστο ζευγάρι, που χρειάζονται τη δύναμη του ενός για να εμψυχώσει την άλλη.
Κάποιος μπορεί να πει κανείς ότι το Wii U gamepad χωρίς αυτήν δεν έκανε πολύ ελκυστική. Ως εκ τούτου, εστιάζει την προσοχή σχετικά με το Wii U Gamepad. Ωστόσο, το Wii U gamepad χρησιμοποιείται πολύ διαφορετικά, ανάλογα με τα παιχνίδια, με περισσότερο ή λιγότερο έμπνευσης. Μάλλον τουλάχιστον προσαρμογές των παιχνιδιών είναι ήδη διαθέσιμα, τα οποία θα πρέπει, ωστόσο, τείνουν να είναι λιγότερο συχνές. Αυτό σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του Wii U Gamepad, σε ορισμένα παιχνίδια, δεν είναι πάντα προφανής και ως εκ τούτου δεν εγγυάται ότι ο παίκτης επιλέγει τις βαριές συνέπειες Wii U. Συμπέρασμα για μια κονσόλα που κυκλοφορεί στην αγορά.

Rayman Legends, d'UbisoftRayman Legends, η Ubisoft- Rayman Legends, η Ubisoft

Μερικές φορές, ακόμη χειρότερα, η χρήση του Wii U gamepad δίνει την εντύπωση ότι το δισκίο είναι τόσο καλή ιδέα, ένα είδος τέχνασμα, όπως θα μπορούσε να είναι η συστηματική χρήση του Wiimote. Ευτυχώς άλλων, γίνεται φανερό ότι πρόκειται για μια επιτυχία και μια πραγματικά καλή ιδέα.

Ωστόσο, οι εκδότες, και η πρώτη Nintendo, θα πρέπει να δοθεί προσοχή στο μέλλον να αποφευχθεί η σύγχυση που εισήγαγε αυτή την διπλή οθόνη. Μερικές φορές απλά ξέρετε ποιο να παρακολουθήσετε. Η τηλεόραση ή το gamepad; Και ξεκινά με τη διαμόρφωση κονσόλα, απόδειξη ότι υπάρχει ακόμη δουλειά για το σχεδιασμό και την παιδαγωγική τη μία πλευρά και την ανάγκη να συνηθίσουν ο ένας στον άλλο.

Ένα πολλά υποσχόμενο δυναμικό

Τελικά, το Wii U είναι μια κονσόλα που φαίνεται γεμάτο δυνατότητες. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά από αυτά δεν είναι ακόμη παρούσα. Πέρα από τα κενά που σχετίζονται με μη ενημερωμένη έκδοση που δοκιμάσαμε, τα οποία δεν προσφέρουν τα πολυμέσα και on-line υπηρεσίες, το Wii U εξακολουθεί να στερείται παιχνίδια που φθόνο και κατάδυση. Ακόμη χειρότερα, ξέρουμε από την εμπειρία ότι ένα μεγάλο μέρος αυτού του δυναμικού μέλλον της ελκυστικότητας βασίζεται στο Nintendo και μια μικρή ομάδα εκδότες θα είναι σε θέση να παράγει τίτλους μηχανές. Όλα δεν έχει χαθεί, ωστόσο, οι βασικοί τίτλοι ήδη υπάρχουν. Zombi U, η Nintendo Land και New Super Mario Bros. U είναι καλοί υποψήφιοι για αυτό το ρόλο ως ηθικός αυτουργός στην πράξη της αγοράς. Ωστόσο, προς το παρόν, η τιμή του Nintendo κονσόλα εξακολουθεί να φαίνεται λίγο πολύ υψηλό, για να σπάσουμε χωρίς σκέψη.

Wii U

για
- Το Wii U Gamepad, όταν χρησιμοποιείται με ενδιαφέρον
- Nintendo Land και Zombi U, πωλούνται πακέτο με την κονσόλα.
- Επαναχρησιμοποίηση Wiimotes

κατά
- Η τιμή (299 ευρώ)
- Το φινίρισμα του mablette
- Το Wii U Gamepad φαίνεται μερικές φορές περιττά
- Ο περιορισμένος χώρος αποθήκευσης για το μοντέλο entry-level

Δοκιμασμένο έκδοση Wii U 32GB Πακέτο Zombi U